Vinterdräkter "Gorka" (52 Bilder): Välj Herroveraller För Vintern, Kostymer På Fleece Och Membran, Svart Och Andra Alternativ För Färger Och Material

Innehållsförteckning:

Video: Vinterdräkter "Gorka" (52 Bilder): Välj Herroveraller För Vintern, Kostymer På Fleece Och Membran, Svart Och Andra Alternativ För Färger Och Material

Video: Vinterdräkter
Video: 7 Coolest Russian Military Tactical Gear 2024, Maj
Vinterdräkter "Gorka" (52 Bilder): Välj Herroveraller För Vintern, Kostymer På Fleece Och Membran, Svart Och Andra Alternativ För Färger Och Material
Vinterdräkter "Gorka" (52 Bilder): Välj Herroveraller För Vintern, Kostymer På Fleece Och Membran, Svart Och Andra Alternativ För Färger Och Material
Anonim

Gorka -dräkten presenteras på hemmamarknaden i flera typer. Det skyddar en person perfekt från vind och kyla. Denna typ av militär utrustning är populär bland turister, fiske- och jaktentusiaster. På grund av den unika produktionstekniken har dräkten blivit utbredd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Denna typ av arbetskläder för män skapades för användning i bergsområden, där det ofta sker väderbyten . Här går den varma solen ibland snabbt bakom molnen och efter en kort stund kan det hälla kallt regn, en genomborrande vind kan stiga.

I sådana svåra väderanomalier är "Gorka" -dräkter viktiga. De är mycket motståndskraftiga mot fukt och andas bra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På meriterna

  1. Slitstarkt tältmaterial kommer att skydda på ett tillförlitligt sätt i alla väder.
  2. Tyget innehåller bomull … Därför värmer kostymen sig bra under den kalla årstiden, och i varmt väder är det inte så varmt i den. I vintermodeller används fleecefoder. Andra material används också för isolering.
  3. Tillverkare producerar kostymer många varianter av kamouflagefärger . Produkten utför perfekt en kamouflagefunktion.
  4. På ärmar och byxor finns det speciella screeds . Detta hjälper till att minska vindstyrkan under stark vind.
  5. Fickor finns i stora mängder på alla typer av modeller. Detta är för enkelhets skull.
  6. Dräkten är utrustad med speciella överlägg , som ligger på platser med stark nötning av kläder.
  7. Jackan har speciell huva med visir som regleras.
  8. Dräkten stöter bort smuts, tvättar lätt, tillåter inte att vatten passerar igenom , torkar snabbt, har hög hållfasthet.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En person kommer bekvämt att klara varje vistelse på gatan i dåligt väder i "Gorka" -dräkten. Produkten tillverkas i flera modifikationer. De har vanligtvis en lös passform och ett stort antal fickor. Nästan alla modeller utrustad med en huva, kläderna fästs med knappar, skyddade av ett tygfoder.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och modeller

Dräkterna är gjorda för vinter, sommar och lågsäsong i både svart och vitt. Modellerna har ett antal individuella skillnader. Vissa produkter skiljer sig åt i antal fickor, liksom deras placering på kläderna. Du kan välja vilken kamouflagefärg som helst, inklusive de universella "tecknade" färgerna.

Rätt val av kostymdesign gör en person nästan osynlig från ett avstånd av 50 m.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkten har funnits tillämpning inom olika verksamhetsområden. Förutom militären, " Gorka" -dräkterna var i smak av säkerhetsvakter och turister som gillar att lägga rutter i bergen.

Produkten kan också rekommenderas för arbetare från andra yrken som tillbringar lång tid på gatan. Till exempel gör elektriker eller vattenleverantörer ofta sina jobb under svåra väderförhållanden. Förutom ovanstående yrken kan kostymer användas av:

  • skidälskare;
  • fiskare och jägare;
  • skoterförare;
  • järnvägsarbetare.
Bild
Bild
Bild
Bild

Produkterna är lämpliga för att spela paintball och airsoft. De är lämpliga för tuffa jobb i dåligt väder. Setet med dräkten innehåller byxor och en jacka, vissa modeller är utrustade med hängslen. De områden som gnuggar mest skyddas av speciella höghållfasta dynor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av dräkter

"Gorka -Buran" (Alova -tyg, membran - "Snow Forest")

Tyget är perfekt för att sy en kostym, särskilt en jaktdräkt, på grund av dess sammetslen struktur, brist på prassel när man går och höga värmeisoleringsegenskaper . Materialet blir inte blött i dåligt väder, tillåter inte penetration av vind och kyla, samtidigt som det "andas". Sådana egenskaper är inneboende i nästan alla membranmaterial, bestående av 100% polyester med ett speciellt täckskikt av membranet inifrån och ut. Setet innehåller en jacka och en jumpsuit. Skräddarsydden på jackan är rak, långsträckt, med ett centralt fästelement och en vindtät insats på en tejp som skyddar mot att vindar och kall luft tränger in.

Bild
Bild

Det mjuka fleecefodret på ryggen, bröstet, huven och ståhalsband håller temperaturen varm.

Huvan är justerbar med ett band som fästs med dragkedja. Det finns en liten dragsko i midjan, vilket gör det möjligt att justera volymen. I armbågsområdet observeras kontrasterande bitar av stark vävnad för extra förstärkning. Armbågsdelarna på ärmarna har en fast justering. Stickade muddar sys i botten av ärmarna för att skydda mot att fyllas med snö. Isolering - syntetisk vinterisator, 4 lager (400 g / kvm).

Bild
Bild
Bild
Bild

Kostym "Gorka 3"

Avancerad kamouflagedräkt, tillverkad i lätt bomullstyg avsedd för tält, som har en speciell vattenavvisande impregnering . För förstärkning och hållbarhet, samt för att förhindra gnidning, läggs en speciell komposition till tyget. De platser där armbågar och knän är placerade är gjorda av liknande tyg.

Bild
Bild

Det traditionella kamouflagesetet "Gorka 3" - ett förbättrat löst sittande set, som inkluderar en jacka med 5 fack, samt byxor med 6 fack … Lappcellerna är formade som bokveck.

Små detaljer om kläder - klibbig tejp, snörning, elastiska band, knappar, är gjorda av höghållfasta och pålitliga underlag.

Bild
Bild

Under sömnaden använder de ganska starka trådar och textil Kardborreband . Den speciella hartskompositionen som knapparna är gjorda av har egenskaper som utesluter sprödhet och korrosion. De ger inte reflektioner och starka sömmar tillåter inte att de faller bort från själva produkten och fastnar fast på tejpen.

Bild
Bild

Kostym "Gorka 5"

Kamouflageoveraller "Gorka 5 Python" - det här är en förbättrad modell på fleece senaste utvecklingen. Det är värt att notera dess fördelar.

  1. Används för sömnad lätt presenning , som på grund av lättnaden inte förlorade pålitliga egenskaper och styrka.
  2. Det är noterat hög vattenbeständighet presenning.
  3. En intressant detalj - " Kanadensiska knappar " sträckt med en extra stark tråd fäst vid produkten.
  4. Försedd hängslen tillverkad av gummimaterial vars infästning är lätt att justera efter den individuella storleken.
  5. Fickor lättillgängligt och bekvämt beläget. Cellerna på jackans ärmar är märkta med den senaste designen, när den vanliga kardborren byts ut mot hållbara knappar.
  6. Manschettknappar bekvämt fördelat. Det finns en möjlighet för tre positioner att ändra dem till önskad storlek.
  7. Huvudkonfiguration låter dig justera huvudskyddet efter storleksintervallet, utan att störa sidovyn. Närvaron av ett flexibelt visir fungerar som ett bra komplement för att skydda mot drag och regndroppar.
  8. I en liknande version noteras det ny dammsamlare teknik som är en bit med benen. Praktiskt verktyg som skyddar mot vidhäftande damm - avtagbara nylonhalsband, placerade ovanpå skon.
  9. "Gorka 5" erbjuds i olika kamouflagefärger (olivolja, svart, blå, "tecknade serier").
Bild
Bild
Bild
Bild

De presenterade satserna har utvecklats och är avsedda för specialstyrkor, soldater och militär personal som är inblandade i specialoperationer.

För närvarande har de blivit utbredda i fredliga liv på grund av deras oöverträffade egenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Bland alla tillverkare av dräkter "Gorka", av vilka det inte finns så många, kan man peka ut " SoyuzSpetsOsnashenie" (kort SSO), "Splav" och "Bars " … Dessa företag har faktiskt bevisat den höga kvaliteten på kläderna de säljer.

CCO är specialiserat på klassiska modeller. Men han introducerar regelbundet något nytt i sortimentet . Köpare tycker att de skottsäkra västarna i detta företag är särskilt bekväma, tack vare den anpassade stilen. I grunden är produktionen av kläder inriktad på den militära sektorn. Tyvärr presenteras främst standardstorlekar för valet av köpare.

Bild
Bild

Prisvärda priser och utmärkt kvalitet är utmärkande för kostymer från "Splav " … Deras fördel är tillgängligheten av knäskydd och armbågsskydd. De mest moderna materialen tas i produktion. Legering säljer också modeller med dragkedja.

Bars tillverkar också kläder för specialiserade enheter. Tillverkaren använder blandade tyger för överläggen. Dräkter blir inte blöta, inte bara på grund av den speciella impregneringen, utan också på grund av frånvaron av axelsömmar. De trekantiga flikarna på fickorna hjälper till att förhindra att de böjer sig.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vårdtips

Vid dåligt väder och dåligt väder i form av regn eller snö finns det ingen lämpligare utrustning än "Gorka" -dräkten.

Om nyligen denna typ av kläder endast var tillgänglig för militärer, nu kan vem som helst köpa den. "Gorka" är särskilt relevant för turistsektorn.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ryska köpare är valet mycket varierat.

Eftersom kostymer kan användas både i lera och i regn, är många intresserade av frågan om tygvård och tvättförhållanden

  1. Det rekommenderas att tvätta "Gorka" i kallt vatten upp till 40 ° C , med en borste och tvål.
  2. För att förhindra att vita ränder och veck bildas på tyget måste du använda känsligt centrifugeringsläge (upp till 600 varv på en tvättmaskin), och det är bäst att göra det för hand.
  3. Den perfekta platsen att torka en kostym är på gatan samtidigt ska solens strålar inte falla på tyget.
  4. Efter flera tvättar kan "Gorka" försvaga dess fuktsäkra egenskaper något . Självklart kan du behandla dräkten med speciella medel, men man bör komma ihåg att de minskar luftens passage.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är nödvändigt att följa flera rekommendationer för lagring:

  • om en knapp släpps är det bättre att sy omedelbart;
  • en snyggt vikt kostym ska packas i en vakuumpåse;
  • det rekommenderas inte att placera skyddskläder nära värmare.

Om du följer dessa rekommendationer är dräkten helt klar för nästa fiske- eller jaktsäsong.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bekvämt och mysigt "Gorka", förresten, producerat i "tecknade" färger, har blivit ett favoritplagg inte bara för militären, utan också för vandringsentusiaster, fiskare och jägare . Vinterversionen av dräkten är inte mindre bekväm tack vare det värmande fodret. Dessutom är den tillräckligt rymlig för att ta på sig varma kläder under den. "Gorka" är bekväma kläder som passar människor från olika yrken.

Rekommenderad: