Svarta Sängkläder (40 Bilder): En Uppsättning Svarta Och Röda Färger Med Rosor, Vanliga Alternativ Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Svarta Sängkläder (40 Bilder): En Uppsättning Svarta Och Röda Färger Med Rosor, Vanliga Alternativ Och Recensioner

Video: Svarta Sängkläder (40 Bilder): En Uppsättning Svarta Och Röda Färger Med Rosor, Vanliga Alternativ Och Recensioner
Video: ✅Икеа. НАКОНЕЦ-ТО ИХ ЗАВЕЗЛИ🟢ОШЕЛОМИТЕЛЬНЫЕ НОВИНКИ. ОБНОВЛЕНИЕ АССОРТИМЕНТА / IKEA 2021[sub] 2024, April
Svarta Sängkläder (40 Bilder): En Uppsättning Svarta Och Röda Färger Med Rosor, Vanliga Alternativ Och Recensioner
Svarta Sängkläder (40 Bilder): En Uppsättning Svarta Och Röda Färger Med Rosor, Vanliga Alternativ Och Recensioner
Anonim

Den moderna mänskligheten saknar fördomar och tror därför inte på legender, magi och "energifält" på länge. Om tidigare konsumenter försökte undvika att köpa svarta sängkläder, har nu sådana uppsättningar blivit ganska populära.

Kunderna har äntligen uppskattat dessa underkläder, eftersom det är ett verkligt mästerverk i textilindustrin, som elegant kommer att passa in i designen i alla interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Innan du köper sängkläder i den här färgen, det är värt att lära känna funktionerna och fördelarna med ett sådant kit.

  • Enligt psykologer väljs svarta sängkläder av slutna människor, men samtidigt vet de sitt eget värde. Svart förknippas ofta med sorg, och förgäves. Folk misstolkar attityden till svart färg, vilket har varit vanligt sedan antiken. Faktum är att detta färgschema symboliserar något mystiskt och ovanligt.
  • Under dagen flimrar många ljusa färger framför en persons ögon. Kanske märker han själv inte detta, men hans ögon tröttnar snabbt på överflödet av mättade nyanser. Därför kommer synorganen att vila och njuta av jämna toner när man tittar på ett svart kit hemma.
  • Naturligtvis är svarta sängkläder valet för dem som föredrar att spendera sina nätter passionerat snarare än att titta på TV. Temperamentsfull svart färg väcker och uppmanar sexuella tankar, väcker ovanliga fantasier.
  • Svart färg har länge rådt i det inre av lägenheter och hus av framgångsrika människor. Detta är färgen på chic och lyx: mönster i mörka färger ser dyra och eleganta ut. Sängkläder av denna färg kommer också att bli en indikator på ägarens raffinerade smak och soliditet.
  • En annan fördel med detta alternativ är praktiken. Slumpmässiga fläckar är osynliga på svart, och om de är det kan de lätt tvättas bort.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man väljer

När du väljer svarta sängkläder måste du vara uppmärksam på flera kriterier.

Storleken

Det är viktigt att i förväg veta alla parametrar för sängkläder. Om kuddarna är fyrkantiga, för dem måste du köpa örngott 70 * 70 cm, för rektangulära kuddar är 50 * 70 cm produkter lämpliga. För en madrass rekommenderas att köpa ett lakan med en marginal på minst 10 cm på varje sida. Påslakan ska matcha påslakans storlek eller vara mer än 5 cm i längd och bredd. Om produktmärket indikerar att påslakanet har parametrar 200 * 220 cm, men i själva verket är det något större, så är detta en marginal för krympning, som kan vara upp till 15 cm.

För en spjälsäng är ett svart kit definitivt inte lämpligt: det kan skrämma ett barn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material

De vackraste och elegantaste svarta sängkläderna är gjorda av satin och siden. Det är ett snyggt och glänsande material som med sin glans och gnista ger hemmet en touch av lyx. Dessa tyger är dock mycket dyra och inte tillgängliga för alla. Om du väljer grov calico, bomull eller satin, kommer linnet inte längre att vara så snyggt, och till och med tvärtom, fylla rummet med några slags rituella motiv. Men om satinsatsen inte är monokromatisk, utan med ritningar, kommer problemet att lösas. Det är bättre att ge upp linne med volang längs kanten - detta kommer också att leda till sorgstankar.

I allmänhet är satin ett utmärkt alternativ till dyrt siden . Duken från detta material är stark och hållbar, och också prisvärd. Svart satin-jacquardlinne kommer att se väldigt snyggt ut. Det är ett mjukt och mjukt material. Uppsättningen kommer ursprungligen att lysa och skimra med nyanser av svart och grått i solen, och på natten kommer det att ge mycket mjuka och romantiska drömmar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Pris

Välj inte ett billigt kit, eftersom det troligen är material av mycket dålig kvalitet. När man vaknar på morgonen kan bäraren av tvätten av låg kvalitet märka svarta fläckar på huden.

Dessutom tvättas färgen ut med tiden, vilket är mycket märkbart mot en svart bakgrund. Detta kommer att ge sängen ett oförskämt och oestetiskt utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Lita bara på en anständig tillverkare. Det är detta som kommer att indikera de viktigaste egenskaperna på taggen: sammansättning, tygets täthet, information om dig själv och rekommendationer för tvätt. Det bästa linnet är linnet från Turkiet. Det rekommenderas att välja uppsättningar från Ivanovo från inhemska tillverkare. Om valet föll på en svart silkesats, är det mest föredragna alternativet linne från Kina: det finns ingen motsvarighet i produktionen av siden till kinesiska mästare. Turkiet och Japan erbjuder också högkvalitativa sidenprodukter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

När du går till affären för svarta sängkläder är det mycket viktigt att välja en uppsättning med en lämplig design. Att sova ska vara trevligt, och kanske bara om lakan och filtar är behagliga för ögat. Det finns flera populära designalternativ.

Enfärgad

Detta är ett mycket vackert och presentabelt underkläder, men det kommer bara att skapa en sådan effekt om det är gjort av glänsande siden eller satin. Massiva underkläder tillverkade av matt tyg kan lägga till en rituell atmosfär, så det är bäst att inte köpa det.

Silke passar in i vilken inredning som helst, eftersom svart är en klassiker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Svart röd

Den perfekta kombinationen: passionerad, temperamentsfull, ivrig! Underkläder för dem som uppskattar varje ögonblick i livet och är redo att njuta av kärlek på fritiden. Detta underkläder frigör, sammanför, avslöjar nya känslor, anpassar sig till experiment. Röda rosor på en svart bakgrund kommer att se väldigt erotiska ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Svartvitt

En annan klassisk kombination. Mer lämplig för seriösa människor som föredrar åtstramning och minimalism i inredningen.

En sådan kontrast passar perfekt in i rummets inredda och lugna design.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med ljusa skär

I allmänhet kombineras den svarta färgen harmoniskt med alla nyanser, vilket vinner i kontrast med nästan alla toner. Blå stjärnor, ljusgula och blå blommor, uttrycksfulla lila hjärtan, gyllene abstrakta former - allt detta ser bra ut mot en svart bakgrund.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Råd om vård

För att få svart linne att hålla länge och alltid se ut som nytt, det är nödvändigt att följa vissa regler för att ta hand om det.

  • Håll husdjur ur sängen. Deras ull är mycket synlig på svart linne, och det är mycket svårt att skala av från vissa tyger.
  • Det är absolut nödvändigt att följa alla krav för att tvätta produkten som anges på etiketten.
  • För att förhindra att svart tyg färgar andra saker måste du tvätta apparaten separat från tvätt av en annan färg.
  • För att förlänga livslängden rekommenderas sköljmedel.
  • Alla blixtlås och knappar på örngott och påslakan måste fästas under tvätten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Som regel är många positiva recensioner förknippade med den utsökta designen av den svarta uppsättningen, särskilt om det är sidenunderkläder. Vissa pratar om den magiska komponenten i den här färgen, som i hög grad anpassar sig till en fullständig hälsosam sömn, eftersom svart är nattens färg.

Många kunde uppskatta den intima stämningen som skapades av påverkan av svarta sängkläder. Dessutom passar satsen perfekt in i en ljus inredning och släpper ut alltför uttrycksfulla färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de negativa recensionerna avser de flesta svartas heliga natur . Vissa människor tror fortfarande att sova på svart är ett dåligt tecken. Därför vägrar de att köpa sådana underkläder och övertygar mer vettiga konsumenter om detta. Och det finns också en uppfattning om att det svarta satintyget bleknar under de första tvättarna, men förmodligen hade köparna tur, eftersom de fick ett material av låg kvalitet.

Rekommenderad: