Kameror Canon (41 Foton): Rader Med Digitalkameror, Spegelfria Och Andra Kameror, Sortiment, De Bästa Semi-professionella Kamerorna

Innehållsförteckning:

Video: Kameror Canon (41 Foton): Rader Med Digitalkameror, Spegelfria Och Andra Kameror, Sortiment, De Bästa Semi-professionella Kamerorna

Video: Kameror Canon (41 Foton): Rader Med Digitalkameror, Spegelfria Och Andra Kameror, Sortiment, De Bästa Semi-professionella Kamerorna
Video: Заправка картриджа Canon CL-41 (0617B002) 2024, April
Kameror Canon (41 Foton): Rader Med Digitalkameror, Spegelfria Och Andra Kameror, Sortiment, De Bästa Semi-professionella Kamerorna
Kameror Canon (41 Foton): Rader Med Digitalkameror, Spegelfria Och Andra Kameror, Sortiment, De Bästa Semi-professionella Kamerorna
Anonim

För närvarande kan du i specialaffärer hitta ett stort utbud av professionell utrustning för att skapa vackra och högkvalitativa fotografier. Olika kameror har en viss uppsättning egenskaper. Ett stort antal tillverkare av denna utrustning finns representerade på den moderna marknaden. Idag kommer vi att prata om huvuddragen i kameror tillverkade av Canon.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Kameror från tillverkaren Canon har blivit mycket populära över hela världen. Denna teknik används av både nybörjare (halvprofessionella modeller) och professionella fotografer (professionella kopior). Produkterna från detta märke kännetecknas av kraftfulla parametrar, hög kvalitet, tillförlitlighet och hållbarhet . I sortimentet kan du hitta en mängd olika modeller som skiljer sig från varandra i sina huvudsakliga egenskaper, storlekar, tryckningar. Tillverkaren tillverkar kameror i olika prisklasser.

I sortimentet kan du också hitta små modeller som tillhör budgetgruppen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellintervallöversikt

Företaget tillverkar och säljer olika typer av utrustning för att skapa fotografier av hög kvalitet. Innan du köper sådana produkter bör du noggrant jämföra ett tillräckligt antal prover, studera företagets katalog, som innehåller en klassificering av modeller . För närvarande är alla sådana enheter uppdelade i två typer - spegellös och spegelfri, varje modell har sina egna egenskaper.

Speglad

Dessa kameror har en sökare som är baserad på en spegelyta. Den är placerad bakom linsen i 45 graders vinkel. Spegeltekniken gör det möjligt att självständigt justera önskat fotograferingsläge och få vackrare bilder av hög kvalitet . Dessutom har SLR -versionerna vanligtvis flera avtagbara objektiv som tillval. Oftast ingår även linser för vidvinkelfotografering och makrofotografering i en uppsättning tillsammans med utrustningen.

Närheten och skärpan kan enkelt justeras manuellt med hjälp av en speciell mekanism monterad på objektivet . Men samtidigt, på grund av spegelsystemet, ser kameran bara bilden i sökaren som tar bilden. Oftast är DSLR mycket större än enkla spegelfria versioner. De har också en stor totalmassa. Kostnaden för spegelmodeller blir mycket högre jämfört med enkla modeller. Det är dessa sorter som oftast används av professionella fotografer. Canon tillverkar en mängd olika SLR -kameramodeller. Bland dem är det värt att lyfta fram de prover som ingår i betyget för de bästa.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 90D

Med denna digitala SLR-kamera kan du skapa högkvalitativa bilder med en upplösning på 32,5 megapixlar. Kameran kan ta tio bilder på en sekund. Z och en laddning kan han ta upp till 1300 skott. Utrustningen är utrustad med den nya Canon Digic 8 -processorn, som låter dig skapa skarp 4K -video. Dessutom används hela sensorns bredd vid inspelning av video. Den maximala varaktigheten är 30 minuter. Modellen har 45 fokuspunkter. Den har en mer kraftfull exponeringsmätare.

Provet ger alternativ för ansiktsigenkänning, autofokus . En liten joystick finns på höger sida av den praktiska displayen. Kameran har möjlighet att snabbt ansluta till andra enheter med Wi-Fi eller Bluetooth. Du kan också använda din smartphone för fjärrinspelning. Den totala vikten av utrustningen är cirka 700 gram. Enhetens kropp är tillverkad av hållbar magnesiumlegering. Element av hållbart polykarbonatgummi och glasfiber används också. Huvuddelen har ett bra skydd mot fukt och skräp. Kameran anses vara ganska lätt att använda. Modellen förutsätter också goda egenskaper hos sensorsystemet. Du kan enkelt välja motivet att fokusera på, granska bilderna du har tagit och zooma in eller ut på bilder.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 2000D EF-S 18-55 III-kit

Denna modell är också en spegeltyp. Matrisens upplösning är 24,1 megapixlar. Full HD -videokvalitet. Provet har manuell fokus, optisk sökare . Skärmens diagonal är 3 tum. Kameran har en kontinuerlig fotograferingsfunktion (3 bilder per sekund). Modellen ger alternativ för ansiktsigenkänning, panoramafotografering, kreativa effekter. Metaller och plastbaser används för att skapa en hållbar kamerahus.

Varianten är utrustad med en USB -port och en HDMI -utgång . I en uppsättning, tillsammans med själva utrustningen, finns det också en kabel för digital anslutning, en USB -kabel, en laddare, ett bekvämt bärrem. Den totala vikten av en sådan enhet når bara 475 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 5D Mark III

Denna digitala SLR -kamera har en matris med en upplösning på 22,3 megapixlar. Brännvidden är 24-70 mm. Kameran ger möjlighet till kontinuerlig fotografering (6 bilder per sekund). Ett extra objektiv ingår också i ett set med utrustningen. EOS 5D Mark III har ett autofokusalternativ med totalt 61 poäng. Optisk sökare. Slutartypen är mekanisk. Skärmens diagonal når 3,2 tum.

Modellen har olika exponeringslägen: automatisk, manuell, bländarprioritet, slutartid . Samtidigt finns det ingen inbyggd blixt, men det finns möjlighet att ansluta en extern. En full laddning räcker för att skapa 950 nya ramar. Kameran kan också spela in videoklipp av hög kvalitet. Den maximala inspelningstiden är 29 minuter.

Modellens kropp är tillverkad av magnesiumlegering, den har en hög styrka och hållbarhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 60D

Denna kamera passar både proffs och amatörer. Denna modell är utrustad med en matris med en upplösning på 18 megapixlar . Brännvidden når 18-55 millimeter. Den svängbara skärmens diagonal är 3 tum. Provet har ett burst -alternativ (fem skott per sekund). Modellen är utrustad med en inbyggd fotoredigerare. Den levereras med en HDMI -port och en bekväm trådlös blixtkontrollmodul.

Ytterligare linser ingår också i samma uppsättning med utrustningen. EOS 60D har flera autofokuslägen: spårning, enkelbild, ansiktsigenkänning . Det finns totalt nio fokuspunkter. Sökare vid provet på den optiska vyn. Slutartyp - mekanisk. Produkten levereras med en inbyggd blixt, men det är också möjligt att ansluta en extern blixt. Modellens kropp är tillverkad av aluminium och högkvalitativ plast. Dessutom används ofta en speciell polykarbonatpolymer och glasfiber. Den totala vikten av sorten når 755 gram.

Bild
Bild

EOS 250D

Denna kamera finns med en 24 megapixel matris. Modellen är utrustad med en roterande pekskärm med en diagonal på upp till 3 tum . Den har ett burst -alternativ (fem bildrutor per sekund). Enheten är ganska enkel att använda, den är så mobil som möjligt, den köps oftast av nybörjare eller helt enkelt amatörer för att ta vackra bilder.

Provet har ett nio-punkts autofokussystem . Dess slutartyp är mekanisk. EOS 250D ger möjlighet att ansluta till andra enheter med Wi-Fi eller Bluetooth, smartphone-kontroll.

I jämförelse med andra alternativ är den här enheten den mest kompakta och lätta.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 5D Mark III -kaross

Denna SLR -kamera har en upplösning på 22,3 megapixlar. Den har ett fokuseringssystem med 61 precision, ett tyst slutarläge, ett hörlursuttag, som låter dig övervaka ljudet när du filmar. Produkten är tillverkad med en avancerad modern DIGIC 5+ -processor, som ger ett tillräckligt högt burst -hastighet, helbildssystem . Tekniken låter dig spela in högkvalitativa videor, deras maximala varaktighet når 29 minuter. Huvuddelen av produkten är gjord av magnesiumlegering. En full laddning räcker till cirka 950 skott.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 80D Body

Modellen har en matris med en upplösning på 24,2 megapixlar. Den har en fasdetekterande autofokusfunktion för den mest bekväma fotograferingsupplevelsen. Detta prov köps oftare för rapporteringsarbete . Enheten kan ta sju bilder på en sekund. Instansen har manuella exponeringskontroller. Det ger hörlurar och mikrofoningångar, en extra display med driftsparametrar och ett alternativ för inspelning av stereoljud.

Bild
Bild

EOS 1300D -kit

Denna kopia tillhör budgetgruppen för varor, den köps ofta av amatörer. Modellen har en hög färgåtergivning . Den har ett brett utbud av ytterligare lägen som låter dig skapa vackra bilder. Produktens skärm har en diagonal på tre tum. Du kan styra utrustningen med hjälp av fjärrkontrollen, som kommer i en uppsättning.

Ytterligare linser ingår.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS 6D Body

Denna full-frame DSLR-kamera har en 20 megapixelsensor. Provet har en hög detaljnivå, det kan skjuta perfekt i nästan alla ljusförhållanden. Tekniken har totalt 11 fokuspunkter. EOS 6D Body har den enklaste och bekvämaste kontrollmenyn . Provet har en relativt liten vikt och liten storlek, så det är bekvämt att arbeta med det även under lång tid. Produkten levereras också med en bekväm fjärrkontroll. Det används också ofta för att skapa videor av hög kvalitet.

Bild
Bild

Spegelfri

Dessa sorter används utan optisk sökare. Istället används en speciell elektronisk vizier. Anordningen för sådana modeller gjorde det möjligt att utesluta förekomsten av mekaniska delar av den rörliga typen. Som regel är de mindre och lättare än den tidigare versionen. Några av de mer populära Canon spegelfria mönster är.

IXUS 185

Den här kompakta fickkameran har en upplösning på 20 megapixlar. Skärmens diagonal är bara 2,7 tum. Modellen har en 9x optisk zoom. Brännvidden är 28-224 millimeter. IXUS 185 levereras med en inbyggd blixt. Kameran har fem ljusstyrkor. En full laddning räcker för 210 skott.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS RP-kit RF 24-105mm

Denna nya spegelfria kamera är en helbildstyp. Modellen har en kompakt kropp, utrustad med ett bekvämt objektivfäste. Matrisupplösningen är 26 megapixlar. EOS RP-kit RF 24-105mm har omedelbar automatisk fokusering på motivet, har ett tyst fotograferingsläge och en funktion för kontroll med andra tekniska enheter. Med Burst -fotografering kan du ta upp till fem bilder på en sekund.

Provet har en inbyggd editor, som gör det möjligt att bearbeta färdiga ramar direkt på kameran.

Bild
Bild
Bild
Bild

PowerShot SX620 HS

Kameran har en upplösning på 20,2 megapixlar. Brännvidden är 25-625 millimeter. Skärmens diagonal är 3 tum. Denna kompakta och lätta teknik har en 25x zoom. Totalt ger modellen tre lägen för automatisk fokusering: ansikte, ett skott, spårning . PowerShot SX620 HS har en inbyggd blixt och en räckvidd på 4 meter. Huvudkroppen är gjord av plast och aluminium. Produktens vikt är bara 180 gram.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS M6-kit EF-M 15-45mm

Denna kamera fokuserar på ditt motiv snabbare och mer exakt. Den är utrustad med en kraftfull processor, som garanterar hög prestanda och hög hastighet. Dessutom har provet ett speciellt system som organiserar bildstabilisering längs fem axlar. Denna kamera kommer att vara det bästa alternativet för resenärer och amatörer.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS M100-kit EF-M 15-45mm

Denna spegelfria modell kommer i ett kit tillsammans med ett zoomobjektiv som tillval. Det är ganska lätt att använda. Modellen väger bara cirka 300 gram. Exemplet ger möjlighet till en seriell funktion (sex bildrutor per sekund). EOS M100-kit EF-M 15-45mm är ett lämpligt alternativ för blivande fotografer.

Bild
Bild
Bild
Bild

EOS M6 Mark II EF-M 15-45mm

Denna modell fokuserar också direkt, det kommer att vara det bästa alternativet för gatufotografering och vardagsliv. Kameran tar bilder med en upplösning på 32,5 megapixlar. På en sekund kan kameran skapa fyra bilder av hög kvalitet. Provet har möjlighet till ansiktsigenkänning och ögonspårning, förfotografering. Kameran ger en hög detaljnivå. Det ger exakt färgåtergivning under alla förhållanden.

Den maximala känsligheten gör att du kan ta utmärkta bilder även i svagt ljus. EOS M6 Mark II EF-M 15-45mm är utrustad med en kraftfull processor som styr utrustningens drift, konverterar de färdiga bilderna i olika format . Kameran har också en inbyggd digital linsoptimeringsfunktion, den låter dig ta bilder av högsta kvalitet med utmärkta detaljer.

Direktkameror kan särskiljas separat. Zoemini C -modellerna tillhör denna kategori. Dessa kameror låter dig också skapa vackra och tydliga bilder. De är utrustade med en ringblixt,

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Innan du köper en lämplig kamera av detta märke, bör du ägna särskild uppmärksamhet åt några viktiga nyanser av valet

  • För nybörjarfotografer eller bara för amatörer är en semi-professionell typ av apparater lämplig. Om du driver dina egna bloggar är det bättre att föredra speciella kameror, som inkluderar bloggande, vloggmodeller. Kom också ihåg att vissa prover bäst används endast för inomhusbilder, för videofilmning.
  • Om du vill köpa en kamera för professionell fotografering kan du köpa en modell i fullformat med utbytbara objektiv. I det här fallet innehåller en uppsättning också ytterligare objektiv som gör att du kan ta bilder i olika lägen.
  • Om du redan har valt en lämplig modell av en sådan kamera bör du kontrollera den med serienumret. Detta kommer att göra det möjligt att fastställa lagligheten av import av produkter till landet. Du kan kontrollera allt detta på den officiella webbplatsen genom att skicka ett speciellt meddelande med numret. Där måste du också ange enhetens specifika modell.
  • Var noga med att kontrollera kamerans integritet i butiken. Det bör inte finnas några marker eller andra defekter på dess yta. Var särskilt uppmärksam på att kontrollera linserna. Det kan inte finnas några små repor på dem.
  • Det är bättre att föredra modeller, i en uppsättning som det dessutom finns ett fodral för förvaring av utrustning och andra tillbehör.

Var uppmärksam på produkternas dimensioner och vikt. Oftast, för amatörer eller för nybörjarfotografer, säljs relativt små och lätta prover som är bekväma att hålla länge.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

Efter att ha köpt rätt modell av kameran, ställ in den korrekt. Det är bättre att omedelbart kontrollera driften av alla tillhandahållna lägen (vitbalans, porträttfotografering, sport, makro, AV) . Som regel kan du i avsnittet med funktioner också välja ett alternativ som låter dig aktivera videoinspelning. Det är bättre att justera fokus omedelbart. Vissa modeller har både manuell och automatisk fokusering. Om du köpte ett prov med en fjärrkontroll, kontrollera att det fungerar.

När du tar bilder bör du justera objektivet (inriktning) korrekt, detta kommer att göra de färdiga bilderna högkvalitativa och skarpa, sedan måste du trycka på motsvarande knapp. Om det behövs kan du ställa in en timer i sektionerna med lägen.

Om du behöver överföra de fångade ramarna till en annan teknisk enhet kan du använda en speciell kabel som måste anslutas till datorn och till kameran själv via HDMI -kontakten som medföljer den.

Rekommenderad: