Sovrum Pinskdrev (24 Bilder): Modellerna "Turin" Och "Valencia", "Nika" Och "Alesi", "Verdi" Och "Quadro", "Comfort

Innehållsförteckning:

Video: Sovrum Pinskdrev (24 Bilder): Modellerna "Turin" Och "Valencia", "Nika" Och "Alesi", "Verdi" Och "Quadro", "Comfort

Video: Sovrum Pinskdrev (24 Bilder): Modellerna
Video: КОЖАНЫЕ ДИВАНЫ и КРЕСЛА. Диваны и кресла из кожи от Пинскдрев в Москве 2024, April
Sovrum Pinskdrev (24 Bilder): Modellerna "Turin" Och "Valencia", "Nika" Och "Alesi", "Verdi" Och "Quadro", "Comfort
Sovrum Pinskdrev (24 Bilder): Modellerna "Turin" Och "Valencia", "Nika" Och "Alesi", "Verdi" Och "Quadro", "Comfort
Anonim

Pinksdrev är en vitrysk möbelfabrik. Det grundades 1880 och har lång erfarenhet av tillverkning av möbelprodukter. För närvarande har företaget öppnat 112 Pinksdrev -butiker. Det har 16 filialer och vill expandera ännu mer. Tillverkaren erbjuder sovrumsset av hög kvalitet.

Fördelar

Sovrummet är där en person tillbringar en tredjedel av sin dag. Därför bör det vara bekvämt, liksom tilltalande för ögat med sitt utseende. Företaget Pinksdrev erbjuder mer än 20 olika modeller av sovrumsset, samt färgalternativ för dessa produkter.

Den största fördelen med dessa modeller är ett stort sortiment, här kan du välja en uppsättning för varje rumsinredning - från klassisk till modern. Alla möbler i företaget utmärks av sin höga kvalitet och funktionalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Material (redigera)

Företaget använder endast naturmaterial i sin produktion. Alla möbler är gjorda av naturligt trä. Dessa produkter kännetecknas av egenskaper som slitstyrka, hållfasthet och hållbarhet. De behåller sitt utseende i många år och försämras inte på grund av fukt eller solljus.

Möbler av naturligt trä ger rummet naturlig energi och en känsla av värme.

Bild
Bild

Färger

Pinksdrev sovset är tillverkade i en mängd olika färger. Vanligtvis är dessa pastellfärger som beige, senap, honungsgyllene, elfenben. De ger en känsla av harmoni och fred.

Dessa är bra alternativ för ett sovrum, tack vare sådana färger kommer en djup och vilsam sömn. Förutom pastellfärger presenteras följande färger här: mocka, körsbär, konjak, wenge. Med hjälp av dessa färger ser möbler ut ännu lyxigare, dyrare, du kan känna känslan av antik och antik.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Dimensioner

Alla Pinksdrev sovrumsuppsättningar har ungefär samma sammansättning och storlek. Satsen för headsetet kan innehålla följande typer av produkter: säng, garderob, sängbord av hög kvalitet, byrå, det finns också väggspeglar. Det finns också enklare uppsättningar, som inte innehåller en byrå och en spegel.

Alla möbelsamlingar har ungefär samma parametrar. I varje uppsättning erbjuder företaget ett urval av modeller med följande storlekar: dubbelsängar, tre- eller fyrdörrars garderober, sängbord av standardstorlek. Alla andra produkter som utgör headsetet har sina egna individuella storlekar. Om det behövs tillverkar företaget skräddarsydda möbler - enligt de nödvändiga parametrarna och dimensionerna.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Populära sovrumsuppsättningar och deras utrustning

Rumsmöbler från Pinksdrev -fabriken är mycket efterfrågade, så företaget fyller ständigt på sina kollektioner med nya modeller. De skiljer sig från varandra i konfiguration, design, färg. De mest populära alternativen från denna tillverkare är följande modeller.

Alesi

Denna uppsättning finns i två färger: antikt brons och förgyllt elfenben. Den första typen av modeller kännetecknas av sin massivitet, lyx och en känsla av antikvitet. Det andra alternativet är ljusa möbler som gör rummet rymligt och sofistikerat.

Modellen består av sex artiklar. Dessa inkluderar ett sängbord, säng, tredörrars garderob, spegel och bord. Sängen sticker ut med sin mönstrade sänggavel och sofistikerade ben, bordet och spegeln kommer att fungera som en plats för skönhet, och sängbordet är bekvämt för att förvara saker som alltid behövs till hands.

Denna modell av sovrumsmöbler är gjord i klassisk stil, i ett sådant rum finns en känsla av lyx och prakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Valencia

Setet kännetecknas av en speciell färg - antikt tempera med silver. Detta är ljusa möbler med silverfärgade reflektioner. De lägger till sofistikering och nåd till headsetet.

Setet innehåller fem typer av möbler: två sängbord, en byrå, en garderob, en säng. Garderoben har fyra dörrar, varav två speglade.

Detta klassiska headset -set är perfekt för ett rum i gråtoner med silverdesignelement.

Bild
Bild

Veneto

Denna modell av ett sovrum set kännetecknas av sin enkelhet och minimalism. Det finns inte många mönster och lockar här, allt är väldigt strikt. Alla möbler presenteras i följande färger: wenge, elfenben.

En wenge -färguppsättning kommer perfekt att matcha ljusgröna toner i inredning.

Bild
Bild

Kontrasten mellan ljusa och mörka färger ger rummet ljusstyrka och harmoni. Elfenbensmöbler kommer att se bra ut med ljusa interiörer och mörkare mönster. Tack vare dess nyans ger den en känsla av mjukhet och komfort. Setet innehåller 6 produkter: två sängbord, ett spegelskåp, en garderob med fyra dörrar, en spegel, en säng.

Bild
Bild

Vidana

Sovrummet är gjort i klassisk stil, men det har sina egna egenskaper. Det huvudsakliga är öppet mönster, som finns på alla headsetprodukter. Det ger möbler sofistikering, sofistikering, unikhet.

Setet presenteras i “konjak” och mjölkfärger. Dessa färger utmärker sig genom sin återhållsamhet och irriterar inte ögonen. Möblerna innehåller saker som säng, sängbord, spegel, byrå, garderob.

Alla möbler kännetecknas av sin nåd och skönhet i kurvor och mönster.

Bild
Bild
Bild
Bild

Turin

presenteras i följande färger: elfenben med silver och wenge. Detta headset är tillverkat i klassisk stil. Det utmärks av sin praktiska och ett minimum av mönster.

Setet består av sex föremål: en säng, en garderob, en byrå, ett toalettbord, två sängbord. Ett sådant headset kommer att vara det perfekta tillägget till ett rum med modern inredning. Ett litet mönster ger alla möbler originalitet och gör det intressant och unikt.

Bild
Bild

Nika

Ett kännetecken för dessa möbler är färgschemat. Hela headsetet är tillverkat i två kontrasterande färger som gör rummet ljust och ovanligt. Möbler färger är följande: wenge, ek.

Detta headset kommer att se bra ut i både mörka och ljusa rum tack vare kontrasten. Den har inga mönster och är gjord i en modern stil. Sovrummet innehåller en säng, två sängbord, en byrå, en garderob med två dörrar.

I ett rum med sådana möbler ligger hela tyngdpunkten på headsetet, så själva designen bör ha sådana egenskaper som minimalism och monotoni.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Företaget Pinksdrev har tillverkat möbler i många år. Under denna tid vann hon erkännande inte bara i Vitryssland, utan också utomlands. Idag kan företagets produkter ses på hyllorna i många butiker. Dessutom har företaget ett stort antal egna märkesmöbler.

Bild
Bild

Vem som helst kan beställa en produkt via Internet, samt lämna en recension om sitt köp. Tack vare detta kan du hitta produktrecensioner och lära dig om det inte bara genom egenskaper från organisationen, utan också från köparna själva. På grund av sina fördelar har Pinksdrev vunnit många positiva recensioner. Produkter från denna tillverkare väljs för närvarande av många köpare.

Rekommenderad: