JCB -generatorer: Översikt över 100kW -dieselmodeller, Kraftverk Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Innehållsförteckning:

Video: JCB -generatorer: Översikt över 100kW -dieselmodeller, Kraftverk Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?

Video: JCB -generatorer: Översikt över 100kW -dieselmodeller, Kraftverk Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Video: JCB 1 Backhoe Loader Restoration - The Full Story 2024, Maj
JCB -generatorer: Översikt över 100kW -dieselmodeller, Kraftverk Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
JCB -generatorer: Översikt över 100kW -dieselmodeller, Kraftverk Och Andra Alternativ. Hur Väljer Man?
Anonim

En dieselgenerator är en energianordning utrustad med elektriska generatorer. Enheten används på platser där det råder brist på elektricitet: i avskilda bosättningar utan ström, under byggandet av byggnader, liksom på gårdar.

Bild
Bild

Särdrag

JCB -generatorer kännetecknas av förbättrad byggkvalitet och fördelar som döljs i utformningen av enheterna. De är följande:

  • automatiserad bränsletillförsel - inga ytterligare steg för att pumpa bränsle behöver utföras;
  • förbättrat luftfilter, vilket är nödvändigt vid arbete under ogynnsamma förhållanden (mycket damm, smuts);
  • bränslekammarens huvudhals är gjord i höljet och har en låsmekanism för en nyckel, det finns ett fönster för att se parametrarna för driftgeneratorn;
  • elektrisk utrustning tillhandahålls av europeiska tillverkare - jättar på världsmarknaden;
  • maximala skyddsåtgärder: värmeisolering av uppvärmda delar, säker gasfläkt, skydd mot elektriska stötar på nödstoppspanelen;
  • nödstoppsknapp på enheten;
  • generatorer levereras i tre möjliga versioner: leverans i en container, i ett hölje och en mobil version (på en traktor eller bilchassi).
Bild
Bild

Modellöversikt

Dieselgenerator 140QS

Dieselmodell 140QS är en universell, liten enhet. Lämplig för både reservkraft vid strömavbrott och för byggarbetsplatser där energi behövs för verktyg och belysning för konstruktion.

Generatorn behöver inte vara i ett isolerat rum, eftersom den levereras i ett brusreducerande hölje . Dessutom innehåller satsen en ljuddämpare för drift av utrustning i bostadsområden.

På grund av sin tysta drift är den lämplig för användning i lokaler som sjukhus, hotell eller sanatorier och pensionat som är avlägsna från strömförsörjningsledningen.

Bild
Bild

Teknisk information:

  • effekt - 100 kW;
  • standby -effekt - 110 kW;
  • bränsleförbrukning vid en effekt på 50% / 100% / 110% - 16 liter per timme / 29,6 liter per timme / 32,7 liter per timme;
  • bränsletankens kapacitet - 270 liter;
  • tekniska dimensioner för kraftverket (i millimeter): 2850 (längd) x 1140 (bredd) x 1850 (höjd).
Bild
Bild
Bild
Bild

Dieselgenerator G275S

Modellen är konstruerad för att ge ström till byggarbetsplatser och platser som inte har tillgång till elnätet. Dessutom är enheten lämplig för reservströmförsörjning vid strömavbrott. Volvomotorn har en elektronisk varvtalsreglering.

Standardkonfigurationen förutsätter att det finns en elektrisk kylmedelsvärmare, och satsen innehåller också en enhet för automatisk laddning av batterier från ett 220 V -nätverk.

Bild
Bild

Teknisk information:

  • effekt - 200 kW;
  • standby -effekt - 220 kW;
  • bränsleförbrukning vid effekt 50% / 100% / 110% - 30,7 liter per timme / 53,8 liter per timme / 60, 1 liter per timme;
  • bränsletankens kapacitet -394 liter;
  • Tekniska dimensioner för kraftverket (i millimeter): 3050 (längd) x 1030 (bredd) x 1589 (höjd).
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

För olika ändamål är det nödvändigt att individuellt välja generator. För en industriell skala är en enhet som fungerar med höga hastigheter och har en imponerande effekt på 1000 kW lämplig. För små avskilda hus eller som reserv, energikälla, räcker det med en liten generator på 300 kW.

När du väljer bör du också vara uppmärksam på motorn. Volvo och Mitsubichi är ett beprövat alternativ . Men underskatta inte andra märken som erbjuder generatorer med samma kvalitet som marknadsledarna.

Under alla omständigheter är det lämpligt att rådgöra med en specialist som objektivt kan bedöma alternativet individuellt för konsumentens behov. Det kommer inte att ta lång tid, men på så sätt kan du välja generator för önskad effekt.

Rekommenderad: