Vladi -filtar (24 Foton): Materialfunktioner Och Utskriftsalternativ, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Vladi -filtar (24 Foton): Materialfunktioner Och Utskriftsalternativ, Recensioner

Video: Vladi -filtar (24 Foton): Materialfunktioner Och Utskriftsalternativ, Recensioner
Video: 24 часа на Кладбище с Владом А4 2024, Maj
Vladi -filtar (24 Foton): Materialfunktioner Och Utskriftsalternativ, Recensioner
Vladi -filtar (24 Foton): Materialfunktioner Och Utskriftsalternativ, Recensioner
Anonim

I alla olika erbjudanden på textilmarknaden kan man särskilja ett företag som med rätta har vunnit sin nisch bland tillverkare av högkvalitativa och varma "hjälpare" för den svala säsongen. Sedan 2003 har Vladi framgångsrikt producerat produkter av högkvalitativ ull av husdjur: får och alpacka. Företagets produkter är efterfrågade och populära långt utanför ursprungslandets gränser - Ukraina.

Bild
Bild

Särdrag

Stor varm ullsjal - det här är vad ordet "pläd" betyder på hans engelska. Under hela sin historia har denna användbara sak följt en person i olika situationer. Hon var både en varm kappa vid en öppen spisfåtölj i de medeltida husens fuktiga stenväggar och en permanent följeslagare under restiderna i gamla England, och bara ett vackert omslag för fåtöljer och sängar i sovrum.

De produkter som presenteras av Vladi, enligt kundrecensioner, kan kombinera alla de bästa egenskaperna hos denna oersättliga sak i kallt väder. Sortimentet inkluderar ull- och halvullsprodukter med tillägg av akryl.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Utbudet av Vladi -filtar presenteras i tre samlingar:

  • " Elite", "Classic " - produkter från 100% ull av hög kvalitet, lätta och varma. De skiljer sig åt i materialets densitet och följaktligen i värmeegenskaperna;
  • " Ekonomi " - halvullsmodeller, bestående av ullgarn och akryl. Tillägget av syntet påverkar avsevärt produktens pris, vilket gör produkten mer överkomlig. Men syntetiska tillsatser till naturlig ull ökar dramatiskt produktens slitstyrka. Akrylfibrer är resistenta mot daglig användning och gör produkten lättskött.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Oavsett om det är alpackaull, får från Nya Zeeland eller kollektionens alternativ med tillägg av akryl, kan något av alternativen ge värme och komfort på en frostig vinterdag eller på en regnig höstkväll. Låt oss titta närmare på vart och ett av garnmaterialen:

  • Fårull . Det vanligaste alternativet bland ullprodukter, utmärkt uppvärmning och att hålla sig varm. De helande egenskaperna hos ullstrukturen hjälper till med ischias, förkylning, sömnlöshet. Fårullsprodukter har minimal "taggig".
  • Alpacka . Alpacka är ett tamt alpint djur, som föds upp i länderna i Sydamerika, dess ull liknar ett får, men det är mer hållbart och tunnare. Alpacka ullmaterial är resistent mot smuts och fukt, skrynklas inte, behåller sina höga egenskaper länge. Den enda nackdelen är det höga priset, men detta betalas fullt ut av produktens operativa egenskaper.
  • Akryl . Konstigt garn tillverkat av syntetfibrer med en ullliknande struktur och används ofta som ett mer ekonomiskt substitut för naturlig ull. Trots sitt kemiska ursprung har emellertid akryl ett antal fördelar, såsom färg- och formstabilitet och antiallergenicitet. Vladi -filtar i Economy -kollektionen av kombinerat garn av naturlig ull och akryl krymper inte, bleknar inte och har samtidigt ett förmånligare pris.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Ett brett utbud av nyanser av Vladi -produkter gör att du kan välja en filt för varje smak. Men dessa produkter kännetecknas av mjuka varma toner som skapar en atmosfär av komfort på en frostig dag. De kommer att vara en värdig dekoration för alla vardagsrum eller sovrum. Mångfalden av mönster sträcker sig från etniska ornament till lakoniska geometriska former.

Till exempel kan”Economy” -modeller kännas igen av sin karakteristiska stora bur med olika färger och kombinationer. Detta alternativ är perfekt för en gungstol på verandan eller vid eldstaden i ett lanthus.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Var uppmärksam på produktens förpackning och etikett när du köper en Vladi -filt. Täcket ska vara snyggt förpackat i en genomskinlig plastficka med dragkedja och ett robust bärhandtag. Inuti, tillsammans med själva produkten, måste det finnas ett flygblad med en beskrivning av modellen och en indikation på produktens sammansättning. Produkten måste förpackas så att etiketten är tydlig, vilket också innehåller grundläggande information om sammansättningen och tecknen på reglerna för skötsel av filten.

Sådana förpackningspåsar skyddar produkten från yttre påverkan tills den når sin ägare. Därefter rekommenderas inte att hålla en filt i en sådan påse, eftersom luft krävs för att lagra ullartiklar. En filt i en sådan förpackningspåse kan vara en bra present!

Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av produktens storlek beror främst på syftet med dess användning.

Som regel köps varma filtar för praktisk användning och därför skulle det mest lämpliga alternativet vara en storlek på 140x200 cm. Detta är den mest bekväma filtstorleken för en person. I en sådan filt, om det är nödvändigt, är det bekvämt att slå in det, överföra det från rum till rum eller ta det på en resa.

När du väljer en filt utformad för att fungera som ett överkast eller en fåtölj, är det nödvändigt att bygga på möbelns storlek. Filtens parametrar bör vara minst 20 cm större och bredare än ytan som ska täckas. En filt som är för bred och når till golvet kan dock ge ett slarvigt utseende på hela interiören, så det rekommenderas att noggrant välja produktens storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tips för att ta hand om ullfiltar

För att ullprodukter ska hålla länge och inte förlora sitt ursprungliga utseende bör du vara uppmärksam på deras vård. Vi erbjuder flera regler för vård av Vladi -filtar av naturlig ull.

Lagring:

  1. Förvara vikta ullfiltar, en bomullspåse eller vanligt örngott över öppet förvaring. Produkten behöver luft, så det rekommenderas inte att förvara filten i originalförpackningen.
  2. Produkter tillverkade av naturlig ull bör skyddas från direkt solljus.
  3. Om filten sällan används är det nödvändigt att med jämna mellanrum ventilera den, förhindra att den tårar ihop och förhindrar uppkomsten av mikroskopiska bakterier och buggar i naturfibern.
Bild
Bild
Bild
Bild

Tvättning:

  • Det rekommenderas att tvätta filtar av naturlig ull endast för hand, vid en temperatur som inte överstiger 30 ° C.
  • Använd inte aggressiva rengöringsmedel eller blekmedel. Tvätt med mjuka tvättmedel är att föredra. Som en sista utväg kan du använda schampo.
  • Kemtvättning av enskilda fläckar innebär att en produkt med lanolin appliceras på det förorenade området, följt av att det tas bort med en mjuk svamp. Uppmärksamhet! Lanolin appliceras inte på produkten i sin rena form. Det måste först spädas i en liten mängd vatten och vispas till ett starkt skum.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Det rekommenderas inte att vrida ut ullprodukter. Det bästa centrifugeringsalternativet skulle vara att försiktigt linda in produkten i en bomullstrasa eller en frottéhandduk och sedan försiktigt vrida ut den utan att vrida den.
  • Det är nödvändigt att torka ulltäcket på en horisontell yta för att undvika deformation. Lägg ut produkten på tyget, räta ut oegentligheterna. Glöm inte att vända filten för att torka jämnt på varje sida.

Rekommenderad: