Hörlurar För TV Med En Lång Kabel: 5 Meter, 6 Meter Och Andra. Hur Väljer Jag Långa Kabelbundna Hörlurar? Tips Och Tricks

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar För TV Med En Lång Kabel: 5 Meter, 6 Meter Och Andra. Hur Väljer Jag Långa Kabelbundna Hörlurar? Tips Och Tricks

Video: Hörlurar För TV Med En Lång Kabel: 5 Meter, 6 Meter Och Andra. Hur Väljer Jag Långa Kabelbundna Hörlurar? Tips Och Tricks
Video: BÄSTA OVER-EAR HÖRLURAR MED SLADD? DT 770 Pro slutna studiohörlurar för livestreaming (test 2021) 2024, Maj
Hörlurar För TV Med En Lång Kabel: 5 Meter, 6 Meter Och Andra. Hur Väljer Jag Långa Kabelbundna Hörlurar? Tips Och Tricks
Hörlurar För TV Med En Lång Kabel: 5 Meter, 6 Meter Och Andra. Hur Väljer Jag Långa Kabelbundna Hörlurar? Tips Och Tricks
Anonim

Hörlurar är en viktig egenskap hos modern video- och ljudutrustning. Förr eller senare uppstår en situation när hörlurar behövs. För att inte störa andra och spendera tid i komfort på TV: n väljer de trådbundna hörlurar med en lång kabel. Att använda en trådbunden enhet är så bekvämt som möjligt och hindrar inte rörelse. Vilka moderna modeller är de bästa och vad du bör vara uppmärksam på när du köper - detta kommer att diskuteras i den här artikeln.

Bild
Bild
Bild
Bild

Egenskaper

Till att börja med är det värt att överväga ett antal egenskaper hos hörlurar för en TV med en lång kabel. Tillverkare vilseleder ofta konsumenter med vanliga nummer som är tryckta på enhetsförpackningar . Vissa indikatorer finns på allas läppar, så de flesta användare tror att dessa siffror, och därefter köpet inte uppfyller förväntningarna.

Bild
Bild

En lista över de viktigaste egenskaperna hos hörlurarna, som inte alltid är tryckta på förpackningen

  • Ljudfrekvens . Den optimala siffran är 15-20 tusen Hz. Ljudets djup beror på frekvensen. Därför, ju bredare den angivna indikatorn är, desto bättre.
  • Kraft . Effektområdet beror på TV: ns ljudkraft. Oftast är indikatorn 1-50 tusen MW. Man bör komma ihåg att värdet inte får överstiga den angivna indikatorn på headsetet. Annars håller enheten inte länge.
  • Volym . Den optimala volymen för hörlurar med en kabel är 100 dB. När du köper bör du vara uppmärksam på dessa siffror. Om värdet är mindre än 100 dB blir det problematiskt att lyssna på filmer med dåligt ljud.
  • Motstånd . Standardvärdena för denna indikator är 32 ohm. Motståndet bestämmer den styrka som krävs för den inkommande ljudsignalen.
  • Förvrängning . För alla TV -modeller måste distorsionsnivån rapporteras. Denna indikator mäter förändringarna i ljudets originalfrekvenser. När du köper måste du välja det minsta värdet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudkvaliteten och livslängden beror på kabeln. Alla väljer längdvalet för sig själva. Det optimala och bekväma alternativet är modeller med en kabellängd på 5 eller 6 meter.

Det är värt att notera den största fördelen med trådbundna hörlurar . Till skillnad från ett trådlöst headset, förvränger inte hörlurar med lång sladd ljudet. De flesta modellerna från kända tillverkare använder syrefritt koppar vid tillverkning av kablar. Ljudsignalen går genom sådana ledningar utan betydande förluster, så det finns ingen förvrängning.

Bild
Bild

Utnämning

Genom att använda ett tv -headset förändras uppfattningen av ljud. Högkvalitativa, högkänsliga hörlurar fördjupar helt användaren i atmosfären i en tv-serie, film eller tecknad film. Det finns modeller med en löstagbar kabel, som utökar användningsområdet.

Kabeln kan anslutas till en dator eller spelkonsol ke. Eftersom moderna TV -modeller är utrustade med telefoni kommer de flesta trådbundna hörlurarna med en mikrofon. Därför har telefonsamtal blivit så bekvämt som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

AKG Q701

En modell utformad för att titta på filmer och tv -serier både på TV och på en dator. Satsen innehåller två trådar, 3 och 6 meter långa. Öronhörlurar med öppen typ har mjuka öronkuddar för användarkomfort och bekvämlighet.

Viktigaste egenskaperna:

  • ljudfrekvens - 10-40 000 tusen Hz;
  • effekt - 200 mW;
  • känslighet - 105 dB;
  • motstånd - 62 ohm.

Nackdelen är det höga priset och bristen på volymkontroll.

Bild
Bild

Philips SHP-2500/10

Denna ljudenhet är mycket billigare än den tidigare modellen, men detta påverkar inte produktens popularitet. Öronpropparna får omedelbart uppmärksamhet när fodralet ser ut. Den eleganta silverskärmen och den lakoniska designen kommer att tilltala minimalismälskare. Trådlängd - 6 meter.

Sladden har en volymkontroll som låter dig styra ljudet och njuta av visning från ett avsevärt avstånd . Mjuka öronkuddar sitter tätt, blockerar oönskat ljud och förbättrar kvaliteten på lågt basljud.

Bild
Bild

Philips hörlurar har följande specifikationer:

  • intervallfrekvens - 15-22000 tusen Hz;
  • effekt - 50 mW;
  • känslighet - 95 dB.

Det bör noteras att denna modell har en standard 3,5 mm minijack. Men satsen innehåller också en 6,3 mm adapter. Detta gör att hörlurarna kan anslutas till nästan vilken enhet som helst.

Bild
Bild

Ritmix RH529 TV

Fullstora hörlurar av sluten typ, sladdlängd-5 m. Denna modell har en låg kostnad, men är inte på något sätt sämre än tidigare ljudenheter. Membranet är 40 mm för högkvalitativ basåtergivning.

Specifikationer:

  • ljudfrekvens - 20-20000 tusen Hz;
  • känslighet - 99 dB;
  • motstånd - 32 ohm.

TV -hörlurar från Ritmix har öronkuddar som sitter ordentligt för att förhindra onödigt brum.

Bild
Bild

Valbara kriterier

När du köper trådbundna hörlurar till din TV bör du vara uppmärksam på följande nyanser

Produkttyp . Hörlurar finns både stängda och öppna. Den första typen är mer förseglad och tillåter inte att främmande ljud passerar igenom, men medan du lyssnar på musik kan det komma ett extra brum. Öppen typ tenderar att passera brus, men sådana hörlurar återger bättre ljudkvalitet.

Bild
Bild

Tempel . De är gjutna, glidande, anpassningsbara. Den mest pålitliga enheten anses vara hörlurar med en enkel design och högkvalitativa tempel.

Bild
Bild

Öronkuddar är dynor som passar över öronen . Det kan finnas två typer: täckning och overhead. Den första typen anses vara den mest praktiska. Täckande mjuka dynor är gjorda av velour, skumgummi och konstläder.

Bild
Bild

Hörlurarnas huvudsakliga tekniska egenskaper spelar också en viktig roll vid valet. Effekt, ljudfrekvens, impedans och känslighet - dessa indikatorer finns på produktförpackningen. Men innan det borde du veta exakt de optimala indikatorerna.

När du väljer bör du vara uppmärksam på tillverkaren . Det är lämpligt att ge företräde åt beprövade märken som länge har etablerat sig på marknaden för ljudenheter.

Om du följer dessa enkla tips kan du välja trådbundna TV -hörlurar av hög kvalitet som håller i flera år.

Rekommenderad: