Hörlurar Med En Lång Kabel: Vi Väljer För TV Med Kabel För En Dator 5, 3, 2 Meter Och Andra Alternativ. Modellöversikt

Innehållsförteckning:

Video: Hörlurar Med En Lång Kabel: Vi Väljer För TV Med Kabel För En Dator 5, 3, 2 Meter Och Andra Alternativ. Modellöversikt

Video: Hörlurar Med En Lång Kabel: Vi Väljer För TV Med Kabel För En Dator 5, 3, 2 Meter Och Andra Alternativ. Modellöversikt
Video: 86 TIMMAR KVAR I STUGAN!!! VI VILL FLYTTA IN!! 2024, April
Hörlurar Med En Lång Kabel: Vi Väljer För TV Med Kabel För En Dator 5, 3, 2 Meter Och Andra Alternativ. Modellöversikt
Hörlurar Med En Lång Kabel: Vi Väljer För TV Med Kabel För En Dator 5, 3, 2 Meter Och Andra Alternativ. Modellöversikt
Anonim

Konsumenterna föredrar mestadels hörlurar med en lång kabel, eftersom det finns en enkel förklaring till detta: med en lång kabel är det mer bekvämt att lyssna på musik eller program om du till exempel ansluter till en TV eller ett musikcenter . Samtidigt stör ljudet inte andra hushållsmedlemmar som vilar vid denna tid eller är upptagna med sina egna angelägenheter. Det är för sådana ändamål som det finns modeller av hörlurar med en lång tråd. Dessutom är rörelse inte begränsad, du känner dig bekväm. Men när du väljer hörlurar är det värt att överväga inte bara trådens längd utan också deras egenskaper . Det händer att någon modell har gillat både i design och i längden på sladden, men i arbetet har det visat sig inte från den bästa sidan. Låt oss försöka undvika misstag.

Bild
Bild

Särdrag

Det första inslaget i hörlurar med en lång sladd vill jag lyfta fram bekvämlighet . Sådana modeller är praktiska genom att de kan abstrahera från det omgivande bruset - ingenting hindrar dem från att se en film på TV för sitt eget nöje. Med en kort tråd måste du nästan stöta på skärmen, vilket är skadligt för hälsan, särskilt för ögonen, men med en lång är det inget sådant problem.

Den långa kabeln är inte bara lämplig för TV -älskare - också hörlurar kan användas perfekt för en dator.

Moderna modeller från välkända märken levereras med en syrefri koppartråd, vilket innebär att ljud kommer att strömma till en person genom sådana ledningar utan förvrängning.

Bild
Bild

Modellöversikt

Hörlurarnas egenskaper, liksom deras beskrivningar, hjälper dig att välja rätt modell, som passar både TV och dator

Thomson HED 4407 … Typ: faktura, stängd. Frekvenser: 30-20 000 Hz. Kabel: 7,5 m. Pris: från 900 rubel. Om du behöver hörlurar med bra ljud och en lång kabel, kommer Thomson HED 4407 -modellen att fungera bra. Hörlurar har en funktion - justerbar volym. Ljudvolym och frekvens regleras i ljudkortets inställningar.

Modellen är perfekt för att lyssna på film.

Bild
Bild
Bild
Bild

REDRAGON Siren 2 Svart . Typ: trådbundet headset. Frekvenser: 20-20 000 Hz. Kabel: 2 m. Pris: 2340 rubel. Snygga hörlurar med 2 m kabel gör att du helt kan fördjupa dig i spel- eller tv -processen. Tack vare spelhuvudet kan du "headlong" vara på andra sidan skärmen, där varje brus hörs.

Pannbandet är justerbart, så alla placerar headsetet på huvudet som de vill.

Bild
Bild

T&D HP 850 Svart . Typ: hörlurar med kabel. Frekvenser: 16 Hz - 25 kHz. Kabel: 3 m. Pris: 1100 rubel. Dessa hörlurar kommer att bli en riktig inkörsport till världen av ljudböcker, spel och filmer. Denna modell kombinerar flera egenskaper: bra rikt ljud, anständig ljudisolering, mjuka öronkuddar, justerbart pannband.

Hörlurarna orsakar inga obehag och 3-meters kabeln hindrar inte rörelse.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ritmix RH-529 TV . Typ: stängd och overhead. Frekvenser: 21-20 000 Hz. Kabel: 5 m. Pris: från 890 rubel. Med en så lång kabel kan du titta på TV på säkert avstånd för din hälsa. Modellen hindrar inte rörelse, själva hörlurarna är lätta, sitter tätt mot huvudet och isolerar från främmande ljud. I dessa hörlurar, vilket är mycket viktigt, svettas inte öronen.

Det enda som det påstås är att modellen inte har någon volymkontroll.

Bild
Bild
Bild
Bild

Thomson HED4408 . Typ: in-ear. Frekvenser: 20-20 000 Hz. Kabel: 8 m. Pris: 1190 rubel. Med denna modell av hörlurar kommer en person att dyka in i musikvärlden för att njuta av den fullt ut. Tack vare utbudet av reproducerbara frekvenser hörs de minsta subtiliteter av ljud.

Om du sätter på sådana hörlurar för att titta på din favoritfilm medan hushållet sysslar med andra saker kan du vara säker på att ingen kommer att störa varandra.

Bild
Bild
Bild
Bild

Panasonic RP-HTF295 . Typ: full storlek, stängd. Frekvenser: 10-27000 Hz. Kabel: 5 m. Pris: 1500 rubel. Hörlursmodellen tilltalar alla: montering, plastkvalitet, ljud, material, ljudisolering, pris. De skadas inte även om de faller från en hög höjd. De sätter inte press på huvudet och umgås inte, vilket är en stor fördel.

När du tittar på en film eller spelar på en dator finns det en fullständig nedsänkning i handlingen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Pioneer SE-M631TV … Typ: full storlek, overhead. Frekvenser: 8-25000 Hz. Kabel: 5 m. Pris: ca 3000 rubel. Det här är hörlurar av mycket hög kvalitet, vars ljudöverföring är utmärkt. De justerar volymen, och tack vare den långa kabeln kan du titta på TV på stort avstånd från den, till exempel när du ligger i sängen.

Modellens öronkuddar är ganska bekväma, öronen tröttnar inte i dem även efter långvarig användning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Det räcker att studera några regler för att välja de perfekta hörlurarna för dig själv. Låt oss lista de viktigaste.

  • Bättre att välja en lätt modell , eftersom detta kriterium avgör hur länge du kan stanna i hörlurar utan att känna något obehag.
  • Det är viktigt att välja typ av hörlurar . Den stängda typen är vanlig bland proffs, och den öppna typen är älskad av musikälskare och spelare, för vilka ljud av hög kvalitet är framför allt andra egenskaper. Erfarna musikälskare rekommenderar att du köper hörlurar baserat på ljudkvalitet.
  • Med tanke på att det finns ett stort utbud av hörlurar på marknaden idag, du bör först bestämma för vilket ändamål de köps . Kabellängden är ett problem för dem som planerar att köpa hörlurar för att titta på TV på ett stort avstånd från den. Modeller finns med 5 och 8 meter kabel.
  • Och även om du gillade hörlurarna vid första ögonkastet, aldrig glöm inte att fråga om deras egenskaper . Detta hjälper till att undvika obehagliga stunder när du arbetar med enheten. Prioriteten bör inte vara utseendet, utan de tekniska komponenterna. Efter att ha studerat alla nyanser kan du själv välja de "öron" som uppfyller alla angivna krav.
Bild
Bild

Du kan ta reda på hur du lödar hörlontrådarna nedan.

Rekommenderad: