De Bästa 50-tums-TV: Erna För 50-tums Modeller, Granskning Av De Bästa Budget-TV-apparaterna

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa 50-tums-TV: Erna För 50-tums Modeller, Granskning Av De Bästa Budget-TV-apparaterna

Video: De Bästa 50-tums-TV: Erna För 50-tums Modeller, Granskning Av De Bästa Budget-TV-apparaterna
Video: 7 Best 50 Inch TVs 2021 2024, April
De Bästa 50-tums-TV: Erna För 50-tums Modeller, Granskning Av De Bästa Budget-TV-apparaterna
De Bästa 50-tums-TV: Erna För 50-tums Modeller, Granskning Av De Bästa Budget-TV-apparaterna
Anonim

De bästa 50-tums TV-apparaterna är idealiska för vardagsrum eller sovrum, reception, bar eller restaurang. En stor högupplöst skärm ger ljusstyrka och klarhet i bilden, förbättrar avsevärt färgåtergivningen, gör det möjligt att titta på program och filmer i stereoljud. En översyn av de bästa budget -TV -apparaterna och betyg av toppmodeller med en diagonal på 50 tum hjälper varje konsument att hitta sitt eget alternativ och inte göra fel val.

Bild
Bild

Topp 10 modeller av högsta kvalitet

Vår recension av de bästa 50-tums TV-apparaterna tar endast hänsyn till UHD- eller 4K-modeller. Det är de som idag formar framtidens TV, och många operatörer lanserar redan paket med kanaler med ultrahögupplösta bilder. Topp 10 innehåller modeller av kända märken.

Samsung UE50NU7470U . En ärlig 4K -modell med utmärkt färgåtergivning. Detta är en TV för den riktiga biobesökaren eller spelälskaren - bildhastigheten på 100 Hz räcker för de mest dynamiska scenerna. Modellen har en bred betraktningsvinkel, stereohögtalare, svart färg sänds rent tack vare det lokala dämpningssystemet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samsung UE50RU7100U . En av de bästa tv -apparaterna i sin klass. Den har ultraklara bilder, 4K-stöd, 100Hz bilduppdatering, så att du kan spela utan begränsningar på en konsol eller titta på dynamiska fotbollsmatcher. Skärmens ljusstyrka är över genomsnittet - 400 cd / m2, högtalare med en effekt på 20 W är ansvariga för stereoljud. TV: n har en pålitlig Wi-Fi-signalmottagning, vid utsikt, det finns inga höjdpunkter i hörnen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Philips 50PUS6704 … UHD -TV med HDR -stöd, LED -matris, Smart TV baserad på Android. Det är ett utmärkt val för att titta på filmer och annat medieinnehåll, tv-tv. Den låga bilduppdateringshastigheten på 50 Hz kompenseras av överflödet av tillgängliga tjänster. Ambilight-bakgrundsbelysning kan betraktas som en separat fördel, TV: n har bra färgåtergivning.

Bild
Bild
Bild
Bild

LG 50UM7300 … TV med TFT VA -matris och direkt LED -bakgrundsbelysning, utrustad med LG ThinQ AI - artificiell intelligens, stödjande konversation, ger röstrekommendationer. Setet innehåller Smart TV, implementerad på webOS -plattformen, 2 högtalare på 10 W för stereoljud. Minsta bilduppdateringsfrekvens är 50 Hz.

Nackdelarna inkluderar en otillräckligt stabil anslutning till märkesvaror, dålig ergonomi - portarna och benen är obekvämt placerade, det finns ingen hörlursutgång och extern akustik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Philips 50PU6503 . En annan produkt av det världsberömda holländska märket. Denna modell, förutom 4K och högupplösta bilder, har en matris med utmärkt färgåtergivning, ett inbyggt program för att förbättra bildens jämnhet. Tillverkaren sparade inte heller på de inbyggda högtalarna - det är svårt att hitta fel med ljudets volym och renhet. Nackdelarna inkluderar närvaron av reklam i menyn och en märkbar hämning av bilden i spel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xiaomi Mi TV 4C 50 . Billig och snygg smart -tv. Allt är bra här med 4K, HDR, Wi-Fi med en frekvens på 5 GHz. Denna modell får regelbundet positiva recensioner för sin verklighetstrogna färgåtergivning och höga bildklarhet. Av nackdelarna - inte helt russifierad meny.

Bild
Bild

Thomson 50UD6406 . Detta är en fullvärdig 4K HDR LED-bakgrundsbelyst Smart TV. Uppdateringsfrekvensen för skärmen vid 50 Hz är tillräckligt för att titta på tv -program och filmer, men i spel kommer fördröjningen redan att märkas. Modellen fungerar på grundval av Android TV, Google -tjänster är integrerade i den, det finns en sökning och en röstassistent.

Detta är en pålitlig TV som helt överensstämmer med dess prisklass.

Bild
Bild

BBK 50LEX-8156 / UTS2C . Mellanklass-TV från en pålitlig tillverkare. Modellen stöder 4K -standarden, är utrustad med en LED -matris, stereohögtalare. Betraktningsvinkeln på 178 grader gör det möjligt att sitta bekvämt framför skärmen. Bildfrekvensen är låg - bara 50 Hz, ljusstyrkan på TV: n är också sämre än flaggskeppen, men det finns en Smart TV baserad på Android och alla nödvändiga platser och portar för anslutning av externa enheter.

Bild
Bild

Hyundai H-LED50U601BS2S . En modern modell som inte är sämre än mer exklusiva bröder. Precis som andra ledare i betyget stöder denna TV 4K-upplösning, är utrustad med Wi-Fi, Android TV. Bilduppdateringshastigheten är över genomsnittet - 60 Hz, det finns många portar, stereohögtalare, installation av applikationer från externa medier stöds.

Ytterligare fördelar inkluderar utmärkt byggkvalitet utan motreaktion och luckor.

Bild
Bild

JVC LT-50M780 . En modell som kan hänföras till kategorin medelpris. Setet innehåller en komplett uppsättning nödvändiga gränssnitt, Smart TV baserad på Android, det finns en 4K -upplösning, inspelning på flash -enheter, en paus för en analog TV -signal.

Bild
Bild

Populära budget -TV -apparater

Betyget för billiga 50-tums TV-apparater är också anmärkningsvärt. Många modeller kom hit på grund av utgivningsåret - moderna enheter tappar i pris ett år efter att de kommit in på marknaden. Det är värt att överväga de bästa erbjudandena mer i detalj.

Harper 50U660TS

Denna TV kan knappast kallas mycket billig, men den förtjänar uppmärksamhet och förtjänar att toppa betyget på billiga modeller. Den enda designfelberäkningen av utvecklarna är relaterad till det faktum att dess stödhållare är placerade för långt och inte ger en stabil position för TV -mottagaren i rymden . Modellen stöder 4K -upplösning, bildhastigheten når 50 Hz. Smart TV låter dig installera ytterligare programvara, samt fritt gå online.

Bild
Bild
Bild
Bild

Thomson T49FSL5130

2018 års modell med Full HD-upplösning, Smart TV, Wi-Fi-stöd kan säkert göra anspråk på andra platsen i betyget. Detta är en pålitlig modern TV med alla nödvändiga funktioner. Setet innehåller ett bekvämt, stabilt stativ, en inbyggd modul för mottagning av mark-tv . Modellen använder direkt LED -bakgrundsbelysning.

Bild
Bild

Telefunken TF-LED50S59T2SU

Vinnare av den hederliga 3: e plats bland billiga 50-tums TV-apparater. TV: n är tillverkad med ultratunn teknik, vilket gör det möjligt att föra dess externa data närmare flaggskeppsdatorna. Trots deklarerade Ultra HD visar modellen pixelseparation vid uppspelning av 4K -innehåll, men detta förstör inte helhetsintrycket i hög grad . Setet innehåller operativsystemet Android TV som stöder alla nödvändiga Smart-funktioner, det finns en Wi-Fi-modul.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

Man bör komma ihåg att det är vanligt att hänvisa till 50-tums diagonal och modeller, vars verkliga skärmstorlek är begränsad till 49 tum. Detta utökar valmöjligheten något, inklusive i olika priskategorier. Förutom kostnaden rekommenderas dock att utvärdera TV: n med hänsyn till ett antal viktiga kriterier.

  • Installationsplats . För vardagsrummet är en 49-tums modell utan smarta funktioner lämplig. För att titta på videor eller spela spel på en digitalbox, använd den i sovrummet, det är bättre att köpa en 50-tums Smart TV med en tunn ram. För Full HD -teknik finns det ett avstånd på minst 2 m mellan skärmen och en soffa eller fåtölj.
  • Lov . Eftersom HD nästan aldrig finns på 50-tums TV-apparater måste du välja mellan Full HD och Ultra HD. Det första alternativet är universellt, lämpligt för att titta på markbundna TV -kanaler, filmer, spel. UHD-modeller är utformade för biobesökare, ger maximal realism och klarhet i bilden, är lämpliga för uppspelning av innehåll i 4K-format.
  • Skärmtillverkningsteknik . Flytande kristall LED-paneler är utrustade med matriser, bakgrundsbelysta av lysdioder. OLED skiljer sig i grunden från komponenternas organiska ursprung. Dessutom är varje LED här oberoende av varandra, själva designen är mycket tunn. När det gäller djupet av svart har skärmarna för denna teknik ingen motsvarighet.
  • Bilduppdateringsfrekvens . I billiga modeller överstiger den sällan 50 Hz; vid sändning av filmer som är mättade med bildändringar kommer hämningen att märkas. För spel på konsolen, samt för att titta på sportprogram, behöver du en TV med en indikator på 100 Hz eller mer.
  • Platt eller krökt form . Med en 50-tums diagonal känns verkligen närvaron av en konkav skärm väldigt verklig. Men om det är värt att betala för mycket för denna designförfining - det är upp till köparen att fatta ett beslut.
  • Smart TV -funktion . TV -apparater med internetåtkomst är en utmärkt lösning för dem som vill ha tillgång till alla multimediamöjligheter och modern teknik. Gratis visning av innehåll på videohotellsajter, på onlinebiografer, internetsökning, röstassistent, spel i realtid är bara en liten del av vad som är tillgängligt för ägare av sådana enheter. Det är värt att köpa en vanlig TV med extern lagring bara om smarta funktioner verkligen inte behövs.
  • Antal ingångar och portar . En stor TV måste ha minst 2 HDMI-, USB-uttag, samt alla typer av ytterligare moduler, inklusive för trådlös anslutning. Ju fler sätt att integrera teknik, desto bättre.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Alla dessa faktorer påverkar kvaliteten på ljud och bildåtergivning och bekvämligheten med visning. Om du inte kan uppnå en exakt matchning med önskade parametrar kan du välja det alternativ som ligger så nära idealet som möjligt.

Rekommenderad: