Märkesarbetskläder: En översikt över Förstklassiga Arbetskläder, De Dyraste Märkesarbetskläderna

Innehållsförteckning:

Video: Märkesarbetskläder: En översikt över Förstklassiga Arbetskläder, De Dyraste Märkesarbetskläderna

Video: Märkesarbetskläder: En översikt över Förstklassiga Arbetskläder, De Dyraste Märkesarbetskläderna
Video: Workwear Express | Experts in Personalised Workwear, Uniforms and Promotional Clothing 2024, April
Märkesarbetskläder: En översikt över Förstklassiga Arbetskläder, De Dyraste Märkesarbetskläderna
Märkesarbetskläder: En översikt över Förstklassiga Arbetskläder, De Dyraste Märkesarbetskläderna
Anonim

För att välja rätt arbetskläder bör du först och främst vara uppmärksam på tillverkaren, eftersom inte alla företag bara producerar högkvalitativa varor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Huvuddragen i arbetskläder är professionell differentiering. Till exempel använder brandbekämpningstjänsten och anställda vid ministeriet för nödsituationer saker som är gjorda av brandsäkert tyg, samt speciella säkerhetstjänster. Medicinska arbetare bär klänningar för att upprätthålla sterilitet . Militären bär speciella stövlar och uniformer för att anpassa sig till alla förhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med ett ord är arbetskläder en form utformad för en viss typ av aktivitet, som både kan skydda kroppen från skadliga, skadliga faktorer och skapa bekvämlighet för arbetet.

Varje uniform måste följa tekniska tillståndsstandarder, genomgå lämpliga kontroller, vilket resulterar i att ett kvalitetscertifikat utfärdas . Företag som uteslutande specialiserar sig på tillverkning av arbetskläder är mer trovärdiga för konsumenterna.

Bild
Bild

Varumärkesöversikt

Särskilda klädföretag som tillverkar personliga skyddsuniformer efterfrågas bland representanter för många yrken. Det är värt att notera att sommarserierna kännetecknas av sitt lägre pris i jämförelse med de isolerade alternativen.

Tänk på tillverkarens betyg

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tract -företaget, som grundades 1991, är en av de ledande på marknaden för alla arbetskläder . För 28 års arbete har inte en enda kränkning avslöjats. Etablerade cirka 50 försäljningsställen och filialer och gick ut på internationell nivå och levererade sina varor till andra länder, som talar om indikatorer av hög kvalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Katalogen innehåller cirka 400 typer av varor, bland vilka du kan hitta nästan alla arbetskläder för den specialitet som krävs.

I synnerhet svetsmasker, handskar och skor för arbete med el. Det speciella med detta företag ligger i ett brett utbud av sortiment.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästa företag, kallat BTK Group, arbetar endast med företag och juridiska personer . Denna organisation skiljer sig från resten genom att dess produktionsanläggningar är spridda över hela landet. Även små varor kan inte köpas genom att köpa via en webbutik, du måste kontakta företagets chef för hjälp, varefter han kommer att upprätta ett köpeavtal. Men att döma av pris / kvalitetsförhållandet för produkter, kanske de dyraste arbetskläderna motiverar priset. Företagets fabriker producerar endast högsta kvalitet, förbättrade kostymer med motståndskraft mot kemiska föreningar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den tredje i rankningen av ledare är TechnoAvia-företaget, som producerar overaller i premiumklass . Sortimentet innehåller cirka 200 typer av kostymer och hundratals olika typer av personlig skyddsutrustning. Huvuddragen är att varorna köps av både företag och vanliga människor.

Förspänningen görs på gatuarbete och sport, liksom på overall som kommer att vara till nytta i hushållet. Företaget betjänar över hundra filialer i hela Ryssland, vilket gör att du kan köpa den nödvändiga varan på någon av försäljningsställena.

Funktionen för en onlinebutik stöds också, genom vilken alla kan beställa overall eller PPE.

Bild
Bild
Bild
Bild

Avangard -företaget är känt för att tillhandahålla arbetskläder , samt kvalitetsutrustning lämplig för nästan alla jobb och behov.

Hela sortimentet testades, varefter ett certifikat från tullunionen erhölls. Trots att katalogen inte innehåller ett brett urval av kläder (cirka sextio modeller för kvinnor och män) är det tillräckligt för att köparen ska hitta något som passar honom själv. Förutom, om köparen vill välja sina egna isolerade kläder erbjuder företaget ett brett utbud . Följaktligen är de flesta recensionerna bra. Bland den enorma mängd kläder som är designade för vintermånaderna kan du hitta overall och montera din egen uppsättning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med det senare alternativet är valfrihet, det vill säga köparen kan själv välja ett kit som helt uppfyller hans behov och därigenom skapa alla nödvändiga förutsättningar för sig själv att arbeta.

Bild
Bild

Expert Spetsodezhda -företaget fokuserar alltid på sina kunder och försöker på alla möjliga sätt tillgodose deras önskningar . Detta underlättas till stor del av kommunikation med kunder på sociala nätverk. Förutom butiker har företaget lanserat en webbutik som förtjänar ett särskilt omnämnande. Webbplatsen är mycket bekväm och utformad på ett sådant sätt att det kommer att vara mycket lätt för potentiella köpare att navigera och hitta det som intresserar dem.

Många positiva recensioner skrevs inte bara av kunder, utan också av företagets chefer, företag som behövde overall.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sirius -företaget har varit verksamt på marknaden i över 20 år, företaget har lyckats skapa mer än 200 kläder . I katalogen kan du hitta ett stort antal erbjudna varor: från byxor till isolerade jackor. Tillverkaren erbjuder billiga kläder, vilket gör det möjligt att öka antalet kunder, inklusive att aktivt utveckla detaljhandeln. Detta kan ses av de många recensionerna av nöjda kunder, som betonar att kläderna inte bara var för smaken, utan också skyddar mot hårda väderförhållanden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Valet av overaller är direkt baserat på arbetsplatsen och under vilka förutsättningar man måste vara i tjänst. Därför kommer alla att välja ett kit som hjälper till att fullgöra sina uppgifter utan att äventyra deras liv och göra sitt jobb effektivt.

Det finns ett antal mycket farliga yrken där tillgången på specialkläder är den viktigaste aspekten

Laboratorium . Laboratorieassistenter, forskare och deras assistenter bär klänningar, vars tyg består av polymerer (nitril, neopren, polyvinylklorid och andra analoger).

Bild
Bild

Sjukhus . Kirurger bär vävda skoskydd och vävda kappor före operationen. Främst tillverkad av bomull, eftersom dess sterilisering är mycket snabbare och bättre.

Bild
Bild

Lågtemperaturarbete . Kläderna kommer att täckas med 2-3 lager av material, i vissa fall kan till och med funktionen av uppvärmning och termoregulering av kroppen fungera, vilket gör det möjligt att arbeta under de mest allvarliga förhållandena.

Bild
Bild

Byggnad . Arbetare bär speciella västar, hjälmar och stövlar med förstärkta inre delar för att undvika mekaniska skador.

Bild
Bild

I butiker eller andra strukturer för tillhandahållande av tjänster och varor . Märkesoveraller med organisationens logotyp fungerar som en annons och lockar därmed fler kunder.

Bild
Bild

Drift och vård

De grundläggande kraven för skötsel och användning av specialkläder regleras av GOST, beroende på specifikationerna för dess användning. Klimatzoner bör också beaktas:

  • den första skyddsklassen - 1-2 bälten;
  • den andra skyddsklassen - 3 -bälte;
  • tredje skyddsklass - 4 bälte;
  • fjärde skyddsklassen - speciella klimatförhållanden.

Var och en av banden har sina egna egenskaper för tvätt, torkning och allmän vård. Men alla dessa förfaranden måste utföras ständigt.

Bild
Bild

Reglerna för sterilisering, desinfektion, avgasning, tvätt och torkning anges på specialavdelningar för rengöring av arbetskläder. Efter rengöringsåtgärder fästs en tallrik på overallerna, på vilka villkoren och varaktigheten för sterilitet föreskrivs . All vård bör göras regelbundet.

Hemma måste du ta hand om kläderna genom att följa informationen som säljaren kommer att berätta eller som anges på etiketten. Detta är nödvändigt för att kläderna inte ska tappa utseende och viktiga egenskaper (vattenbeständighet eller brandmotstånd).

Om du följer alla instruktioner för användning och skötsel kommer arbetskläderna att tjäna dig under mycket lång tid

Rekommenderad: