Gorka -dräkter (54 Foton): Svart- Och Mossfärger, Dam- Och Herroveraller. Hur Väljer Man Inte En Falsk? De Bästa Tillverkarna. Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Gorka -dräkter (54 Foton): Svart- Och Mossfärger, Dam- Och Herroveraller. Hur Väljer Man Inte En Falsk? De Bästa Tillverkarna. Recensioner

Video: Gorka -dräkter (54 Foton): Svart- Och Mossfärger, Dam- Och Herroveraller. Hur Väljer Man Inte En Falsk? De Bästa Tillverkarna. Recensioner
Video: GTA 5 *NEW* How To Get Multiple Modded Outfits All at ONCE! (GTA 5 Online Clothing Glitches 1.50) 2024, Maj
Gorka -dräkter (54 Foton): Svart- Och Mossfärger, Dam- Och Herroveraller. Hur Väljer Man Inte En Falsk? De Bästa Tillverkarna. Recensioner
Gorka -dräkter (54 Foton): Svart- Och Mossfärger, Dam- Och Herroveraller. Hur Väljer Man Inte En Falsk? De Bästa Tillverkarna. Recensioner
Anonim

"Gorka" är en unik specialdräkt som tillhör uniformen för militär personal, fiskare och turister. Denna klädsel har speciella egenskaper på grund av vilken människokroppen är helt isolerad från yttre påverkan. Idag kommer vi att prata om de främsta fördelarna och nackdelarna med sådana kostymer, liksom om deras individuella sorter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Gorka -dräkter har ett antal viktiga fördelar. Låt oss markera några av dem.

  • Praktiskhet . Sådana speciella kläder skyddar människokroppen från nästan alla miljöpåverkan, inklusive fukt, vind och låga temperaturer.
  • Materialets kvalitet . Sådana kostymer är gjorda av täta och hållbara vävda baser som inte kommer att förlora sitt ursprungliga utseende och egenskaper under en lång tid.
  • Maskera . Dessa produkter är tillverkade med en speciell kamouflagefärg som gör användaren osynlig.
  • Justering . "Sliden" är lätt justerbar, den kan enkelt anpassas till olika typer av aktiviteter.
  • Bekvämlighet . Lösa byxor är utrustade med speciella fixeringselement, elastiska band på manschetterna och på bältet används också. En uppsättning innehåller ytterligare hängslen.
  • Styrka . Den här kostymen är nästan omöjlig att riva.
  • Stort antal rymliga fickor . Mängderna kan variera i olika modeller.
  • Använda bomull . Fodren av detta naturliga material gör att människokroppen kan "andas" även vid extrem värme.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

"Gorka" har praktiskt taget inga nackdelar. Du kan bara märka att många modeller av sådana speciella skyddsdräkter har en betydande kostnad. Även om priset för dem enligt användarna motsvarar kvalitetsnivån.

Typer och sortiment av kostymer

För närvarande produceras ett stort antal olika modifieringar av sådana arbetskläder. Oftast är det overall och halvoverall. Låt oss överväga alla alternativ separat.

Sommar

Dessa skyddsdräkter är en klassisk design utformad för en mängd olika ändamål och uppgifter. De kan användas som bekväma ytterkläder, också ofta över det vanliga. Detta prov är tillverkat av bomullsmaterial och levereras med vridande trådar . Basen som sommarsorterna är gjorda av är lite som en tältbas. Det kommer inte att tillåta fukt och vind att passera igenom. Dessutom är detta tyg särskilt hållbart.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinter

Oftast är vinteruppsättningar gjorda av främmande tyger. Ett speciellt membran läggs till grund, det kan enkelt skydda mot vind och frost. Trots dessa egenskaper förblir overallerna tillräckligt lätta, användaren kommer inte att känna obehag när han bär. Vid tillverkning av vinteralternativ kan andra material användas, inklusive termotex, som är en tät bas som direkt kan återställa den ursprungliga strukturen.

Alova kan också användas. Detta material består av flera textilskikt och ett basmembran på en gång. Det kännetecknas av en ökad styrka vid en låg vikt. Produkter tillverkade av detta material kan enkelt behålla all värme.

"Cat's Eye" används också vid skapandet av dessa skyddsdräkter. Det representerar den senaste utvecklingen, som har en hög styrka och temperaturreglering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Demisäsong

Modeller av denna typ är gjorda av bomullsmaterial med ett speciellt isolerande foder. Ofta kompletteras de med regnrockstyg. Demisäsongsalternativ är perfekta för hösten och våren. Produkterna har speciella termoreglerande egenskaper, de hjälper till att enkelt gömma sig i bergsområdena och i skogsstäppen. Dessutom låter de dig använda en kamouflagepäls.

Dessa dräkter kan variera beroende på användningsändamålet

" Flora ". Dessa modeller används i särskilt farliga områden, de smälter lätt ihop med växter på marken.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Pixel", "Border Guard", "Izlom ". Modeller används i armén, de skiljer sig från andra sorter i den typen av kamouflagefärger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alpha, Lynx. "Väktare ". Dessa prover kännetecknas av ett ökat hållfasthetsindex, de används för specialoperationer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Johannesört ". Kopian låter dig göra en kamouflage från olika insekter. Det kommer att vara det bästa alternativet när du rör dig i sumpiga områden.

Bild
Bild

Det finns flera grundmodeller av Gorka -dräkter. Låt oss lära känna var och en av dem mer i detalj.

" Gorka-3 ". Detta prov är det vanligaste, det är tillverkat av vindtäta material, det kännetecknas av ökat motstånd mot tår och tårar. Modellen antar möjligheten till termoreglering. Som regel är den gjord med en mossfärg. Den har fyra stora ytterfickor med en flik och en inuti. Huvudets speciella design på jackan begränsar inte användarens perifera syn.

Bild
Bild

" Gorka-4 ". Provet är försett med en anorak istället för en traditionell jacka. Det skyddar en person från vind, fukt och produkten har också utmärkta värmeisoleringsegenskaper.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Gorka-5 ". Modellen är tillverkad av en rip-stop bas. Den finns i en mängd olika färger. Dessa sorter är isolerade. Isoleringen är gjord av fleece. Instansen skapas med färgning till tecknade serier.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Gorka-6 ". Denna mångsidiga kostym är skapad av speciella moderna tyger. Det är hållbart. Satsen gör det möjligt att ge skydd mot olika mekaniska skador. Jackan har en lös passform, huven kan lossas vid behov och den är också justerbar. Totalt innehåller dräkten 15 rymliga fickor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

" Gorka-7 ". Modellen innehåller bekväma byxor och en jacka. Den är tillverkad i bomullstyg som är vattenavvisande. Kompetent justering förhindrar att snö, fukt och kalla luftströmmar tränger in. Totalt innehåller arbetskläderna 18 stora fickor.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Gorka-8 ". En sådan herrkamouflagedräkt är ett halvtidsalternativ som har utmärkt hållfasthet, skadebeständighet, vattenbeständighet, frostbeständighet och en hög brandmotståndskoefficient. Produkten är lätt att tvätta, den är ganska lätt och bekväm. Modellen kan vara perfekt för fiske, jakt, aktiv turism, bergsklättring, olika forskningsarbeten. Ofta utförs dessa prover med ett foliefoder, som fungerar som en värmare.

Bild
Bild
Bild
Bild

Även idag produceras några modifieringar av "Gorki-3": "Gorki Hill" och "Storm slide". Dessa föremål kommer med färre fickor och kommer inte med justerbara hängslen.

Vid tillverkningen används en dragkedja på torsken och hållbara packningar. Gorka -kostymer kan inte bara vara för män, utan också för kvinnor . De skiljer sig praktiskt taget inte från varandra i sina huvudsakliga egenskaper, material som används. Dessutom har de ofta lägre dimensionella värden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man inte väljer en falsk?

Om du behöver originalet för dessa arbetskläder i form av overaller eller halvoveraller, bör du ägna särskild uppmärksamhet åt flera nyanser som gör det enkelt att urskilja en falsk. Så, när du väljer, var noga med att titta på etiketten. Dessa uppsättningar sys oftast i staden Pyatigorsk.

Bild
Bild

Du måste också titta på kostnaden. Lägsta pris för en kostym är 3000 rubel. Om prislappen visar 1500-2000 rubel, kommer detta också att vara en falsk. På kragen och bältet på dessa prover finns speciella logotyper från BARS -företaget . Det bör också finnas information om sammansättningen av tyget som används, kitets storlek och höjd.

Originalkamouflage har oftast svarta, blåa, mörkgröna färger. Fake prover utförs övervägande i ett ljusare sandigt, vitt färgschema.

Alla element i uppsättningen sys med en stark dubbelsöm. I det här fallet ska trådarna inte sticka ut någonstans. Alla stygn är gjorda så raka och snygga som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Topptillverkare

Därefter kommer vi att överväga de mest populära tillverkarna av dessa specialdräkter

" Leopard ". Denna tillverkare producerar sådana kostymer med förstärkta överlägg på axlarna och huven. Företagets produkter sys utan axelsöm, vilket bidrar till ytterligare tillförlitligt skydd mot fukt. Bars producerar modeller med praktiska fickor, som har en ovanlig triangulär form, som gör att de kan behålla sina kanter, de kommer inte att böjas.

Bild
Bild

" SoyuzSpetsOsnazhenie ". Det ryska företaget producerar kostymer med passande silhuetter. Många modeller levereras med ytterligare förstärkta foder. Några av dem har en anpassad huva för en bekvämare passform. Denna tillverkare har en ganska rik historia, han började tillverka sådana produkter under Sovjetunionen.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Legering ". Detta tillverkningsföretag säljer kostymer som dessutom är utrustade med avtagbara knä- och armbågsskydd. Produkterna är tillverkade av neopren. Varje individuell kostymtyp har sina egna unika egenskaper. Så "Gorka-4" produceras med en bekväm anorak, "Gorka-3" produceras med en tunn högkvalitativ presenning.

Bild
Bild

URSUS . Företaget från Ryssland tillverkar en mängd olika kamouflagemodeller, inklusive Gorka -dräkterna. URSUS-produkter är specialiserade på produktion av halvsäsong- och sommarprover. Alla kan ha nästan alla snitt, storlek, stil.

Bild
Bild

" Taigan ". Företaget är specialiserat på tillverkning av de mest funktionella kamouflagedräkterna, som levereras med ett stort antal fack, foder, vilket möjliggör ökad ånggenomsläpplighet och bibehåller termiskt motstånd.

Bild
Bild

NOVATEX . Denna tillverkare tillverkar universella typdräkter "Gorka". De kommer att vara lämpliga för fiskare, jägare, klättrare, turister. Märkets produkter kännetecknas av en hög kvalitet och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

För närvarande försöker många andra syfabriker kopiera modeller av sådana kostymer från kända tillverkare. Men det bör komma ihåg att vissa av dem använder mycket billigare och mindre slitstarka och hållbara material. Inte alla följer tillverkningstekniken.

Idag produceras "Gorka" också av tillverkare från Finland . Företaget Triton är värt ett separat omnämnande.

Företaget tillverkar arbetskläder av hög kvalitet för både män och kvinnor. Märkets produkter har en hög kvalitet och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

För att dräkten ska hålla så länge som möjligt utan att förlora sitt ursprungliga utseende, bör den tvättas regelbundet . I det här fallet är det nödvändigt att komma ihåg några viktiga regler för sådan rengöring. Innan du tvättar bör du fästa alla blixtlås på produkterna, inklusive de på fickorna. Du måste också fästa remmarna och klaffarna. Kontrollera fickor för främmande föremål.

Denna dräkt kan tvättas för hand . Detta alternativ anses mycket säkrare än rengöring i en tvättmaskin. I det här fallet måste du använda vatten med en temperatur som inte är högre än 30 grader. Det är bättre att ta flytande gel eller tvätt eller babytvål som tvättmedelskomposition.

Bild
Bild

Det är kategoriskt omöjligt att använda olika blekmedel och fläckborttagare. Om du behöver ta bort envisa fläckar från materialet rekommenderas att du använder en borste med medelhårdhet för rengöring.

Först blötläggs satsen i varmt vatten och lämnas i denna form i 2-3 timmar, medan en liten mängd tvättmedel tillsätts . Förvänd inifrån och ut. Därefter måste produkten sköljas noggrant. Det ska inte finnas några veck och ränder på den. Om du planerar att använda en borste ska du inte gnugga den för hårt på materialet.

Bild
Bild

Det är tillåtet att tvätta "objektglaset" i tvättmaskinen . I det här fallet kommer det att vara nödvändigt att ställa in det känsliga läget i förväg. Temperaturen bör inte överstiga 40 grader. Det rekommenderas inte att slå på centrifugeringen. Skölj två gånger. Glöm inte att det finns speciella sprayer för att bevara de vattentäta egenskaperna hos sådana kamouflageplagg under tvättprocessen.

När produkten tvättas och vrids ut ordentligt skickas den till torkning. För att göra detta är materialet helt uträtat och utjämnar alla veck. Dräkten ska hängas på ett sådant sätt att all fukt kan rinna av . "Gorka" ska torkas endast på ett naturligt sätt. Detta är det enda sättet som kläderna kan behålla sin skyddande beläggning. Det är strängt förbjudet att låta sådana material torka under påverkan av direkta ultravioletta strålar.

Bild
Bild

Granska översikt

Många användare har lämnat positiv feedback på Gorka -kamouflagedräkterna. Så det sades att de är ganska bekväma, inte hindrar mänsklig rörelse, skyddar perfekt från vatten och vind . Enligt köpare finns även kostymer av denna typ i olika storlekar, så du kan välja en modell för nästan alla användare.

Produkterna är endast skapade av högkvalitativa "andningsbara" material . Alla modeller kännetecknas av tillförlitlighet, hållbarhet, hög kvalitet på skräddarsy. De kommer att kunna hålla en tillräckligt lång period utan att blekna. Men vissa köpare märkte också bristerna i "Gorka" -overallen, inklusive det sades att de kräver särskild vård. Det noterades också att modellerna inte har nödvändig ventilation, kostnaden för några prover är något för dyr.

Rekommenderad: