TCC -generatorer: översikt över Bensin- Och Dieselmodeller, Med Automatiska Omkopplare, 100 KW, 10 KW, SGG 5000 EA Och 30 KW

Innehållsförteckning:

Video: TCC -generatorer: översikt över Bensin- Och Dieselmodeller, Med Automatiska Omkopplare, 100 KW, 10 KW, SGG 5000 EA Och 30 KW

Video: TCC -generatorer: översikt över Bensin- Och Dieselmodeller, Med Automatiska Omkopplare, 100 KW, 10 KW, SGG 5000 EA Och 30 KW
Video: HY3200 Daily Use 2024, Maj
TCC -generatorer: översikt över Bensin- Och Dieselmodeller, Med Automatiska Omkopplare, 100 KW, 10 KW, SGG 5000 EA Och 30 KW
TCC -generatorer: översikt över Bensin- Och Dieselmodeller, Med Automatiska Omkopplare, 100 KW, 10 KW, SGG 5000 EA Och 30 KW
Anonim

Genom att köpa en elgenerator kan du njuta av civilisationens fördelar under en campingtur eller elektrifiera ett lanthus . Samtidigt beror brandsäkerheten i rummet där den är installerad till stor del på generatorns kvalitet. Därför är det värt att överväga recensionen innan du köper en sådan enhet modellserie av TCC -generatorer och bekanta dig med deras huvuddrag.

Bild
Bild

Särdrag

Tekhstroyservice -företaget grundades i Sankt Petersburg 1993 och ägnade sig åt försäljning i Ryska federationen av motorer och elektriska generatorer som producerats vid fabrikerna i den tidigare sovjetiska försvarsindustrin. 1998 började företaget lägga order för produktion av produkter som utvecklats av det på fabriker i Kina. Samma år döptes företaget till "TCC". År 2002 öppnades hennes första egna anläggning i Moskva -regionen.

Bild
Bild

2008 skapades ett enhetligt helryskt nätverk av företagets SC.

Bild
Bild

De viktigaste skillnaderna mellan TCC -generatorer från analoger:

  • ett stort urval - företaget producerar mer än tusen modeller av bensin-, gas- och dieselgeneratorer med olika kapacitet och konfigurationer (från bärbara enheter till industriella kraftverk);
  • tillförlitlighet och hög byggkvalitet - företagets produkter kommer att hålla mycket längre än kinesiska generatorer;
  • relativt små dimensioner och vikt (särskilt för öppna modeller);
  • säkerhet - alla modeller av utrustning har säkerhetscertifikat som krävs för försäljning i Ryssland och genomgår strikt kvalitetskontroll;
  • medelpriskategori - ryska generatorer kommer att kosta mindre än tyska eller amerikanska, men något dyrare än kinesiska;
  • användarvänlighet - alla produkter är utformade med hänsyn tagen till den ryska marknadens särdrag, och originalversionen av bruksanvisningen är utarbetad på ryska;
  • prisvärda reparationscertifierade SC -företag är öppna i alla större städer i Ryska federationen.
Bild
Bild

Räckvidd

Bland bensingeneratorerna i TCC -företaget är flera modeller mest populära

SGG 2800N - budget utomhus bärbar (43 kg) turistgenerator med en kapacitet på 2, 8 kW (230 V). Manuell start. Batteritid upp till 12 timmar.

Bild
Bild

SGG 5000 EA - öppen bärbar version med en effekt på 5 kW med enfasutgång (230 V). Manuell start, det är möjligt att ansluta en extern automatisk överföringsomkopplare (ATS). Batteritid upp till 10 timmar. Vikt 88 kg.

Bild
Bild

SGG-7500E - sluten enfasgenerator med en effekt på 7,5 kW. Utrustad med elstart. Arbetstid tills nästa tankning - 10 timmar, vikt 191 kg.

Bild
Bild

Av dieselmotorerna är ett antal modeller de mest populära i Ryska federationen

SDG 5000EHA - bärbar budget enfas (230 V) version med en effekt på 5 kW med ett öppet fodral. Utrustad med elstart och ljuddämpare.

Varaktighet för autonomt arbete upp till 8 timmar. Vikt 114 kg.

Bild
Bild

SDG 5000ES-2R - skiljer sig från den tidigare modellen i närvaro av ett slutet ljudisolerat hölje, vilket ökar produktens vikt upp till 180 kg.

Bild
Bild

TTD 14TS ST -sluten modell med en effekt på 10 kW med utgångar för enfas (230 V) och trefas (400 V) nät. Arbetstid utan tankning upp till 19 timmar. Manuell start. Utrustad med ljuddämpare, nödstoppsystem och batterikopplingsbrytare. Vikt 578 kg.

Bild
Bild

TTD 14TS A - öppen version med en effekt på 10 kW med en- och trefasutgångar. Batteritid upp till 50 timmar. Utrustad med ATS -system. Vikt 450 kg.

Bild
Bild

TTD 33TS CTMB - en mobil modell (i form av en semitrailer) i ett väderbeständigt fodral med en effekt på 24 kW. Utrustad med en- och trefasutgångar. Batteritid upp till 15 timmar. Manuell start. Vikt 939 kg.

Bild
Bild

TTD 42TS - öppen universal (en- och trefas) modell med en effekt på 30 kW. Manuell start. Drifttid före tankning upp till 16 timmar. Vikt 638 kg.

Bild
Bild

TTD 42TS ST - stängd universalgenerator med en effekt på 30 kW. Manuell start. Fungerar utan tankning upp till 13 timmar, vikt 934 kg.

Bild
Bild

TTD 83TS A - öppen industriversion med en effekt på 60 kW med automatisk överföringsomkopplare. Batteritid upp till 16 timmar, vikt 920 kg.

Bild
Bild

TTD 83TS CTA - en sluten version av den tidigare modellen med en massa på 1, 12 ton.

Bild
Bild

TTD 140TS A - ett öppet industrikraftverk med en effekt på 100 kW, utrustat med en automatisk överföringsomkopplare. Arbetstid innan tankning upp till 16 timmar, vikt 1, 245 ton.

Bild
Bild

TTD 140TS CTA - en sluten väderbeständig version av den tidigare modellen med en massa på 1,53 ton.

Bild
Bild

Och det här är de mest populära gasgeneratorerna

Tedom Cento 80 - industriellt stängt kraftverk med en kapacitet på 81 kW. Utgångar är enfasiga och trefasiga. Utrustad med ett elektroniskt startsystem, vikt 8, 265 ton.

Bild
Bild

Tedom Quanto 400 - öppet industrikraftverk med en effekt på 400 kW. Elektronisk tändning, vikt 5, 06 t.

Bild
Bild

Vad ska jag välja?

När du väljer en lämplig minikraftverksmodell du måste ta hänsyn till dess huvudsakliga egenskaper.

Kraft

Det är mycket enkelt att uppskatta värdet på den nominella effekten för den enhet du behöver . - för detta räcker det att lägga till makt för alla konsumenter som du planerar att ansluta till nätverket som drivs av generatorn. Det resulterande värdet bör multipliceras med säkerhetsfaktor, som måste vara minst 1, 5. Ungefärliga effektvärden för enheter för olika ändamål:

  • 2 kW - bärbara generatorer för en kort start under vandringen;
  • 5 kW - generatorer för långa vandringar och reservkraftsystem i små hus;
  • 10 kW - hushållsgeneratorer för att driva ett litet hus;
  • 30 kW - halvprofessionella enheter för stora lanthus eller små bygg- och industriområden, butiker;
  • 50 kW och mer - industriella generatorer för byggarbetsplatser, stormarknader och industrier.
Bild
Bild
Bild
Bild

Typ av bränsle

För närvarande är följande typer av generatorer vanliga för bränslet som används:

  • bensin - de har en relativt låg ljudnivå (upp till 70 dB) och en relativt låg kostnad, men de har den lägsta resursen innan översyn bland alla typer av generatorer, är dyrare att underhålla och driva (både dieselbränsle och gas är billigare än bensin), och kräver också tekniska pauser på 2 timmar efter var 5: e drifttimme, vilket begränsar deras autonomi;
  • diesel - mer ekonomiska och mer tillförlitliga än bensinmodeller, de har den högsta säkerhetsnivån bland alla typer av liknande enheter (dieselbränsle är mindre brand och explosivt än gas och bensin), men de har en högre ljudnivå (upp till 90 dB) och är mycket känsliga för närvaron av föroreningar i bränslet (avvikelse från den optimala kompositionen är förenad med motorns drift och till och med dess nedbrytning);
  • gas - de har den högsta effektiviteten (vilket innebär att de är de mest ekonomiska av alla generatorer), tillförlitlighet (gasmotorer slits ut långsammare än diesel- och bensinmotorer) och miljövänlighet (motorer med flytande bränsle kräver att farliga avgaser tas bort), men kräver ökade brandsäkerhetsåtgärder (gasflaskor tenderar att explodera om de förvaras felaktigt).
Bild
Bild
Bild
Bild

Kroppsdesign

Genom designen är generatorer indelade i öppen och stängd . Öppna modeller kännetecknas av bättre kylning, lägre pris och större underhåll, medan stängda modeller skyddas bättre mot fukt, damm och andra hot, samt märkbart mindre buller under drift.

Det finns också en mobilversion av generatorer med hög effekt, tillverkade i form av en stängd släpvagn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetstid utan tankning

För vandrare och reservbelysningssystem ett alternativ med en batteritid på cirka 2 timmar kommer att räcka. För stugans strömförsörjningssystem 5 timmars drift räcker innan tankning / stopp.

Om generatorn kommer att anslutas till ansvariga elektriska konsumenter (till exempel kylskåp med lättfördärvlig mat), är det önskvärt att den ger minst 10 timmars kontinuerlig drift (vilket gör modeller med en bensinmotor olämpliga för sådana uppgifter).

Rekommenderad: