Golv -TV -stativ (44 Foton): Modeller I Modern Stil Med Långa Hyllor, Höga Och Låga, Vita Och Gråa, Smala Och Breda

Innehållsförteckning:

Video: Golv -TV -stativ (44 Foton): Modeller I Modern Stil Med Långa Hyllor, Höga Och Låga, Vita Och Gråa, Smala Och Breda

Video: Golv -TV -stativ (44 Foton): Modeller I Modern Stil Med Långa Hyllor, Höga Och Låga, Vita Och Gråa, Smala Och Breda
Video: Подвесная Тумба под ТВ Своими Руками! Подвесной Комод со Скрытым Креплением! 2024, April
Golv -TV -stativ (44 Foton): Modeller I Modern Stil Med Långa Hyllor, Höga Och Låga, Vita Och Gråa, Smala Och Breda
Golv -TV -stativ (44 Foton): Modeller I Modern Stil Med Långa Hyllor, Höga Och Låga, Vita Och Gråa, Smala Och Breda
Anonim

Designfunktionerna hos moderna TV -apparater tyder på möjligheten att placera dem i avstängt tillstånd - på väggen. Det är dock inte alla som gillar det här. För det första är extra utrustning ofta ansluten till TV: n - DVD, HDD, musikhögtalare, som måste placeras någonstans. För det andra ser hängande trådar fula ut, och det är inte alltid möjligt att dölja dem. För att lösa ovanstående uppgifter är en mycket funktionell, men samtidigt inte tar mycket plats, en möbel lämplig - ett golv -TV -stativ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

En kantsten i sin klassiska mening är ett litet men ganska brett skåp som används för att lagra olika små saker. Ett golvställ med en TV -hylla har sina egna egenskaper.

  • På grund av dess design antar TV -stativet att placera inte bara en TV utan även annan utrustning: Videobandspelare, DVD-spelare, HDD-media, flashkort, högtalare. Den har också fack för kassetter, skivor, tidskrifter, tidningar.
  • Golv -TV -stativ är smala och breda, korta och långa, höga och låga , i allmänhet kommer det inte att vara svårt att välja det här objektet för valfri storlek på hemmet och interiörstil.
  • Vissa moderna modeller av golvstativ är utrustade med speciella fästelement för fixering av TV: n .
  • Baksidan av TV -stativet är oftast gjord av plywood , och den har ett hål för att leda ut trådarna på utrustningen som är gömda inuti.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Den moderna marknaden erbjuder följande typer av golvstående TV-stativ

Kuggstång . Detta är en enkel design, utrustad med en speciell fäste som TV: ns LCD -skärm är ansluten till.

Enhetens mekanism är sådan att du kan vända och luta den efter behov, utan att vara rädd för att TV: n ska falla.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den klassiska versionen . Det ser ut som en vanlig kantsten. Alla typer av TV kan installeras på den.

Bild
Bild
Bild
Bild

Skåp-byrå . En funktionell möbel utrustad med lådor och hyllor där du kan placera vad du vill: böcker, fotoalbum, lådor med olika småsaker, samt fjärrkontroller, diskar, flash -enheter, sladdar, adaptrar, spelkonsoler och så vidare.

En sådan byrå väljs ofta av ägarna till små "odnushki" och hotelltypslägenheter.

Bild
Bild

Hörn -TV -stativ . Mycket ergonomiskt alternativ. De är trekantiga eller femkantiga. Det triangulära sängbordet är smalare, det kan installeras i alla hörn, även i ett mycket litet område av rummet. Skåpet är bredare med fem hörn och rymmer mer extrautrustning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkningsmaterial

Tillverkningsföretag använder följande råvaror för tillverkning av TV -stativ

Trä . Möbler av naturligt massivt trä är vackra och miljövänliga, med dess hjälp kan du slå både en modern inredning och en lyxig "palats".

I det senare fallet kommer produkter med snidning och konstnärligt smide att vara särskilt relevanta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas … Glas -TV -stativ är bra för små utrymmen eftersom deras transparenta konsistens får dem att se mindre ut.

Som regel har dessa skåp inte en bakvägg och dörrar, vilket påminner om ett soffbord.

Bild
Bild

Plast . Ett mycket populärt tillverkningsmaterial och det finns flera anledningar till detta. Detta är ett brett utbud av färger och en mängd olika former. Nattbord i plast är lätta, det är omöjligt att skada dem. Ofta kompletteras de med krom- eller träinsatser, belysning, en equalizer.

Bild
Bild

Laminerad spånskiva . TV -stativ av laminerad spånskiva är efterfrågade på grund av detta materials förmåga att imitera strukturen i naturligt trä, medan deras kostnad är lägre.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stilar

Rummets inre stil spelar också en viktig roll när du väljer ett golv -TV -stativ

Glas- eller plastmodeller strömlinjeformad form med krominsatser passar perfekt in i inredningen med stil hi-tech eller minimalism . Rekommenderade färger: svart, grå, vit.

Bild
Bild
Bild
Bild

TV -stativ av laminerad spånskiva eller naturligt massivt trä är utformade för klassisk inredning . Barock och rokokostilistik föreslår ytterligare dekorationer i form av snidning och smidda detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Provence stil drar sig mot vita möbler som måste göras tillverkad av naturligt trä och kompletterat med original metallhandtag … Artificiellt åldrande är tillåtet.

Bild
Bild

Loft -TV -stativ kännetecknas av avsiktlig oförskämdhet av utförande, de kan vara trä, har metallinsatser , stiliseras som en gammal resväska eller vanlig låda.

Bild
Bild
Bild
Bild

Sängbord i retrostil - en produkt utan onödiga detaljer på höga ben.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du väljer ett TV -stativ rekommenderas att fokusera på det övergripande färgschemat i rummet. Kontraster är acceptabla om du har förmågan att slå dem.

Urvalstips

Följ dessa riktlinjer när du köper ett TV -stativ

  • Det viktigaste att tänka på är TV: ns storlek: längd, höjd, djup . Du bör också bestämma vilken extra utrustning du ska placera på kantstenens hyllor, förtydliga dess parametrar.
  • En viktig roll spelas av området i rummet där TV -stativet kommer att stå . För besvärlig modell kommer helt klart inte att passa in i en liten "Chrusjtjov".
  • Nu stilistiken . De viktigaste riktlinjerna (material, färg, ytterligare dekorationer) för några populära inredningsstilar nämndes ovan - kom ihåg dem när du går till affären.
  • Om du inte vill välja på länge, skaffa en universalprodukt av färglöst glas - kantstenen passar perfekt in i alla hemmiljöer.
  • Planerar du att placera i nattduksbordet inte bara utrustning utan också böcker, tidskrifter och andra små saker - den bästa lösningen skulle vara en byrå, kompletterad med lådor och hyllor.
  • Hjul hjälper när du flyttar sängbordet från rum till rum.
  • Om det finns små barn i huset, välj en produkt som de inte kan skada: inga skarpa hörn, glasinsatser, massiva handtag.
  • Kvaliteten på råvaror och utförande är en annan viktig aspekt . Dörrarna ska inte knarra och vrida sig när de öppnas, liksom lådorna. Alla delar måste fästas ordentligt.
  • Om fästet inte sitter ordentligt fast , Det rekommenderas att kanten på TV: n ligger i TV -stativet, eftersom den annars kan välta om någon av misstag vidrör den.
  • Placera inte en kraftfull högtalare bredvid TV: n , eftersom dess vibrationer orsakar störningar på skärmen, lossar de fästena på fästena och skramlar glas och lösa delar.
  • Bestäm sedan hur du oftast kommer att titta på TV: sitter på en fåtölj, ligger på en soffa eller sitter på golvet. Beroende på detta väljer du TV -stativets höjd. Dess standardindikator när den placeras på en fåtölj / soffa är 50 eller 60 centimeter, när den sitter på golvet - 40 cm.
  • Fråga våra konsulter om vilken vikt den valda produkten är avsedd för . Den minsta överbelastningen kommer att vara full av brott på själva skåpet och skada på all utrustning som placeras på det. Skaffa om möjligt ett nattduksbord som kan tåla mer vikt än du behöver, så att det finns lite "marginal" om du vill lägga något annat på det.
  • När det gäller TV -stativets form , då kommer din personliga smak och ergonomi i produkten att komma i förgrunden. Den kan vara rektangulär, fyrkantig, triangulär eller ha rundade kanter. Fundera på var och hur du ska placera den och bestäm sedan vilken konfigurationsmodell som passar bäst där.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Vi inbjuder dig att bekanta dig med vårt urval av vackra TV -golvställ

Ett funktionellt TV -stativ i trä, utrustat med lådor och medvetet grovt, kommer att vara ett utmärkt komplement till interiören med stil loft .

Bild
Bild

Ser futuristiskt ut, eller hur? Svart hörnskåp med en rundad framsida, utrustad med blåaktig belysning, passar perfekt in i stilen högteknologisk .

Bild
Bild

Enkel brun "låda" på svarta ben - TV -skåp i stilen retro .

Bild
Bild

Klassisk interiören är idealiskt lekt med ett vitt sängbord på lockiga ben, med förgyllda sniderier och en falsk öppen spis i mitten av strukturen. Utöver det finns 2 skänkskåp på sidorna.

Bild
Bild

Något åldrat massivt vitt skåp av trä med rundade ben, dekorerat med ett snidat element på botten. En liknande modell är bra för ett rum inrett i en stil provence .

Rekommenderad: