Kompakta Fotoskrivare (14 Foton): Val Av Minidrivare För Utskrift Av Foton, En översikt över Små Bärbara Modeller För Utskrift Hemma

Innehållsförteckning:

Video: Kompakta Fotoskrivare (14 Foton): Val Av Minidrivare För Utskrift Av Foton, En översikt över Små Bärbara Modeller För Utskrift Hemma

Video: Kompakta Fotoskrivare (14 Foton): Val Av Minidrivare För Utskrift Av Foton, En översikt över Små Bärbara Modeller För Utskrift Hemma
Video: Canon SELPHY CP 1300 printer review 2024, April
Kompakta Fotoskrivare (14 Foton): Val Av Minidrivare För Utskrift Av Foton, En översikt över Små Bärbara Modeller För Utskrift Hemma
Kompakta Fotoskrivare (14 Foton): Val Av Minidrivare För Utskrift Av Foton, En översikt över Små Bärbara Modeller För Utskrift Hemma
Anonim

En skrivare är en speciell extern enhet med vilken du kan skriva ut information från en dator på papper. Det är lätt att gissa att en fotoskrivare är en skrivare som används för att skriva ut foton.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Moderna modeller finns i olika storlekar, från skrymmande stationära enheter till små, bärbara alternativ. En liten fotoskrivare är mycket bekväm för att snabbt skriva ut foton från en telefon eller surfplatta, ta ett foto för ett dokument eller visitkort . Vissa modeller av sådana kompakta enheter är också lämpliga för att skriva ut önskat dokument i A4 -format.

Vanligtvis är dessa miniatyrskrivare bärbara, det vill säga de fungerar på ett inbyggt batteri. De ansluter via Bluetooth, Wi-Fi, NFC.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

För närvarande efterfrågas vissa modeller av minidrivare för utskrift av foton.

LG Pocket Photo PD239 TW

Liten fickskrivare för snabb fotoutskrift direkt från din smartphone. Processen sker med hjälp av trefärgad termoteknik och kräver inte konventionella bläckpatroner. Ett vanligt 5X7, 6 cm foto skrivs ut på 1 minut. Enheten stöder Bluetooth och USB. Den gratis LG Pocket Photo -applikationen startar så snart du rör din mobiltelefon till fotoskrivaren . Med dess hjälp kan du också bearbeta fotografier, applicera inskriptioner på fotografier.

Huvuddelen av enheten är gjord av vit plast, och det gångjärnsförsedda locket kan vara vitt eller rosa. Inuti finns ett fack för fotopapper, som öppnas med en rundad knapp på framsidan. Modellen har 3 LED -indikatorer: den nedre tänds konstant när enheten slås på, den mellersta visar batteriladdningsnivån och den övre tänds när du behöver fylla på speciellt PS2203 fotopapper . Om batteriet är fulladdat kan du ta cirka 30 bilder, inklusive visitkort och dokumentfoton. Denna modell väger 220 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

Canon Selphy CP1300

Bärbar fotoskrivare för hem och resor med Wi-Fi-stöd. Med det kan du nästan omedelbart skapa långvariga högkvalitativa foton från din mobiltelefon, kameror, minneskort, var som helst och när som helst. Ett 10X15 foto skrivs ut på cirka 50 sekunder, och ett 4X6 foto är ännu snabbare, du kan ta fotografier för dokument. Den stora färgskärmen har en diagonal på 8, 1 cm. Modellen är gjord i en klassisk svart och grå design.

Utskriften använder färgöverföringsbläck och gult, cyan och magenta bläck . Maxupplösningen når 300X300. Med Canon PRINT -appen kan du välja bildtäckning och layout och bearbeta bilder. En full laddning av batteriet kommer att skriva ut 54 foton. Modellen är 6,3 cm hög, 18,6 cm bred och väger 860 g.

Bild
Bild
Bild
Bild

HP Sprocket

En liten fotoskrivare finns i rött, vitt och svart. Formen liknar en parallellpiped med fasade hörn. Storleken på fotona är 5X7,6 cm, maximal upplösning är 313X400 dpi. Kan ansluta till andra enheter via micro USB, Bluetooth, NFC.

Fotoskrivaren kan styras med Sprocket -mobiltelefonappen . Den innehåller de nödvändiga tipsen: hur du använder enheten korrekt, redigerar och korrigerar foton, lägger till ramar, inskriptioner. Setet innehåller 10 stycken ZINK Zero Ink fotopapper. Skrivarens vikt - 172 g, bredd - 5 cm, höjd - 115 mm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Huawei CV80

Bärbar mini -skrivare med fickor, kompatibel med alla moderna smartphones. Det styrs via Huawei Share -applikationen, vilket gör det möjligt att bearbeta foton, göra inskriptioner och klistermärken på dem . Denna skrivare kan också skriva ut collage, fotodokument, skapa visitkort. Setet innehåller 10 bitar av 5X7, 6 cm fotopapper på en självhäftande baksida och ett kalibreringsark för färgkorrigering och huvudrengöring. Ett foto skrivs ut inom 55 sekunder.

Batterikapaciteten är 500mAh. En full laddning av batteriet räcker till 23 foton. Denna modell väger 195 g och har måtten 12X8X2, 23 cm.

Bild
Bild

Urvalstips

Så att den kompakta fotoskrivaren inte gör dig besviken med de bilder du tar, Innan du köper bör du noggrant läsa rekommendationer från specialister.

  • Du bör vara medveten om att färg-sublimeringsskrivare inte använder flytande bläck, som i bläckstråleskrivningsmodeller, utan fasta färgämnen.
  • Formatet avgör kvaliteten på de utskrivna fotona. Ju högre maxupplösning desto bättre blir bilderna.
  • Foton som skrivs ut på detta sätt bör inte förväntas ge perfekt färg och gradienttrohet.
  • Gränssnitt är möjligheten att ansluta till en annan enhet via Wi-Fi eller Bluetooth.
  • Var uppmärksam på kostnaden för förbrukningsmaterial.
  • En bärbar skrivare bör ha en mängd olika menystyrda bildbehandlingsalternativ.

När du väljer ska du tänka på minneskapaciteten och batteriet.

Rekommenderad: