Barns Gunga (87 Bilder): Modeller Med Säte Och "bo", Gungor Av Plast Och Metall För Barn, Gångjärn Och Dubbla Produkter, Ritningar Och Mått

Innehållsförteckning:

Video: Barns Gunga (87 Bilder): Modeller Med Säte Och "bo", Gungor Av Plast Och Metall För Barn, Gångjärn Och Dubbla Produkter, Ritningar Och Mått

Video: Barns Gunga (87 Bilder): Modeller Med Säte Och
Video: 2019 Airstream International Serenity 30RBT Walk Through Twin Bed Travel Trailer Camping 2024, April
Barns Gunga (87 Bilder): Modeller Med Säte Och "bo", Gungor Av Plast Och Metall För Barn, Gångjärn Och Dubbla Produkter, Ritningar Och Mått
Barns Gunga (87 Bilder): Modeller Med Säte Och "bo", Gungor Av Plast Och Metall För Barn, Gångjärn Och Dubbla Produkter, Ritningar Och Mått
Anonim

Många människor, när de ordnar sina webbplatser, vänder sig till att installera en gunga. Barn är väldigt förtjusta i sådana mönster. Dessutom kan vackert utförda modeller dekorera webbplatsen, vilket gör den mer "livlig" och estetiskt tilltalande. Idag kommer vi att analysera i detalj vilka typer av gungor som finns, vilka material de är gjorda av och vilka storlekar de kan nå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Bekväm barngunga - utmärkta mönster, perfekt för placering i en sommarstuga. Naturligtvis finns sådana produkter ofta inne i huset, men för detta är det nödvändigt att ha ett lämpligt bostadsutrymme. Du kan installera en gunga för barn på valfri plats som ägarna väljer. Det viktigaste är att tillåta ledigt utrymme. På sommarstugan ser sådana produkter särskilt attraktiva och estetiskt tilltalande ut och späd de bekanta och tråkiga landskapen.

Dessa mönster kan innehålla en mängd olika säten, målade i en mängd olika färger. Dessa element kan bli ljusa accenter i landskapsdesign.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Trots att gungor är intressanta och iögonfallande strukturer som gör områden mer estetiska, är deras huvudsakliga syfte inte alls i detta. Först och främst är det föremål för barnunderhållning och spel.

Dessutom har gungan en gynnsam effekt på barnets tillstånd:

  • sådana konstruktioner har en gynnsam effekt på utvecklingen av musklerna hos den unga användaren;
  • ge ut överskott av energi, vilket är särskilt viktigt, eftersom barndomsperioden är oskiljbar från ökad aktivitet;
  • gunga har en positiv effekt på utvecklingen av barnets vestibulära apparat;
  • med hjälp av gungan lär sig barnet sin egen kropps förmågor;
  • tack vare gungan utvecklas barns smidighet;
  • barnet lär sig självständighet snabbare med sådana konstruktioner;
  • gungan gör det också möjligt för barn i alla åldrar att umgås med kamrater.
Bild
Bild

Av allt ovanstående kan vi dra slutsatsen att gungor är mer funktionella strukturer som har en positiv inverkan på många områden i ett barns liv. Det är därför dessa strukturer inte kan underskattas, och deras val bör behandlas med allt ansvar. Många föräldrar köper sådana produkter för att hålla sitt barn sysselsatt ett tag. Denna trevliga utomhusaktivitet glädjer unga användare. Under tiden kan mammor och pappor göra andra saker. Efter att ha frolikat ordentligt på gungan sover barnet sött hela natten.

Sådana strukturer ska inte bara vara bekväma och attraktiva, utan också helt säkra. Endast om detta krav är uppfyllt kommer det att vara möjligt att inte oroa sig för barnet. Detta betyder naturligtvis inte att han ska lämnas helt utan uppsikt, särskilt om han fortfarande är väldigt liten.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Idag på tomterna kan du möta svängningar av olika modifikationer. Vissa människor installerar rep gungstolar, medan andra installerar mysiga hängmattor eller hängande vaggar. Det finns många alternativ. Låt oss bekanta oss med de mest populära och ofta förekommande mönster som unga användare helt enkelt älskar.

Bild
Bild

Stationär gata

Stationära gatukonstruktioner är mycket solida och ganska massiva strukturer. Under vissa omständigheter kan de förstärkas ytterligare genom att skapa en pålitlig pelargrund. Tack vare denna lösning är gungan säkrare och mer hållbar. Dessa robusta alternativ har dock sina nackdelar. Dessa inkluderar det faktum att en sådan gunga bara kan placeras på gatan hela tiden, så de behöver lämplig vård. Om vi till exempel pratar om en metallmodell, kan den inte lämnas utan korrekt korrosionsbehandling.

Trots dessa nackdelar är sådana strukturer hållbara och kan hålla i många år. Huvudstrukturerna i detta fall kan vara karuseller, fjädermodeller eller balansatorer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Upphängd

Avstängda ändringar av utomhusbarns gungor är mycket vanliga. Sådana exemplar utmärks av den enklaste och mest begripliga designen, som också hänvisades till i det avlägsna förflutna. För att uttrycka det enkelt är dessa modeller en enkel trästång fäst vid ett rep. Naturligtvis kan sådana exemplar knappast kallas bekväma, och säkerhetsnivån här lämnar mycket att önska, särskilt om mycket små barn ska använda gungan.

Dessa enkla alternativ kan installeras både utomhus och inomhus . Vissa sorter kan enkelt demonteras, så att de kan tas bort när som helst i det tilldelade hörnet, vilket frigör mer utrymme i rummet eller på platsen. För sådana exemplar används endast två typer av fästelement - rep och kedja. När det gäller sätena för sådana gungor är de båda öppna och utrustade med en rygg. För tillverkning av dessa delar används trä, plast, metall eller en kombination av dessa material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Balansvikter

I många ryska parker och gårdar kan du hitta den här typen av barns gungor. Balansvikter kan inte bara underhålla ditt barn, utan också ha en positiv effekt på deras atletiska färdigheter. Du kan göra liknande alternativ med dina egna händer. För att göra detta behöver du inte spendera mycket ansträngning och dyra material - oberoende produktion av balanseraren är tillgänglig för alla.

Dessa typer av baby gungor är vanligtvis gjorda av en klippt trädstubbe, en tjock stock eller två tunna stockar. Sådana mönster kan göras hopfällbara.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

På en fjäder

En intressant underhållning för barnet är användningen av en speciell gungstol. I sådana konstruktioner finns det främst en bilfjäder från en stötdämpare. Dessutom kan denna del spela både en hjälproll i avstötningens ögonblick och bli en fullfjädrad ersättare för det centrala stödet. För att en sådan intressant gungstol ska fungera korrekt är det mycket viktigt att fäst fjädern så tätt som möjligt på marken och balansstången.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bärbar

Det finns också bärbara modifieringar av barns gunga. Sådana sorter är särskilt relevanta i fall där bostaden och platsen ännu inte har fått ett fullständigt utseende och de har många förändringar framöver. Denna mobila gunga kombinerar fördelarna med både hem och stationära utomhusdesigner.

Det bör dock komma ihåg att inte alla gungor kan användas som bärbara alternativ . Till exempel är det nästan omöjligt att designa vårprodukter av en mobil typ, eftersom de kräver den starkaste grunden som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

De främsta fördelarna med dessa exemplar är:

  • rörlighet, tack vare vilken sådana modeller kan skyddas från dåligt väder;
  • många bärbara strukturer är prefabricerade - det är mycket enkelt och bekvämt att bära och lagra sådana modeller;
  • som regel är dessa modeller små i storlek och blygsamma i vikt.

Men sådana alternativ för barns gungor är inte avsedda för tung belastning, så det är tillåtet att köpa dem endast för lätta barn. Slitstyrkan och hållbarheten hos dessa strukturer lämnar också mycket att önska - du bör inte räkna med deras långsiktiga drift.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stationär singel

Mycket ofta idag kan du hitta stationär singelsvinga. De är gjorda av olika material, men de vanligaste är träalternativ. Det finns många varianter av dessa mönster, som skiljer sig åt i form och struktur. Oftast köper eller tillverkar man med sina egna händer en U-formad singelsvängning, som tar väldigt lite material.

Huvuddragen i dessa alternativ är:

  • de är ganska enkla och billiga;
  • presenteras endast av stationära kopior;
  • kännetecknas av utmärkta hållfasthetsegenskaper;
  • de innehåller inte ett stort antal ställ, vilket avsevärt minskar risken för skada vid användning;
  • för dessa strukturer krävs det att man bygger en grund.
Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbel

Om familjen är stor, är det bättre att föredra en rymligare tvåsitsig gunga. Sådana strukturer är gjorda av olika material. Du kan göra dem själv.

Dubbla kopior kännetecknas av följande funktioner:

  • om en sådan struktur är gjord av metall av god kvalitet, kan den enkelt tåla en belastning på upp till 300 kg;
  • sådana strukturer kan göras själv utan att använda en svetsmaskin under arbetet;
  • för sådana strukturer är det nödvändigt att dessutom köpa olika komponenter, eftersom de inte finns i varje arsenal.

På en sådan gunga kan två barn gunga samtidigt. Eftersom detta kommer att skapa en betydande belastning (särskilt om barnen är stora), rekommenderar experter att välja sådana modeller från stark metall.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hängmatta

En gunga av hängmatta är en av varianterna av hängande modeller. De antyder en liggande position för barnet medan det rullar, så i de flesta fall används de för mycket små smulor. Dessa modeller har ett rektangulärt lager som fästs vid de fyra axelremmarna längst upp. De sista delarna är anslutna upptill med ett fästelement. För att göra barnet så bekvämt som möjligt är vaggan gjord av miljövänliga, säkra och behagliga vidrörsmaterial med en mjuk konsistens. Ull, gummi eller skumgummi används som fyllning.

Hängmattor kan också användas av äldre barn . Dessa modeller är gjorda av tätare och mer hållbara tyger eller vanligt repnät. Dessa typer av "bo" kallas. I grund och botten är dessa typer av svängningar upphängda från två huvudfästen. De kan användas av barn från 1 till 10 år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

solstolar

Det finns också solstolar. Sådana modeller har en enkel design. De är utrustade med ett enda säte, kompletterat med ett skyddsöverdrag. Schäslonger är upphängda vid en huvudpunkt.

Den största belastningen som en sådan gunga tål är 200 kg . Schäslongens hållbarhet tillhandahålls av en fjäderdel som finns i dess design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kokonger

Det finns också speciella typer av barns gungor som har ett minnesvärt namn - kokonger. Sådana modeller har ett extra stativ i sin design. Vanligtvis är den sista biten gjord av rotting, vinstockar eller bambu.

Själva strukturen för en sådan gunga är sammansatt av armeringsbågar ansluta till varandra på den högsta punkten. Tätt sträckta trådar eller rotting ligger mellan förstärkningen. Sådana modeller är en-, två-, tre- och till och med fyrsitsiga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Soffor

Soffor kallas standard gungor, där sätena kompletteras med mjuka kuddar och en mjuk rygg. Som regel är dessa strukturer enkelsittande. De skiljer sig åt i sin struktur - gungsoffan har inte bara en stoppad rygg utan också ganska höga armstöd. Dessa sorter är mycket praktiska att använda.

För spädbarn produceras speciella gungsoffor utrustade med olika musikaliska detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För spädbarn

Speciellt för nyfödda barn från 0 år säljer de vaggar, där det finns ett automatiskt åksjuksystem. Den fungerar på grundval av en elektrisk drivenhet. Med sådana modeller behöver föräldrar inte svänga vaggan med barnet på egen hand. Många mammor och pappor väljer mer intressanta alternativ, som innehåller olika lugnande melodier eller vibrationer som har en gynnsam effekt på barnets humör. Under sådana förhållanden kommer barnet att känna sig helt trygg.

Även för spädbarn produceras moderna kombinerade kopior, som kan användas som en mobil vagga . Efter att ha tagit bort sängen från remmarna kan platsen för den lilla användaren enkelt flyttas utan att orsaka besvär för den lilla. Ofta installeras sådana konstruktioner i bilar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns en gunga för de små, som är en slags stol. Sådana sorter är relevanta om barnet redan har lärt sig att sitta själv. För smulor finns fästelement på remmar eller kardborreband. Sådana delar är nödvändiga för att skydda barnet från att falla ur gungan. För äldre barn kan du köpa en gunga utrustad med massiva plast- eller trästolar. De enklaste och mest okomplicerade strukturerna är de som består av en horisontell stång upphängd från rep. Dessa kopior är billiga, men ger ändå mycket glädje åt små användare.

Mer komplexa modifieringar av gungor för spädbarn består inte bara av ett mjukt säte, utan också av ett ganska högt horisontellt ryggstöd . Ofta finns även armstöd i sådana produkter. Under sådana förhållanden är barn mycket bekväma och säkra - det är ganska svårt att falla från en sådan gunga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Material och storlekar

Barns gungor är gjorda av olika material. Olika alternativ skiljer sig från varandra i driftsegenskaper, tillförlitlighetsnivå och livslängd.

De mest hållbara, pålitliga och slitstarka konstruktionerna är gjorda av metall . Det är därför som sådana strukturer finns på många gårdar. De flesta högkvalitativa metallmodeller är konstruerade för tung belastning. Både småbarn och ungdomar kan åka på sådana strukturer. Dessa strukturer är också bra eftersom de kan kompletteras med olika dekorativa element. Ofta målas de i olika ljusa färger. Rikt färgade gungor kan dekorera en tomt, och det blir mer intressant för ett barn att svänga på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är dock mycket viktigt att ta hänsyn till det faktum att metallkonstruktioner, med sin tillförlitlighet och hållbarhet, är utsatta för korrosion. Utseendet på rost på metallen kan leda till strukturellt fel. Det är därför som sådana gungor måste behandlas med speciella föreningar för att skydda dem från destruktiva konsekvenser. Vi får inte heller glömma metallens höga värmeledningsförmåga.

På grund av detta kan metallsvängningar vara svåra att använda, till exempel när det är varmt eller frostigt . I det första fallet blir strukturerna för heta och i det andra för kalla. Dessutom är metallstolar (om de inte är täckta) hala. Under en lång sittning kan du hålla dig till dem, vilket också kommer att orsaka många obehagliga känslor.

Metallalternativ, särskilt om de är stora i storlek, har en imponerande vikt. Det är ganska svårt att flytta sådana strukturer runt platsen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat populärt material som används vid svängproduktion är trä. Mycket vackra produkter erhålls från det, som kan prydas på olika sätt. Trämodeller har följande positiva egenskaper:

  • trästrukturer har utmärkta hållfasthetsegenskaper - det är ganska svårt att skada dem;
  • trä är ett miljövänligt material som inte skadar unga användares hälsa;
  • sådana modeller kan hålla mycket länge, särskilt om du ger dem rätt vård;
  • trästolar är inte hala och överhettas inte i varmt väder;
  • träkonstruktioner kan målas, vilket ger dem ett mer intressant utseende;
  • låga eller höga temperaturer påverkar inte sådana svängningar - i värmen överhettas de inte och i kylan blir de inte för kalla;
  • oberoende tillverkning av en gunga från trä är ganska enkel, eftersom detta material mestadels är formbart i arbete;
  • dessa modeller har en underbar naturlig doft.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

De populära träalternativen har dock också några nackdelar, som måste beaktas av ägarna av sommarstugor eller förortsområden:

  • naturligt trä är ett material som är benäget att ruttna, missfärgas och torka ut om det inte bearbetas regelbundet;
  • trästrukturer är en "god bit" för många typer av insekter;
  • när du använder en sådan gunga kan du av misstag plantera en splinter eller få en mindre skada, särskilt om strukturen inte har behandlats korrekt.

Trä gungor kan också hittas på många områden. Många ägare gör dem med egna händer. Om allt görs korrekt blir resultatet mycket vackra och originella mönster som lockar uppmärksamhet. För att en sådan gunga ska hålla så länge som möjligt och inte förlora sin yttre skönhet måste de regelbundet behandlas med speciella blandningar - antiseptika. Utan dem börjar träet snart "vissna".

Bild
Bild
Bild
Bild

Plastprodukter är mycket vanliga idag. Oftast köps eller monteras de på egen hand för små barn, eftersom sådana modeller inte är avsedda för tung last. Det är värt att ta reda på vilka fördelar med sådana alternativ är:

  • gungor av plast kan ha en mängd olika former och färger - detta material är lätt att bearbeta, därför finns det en mängd olika modeller till salu;
  • sådana strukturer installeras enkelt och snabbt, eftersom de är lätta;
  • plastprodukter är opretentiösa och kräver inte särskild vård, till exempel naturligt trä;
  • dessa modeller är universella i användning - de finns både i bostadshus och i stora underhållningskomplex.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Men plastgungan har sina nackdelar:

  • sådana produkter kan inte skryta med hög tillförlitlighet och goda hållfasthetsegenskaper, särskilt när de jämförs med strukturer gjorda av andra material;
  • det är inte alltid tillåtet att använda sådana modeller utanför ett slutet utrymme;
  • plast är inte konstruerad för tuffa förhållanden - detta material tål inte temperaturförändringar, och under påverkan av solljus kan plastsvinget tappa färgernas ljusstyrka;
  • bara små barn kan använda sådana strukturer, eftersom sådana gungor helt enkelt inte är avsedda för tung belastning;
  • hög luftfuktighet är också skadligt för plastsvängningar.
Bild
Bild

Som du kan se är plastsvingen vacker och enkel att installera och kräver inte komplext underhåll. De kan dock inte hålla länge under alla förhållanden, så de väljs mindre ofta än samma träalternativ.

Vissa hantverkare konstruerar gungor av icke-standardmaterial . Det kan till exempel vara bildäck. De gör enkla modeller som fästs på både kedjor och rep. Vid tillverkningen av sådana produkter vänder sig människor till plaströr eller träpallar. Vissa hantverkare konstruerar till och med gungor från gamla snowboardbrädor, skateboards eller burkar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Barns anatomi skiljer sig mycket från en vuxen, därför är det mycket viktigt att ta hänsyn till den unga användarens höjd och ålder när du väljer eller gör din egen gunga. Om ett barn inte kan nå marken med fötterna medan det är på vanliga svängande strukturer, kommer han inte att vara särskilt intresserad av att använda dem. Låt oss överväga mer detaljerat vilka parametrar för sätets höjd som motsvarar vissa parametrar för barnets tillväxt:

  • med en ökning med upp till 80 cm bör höjden på sitsens upphängning vara 54 cm;
  • med en ökning med 80-90 cm blir upphängningshöjden 58 cm;
  • 90-100 cm - 63 cm;
  • 100-115 cm - 68 cm;
  • 110-119 cm - 74 cm;
  • 120-129 cm - 79 cm;
  • 130-139 cm - 86 cm.
Bild
Bild

I grund och botten har barns gungor mer kompakta dimensioner än vanliga vuxenversioner. Om vi pratar om modeller för de minsta, så är de helt gjorda mycket miniatyr. Endast under sådana förhållanden kommer barn att vara säkra.

När det gäller de specifika sittstorlekarna rekommenderas att man föredrar alternativ med liten marginal. Detta beror på det faktum att under sådana förhållanden kommer barn med olika hudfärger att kunna åka bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Populära modeller

Inte alla är redo att självständigt designa en barns gunga, särskilt när man tänker på att färdiga modeller produceras av många välkända märken. Låt oss bekanta oss med listan över de mest populära av dem.

Ikea

Det välkända nederländska märket Ikea erbjuder konsumenterna ett elegant sortiment av olika babyprodukter. Märkesvaror av detta märke har god kvalitet och lång livslängd.

Barns gungor från detta märke presenteras av populära upphängda modeller av hög kvalitet . Sådana kopior produceras för de minsta användarna. Sådana föremål som "Kung-kung", "Sveva", Ekorre, "Rusig" är mycket efterfrågade. De listade modellerna är billiga men tillverkade av robusta material. Till exempel är Kung Kung -hängmattan gjord av tätt och högkvalitativt tyg. Lejonparten av Ikea -gungan är utformad för användning av små barn. Produkterna från det nederländska märket samlar endast positiva recensioner. Köpare älskar den goda kvaliteten på materialen och den överkomliga kostnaden för gungan.

Bild
Bild
Bild
Bild

Capella

Elektroniska gungstolar Capella är avundsvärda efterfrågan idag. Dessa modeller är så bekväma och absolut säkra som möjligt. Sådana produkter kännetecknas av smidig svajning. För en mer vilsam sömn för barnet är sådana exemplar utrustade med trevliga musikaliska tillägg. Dessutom har Capella rockers ryggstöd som kan fixeras i två lägen.

Märkesstolarna är mycket mjuka och bekväma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tako

Tako-märket erbjuder många högkvalitativa och ljusa gungor för spädbarn. Märkesmodeller har följande funktioner:

  • utrustad med mjuka och bekväma säten, utrustade med fästelement för benen;
  • kompletterat med en avtagbar ledstång;
  • ha skydd mot godtycklig vikning;
  • utrustad med ett säkert och bekvämt ryggstöd med sidostöd;
  • många modeller har säkerhetsbälten och mjuka handtag;
  • märket swing Tako fälls enkelt och snabbt ut.

Dessutom är Tako småbarnsgungor billiga och finns i en mängd olika färger. På rea kan du hitta röda, orange, rosa, gröna, gula och andra rika mönster. De mest populära är modellerna Enjoy, Swing och Classic.

Bild
Bild
Bild
Bild

Babyton

Babyton -gungan kan skryta med utmärkt kvalitet och charmig design. Dessa modeller är elektroniska och har följande positiva egenskaper:

  • lätt att montera och demontera;
  • bekvämt vid förvaring och transport;
  • har pålitliga rambaser;
  • utrustad med mycket mjuka djupa säten;
  • har justerbara ryggstöd;
  • är billiga;
  • utföra trevliga och lugnande melodier;
  • representeras av modeller av olika färger;
  • utrustad med ett starkt och säkert bälte.
Bild
Bild

Urvalsrekommendationer

Valet av den perfekta gungan för barn måste bemötas mycket ansvarsfullt. Det är värt att förlita sig på följande viktiga kriterier.

  • Tillverkningsmaterial . Experter rekommenderar att man föredrar starkare metall- eller trämodeller. Naturligtvis har de sina nackdelar, men de är mer pålitliga än plast. De senare alternativen tål inte betydande belastningar och kan inte köpas för trädgården.
  • Tillåten last . Köp svängmodeller med högsta tillåtna belastning. Dessa alternativ är mer pålitliga och håller längre.
  • Stöd och fästelement . Var noga med att uppmärksamma fästena och stöden på barnens gunga. Dessa delar måste vara av god kvalitet och inte skadade. Annars kan användningen av gungan vara osäker.
  • Bygg kvalité . Var uppmärksam på byggkvaliteten på gungan i allmänhet. Enskilda strukturella element bör inte vingla eller avge främmande ljud. Om det finns några, är det bättre att vägra att köpa produkten.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Ytterligare funktioner och utrustning . Bestäm inledningsvis vilken typ av gunga du vill köpa till ditt barn. I butiker kan du hitta många genomtänkta alternativ med olika konfigurationer. Det mest praktiska är elektroniska kopior med musikaliska tillägg.
  • Färg . Välj en gunga i en trevlig och positiv färg. Till exempel är en söt rosa modell lämplig för en tjej och en blå eller lila modell för en pojke. Strukturerna kan innehålla olika bilder, till exempel solen, molnen, olika djur, seriefigurer. Dessutom bör de utvalda mönster harmoniskt passa in i landskapsdesignen på ett lanthus eller sommarstuga.
  • Storleken . När du väljer en gunga måste du vara uppmärksam på deras storlek. Strukturerna måste vara bekväma för barnet. För att göra detta, ta hänsyn till hans längd, ålder och hy.
  • Tillverkare . Om du bestämmer dig för att köpa en högkvalitativ och hållbar gunga, bör du bekanta dig med sortimentet från kända tillverkare.
Bild
Bild

Snåla inte med barns hälsa och säkerhet. Naturligtvis är märkesalternativ vanligtvis dyrare, men de görs samvetsgrant och har en garanti.

Rekommenderad: