Dörrklistermärke (31 Bilder): Designalternativ För Ingången Till Badrummet Och Toaletten, Modeller Av Vinylbilder För Glasinredning Och Entrémodeller

Innehållsförteckning:

Video: Dörrklistermärke (31 Bilder): Designalternativ För Ingången Till Badrummet Och Toaletten, Modeller Av Vinylbilder För Glasinredning Och Entrémodeller

Video: Dörrklistermärke (31 Bilder): Designalternativ För Ingången Till Badrummet Och Toaletten, Modeller Av Vinylbilder För Glasinredning Och Entrémodeller
Video: Barbie badrum och toalett – att spola toaletten på svenska! 2024, Maj
Dörrklistermärke (31 Bilder): Designalternativ För Ingången Till Badrummet Och Toaletten, Modeller Av Vinylbilder För Glasinredning Och Entrémodeller
Dörrklistermärke (31 Bilder): Designalternativ För Ingången Till Badrummet Och Toaletten, Modeller Av Vinylbilder För Glasinredning Och Entrémodeller
Anonim

I huset är vi omgivna av dörrar som är tunga och tråkiga. Men ändå är det svårt att klara sig utan dem, eftersom personligt utrymme är viktigt för alla. Och om det är omöjligt att vägra dörrar kan du ändra din syn på dem. Dörrklistermärken låter dig dekorera strukturen med ett höstlandskap, en fantastisk utsikt över nattmetropolen eller helt enkelt lägga till något intressant mönster eller prydnad. Designalternativen idag är oändliga i sin mångsidighet.

Bild
Bild

Särdrag

Dekorativa dörrklistermärken är självhäftande dukar med bilder i olika teman. Deras dimensioner motsvarar som regel måtten på standarddörrar och kan om så önskas anpassas och göras på beställning.

Bild
Bild

Det finns följande typer av klistermärken:

  • för glas;
  • innehållande vinyl;
  • i form av affischer;
  • hörnklistermärken;
  • färgatglas.

Glasdörrar är modifierade på båda sidor och bildar därmed ett komplett och rikt mönster. De kan imitera målat glas med ett unikt mosaikmönster. För glasdörrar idag är det modernt att använda hörnklistermärken som gör att du kan ge modellen ett snyggt utseende utan att förstöra dess luftighet, transparens och viktlöshet.

Speglade och matta klistermärken är också relevanta för glasdörrar. De gör dörren multifunktionell och förvandlar den transparenta ytan till en mer intim.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinylklistermärken i form av en fotoposter eller abstraktion är limmade på ena sidan av dörren och har många fördelar. Till exempel kan de upprepa alla prydnader eller mönster av träslag utan extra ansträngning. Dörrfoder av plast kan inte skryta med denna fördel, eftersom du måste använda lim för att ändra dörrens utseende.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det är värt att notera några särdrag i klistermärken. För en sådan designlösning är naturligtvis bara blinddörrar lämpliga om vi inte pratar om blygsamma hörnklistermärken.

Bara på en helt slät och fettfri yta kan du uppnå ett riktigt anständigt resultat.

Men man kan inte annat än nämna klistermärkenas brister. Det är osannolikt att en lyxig interiör med högkvalitativa dörrmaterial tål att klistra in med en sådan film. Klistermärken kan helt utplåna klassiska, lyxiga interiörer med dålig smak. Det är dock värt att notera att denna detalj gör enkla moderna interiörer bättre och mer originella, och därför rekommenderas det för alla att titta närmare på den.

Bild
Bild

Material (redigera)

Materialet för klistermärken av hög kvalitet är vinyl eller fiberduk. De utmärker sig genom sin subtilitet och förmågan att överföra alla bilder. Dessutom är vinyl inte rädd för fukt och extrema temperaturer, den är perfekt rengjord och tålig mot tvättmedel. Allt detta gör att du kan använda klistermärkena i mer än ett år, och om du vill kan du enkelt ta bort dem eller fästa dem på ett annat ställe.

Bild
Bild

Tyvärr har bråkiga leverantörer inte bråttom att tillverka beläggningar av hög kvalitet, vilket begränsar sig till pappersbaserade klistermärken. De kännetecknas av ett tjockare lager och absolut opraktiskitet. Så, tunga lager glider gradvis från sina ursprungliga platser, och ritningen bleknar efter en månads användning. Det är omöjligt att limma eller tvätta klistermärken från sådana råvaror. Att bara beställa beläggningar från välrenommerade företag hjälper till att undvika att köpa pappersklistermärken.

Bild
Bild

Val av tomter

Innerdörrar och entrédörrar med klistermärken kan glädja, lugna, ge harmoni, upphäva och ibland irritera. Den sista punkten är möjlig om klistermärkena inte passar den befintliga miljön. Att känna till huvudriktningarna i urvalet hjälper till att förhindra ett dåligt köp.

För kök

Köket är en källa till värme, komfort och utsökt mat. Tyvärr åtföljs sådana underbara stunder alltid av fläckar inte bara på spisen, utan också på väggarna och till och med dörrarna, och därför är det viktigt att välja de mest hållbara klistermärken som enkelt kan tvättas från innan man tänker på att välja snygga bilder. smuts.

Bild
Bild

Teman för köket kan vara olika, men designers föreslår att uppmärksamma alternativ som:

  • frukt;
  • grönsaker;
  • bär;
  • servering;
  • blommor;
  • landskap.

Idag är klistermärken som visar frukt och grönsaker i vatten populära. Dess utbrott och bubblor täcker försiktigt de produkter vi är vana vid och gör dem till konstverk. Som regel glädjer sådana klistermärken sig i färgmättnad, och därför bör själva interiören vara gjord i monokromatiska eller så lugna färger som möjligt.

Om köket är gjort i nakna nyanser av beige och chokladtoner, skulle den bästa lösningen vara bilden på dörren av kaffebönor, miniatyrkoppar eller färska bakverk, som om de hade kommit ner från fönstren på ett bageri.

Bild
Bild

Landskap och blommor lyckas komplettera det romantiska ljusa köket. Så, Provence och land, utan onödig inredning i detaljer, kan organiskt acceptera en dörr med stora, men mycket känsliga pastellfärger.

För badrum och toalett

För badrum och toalett kommer bilder av olika texturer att vara en bra lösning. Här kan du observera havets vågor, flerfärgade fibrer i en mörk ton, sammanvävning av färger och deras upplösning i varandra. Det är bättre att vägra 3D -modeller och bilder som leder i fjärran, eftersom det är omöjligt att utvärdera dem i ett litet område.

Ofta används ett marint tema för badrummet. Palmer, hav, yachter och fartyg gör att du lämnar det vanliga och dyker in i söta drömmar eller minnen. Det är dock också värt att komma ihåg här att små utrymmen och komplexa affischer inte kan komplettera varandra.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För vardagsrummet

Vardagsrummet har mycket mer utrymme när du väljer en bild.

Följande variationer är möjliga här:

  • spegeltema;
  • interiörer;
  • vintage garderob;
  • hemmabibliotek;
  • blommor;
  • landskap;
  • imitation av ett fönster.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vardagsrummets storlek gör att du kan använda de mest komplexa bilderna på klistermärkena, för i de flesta fall kan du beundra dem på avstånd. Dörrens spegelyta ser original ut, som om den är sönderdelad i fragment, eller landskap som leder ut i fjärran längs floden eller gamla kullerstenar. Om inredningen har en antydan till shabby chic, country eller andra sofistikerade bytrender, bör du tänka på att imitera en garderob för böcker eller kläder.

Bild
Bild

För barnkammaren

Till barnrummet föredrar tillverkarna ljusa bilder. Även naturen här behagar med sin rikedom och enkelhet, eftersom den visar landskap kopierade från tecknade serier. Och på dörren till barnets rum kan favoritkaraktärer avbildas, som säkert kommer att skydda och springa runt smulorna från alla motgångar.

Och om estetiken för klistermärken för småbarn är optimistisk och korrekt, kan modeller för äldre barn erövra med sin komplexitet. För ungdomar är abstraktioner, oövervunnet utrymme med stjärnhimmelens skönhet relevanta idag. Lämplig för ungdomar och urbana motiv som väcker tankar om resor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vid ytterdörren

Dörren som leder ut från lägenheten bär viktiga psykologiska stunder. Rainbow -motiv låter dig glömma den kommande arbetsdagen eller täppt transport på morgonen ett tag. Utgående landskap är särskilt populära här: sommar, höst eller vinter. De fängslar, njuter av naturlighet och realism.

Intressant här är lösningar med bilder av katter och hundar som väntar vid dörren. Ett så enkelt, vid första anblick, motiv skapar ett solidt uttalande om att det alltid finns någon hemma som väntar och saknar husets ägare.

Bild
Bild
Bild
Bild

I sovrummet

Sovrummet ska inte utsättas för ett upplopp av färger, pompös glans och prålig glans. Tvärtom, för det här rummet är det bättre att välja dämpade matta toner, till exempel solens soliga färger eller de tidiga, ännu inte avslöjade halvtonerna i gryningen.

Dessutom rekommenderar designers att välja blommotiv eller landskap som imiterar ett fönster. Faktum är att sovrummet i vissa fall inte har ett fönster, och därför kan nämnandet av det, även som en bild, väsentligt återuppliva rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta alternativ i inredningen

Dekalen med marina-tema blandas sömlöst med den lugna inställningen av neutrala toner. Målningar och affischer som visar fartyg kompletterar en enda riktning i stilen.

Fina liljor i snövit och ren inredning i köket gör det ljusa rummet väldigt mysigt och hemtrevligt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urban motiv och dörren till korridoren kombineras för att bilda en fantastisk interiör i engelsk stil. Tonarnas lugn gör inte dörren pretentiös och betonar sofistikeringen i interiören.

Delikat tryck för dörren till barnkammaren återspeglar exakt den magiska världen som endast är tillgänglig för barn. Älvor, mjuka moln, ömt gräs och vildblommor kommer att vara ett bra komplement till ett barns rum för en tjej.

Bild
Bild
Bild
Bild

Abstraktioner på vardagsrummets innerdörrar blir en ljus accent som inte kränker den övergripande stilens korthet och återhållsamhet.

Rekommenderad: