Överkast Marianna: Produktfunktioner Och Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Överkast Marianna: Produktfunktioner Och Recensioner

Video: Överkast Marianna: Produktfunktioner Och Recensioner
Video: Comfort Spaces Kienna Quilt Coverlet Bedspread Ultra Soft Hypoallergenic All Season review 2024, Maj
Överkast Marianna: Produktfunktioner Och Recensioner
Överkast Marianna: Produktfunktioner Och Recensioner
Anonim

Marianna -företaget går tillbaka till 2010. På kort tid har den vunnit stor berömmelse på den ryska hemtextilmarknaden. Organisationen bedriver produktion av ett brett utbud av textilprodukter, vars huvudsakligen är filtar, sängkläder, gardiner och överkast. Hela produktionen av företaget ligger i städerna Moskva och Ivanovo. Organisationens huvudmål är att möta kundernas behov och ett individuellt förhållningssätt till varje kund.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Grundläggande principer för företaget

Företagets huvudprincip är tillverkning av produkter som är användbara och trevliga för människors användning och hälsa. För att uppnå detta mål används endast tyger och material av hög kvalitet vid tillverkning av produkter.

En annan lika viktig riktning för företaget är ett individuellt förhållningssätt till varje kund. Anställda i organisationen hjälper inte bara att välja rätt produkt i företagets lager, utan hjälper också till att beställa textilier via Internet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Marianna -företaget tar hand om sina kunder och hjälper till att skapa komfort och mys i huset.

Räckvidd

Marianna -företaget är känt för sin kvalitet på tillverkade produkter. Leverantörer av tyger och material som används i produktionen är några av de största fabrikerna i Kina och Pakistan. I vilken stad som helst i Ryssland kan du se produkter från Marianna på butikshyllorna. Dessutom i organisationens lager kan du köpa produkter i bulk eller beställa via onlinebutiken.

Bild
Bild

Företaget bedriver produktion av produkter som är utformade för att skapa bekvämlighet och komfort i hemmet. Det tillverkar produkter som filtar och överkast, sängkläder och gardiner.

Sängkläder

Marianna sängkläder är gjorda av olika material och tyger. De viktigaste är konstsilke, sammet, satin. Det dyraste av alla de alternativ som företaget presenterar är satin. Detta är naturlig bomull, det kännetecknas av egenskaper som hållbarhet, styrka och miljövänlighet.

Alla sängkläder i satin är 3D -tryckta, tack vare vilka de har ett lyxigt utseende. Produkter tillverkade av rayon har också 3D -utskrifter.

Sänglinne i sammet är tillverkade i solida färger, det är mjukt och känsligt vid beröring.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gardiner

Marianna gardiner är gjorda av konstsilke. De är av god kvalitet och släpper därför inte in solens strålar och bleknar inte. Dessa produkter har sin egen unika design, varje teckning är unik och magnifik. Sådana gardiner skulle vara önskvärt att hänga i ett mysigt vardagsrum med öppen spis eller i en matsal för att ta emot gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Överkast

Marianna presenterar ett brett urval av överkast i en mängd olika färger och modeller. Köpare hittar här volang eller barock överkast, liksom överkast med olika ljusa mönster eller fasta färger.

Dessutom presenterar företaget en samling överkast för barn. Här kan du hitta ett överkast med en nalle eller en älva för tjejer, och överkast med en motorcykel eller en bil för pojkar.

Metoden att göra alla överkast är densamma - ultrastep. Materialen som används för tillverkningen är väldigt olika, de sticker alla ut för sin utmärkta kvalitet och utseende. Här hittar du inte bara dyra alternativ för överkast, utan också billigare modeller av konstgjorda tyger och material. Trots det lägre priset är de inte på något sätt sämre i kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära samlingar

Marianna -företaget producerar en mycket stor samling överkast för alla smaker. De går inte ur mode och behåller sitt utseende länge.

Här är några av samlingar av överkast till Marianna:

Överkast i Barokko -stil sticker ut för sina färger. Alla teckningar förmedlar majestät, prakt och tycks överföras till kungar och aristokrater. De utmärks av sina gyllene färger och sofistikerade mönster. För att skapa mönster används aktiva färgämnen, tack vare vilket tyget inte bleknar. Alla täcken är gjorda av bomullsliknande material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Silver - denna kollektion är perfekt för vintersäsongen. Dess främsta fördel är att i sammansättningen av alla produkter används konstpäls, som kommer att värmas i kallt väder. De behåller sitt utseende länge och raderas lätt. Alla täcken i Silver -kollektionen utmärks av sitt ljusa blommiga tryck, vilket ger rummet en mysig och varm känsla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Siden 3D Är en av de största samlingarna i Marianna -företaget. Det är mycket populärt för sina rimliga priser och bra kvalitet. Alla artiklar i kollektionen är baserade på konstsida med ett 3D -mönster. Kollektionen uppdateras ständigt med nya modeller med unika mönster och färger. Här hittar du både monokromatiska och flerfärgade produktmodeller.

Det är tack vare sitt stora utbud och låga priser som denna kollektion alltid är mycket efterfrågad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jacquardsamling - alla modeller är gjorda av jacquardtyg. De utmärks av det faktum att de tack vare sitt tyg skimrar i ljuset, vilket ger sofistikering och elegans till hela interiören. Alla modeller är gjorda i varma färger och utmärker sig genom sin sofistikering. Detta är ett bra alternativ för damrummet, vilket kommer att betona den goda smaken hos husets värdinna.

Tyget kännetecknas av sin hållbarhet och kommer att behålla mönsterets ljusstyrka under lång tid utan att låta det blekna.

Bild
Bild
Bild
Bild

Elit Är en kollektion för dig som älskar solida färger. Både kalla och varma toner av produkten hittar du här. Detta gör att du kan välja den produkt som passar perfekt inuti rummet. En av funktionerna i Elite -kollektionen är att alla täcken är vändbara. Den övre sidan är i mörkare färger och undersidan är ljusare.

Liksom alla textilier från Marianna är denna kollektion av hög kvalitet och försämras inte när den tvättas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Marianna låter sina kunder beställa sina produkter online. Tack vare detta kan du hitta ett stort antal forum där du kan dela dina intryck av den köpta produkten. Folk diskuterar gärna inköpta föremål och ställer ut fotografier av köpta föremål. Marianna -företaget har ett stort antal positiva recensioner om sina produkter från tacksamma kunder.

Rekommenderad: