Vedeldade Grillar: Vedeldad Konstruktion, Grillprodukt För Sommarstugor Av Rysk Produktion Och Andra Tillverkare

Innehållsförteckning:

Video: Vedeldade Grillar: Vedeldad Konstruktion, Grillprodukt För Sommarstugor Av Rysk Produktion Och Andra Tillverkare

Video: Vedeldade Grillar: Vedeldad Konstruktion, Grillprodukt För Sommarstugor Av Rysk Produktion Och Andra Tillverkare
Video: Att lyckas med kamben på grillen 2024, Maj
Vedeldade Grillar: Vedeldad Konstruktion, Grillprodukt För Sommarstugor Av Rysk Produktion Och Andra Tillverkare
Vedeldade Grillar: Vedeldad Konstruktion, Grillprodukt För Sommarstugor Av Rysk Produktion Och Andra Tillverkare
Anonim

Grillad mat smakar bättre och smakar bättre. Den är beredd på ett sådant sätt att alla vitaminer och näringsämnen bevaras i den. Grillar kommer att vara särskilt lämpliga i de hus där de gillar att äta kött och fisk, även om många olika rätter kan tillagas på en sådan enhet. På sommaren är grillning på ett lanthus eller på landet helt enkelt oersättligt när man ska vila med hela familjen eller träffa gäster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns grillar av olika design, storlekar och tillagningsmetoder - kol, gas, trä . När du väljer den perfekta modellen måste du ta hänsyn till olika nyanser - vilket kommer att vara mer bekvämt och att föredra, liksom var denna struktur kommer att ligga. Och om konventionella grillar är lättare att använda, har vedeldade modeller sina egna egenskaper som måste beaktas när du väljer dem.

Bild
Bild

Särdrag

En vedeldad grill är dyr. Dess pris kan gå upp till 150 tusen rubel. Det finns naturligtvis enklare alternativ, men de är extremt sällsynta. Och det är ingen mening med ett sådant köp - då är det bättre att köpa ett enklare alternativ, till exempel en gas, som gör att du kan laga mat mycket snabbt.

Köpet av en vedeldad grill måste närmar sig noggrant och tydligt förstå vad som är dess huvudsakliga skillnad från andra modeller - det är fundamentalt annorlunda än sina motsvarigheter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den vedeldade grillen är lämplig för dem som inte har bråttom, grundligt anpassade för tillagning av vilken maträtt som helst.

Vedeldad matlagning är en lång procedur:

  • Ved bör alltid vara beredd;
  • Du måste vänta tills de brinner;
  • De måste läggas till regelbundet.

Fördelen med vedeldad matlagning är dock dess smak och fantastiska doft - det visar sig vara speciellt.

Bild
Bild

För tillverkning av vedeldade grillar används gjutjärn. Livslängden för sådana produkter är mycket lång. Mest troligt kommer mer än en generation att använda en sådan grill och förmedla familjerecept för underbara rätter tillagade på den här enheten.

Sådana mönster kan ha de mest olika formerna:

  • runda;
  • oval;
  • rektangulär;
  • i form av ett hus;
  • i form av en rysk spis.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denna grill är vanligtvis utrustad med en grill. Den har ett utdragbart bord för enkel tillagning. Det finns olika hyllor för förvaring av fat, lådor för ved och andra nödvändiga saker.

Vedeldade grillar behöver noggrant underhåll. För att det alltid ska se vackert ut och tjäna länge måste du rengöra det väl, inte bara från fettet som återstår efter tillagning, utan också från aska

Bild
Bild

Modeller

På marknaden finns det idag olika modeller av vedeldade grillar av inhemsk och utländsk produktion. Priserna är föremål för ytterligare design, storlek och designfunktioner. Det är värt att överväga att den ryska grillen inte blir billigare i alla fall.

Här är några exempel på vedeldade grillar som du kan beställa online eller köpa från en butik. Det är också tillåtet att komma med en egen design. I detta fall kommer det att göras på beställning.

Bild
Bild

Lappigrill-90

Detta är en traditionell finsk-rysk grill med flera ytterligare funktioner. Det är bekvämt att den kan installeras både i ett öppet utrymme och i ett sommarkök, terrass, lusthus. Detta kommer att göra det till centrum för rekreationsområdet och ordna inredning och möbler runt. Den stora delen av härden är perfekt för att ta emot ett stort sällskap av gäster. Det är möjligt att förbereda olika rätter samtidigt. Denna modell är utrustad med ett bekvämt block för att göra kebab. Tack vare den värmebeständiga beläggningen kan temperaturen gå upp till 500 grader.

Bild
Bild

Fördelarna med denna modell inkluderar funktionella tillägg:

  • ytterligare hyllor nära härdzonen;
  • regn paraply;
  • 3 höjdjusterbara stativ för att förbereda olika rätter samtidigt;
  • fisk matlagning brädor;
  • grill;
  • stekpanna av gjutjärn;
  • spotta för att laga kyckling.

Detta är bara några av funktionerna, förutom att det finns ett antal användbara element som kan göra matlagningen enklare och roligare och mer kreativ. En sådan grill kostar cirka 85 tusen rubel.

Bild
Bild

Kungsörn

Utformningen av Lappigrill-90 liknar Berkut vedeldade grill, men den kostar hälften så mycket. Den kan också användas utomhus och i ett lusthus. Den centrala delen kan enkelt tas bort för att rengöra askan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis är den gjord av billigare material och har inte så många extrafunktioner. Men samtidigt finns det en grill, en spytt, hängande bord. Den kan installeras på sommaren och monteras på vintern.

Inhemsk grill spis

Den vedeldade grillpisen med en poker (även av inhemsk produktion) är ganska billig. Den har en rund form och står på tre ben. Utåt liknar det ett flygande fat, där kött eller fisk tillagas. Det kostar bara 10 tusen rubel.

Bild
Bild

Det är lätt att välja rätt struktur på träet . Det viktigaste är att bestämma vilka funktioner på den här enheten som är särskilt viktiga och vilka du kan klara dig utan. Det är nödvändigt att överväga var grillen ska installeras, liksom vilket material som behövs. Om du behöver en fast, solid grill som du planerar att installera på en permanent plats kan du också köpa en gjutjärn. Och om enheten är planerad att användas endast på sommaren kan du ta versionen av rostfritt stål, som är lätt att montera och sedan flytta till önskad plats.

Rekommenderad: