Vertikal Elektrisk Grill: Grill I Rostfritt Stål Tillverkad I Tyskland

Innehållsförteckning:

Video: Vertikal Elektrisk Grill: Grill I Rostfritt Stål Tillverkad I Tyskland

Video: Vertikal Elektrisk Grill: Grill I Rostfritt Stål Tillverkad I Tyskland
Video: How to use electric grill 2024, Maj
Vertikal Elektrisk Grill: Grill I Rostfritt Stål Tillverkad I Tyskland
Vertikal Elektrisk Grill: Grill I Rostfritt Stål Tillverkad I Tyskland
Anonim

Även under sommarsäsongen är vädret inte alltid gynnsamt för en grillpiknik. För att förbereda din favoriträtt när som helst, oavsett väderförhållanden, hjälper den elektriska vertikala grillen - ett bekvämt alternativ till den traditionella grillen.

Bild
Bild

Den elektriska grillen: den optimala lösningen för grillen

Grunden för den elektriska shashlikmakaren är en rörformad elvärmare (TEN), runt vilken spett installeras vertikalt. Denna typ av grill finns i ett metallhölje. Den senare kan vara tillverkad av aluminium eller rostfritt stål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Under driften av anordningen stekas köttet under påverkan av värme från värmeelementet . För att kebaben ska bli väl stekt från alla sidor roterar spetten kontinuerligt runt sin axel. Fett som droppar från köttet samlas upp i en panna eller i separata små behållare installerade under varje spett.

Bild
Bild

Beroende på modell kan tekniker utrustas med en timer och en strömbrytare. Med timern kan du skjuta upp tillagningstiden för grillen, och omkopplaren stänger av värmeelementet oberoende efter den tilldelade tiden.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den elektriska grillen i rostfritt stål för hemmet har ett antal fördelar:

  • du kan laga en grill när som helst, oavsett väder eller andra förhållanden;
  • för en sådan kebabtillverkare behöver man inte leta efter ved eller kol;
  • kött i en elektrisk analog till en grill stekas mycket snabbare, medan det inte finns något behov av att ständigt stå i närheten och vända spetten.

Dessutom kan även en icke-professionell med hjälp av en sådan enhet enkelt laga en utsökt grill med egna händer, vilket inte alla lyckas med kol.

Bild
Bild
Bild
Bild

För objektivitet är det värt att notera de faktorer som många kebabälskare tillskriver nackdelarna med elektriska grillmakare:

  • behovet av att ansluta till nätverket;
  • för att köttet ska bli mört och saftigt måste det marineras längre än för matlagning på grillen;
  • brist på lukt och smak "dis" - en obligatorisk följeslagare till en grill grillad över kol.
Bild
Bild

Den sista nackdelen kan korrigeras - det räcker med att lägga några grenar av fruktträd inuti grillen, eller stränga tunna bitar rökt bacon mellan köttbitarna.

Urvalsregler

Valet av elektriska grillar är ganska brett och varierat. Sortimentet innehåller både rysk utrustning och enheter tillverkade i Tyskland, Kina, Vitryssland. En av de mest populära butikerna som erbjuder ett brett utbud av elektriska grillar är Domotech.

Bild
Bild

Samtidigt finns det flera kriterier som du bör vara uppmärksam på när du väljer en teknik:

  • Kraft . Varierar från 1 till 2, 6 kW. Denna indikator påverkar tillagningshastigheten och kvaliteten på stekning av kött. Det är viktigt att komma ihåg att ju snabbare bitarna stekas, desto mer saftiga blir de kvar.
  • Spettlängd . Om du planerar att laga en grill för ett stort företag, är det bättre att föredra en enhet med spett på 30-40 cm. För en liten familj är en elektrisk grill med ätpinnar från 12 till 28 cm också lämplig.
  • Antal spett . I moderna modeller kan denna indikator vara från 4 till 24. När du bestämmer detta kriterium är det också värt att fokusera på antalet personer som kommer att samlas för "hemmapicknick".
Bild
Bild
  • Närvaron av en automatisk avstängningsfunktion.
  • Möjligheten att demontera strukturen. Ju lättare det är att ta isär grillen, desto lättare blir det att tvätta den.
  • Tillverkningsmaterial. Aluminiumapparater är mycket lättare och billigare, men de är mer mottagliga för mekanisk påfrestning. Rostfritt stål är mycket starkare och mer pålitligt.
  • Dessutom måste du ta hänsyn till nätsladdens längd när du väljer.
Bild
Bild

Recensioner

Populariteten för elektriska grillanaloger indikeras av många recensioner som användare lämnat. De flesta av dem är positiva.

Bild
Bild

Kunderna ser den viktigaste fördelen med att det med denna teknik inte finns något behov av att vänta på sommaren för att njuta av smaken av sin favoriträtt.

Rekommenderad: