De Bästa Laser-MFP: Erna Betygsätter Färg- Och Svartvita Modeller För Hemmet, De Bästa Tillverkarna

Innehållsförteckning:

Video: De Bästa Laser-MFP: Erna Betygsätter Färg- Och Svartvita Modeller För Hemmet, De Bästa Tillverkarna

Video: De Bästa Laser-MFP: Erna Betygsätter Färg- Och Svartvita Modeller För Hemmet, De Bästa Tillverkarna
Video: Best Laser Printers 👌 Top 3 Laser Printer Picks | 2021 Review ✅ 2024, April
De Bästa Laser-MFP: Erna Betygsätter Färg- Och Svartvita Modeller För Hemmet, De Bästa Tillverkarna
De Bästa Laser-MFP: Erna Betygsätter Färg- Och Svartvita Modeller För Hemmet, De Bästa Tillverkarna
Anonim

MFP är en multifunktionell enhet utrustad med kopiator, skanner, skrivarmoduler och vissa faxmodeller. Idag finns det tre typer av MFP: er, laser, LED och bläckstråleskrivare. För kontoret köps ofta bläckstråleskrivare och för hemmabruk anses laserenheter vara idealiska. För det första är de ekonomiska. För det andra är de inte sämre i utskriftskvaliteten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mest populära tillverkare

Den moderna marknaden översvämmas mer och mer av lasermodeller av MFP -enheter. Det är de som kan ge svartvit utskrift i maximal kvalitet vid hög hastighet.

Tillverkningsregler föreskriver att laser MFP måste byggas enligt specifika standarder. Men inte alla företag följer detta mönster och använder ofta material som gör det enklare för enheten att arbeta och därmed förlänger dess livslängd. Tyvärr har denna metod inte alltid en positiv effekt på MFP: s design. Det är därför Vi föreslår att du bekantar dig med namnen på företag och märken som levererar högkvalitativa skrivarenheter och annan datorutrustning till specialiserade försäljningsställen.

Kanon - ett välkänt varumärke med ett världsomspännande rykte, som intar första platsen i denna recension. Detta företag är baserat på produktion av utrustning relaterad till utskrift av bilder i olika format.

Bild
Bild

HP är ett stort amerikanskt företag som utvecklar utrustning relaterad till informationsteknik.

Bild
Bild

Epson Är en japansk tillverkare helt dedikerad till utveckling och skapande av unika skrivare, samt förbrukningsvaror.

Bild
Bild

Kyocera - ett varumärke som utvecklar högteknologiska produkter direkt relaterade till datorteknik.

Bild
Bild
Bild
Bild

bror Är ett världsberömt företag som arbetar med utveckling och produktion av alla typer av utrustning avsedd för hem och kontor.

Bild
Bild

Xerox Är en amerikansk tillverkare engagerad i produktion av utrustning för utskrift och hantering av olika dokument.

Bild
Bild

Betyg av de bästa modellerna

Idag är laser MFP för färgutskrifter mycket efterfrågade. Med deras hjälp kan du återge alla elektroniska bilder på papper - från standarddefinitionsbilder till professionella fotografier. Oftast köps de inte för hemmabruk, utan för ett kontor eller ett litet tryckeri.

Men även bland sådan högkvalitativ datorutrustning finns det tveklösa ledare som intar de första platserna i TOP-10 färg-MFP: er för hemmet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brother DCP-L8410CDW

En unik maskin som skapar färgbilder av hög kvalitet. Enhetens strömförsörjning beror på växelströmmen och strömförbrukningen beror på driftläget. Denna MFP har brusreduceringsteknik. När det gäller design har enheten en modern design. Det lättanvända 1-flikfacket rymmer 250 ark A4-papper. Om det behövs kan du göra ändringar i formatet till ett mindre värde.

Ett särdrag hos denna modell är möjligheten till dubbelsidig utskrift av dokument. Denna maskin är utrustad med kopierings-, skannings-, skrivar- och faxfunktioner. Fördelarna med enheten inkluderar arbetets hastighet. Enkelt uttryckt kan skrivaren producera 30 sidor på en minut .… Mångsidig anslutning är också ett plus. Du kan använda en USB -kabel eller ett trådlöst nätverk. Användarvänlig display med välförklarade tangenter. Den enda nackdelen som användarna noterar är dess stora storlek, som inte alltid passar på små hyllor nära en hemdator.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

HP Color LaserJet Pro MFP M180n

Denna färg -MFP är känd för sin hållbarhet och tillförlitlighet. Enheten producerar enkelt 30 000 sidor med tryckt information per månad. Det är därför den här enheten kan hittas inte bara hemma, utan också på kontor hos stora företag. I kopieringsläge producerar enheten 16 sidor per minut … Och allt tack vare en kraftfull processor som går smidigt och sällan misslyckas.

Fördelarna med denna modell inkluderar närvaron av en pekskärm, möjligheten att ansluta via Wi-Fi och en USB-kabel. Du behöver bara köpa den separat … Laser -MFP: er med svartvitt tryck är idealiska för industriellt arbete.

För hemmet köps sådana modeller sällan. Endast när användaren ständigt behöver skriva ut ett stort paket med dokument.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP LaserJet Pro MFP M28w

Den presenterade modellen för laser -MFP har svartvit utskrift på hög nivå. Enheten styrs mekaniskt. För enkel användning är manöverpanelen utrustad med en ljus display och indikatorlampor med ytterligare uppmaningar. Enheten är mycket ekonomisk eftersom bläckförbrukningen är minimal. Pappersförvaringsfacket rymmer 150 A4 -ark.

Enheten är ansluten via en USB -kabel eller trådlöst, varför enheten är mycket efterfrågad bland sina "bröder".

Bild
Bild
Bild
Bild

Brother DCP-L2520DWR

Denna 3-i-1-modell är den perfekta lösningen för användare som behöver skriva ut stora mängder filer, faxa dem, skanna och kopiera svartvita dokument. Den presenterade enheten behandlar 12 000 sidor varje månad. Kopieringshastigheten är 25 sidor per minut … Liknande indikatorer motsvarar sättet att skriva ut dokument.

Skannern, som finns i designen av denna modell, låter dig bearbeta dokument av standard A4 -storlek och mindre storlekar. Den obestridliga fördelen med den presenterade designen är en mångsidig anslutningsmetod, nämligen en USB-kabel och en trådlös Wi-Fi-modul.

Bild
Bild
Bild
Bild

Budget

Tyvärr kan inte alla moderna användare ta ut en stor summa för köp av en kvalitets -MFP. Följaktligen måste du lägga mycket tid på att leta efter billiga modeller som uppfyller höga utskriftshastigheter. Därefter föreslår vi att du bekantar dig med betyget för de bästa billiga MFP: erna som har många användbara alternativ.

Xerox WorkCentre 3210N

Multifunktionell modell som inkluderar funktioner för en skrivare, skanner, kopiator och fax. Enheten skriver ut med 24 sidor per minut. Hög prestanda indikeras av en indikator på 50 000 sidor som bearbetas per månad. Naturligtvis är denna enhet huvudsakligen avsedd för kontorsbruk, och ändå väljer vissa människor den här enheten för hemmabruk.

Resursen för den presenterade MFP är mycket hög, utformad för 2000 sidor per dag … Designen har möjlighet att ansluta en ethernet -port, vilket gör enheten nätverksansluten.

Det bör noteras att denna modell är utrustad med icke-originalpatroner, vars kostnad är otroligt låg. Du kan antingen köpa nya patroner eller fylla på gamla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brother DCP-1512R

Denna modell är utrustad med tillräcklig utskriftshastighet för att bearbeta 20 sidor per minut. Produkten är utrustad med en standardpatron med en kapacitet på 1000 sidor. I slutet av bläckelementet kan du helt byta patron eller fylla på. Tyvärr, den här modellen är inte utrustad med en kontrollpanel, vilket gör det omöjligt att ställa in önskat antal kopior … En annan nackdel är bristen på ett pappersfack.

Trots dessa nyanser överensstämmer den låga kostnaden för denna enhet helt med enhetens funktionalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Brother DCP-1510R

En billig enhet med en välbekant design och kompakta mått. Maskinen innehåller funktionerna för en skanner, skrivare och kopiator. Patronen i designen är utformad för att skriva ut 1000 sidor med textfyllning. I slutet av färgkompositionen kan du fylla på den gamla patronen eller köpa en ny … Många användare noterar tillförlitligheten hos den här enheten. De anger att de har använt denna MFP i mer än 4 år, och enheten har aldrig misslyckats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mellanprissegment

Många användare tror att MFP-apparater med mellanklass är utrustade med funktioner som matchar premium- och ekonomimodellerna.

Canon PIXMA G3411

Anständig MFP för mellersta prissegmentet. Designen innehåller patroner med hög kapacitet som gör att du kan skriva ut 12 000 svartvita sidor och 7 000 färgbilder per månad. Enheten är ansluten via en USB-kabel, har möjlighet att ansluta via ett trådlöst Wi-Fi-nätverk.

Denna MFP -modell förutsätter hantering av de flesta processerna med en mobilapplikation. Den otvivelaktiga fördelen med den presenterade MFP -modellen ligger i användarvänlighet, snabb installation, samt styrkan i fodralet och systemets tillförlitlighet .… Den enda nackdelen är den höga kostnaden för bläck.

Bild
Bild
Bild
Bild

Xerox WorkCentre 3225DNI

Perfekt för hemmabruk, motsvarande en genomsnittlig prispolicy. Denna produkts kropp är hållbar och pålitlig, skyddad mot mekanisk påfrestning. MFP -systemet är utrustat med ett brett spektrum av uppgifter som kan styras med en smartphone. Förfyllda patroner är klassade för att skriva ut 10 000 sidor.

Den enda nackdelen med denna enhet är drivrutinsproblem. Datorns operativsystem kan inte alltid känna igen utskriftsenheten, vilket innebär att den inte kommer att söka efter nödvändiga verktyg på Internet.

Bild
Bild
Bild
Bild

KYOCERA ECOSYS M2235 dn

Ett bra alternativ för hemmabruk. Dess särdrag är dess höga utskriftshastighet, nämligen 35 sidor per minut .… Systemet har en automatisk pappersmatningsfunktion. Utmatningsfacket rymmer 50 ark.

Denna enhet innehåller fyra element, nämligen en skanner, en skrivare, en kopiator och ett fax.

Bild
Bild
Bild
Bild

Premiumklass

Idag finns det många premium -MFP: er som uppfyller alla parametrar för högteknologi. Tre av de bästa modellerna lyfts fram bland dem.

Canon image RUNNER ADVANCE 525iZ II

En snabbt fungerande laseranordning som oftast väljs för produktionsändamål. Designen är utrustad med en tydlig display och användarvänlig touchkontroll, vilket säkerställer hög driftskomfort. Facket är klassat för 600 ark. Produktens vikt är 46 kg, vilket indikerar dess stationäritet. Tiden för att skriva ut ett svartvitt ark är 5 sekunder.

En särskiljande egenskap hos denna maskin är närvaron av ett automatiskt matningssystem för upp till 100 ark av önskad storlek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Oce PlotWave 500

Premium -enhet med stöd för färgskanner. Enheten är utformad för användning i stora företag. Manöverpanelen är utrustad med en bekväm touchkontroll. En viktig egenskap hos den här enheten är möjligheten att ansluta till molnlagring via en säker resurs.

Den presenterade enheten är utformad för att skriva ut filer i alla format, inklusive A1.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon image RUNNER ADVANCE 6575i

Den bästa modellen för överlägsen svartvitt filkvalitet. Utskriftshastigheten är 75 ark per minut … Maskinen stöder funktioner som utskrift, kopiering, skanning, informationslagring och skicka filer via fax. Kontrollpanelen är utrustad med en praktisk pekskärm med förklarande element.

Denna enhet är avsedd för användning i stora företag.

Den obestridliga fördelen med denna modell är möjligheten att överföra data till utskrift från smartphones i alla serier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Många användare, som väljer en MFP för hemmabruk, väljer färglasermodeller. Med deras hjälp kan du få högkvalitativa bilder, foton och skriva ut vanliga textdokument. Det är dock mycket svårt att omedelbart bestämma den nödvändiga enheten. På den moderna marknaden för datorteknik presenteras ett brett utbud av MFP: er, där varje enskild modell är utrustad med speciella parametrar. Visst kommer en oerfaren användare att bli förvirrad i sina möjligheter.

Först och främst måste du bestämma vilken funktion som kommer att föredras. Kan skriva ut eller skanna … Om ett fax inte krävs, bör modeller som inte har den här funktionen övervägas.

För det första minskar avsaknaden av ett fax avsevärt kostnaden för MFP: n. För det andra minskar avsaknaden av detta läge avsevärt enhetens dimensioner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Därefter måste du bestämma vilka format som ska bearbetas av enheten, i vilken mängd per månad .… De flesta användare väljer en MFP med ett enkelt gränssnitt. Alla klarar inte av komplexa kontroller. För hemmabruk är det dessutom bäst att välja en MFP med en russifierad kontrollpanel.

Innan du köper din favorit MFP -modell bör du vara uppmärksam på dess tekniska egenskaper

  • Utskriftsalternativ … Många modeller av multifunktionella enheter kan hantera papper med olika texturer. Om detta inte är nödvändigt bör förekomsten av denna parameter inte beaktas.
  • Kopplingstyp … För hemmabruk är det att föredra att välja modeller som är anslutna till en dator via en USB -kabel eller via en trådlös anslutning.
  • Läser in … Denna parameter bör ägnas särskild uppmärksamhet om huvuddelen av operationen är att spara information från papper i elektronisk form.
  • Utskriftshastighet … Om du behöver skriva ut upp till 100 ark dagligen är det bäst att välja en MFP med en kraftfull skrivare. Och sådana modeller kan producera cirka 25 ark per minut.
  • Ljud … Denna egenskap hos MFP är extremt viktig för hemmabruk. Om enheten är mycket bullrig blir det obehagligt. Följaktligen är det nödvändigt att välja tysta modeller.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Styrt av dessa regler kommer det att vara möjligt att välja det bästa MFP -alternativet som uppfyller alla användarkrav.

Rekommenderad: