Vit Ljuskrona (49 Foton): Klassisk Taklampa På Tre Kablar, Modell "classic" Med Upphängd Takfäste

Innehållsförteckning:

Video: Vit Ljuskrona (49 Foton): Klassisk Taklampa På Tre Kablar, Modell "classic" Med Upphängd Takfäste

Video: Vit Ljuskrona (49 Foton): Klassisk Taklampa På Tre Kablar, Modell
Video: Ceiling Lamp | Antiques Led Crystal Chandelier Light | Chandelier Ceiling Lamp Unboxing & Fitting 2024, Maj
Vit Ljuskrona (49 Foton): Klassisk Taklampa På Tre Kablar, Modell "classic" Med Upphängd Takfäste
Vit Ljuskrona (49 Foton): Klassisk Taklampa På Tre Kablar, Modell "classic" Med Upphängd Takfäste
Anonim

Klassiker kommer aldrig att gå ur mode, och det gäller inte bara kläder eller accessoarer, utan också olika inredningsartiklar. Produkter i denna stil ser harmoniska ut i nästan alla interiörer. Idag pratar vi om vackra vita ljuskronor med klassiska mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Normalt fungerar en ljuskrona som den viktigaste ljuskällan i ett rum. Valet av denna detalj måste behandlas lika allvarligt som till exempel valet av möbler eller finish.

Ofta är det ljuskronan som spelar rollen som en ljus accent i interiören eller utför funktionen som dess pricken över i: et. En väl vald modell kan betona en viss inredningsstil.

Bild
Bild

En av de mest populära och attraktiva är de klassiska lamporna i lugna vita färger. Sådana belysningsarmaturer kommer att fräscha upp interiören och göra den vackrare. Låt oss titta närmare på vilka typer av snövit lampor som erbjuds av moderna tillverkare.

Tak

Alla har sett en takkrona minst en gång i sitt liv. Sådana modeller är de vanligaste och populäraste. De installeras direkt på en plan yta i taket eller nischen. Oftast är sådana lampor installerade i den centrala delen av rummet.

Snygga klassiska takalternativ kan installeras i vardagsrummet, korridoren och till och med i köket. Sådana produkter kan inte bara ge högkvalitativ belysning i utrymmet, utan också visuellt expandera rummet, vilket gör taket något högre.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valet av takkronor ska tas på största allvar. I små rum rekommenderas det inte att installera för skrymmande modeller, eftersom de kommer att göra ett redan litet utrymme ännu mindre.

Om du vill köpa en enhet för ett rymligt rum, kan du vända dig till lyxigare klassiska alternativ med imponerande dimensioner.

Upphängd

Hängande ljuskronor skiljer sig åt i andra utföranden. Sådana exemplar är oftast upphängda på starka kedjor av olika längd, styva metallstavar eller specialkablar. Dessa typer av belysningsarmaturer är inte lämpliga för alla layouter.

När du väljer en vacker hängande ljuskrona är det värt att överväga det det kommer att gå ner djupt in i rummet . Om rummet är litet och taket i det är lågt, kommer en sådan belysningsenhet att se ful och inharmonisk ut i den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hängande ljuskronor är mer lämpliga för stora rum med högt i tak. Under sådana förhållanden kommer dessa enheter inte att snedvrida filmens och layouten av rummet. Sådana enheter kan också utrustas med en lampskärm och skärmar. Upphängda carobkonstruktioner hålls ofta på flera fästen samtidigt. Armaturer med speciella kabelsystem är utbredda idag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana alternativ finns ofta i köpcentrum eller stora butiker, men de kan också användas vid inredning av heminredning. Exempelvis är exemplar på tre kablar inte bara väldigt originella utan också funktionella. Liknande mönster kan sänkas något lägre eller höjas högre om du vill.

Bild
Bild

Färgkombinationer

Den största fördelen med den klassiska vita färgen är att den är lämplig för en mängd olika nyanser. En vacker snövit ljuskrona kommer att se harmonisk ut i interiörer gjorda i en mängd olika färgpaletter:

Om du letar efter en riktigt lyxig modell bör du leta efter en vacker ljuskrona med en guld- eller silverram. Sådana alternativ kommer att se harmoniska ut inte bara i klassiker, utan också i andra interiörer

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Kombinationen av vitt och guld kan fräscha upp och blåsa liv i en mängd olika rum. Oftast installeras sådana exemplar i vardagsrum eller sovrum, men vissa ägare föredrar att hänga vita och guldkronor över matplatsen i köket.
  • Vita och bruna nyanser ser bra ut i en ensemble. Sådana klassiska tandem ser inte bara väldigt snygga och harmoniska ut, utan också väldigt mysiga och gästvänliga.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Interiören kan kombineras med vitt och blått eller ljusblått. Älskare av färska och svala toner vänder sig oftast till sådana färgkombinationer.
  • En vit lampa kommer att se bra ut mot en svart bakgrund. I detta fall rekommenderas dock att späda in interiören med andra snövit detaljer så att ljuskronan inte blir till ett element som sticker ut från helhetsbilden. Dessa två färger kan också kombineras med varandra i en enhet.

Monokroma lampor kommer att se organiska ut i många interiörer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Material (redigera)

Moderna tillverkare tillverkar klassiska vita ljuskronor av olika material. Några av de mest hållbara, hållbara och attraktiva metallprodukterna är:

Ofta kompletteras vit metall med förgyllda eller silverpläterade skär. Dessa taklampor ser helt underbara ut. Det är värt att notera det faktum att modeller av sådana material är opretentiösa och inte kräver särskild omsorg. De behöver bara torkas från damm då och då

Smidda armaturer ser organiska ut i klassiska och andra interiörer. Som regel är sådana föremål ganska dyra, men de skiljer sig åt i en verkligt unik och elegant design

Lampor av brons, mässing eller keramik ser inte mindre snygga och attraktiva ut. I klassiska interiörer ser alla ovanstående alternativ oslagbara ut

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Plattor av klassiska armaturer tillverkas också av olika råvaror. Det billigaste är vävda alternativ. I belysningsarmaturer av denna typ är vanliga ljustextilier vanligare, men om du vill kan du hitta mer invecklade bitar i butiker där tyget är dekorerat med mönstrade linjer och tryck

Ljuskronor med glasskärmar ser vackra ut. Det kan vara matt eller transparent. För strikt klassisk interiör rekommenderas det att välja lampor med transparenta nyanser, eftersom matta detaljer är mer lämpliga för moderna interiörer

Produkter med porslinsskärmar är dyrare än till exempel glaslampor. Högkvalitativt porslin kännetecknas av dess hållbarhet och estetiska utseende

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Design

Raffinerade vita ljuskronor i klassisk design kan kompletteras med olika dekorativa element:

De vanligaste är klassiska produkter med fåglar, kronblad, gröna blad eller invecklade vita kronbladskronor. Sådana detaljer i interiören kommer aldrig att lämnas utan uppmärksamhet, eftersom de kännetecknas av en komplex design och utför funktionen inte bara belysningsenheter utan också dekorativa element

Eleganta genombrutna lampor ser bra ut. Ofta kompletteras sådana ljuskronor med glashängen eller pärlformade kedjor

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Smidda klassiska ljuskronor i vitt ser dyra och vackra ut i många interiörer. Sådana produkter kan ge interiören en diskret touch av aristokrati och lyx. När du väljer en ljuskrona i smide bör du ta hänsyn till dess vikt. Som regel är modeller av sådana material ganska tunga

Ytan på en snövit klassisk ljuskrona kan vara antingen blank eller matt. Valet av ett lämpligt exemplar beror på grundstilen och inredningen

I den klassiska modellen kan bara basen vara vit. Plafonds är ofta dekorerade med material i andra färger. Som regel är dessa pastellfärgade, neutrala färger

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Bestäm först själv i vilket rum lampan ska placeras. Var uppmärksam på takhöjden, rummets yta. För små utrymmen rekommenderas att välja små takprodukter. Om du ska installera en ljuskrona i ett stort rum med högt i tak, kan du vända dig till mer imponerande hängande lampor.

Innan du köper, se till att kvaliteten på det material som varan är tillverkad av, och inspektera dess struktur. Alla delar måste fästas tätt mot varandra och hållas så säkert som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Välj en ljuskrona som ser harmonisk ut i din inredning. Denna belysningsarmatur ska inte sticka ut från den övergripande designen . Om den vita färgen i ditt rum är en sällsynt gäst, och du redan är på humör för att köpa en sådan lampa, kan den vara vackert slagen med vita dekorativa detaljer (vaser, figurer, ljusstakar och så vidare) så att atmosfären är harmonisk.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vit ljuskrona i inredningen

Ljuskronans användningsalternativ:

  • En vit ljuskrona med vågliknande baser, 5 vita nyanser och små hängen kommer att se vacker ut mot bakgrunden av ett vitt tak med en diodram, beige väggar och ett ljusbrunt golv. Sätt en U -formad skinnsoffa i en mjölkaktig nyans i ett sådant rum, mitt emot det - en vägg med ett brunt TV -skåp, och på sidan - ett chokladfärgat skåp och en liten vit bokhylla.
  • En vit ljuskrona med hängen och glasskärmar kan hängas över ett vitt bord och vita och röda stolar i ett ljust kök med en snövit uppsättning.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • En liknande modell kommer också att se ut i ett vitt vardagsrum med en beige hörnsoffa, mörkt golv och tjocka mjölkiga gardiner på fönstren.
  • En vit metallkrona kan hängas över en beige säng i ett rum med tråkiga gula väggar och ljusgrå golv. Lägg en vit byrå framför sängen och sätt en TV på den. Komplettera ensemblen med ett vackert skåp med glasdörrar.

Rekommenderad: