Vad är Euro -sängkläder? 34 Foton Storleksbord För 2 Sovrums Satinset. Vad Ingår I Euro -familjesatsen?

Innehållsförteckning:

Video: Vad är Euro -sängkläder? 34 Foton Storleksbord För 2 Sovrums Satinset. Vad Ingår I Euro -familjesatsen?

Video: Vad är Euro -sängkläder? 34 Foton Storleksbord För 2 Sovrums Satinset. Vad Ingår I Euro -familjesatsen?
Video: The TRUTH about satin pillowcases!! 2024, Maj
Vad är Euro -sängkläder? 34 Foton Storleksbord För 2 Sovrums Satinset. Vad Ingår I Euro -familjesatsen?
Vad är Euro -sängkläder? 34 Foton Storleksbord För 2 Sovrums Satinset. Vad Ingår I Euro -familjesatsen?
Anonim

Numera är sortimentet av sängkläder så brett att du lätt kan "gå vilse" i det. Idag är europeiska standardproduktuppsättningar särskilt populära och efterfrågade. Sådana modeller är kända för sin bekvämlighet och optimala dimensionella parametrar, vilket gjorde dem så populära. Idag kommer vi att bekanta oss med sådana sängkläder och ta reda på vad dess funktioner är.

Bild
Bild

Vad är en Euroset?

Visst har alla åtminstone en gång i sitt liv hört denna kombination - en Euro -uppsättning sängkläder. Många har hört talas om honom, men inte alla vet vad han är. Vissa människor tror felaktigt att ordet "euro" betyder en indikator på en produkts kvalitet, men i detta fall har det en annan betydelse. När det gäller sängkläder anger beteckningen "euro" vissa dimensionella parametrar för produkter, liksom deras prestanda.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det bör noteras att Euro-uppsättningen sängkläder kännetecknas av ökade dimensioner. Sådana produkter skiljer sig mycket från standarduppsättningar i sin längd och bredd.

Skillnader från andra standarder

Linne tillverkat i enlighet med den europeiska standarden skiljer sig på många sätt från andra typer av liknande produkter. Till exempel är den största skillnaden mellan Eurobed och standard dubbla uppsättningar storleken på lakan och påslakan som ingår i uppsättningen. I europeiska versioner är dessa saker längre och bredare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns en skillnad i antalet kuddfodral som ingår i sängkläderna . Så i konfigurationen av "euro" -standarden kan det finnas mer än två av dem, och dessa delar kan tillverkas i olika färger och deras storlekar kan variera. I vanliga dubbla uppsättningar finns det vanligtvis bara två identiska örngott med samma parametrar. När det finns 4 örngott i headsetet samtidigt, har ett par av dem en enkel kvadratisk form, lika stora värden och färg (färgen motsvarar färgen på arket från uppsättningen), och det andra paret representeras av rektangulära örngott som har en mer elegant och elit design (dessa delar brukar upprepa designen av påslakan).

Bild
Bild

Eurounderkläder kan också jämföras med familjeset som är populära idag. De senare levereras vanligtvis med två ett och ett halvt påslakan, men det finns alltid bara ett ark. Minimistorleken i en familjeset är minst 220x240 cm. Enligt användare och experter kan familjesetningar användas som ett bra alternativ till Euroblanks, eftersom de också har imponerande dimensioner.

Bild
Bild

Kit innehåll

Skynda dig inte att gå till affären för att köpa sängkläder förrän du vet vad som ingår i uppsättningen. Europeiska standardprodukter är vansinnigt populära idag och väljs av många konsumenter. De skiljer sig åt i bra uppsättningar. Exempelvis innehåller standard Euro -kit följande komponenter:

  • Duntäcke;
  • ett lakan som är lika stort som påslakan;
  • olika antal örngott (från 2 till 4 stycken).
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Sängkläder i europeisk standard är annorlunda. Olika modifieringar har sina egna särdrag. Låt oss bekanta oss med dem.

Bild
Bild

Standard och mini

Det är vanligt att bestämma måtten på sängkläder i "euro" -klassen utifrån påslakans mått. Så produkter från kategorin "standard" är utformade för filtar, vars dimensionella parametrar (i enlighet med storlekstabellen) är 195x215 cm (optimalt exemplar), 200x200, 200x220 cm. När det gäller arkens parametrar kan de vara annorlunda. Det kommer att vara möjligt att välja rätt alternativ för nästan vilken säng som helst, upp till sällsynta modeller med måtten 200x220 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kit, där parametern för bredden på de angivna delarna är mer blygsam (högst 220x230, 220x240 cm), klassificeras som "mini euro". I det här fallet talar namnet för sig själv - sådana produkter är något mindre än standardalternativ.

Maxi

Eurolinne från denna kategori är en förstorad version av standardalternativen. I många fall används siffran "2" istället för "maxi" -märket på tvättpaketen. I vårt land produceras inte sådana exemplar, och de kan hittas extremt sällan på hyllorna. Som regel tillverkas sådana produkter av tillverkare från Turkiet, Kina och Europa. Kanske beror avsaknaden av sådana produkter i ryska butiker på deras låga popularitet och efterfrågan, eftersom sängar av motsvarande storlekar nästan aldrig finns i våra butiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktparametrar

Nivån på sömn och vila på sängen beror direkt på valet av lämpliga sängkläder. Kit tillverkade enligt den europeiska standarden är mycket populära idag. Oftast finns det alternativ till försäljning, vars storlekar är följande:

  • påslakan - 200x200 cm;
  • euro -ark (kan vara enkelt eller elastiskt) - 220x250 cm;
  • örngott - 50x70 eller 70x70 cm.
Bild
Bild

Sådana sängkläder är gjorda av en mängd olika material. Den slutliga kostnaden för satsen beror på denna parameter. Här är de mest populära tygerna som används vid tillverkning av Euro -underkläder.

  • Bambu . Miljövänligt och säkert material med antibakteriella egenskaper. Det producerar mycket mjukt och känsligt linne, behagligt för kroppen. Utåt liknar bambu det dyrare siden eller kashmir.
  • Satin . Material bestående av syntetiska eller CB -fibrer. Satin Euro -linne är mycket populärt, eftersom det är tillräckligt tätt och har en behaglig glans. Satinprodukter är en av de mest praktiska och är inte rädda för ofta tvätt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kalikå . En av de mest populära tygerna vid tillverkning av sängkläder. Det används för att göra både vardagliga och formella Euro -underkläder. Själva materialet är praktiskt och hållbart, ser elegant och dyrt ut.
  • Batist . Textil med en unik väv av trådar. Batiste linne är lätt och luftigt. Den har ett attraktivt och genomskinligt utseende. Cambric eurolinne är dock inte särskilt bärbart. Snart kommer märkbara "skalliga fläckar" att visas på materialet, så du bör inte använda sådana produkter varje dag. Och priset är ganska högt.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Perkal . Detta är ett vanligt bomullstyg. Har en matt och sammet yta. Euro -linne perkalt kan hålla värmen, men samtidigt kan det "andas" och därmed skapa en mycket mysig atmosfär. Percalsatser är slitstarka och hållbara.
  • Bomull . Det mest populära materialet som används vid tillverkning av både standard- och eurolinne. Bomullsprodukter är prisvärda. På vintern är det inte kallt att sova med sådana modeller, och på sommaren är det inte varmt. Det bör dock beaktas att bomull av hög kvalitet kommer att hålla länge, men billigt material kommer att krympa efter den första tvätten, så du bör inte spara på att köpa bomulls eurounderkläder.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Silke . En av de dyraste och lyxigaste är de europeiska elituppsättningarna av natursilke. De ser oslagbara ut, men de är ganska humöriga. Det rekommenderas inte att tvätta sådana produkter i en vanlig tvättmaskin - det är bättre att vända sig till kemtvättstjänster. Om du försummar denna regel kommer saken snabbt att bli oanvändbar och få märkbar skada.
  • Rayon . Euro -linne tillverkat av denna råvara ser likadant ut som naturliga siden, men det kostar flera gånger billigare och är mindre krävande när det gäller vård. Det är därför de flesta köpare vänder sig till sådana modeller, och inte till naturliga.
Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller färgparametrarna för eurolinne är monokromatiska alternativ vanligare här. Det kan vara en mängd olika färger, från ljus och känslig till mörk och brutal. Att hitta det bästa alternativet fungerar för miljöer gjorda i valfri stil och färgschema. Du kan också hitta alternativ med diskreta utskrifter. Det kan vara blommotiv, alla slags geometriska former, rutiga mönster, 3D -bilder, djur och många andra element.

Bild
Bild

Hur väljer man rätt?

Den europeiska standarden för sängkläder måste väljas korrekt. Låt oss uppmärksamma ett antal viktiga kriterier som bör beaktas när du väljer rätt produkt.

  • Mått . Innan du går till affären för att köpa eurolinne bör du mäta parametrarna för sängens längd och bredd. Baserat på de identifierade parametrarna väljs en produkt. Linne ska inte vara för stort eller för litet, annars blir det obekvämt att sova på.
  • Sy kvalitet . Var uppmärksam på föremålets kvalitet och dess förpackning. Produkten måste vara fri från skador eller andra defekter. Om de har kommit in i ditt synfält är det bättre att vägra köpet. En produkt av låg kvalitet håller inte länge och du måste köpa en annan uppsättning, och detta är ett extra slöseri.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Material . Leta efter kvalitetssatser tillverkade av hållbara och säkra material.
  • Design . Även om det är sängkläder, bör färgen och stilen fortfarande matcha inställningen. Glöm inte denna nyans när du väljer rätt kit. Till exempel, mot bakgrunden av färgglada tapeter med rika små tryck, är det bättre att ordna ett monokromatiskt eurolinne i lugna toner. Om det finns en tråkig och minimalistisk finish på sängens bakgrund, kan linnet väl plockas upp och ljusare - med tryck och mönster.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En affär . Köp underkläder i euro-storlek i betrodda butiker med gott rykte. Du bör inte köpa sådant på marknader eller gatuaffärer.
  • Tillverkare . Trots att märkesvaror vanligtvis är ganska dyra, rekommenderar experter att kontakta dem. När du väljer en högkvalitativ uppsättning Eurounderkläder bör du inte lita på onödigt låga priser och obegripliga märken. Dessa produkter håller inte länge. Se märkesvaror. Snåla inte med att köpa ett pålitligt kit.

Rekommenderad: