Pälshörlurar: Fluffiga Modeller För Kvinnor Gjorda Av Naturlig Päls Och Vinterherrar. Vit Med Kant Och Andra

Innehållsförteckning:

Video: Pälshörlurar: Fluffiga Modeller För Kvinnor Gjorda Av Naturlig Päls Och Vinterherrar. Vit Med Kant Och Andra

Video: Pälshörlurar: Fluffiga Modeller För Kvinnor Gjorda Av Naturlig Päls Och Vinterherrar. Vit Med Kant Och Andra
Video: Unboxing Cozy Fur Coat 2024, Maj
Pälshörlurar: Fluffiga Modeller För Kvinnor Gjorda Av Naturlig Päls Och Vinterherrar. Vit Med Kant Och Andra
Pälshörlurar: Fluffiga Modeller För Kvinnor Gjorda Av Naturlig Päls Och Vinterherrar. Vit Med Kant Och Andra
Anonim

Pälshörlurar är ett bra alternativ till en hatt: de skyddar dina öron mot frost, förstör inte håret och är också ett modernt tillbehör. Hur väljer man dem och vad ska man ha med ett sådant tillbehör?

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Beskrivning

Ursprungligen var öronskydd av päls avsedda för vintersportentusiaster, såväl som för professionella idrottare, men designarna "tog" snabbt upp idén och förvandlade detta tillbehör till ett snyggt tillägg till vinter- och mittsäsongsbågar. För produktion kan både naturlig päls (kanin, mink, räv, fjällräv, silverräv, fårskinn, bäver) och konstgjord päls användas . Hörlurskanten kan trimmas med päls, läder, stickade kläder. Vissa dam- och barnmodeller är dekorerade med strass, kattöron och till och med horn.

Fördelen med pälshörlurar är deras funktionalitet: de värmer verkligen anmärkningsvärt, medan de inte är så märkbara på huvudet, skrynklar inte stylingen, elektrifierar inte håret.

Varma hörlurar kan vara inte bara ett dekorativt tillbehör: många kända företag producerar produkter med ett inbyggt headset för att lyssna på din favoritmusik. Vi kommer att prata om dem separat nedan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Alla hörselskydd i päls kan grovt delas in i dam-, herr-, barn- och unisexmodeller

Kvinnor . Det största utbudet av produkter presenteras i denna kategori. Du kan välja en modell av vilken färg som helst: vanligt eller med tryck. Längden på högen varierar också: hörlurar kan vara antingen mycket fluffiga (från pälsen på en polarräv, silverräv) eller inte för mycket (mink, klippt kanin).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Herr . De kan inte skryta med samma omfattande sortiment som de tidigare. Modeller för män produceras oftast i dämpade färger (grå, brun, beige, svart, blå), isolerade med fårskinn, trimmade med mocka, stickad tröja.

Deras funktion är hur de bärs: ramen ligger inte ovanpå huvudet, utan på baksidan av huvudet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bebis . De mest populära tillverkningsmaterialen: mink, klippt kanin, konstpäls. Modeller för flickor är ofta dekorerade med strass, pärlor, "öron", och själva skyddskålarna kan trimmas med stickad jersey med mönster eller tillverkas i form av björnar, enhörningar eller möss. För att glädja pojken kommer det att visa sig vara en produkt, från insidan med isolerad päls, och ovanpå mantlad med ett tyg av "skyddande" färger. Utskrifter med superhjälte -attribut är också mycket populära: Batman -symbolen, Captain America -stjärnan, etc.

Jag vill förtydliga att det är möjligt att köpa öronskydd för barn för vintern bara om temperaturen i din region inte är för låg under den här säsongen av året. Om du bor i ett område med hårda vintrar, lämna detta tillbehör för våren och hösten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Unisex . Oftast är varma hörlurar med inbyggt headset universella. Här är en lista över de mest populära modellerna: UGG Australia Earmuff W / Högtalare (finns i ljusbrun och svart), Ritmix RH 509 (finns i vitt, rosa och svart), Cellular Line MUSICMUFFS14K (svart päls, yta i grått stickat) och Midland SubZero Music (finns i vitt, svart, rosa, rött, mörkbrunt och kamouflage).

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Den viktigaste regeln för att välja pälshörlurar är visualiseringen av den slutliga bilden, till vilken de kommer att bli ett tillägg. Om du planerar att kombinera dem med päls ytterkläder - en päls, en väst, en jacka med en pälskrage eller en trim på huven - var uppmärksam på att högen måste antingen ha samma struktur (till exempel en minkväst + hörlurar från en klippt kanin), antingen efter färg (svart mutonpäls och svarta hörlurar gjorda av fjällrävpäls).

Du bör inte köpa produkter som är alltför rikliga i dekorativa inlägg: strass, buggar, stora pärlor. Det kommer att vara möjligt att plocka upp en rosett för dem, men det blir svårt att komma med bilder för varje dag.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgschemat är också mycket viktigt - och vi handlar nu inte bara om att kombinera hörlurarnas färg med dina vardagskläder, utan också om att matcha deras nyans med färgtypen på bärarens utseende . Därför är det mycket viktigt att testa produkten innan du köper och titta på dig själv i dagsljus - passar den valda färgen bra till ditt ansikte? Ger det inte ont, blekhet, fokuserar det på hudfel? Om du svarade "nej" på alla dessa frågor, ta det.

Bild
Bild

Vad ska man ha på sig?

Faktum är att detta tillbehör är nästan universellt: du kan välja din egen modell av pälshörlurar för alla ytterkläder. Låt oss ge några rekommendationer om denna fråga.

Tjejer och kvinnor som älskar att åka skridskor, åka skidor eller bara promenera länge på vintern kan köpa en varm skiddräkt och ett par pälshörlurar .

Dessutom är det lämpligt att välja ett tillbehör i en kontrastfärg och komplettera det med en halsduk, vantar eller handskar med en trim av samma päls.

Bild
Bild

Dunjackor och parkas passar bra med matchande hörlurar eller i en neutral färg . En snood eller en voluminös halsduk kommer att vara ett bra tillskott. Samma regel gäller för tröjor, tröjor, bombplan.

Bild
Bild

Kan pälshörlurar kombineras med en klassisk kappa? Självklart! Dessutom kan både män och kvinnor göra detta. Det finns en regel här: hörlurarnas yta ska vara mantlad med ett tyg som liknar strukturen som pälsmaterialet (manlig version) eller ha samma färg som det (hona).

Om du har en pälskrage ska hörlurarna matcha pälsens struktur.

Bild
Bild
Bild
Bild

Manliga occipital hörlurar utförs oftast i neutrala färger , därför är det lätt att matcha dem till en park, dunjacka, tröja, tröja, skiddräkt. En sådan pryl kan till och med bäras tillsammans med en tunn stickad hatt, till exempel om du vill hålla värmen och samtidigt lyssna på dina favoritspår. Du kan komplettera bilden med en ljus snood.

Bild
Bild

Barn älskar allt ljust och ovanligt , därför kommer hörlurar av päls med en "glad" färg utan tvekan att glädja dem.

Bild
Bild

När du väljer en bild för en tjej en kombination av hörlurar med "blåst" overall, dunjackor, parkas, pälsrockar är tillåtet dessutom är reglerna för att kombinera inte lika strikta som för vuxna - det är bara viktigt att behålla färgbalansen och inte tillåta överdriven slakhet.

Bild
Bild

På våren och hösten kan pälshörlurar bäras med tröjor, koftor, tröjor, bomberjackor, läderjackor . Ljusa modeller kombineras bäst med "kozhanka": rosa, orange, blått, men för en annan "topp" är det lämpligt att välja en produkt som matchar eller liknande i färg "temperatur" (blå och "tiffany", rosa och persika, brun och ljus beige).

Bild
Bild

Roliga hörlurar - med "öron", "horn", rosetter eller med skålar, dekorerade i form av djur - det rekommenderas att kombinera med tröjor i pastell eller neutrala färger, men alltid med ett ljust tryck, eller med en lång, enfärgad tröja med en voluminös stickning.

Bild
Bild

Om du väljer en rosett för en pojke beror allt på hans ålder och preferenser . Barnet kommer att njuta av ljusa pälshörlurar, kompletterat med ett tryck som visar hans favorit tecknade hjälte. De kan kombineras med en enkel tröja, kofta och jeans, samt en varm halsduk eller snood, sätt på en vanlig dunjacka eller parka ovanpå.

För äldre pojkar gäller samma regler för val av rosett som för män.

Rekommenderad: