Sovrum "Lazurit" (35 Bilder): Möbeluppsättningar Och Recensioner Om Fabriken

Innehållsförteckning:

Video: Sovrum "Lazurit" (35 Bilder): Möbeluppsättningar Och Recensioner Om Fabriken

Video: Sovrum
Video: Frida Lyngstad - Sovrum 2024, April
Sovrum "Lazurit" (35 Bilder): Möbeluppsättningar Och Recensioner Om Fabriken
Sovrum "Lazurit" (35 Bilder): Möbeluppsättningar Och Recensioner Om Fabriken
Anonim

Sovrummet är ett av de viktigaste rummen i huset. Det här är platsen där människor vilar och kopplar av efter arbetsdagar. Lazurits fabrik och butikskedja hjälper till att göra ditt sovrum mysigt och vackert.

Särdrag

Lazurit är en av de största möbelfabrikerna och detaljhandelskedjorna i Europa. På grund av den höga kvaliteten på sina produkter har Lazurit vunnit mer än 250 städer i Ryssland, Europa, USA och OSS -länderna. På grund av höga produktionskrav och ständiga kvalitetskontroller expanderar företaget och ökar sin omsättning och sortiment. Alla möbler uppfyller europeiska standarder och är skapade med den senaste tekniken.

Nätverkets möbler är tekniska, estetiska, funktionella och hygieniska.

Bild
Bild

De främsta fördelarna med företaget är:

  1. Material . Fabriken använder endast miljövänliga, hållbara och moderna material i produktionen. För sovrumsset används inte bara naturligt massivt trä, utan också högkvalitativa substitut gjorda av konstgjorda material, glas och absolut säker plast.
  2. Räckvidd . "Lazurit" är inte begränsat till flera konfigurationer eller ett visst färgschema. Sortimentet är så rikt att det tar mer än en dag att välja möbler.
  3. Du kan välja ett headset som inte är begränsat till en nyans . Dessutom är sortimentet utformat så att nästan alla möbler är modulära. Detta gäller särskilt för små lägenheter.
  4. Pris . Du behöver inte betala för mycket för att inreda ett sovrum. Fabriksmöblerna är avsedda för personer med olika inkomstnivåer.
  5. Relaterade produkter . När du köper ett nytt sovrum kan du köpa kast, kuddar, täcken och andra sängkläder på ett ställe.
  6. Alla köpare kommer att kunna välja inte hela headsetet, utan bara delar av det . Du kan komplettera dem med andra möbler. Detta gör att du kan beställa ett speciellt sovrumsprojekt, som andra stora företag inte har.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En annan viktig fördel med Lazurit -butiker är att du kan se layouten för ditt framtida sovrum mitt i butiken.

Högkvalificerade försäljningskonsulter kommer att modellera interiören i 3D. Företagets designers tar hänsyn till alla önskemål från kunden, från inredning till möblernas funktionalitet.

Tjänsten med preliminär modellering och val av möbler tillhandahålls helt gratis - i alla butiker i företaget

Företagets specialister studerar marknaden och kundernas behov, så sortimentet i butiker är alltid efterfrågat. De flesta möbler är modulära, dess design är utformad för alla slags kombinationer och felfria kombinationer, oavsett val.

Bild
Bild

Räckvidd

Sortimentet av Lazurit -fabriken är mycket rikt, det presenteras i ett brett prisklass. Alla kan hitta möbler inte bara efter eget tycke, utan också i plånboken. Butikerna har inte bara sovrum utan även byråer, soffor, vardagsrum, korridorer, kök, plantskolor, kontor och mycket mer.

När det gäller sovrummet är valet inte begränsat till ett sovrumsset. I butiker kan du bokstavligen "samla" hela rummet. Till ditt förfogande finns filtar, kuddar, sängar, madrasser, filtar, sängkläder, garderober och garderober, samt skåp, toalettbord och soffbord . Du kommer att kunna möblera ditt sovrum utan problem. "Lazurit" överraskar med kvaliteten på beslag, en mängd olika färger och material.

Företaget har utarbetat en onlinekatalog för sina kunder, där du kan ta reda på aktuella kampanjer, rabatter och bra erbjudanden.

För att göra sökprocessen så enkel som möjligt behöver köparen bara välja sin stad, närmaste butik - och ta reda på varornas tillgänglighet.

Bild
Bild

Urvalstips

En korrekt utvald sovrumsinredning hjälper sin ägare att spendera tid med fördel eller i maximal avkoppling. Det kommer att vara möjligt att återhämta sig bara på den plats där vi känner oss bekväma och mysiga. För att sovrummet ska vara en plats där du vill återvända igen och igen måste du ta hänsyn till några nyanser.

Ålder

För barn väljer de möbler gjorda av miljövänliga och säkra material, vars huvudsakliga drag är enkel omvandling. För tonåringar är det viktigt att tänka på färgschemat och känslan av säkerhet och komfort. Unga gifta par väljer vanligtvis kompromissalternativ där det finns möbler för alla - till exempel ett toalettbord eller ett stort TV -stativ.

Bild
Bild
Bild
Bild

Stil

I det allra första steget är det nödvändigt att bestämma rummets allmänna stil, i enlighet med vilka möbler och tillbehör som kommer att väljas.

Det mest populära idag är klassikerna. Oftast väljs det av människor som är lugna, som värdesätter kvalitet, konsistens och harmoni. Många designers blandar flera närbesläktade stilar för att skapa ett klassiskt utseende.

Klassiska interiörer kännetecknas av naturligt trä, sniderier, mosaiker och strömlinjeformade former.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sovrum i klassisk stil går nästan aldrig ur mode, vilket talar om det praktiska med detta alternativ.

En annan stil nära klassikern är barock. Denna stil är en symbol för kunglig lyx och rikedom. "Lazurit" erbjuder i denna stil sovrummen "Shatura" och "Laguna". Det finns dock en särart. För att passa denna stil in i interiören behöver du ett mycket stort rum, annars kommer ett barock sovrum att se ut på sin plats.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock många alternativ för små rum i modern stil: hi-tech, loft, minimalism, shabby chic.

Ett sovrum i loftstil är lämpligt för kreativa människor. Du kan säkert bestämma om denna stil om rummet är i öppen planlösning och inte begränsas av utrymme.

Loftet kännetecknas av minimalism, frånvaro av väggar och en liten mängd möbler. Möbler ska vara stora och funktionella.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hi-tech är lämplig för tonåringar och ensamstående män. Nästan alltid innehåller den här stilen många metalliska detaljer, glans och svala silverfärger. Alla möbler och inredning ska vara så funktionella som möjligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat lika populärt alternativ är Art Nouveau. Art Nouveau, som först uppträdde i slutet av 1800 -talet, kännetecknas av böjda linjer, naturliga prydnader och en kombination av olika element i andra stilar. Lazurit presenterar det moderna Shah-sovrummet.

Bild
Bild

Färg

Färgschemat kan inte bara bestämmas av stilen, utan också av personens ålder. Till exempel för barn väljer de ljusa, men samtidigt inte särskilt aggressiva färger. Möbler, golv, tak och väggar ska stå i kontrast. Om den första väljs i ljusa nyanser bör allt annat hållas inom ett lakoniskt område - och vice versa. I kataloger kan denna kontrast ses i exemplen på barns headset "Mahogny" och "Indigo".

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För gifta par är det bättre att välja möbler i blå eller röda färger - dessa färger tillåter inte att glömma känslor och närhet. Kombinationen av neutrala toner med djärva finish kommer att hålla sinnena i avsikt, samtidigt som de garanterar en god sömn.

Bild
Bild
Bild
Bild

Storleken

Den viktigaste punkten när du väljer ett sovrumsset. Innan du köper måste du mäta rummet. Detta gör att du kan välja och fördela möbler korrekt runt omkretsen. Vissa experter rekommenderar också att du kontaktar feng shui -mästare för ännu mer effektivt möbelarrangemang.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det är också viktigt att överväga måtten på själva rummet. Det svåraste är att hitta möbler för små och icke-standardiserade rum. För att använda utrymmet så effektivt som möjligt kan du plocka upp hörnskåp eller garderober, modulära möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Många köpare lämnar positiva recensioner på forumen och den officiella webbplatsen. Konsumenter noterar inte bara hög kvalitet, utan också överkomliga priser. I butikerna i Lazurit -kedjan kan alla välja ett sovrum för sig själva - oavsett sin ekonomiska situation.

En annan positiv nyans är tjänsten. Urval, montering, leverans och servicecenter förtjänar höga betyg.

Erfarna försäljningskonsulter väljer ett sovrumssätt för alla områden, beräknar storleken korrekt och erbjuder ett fördelaktigt läge för ditt rum.

Det praktiska och utbudet av modeller i olika stilar går inte heller obemärkt förbi. Varje konsument kan hitta exakt vad de behöver i fabrikens butiker. Du kommer knappast ångra att du köpt just sådana möbler.

Rekommenderad: