SunGarden Walk-behind Traktor: Enhet Och Bruksanvisning För MF360, MF360S Och T240 Walk-behind Traktorer. Reservdelar Och Tillbehör

Innehållsförteckning:

Video: SunGarden Walk-behind Traktor: Enhet Och Bruksanvisning För MF360, MF360S Och T240 Walk-behind Traktorer. Reservdelar Och Tillbehör

Video: SunGarden Walk-behind Traktor: Enhet Och Bruksanvisning För MF360, MF360S Och T240 Walk-behind Traktorer. Reservdelar Och Tillbehör
Video: МОТОБЛОК Sugargen MF 360 S обзор. 2024, Maj
SunGarden Walk-behind Traktor: Enhet Och Bruksanvisning För MF360, MF360S Och T240 Walk-behind Traktorer. Reservdelar Och Tillbehör
SunGarden Walk-behind Traktor: Enhet Och Bruksanvisning För MF360, MF360S Och T240 Walk-behind Traktorer. Reservdelar Och Tillbehör
Anonim

SunGarden walk-behind traktorer dök upp för inte så länge sedan på hemmamarknaden för jordbruksutrustning, men de har redan vunnit ganska mycket popularitet. Vad är den här produkten och vad är funktionerna i driften av SunGarden walk-behind traktorer, låt oss ta reda på det.

Bild
Bild

Om tillverkaren

SunGarden walk-behind traktorer tillverkas i Kina, men själva varumärket tillhör ett tyskt företag, så tyska specialister övervakar det strikta genomförandet av tekniska processer i alla stadier av utrustningsproduktion, vilket gör att vi kan producera varor av utmärkt kvalitet till en attraktiv pris.

Bild
Bild

Särdrag

När det gäller deras tekniska egenskaper är SunGarden walk-behind traktorer inte på något sätt sämre än sina motsvarigheter från kända märken, men samtidigt kommer de att kosta dig mycket mindre. Och detta är inte det enda pluset med dessa enheter. Här är några av fördelarna med SunGarden walk-behind traktorer.

  • Varumärket har mer än 300 servicecentra i hela Ryssland, där du kan utföra underhåll av din enhet.
  • Motoblock säljs komplett med ytterligare bilagor. Du kommer att kunna använda enheten året runt.
  • Om din utrustning inte levererades med något tillbehör kan du köpa den separat.
  • En mängd olika modeller gör att du kan köpa en enhet enligt dina krav.

Nackdelarna med SunGarden walk-behind traktorer inkluderar det faktum att växellådan på växellådan på denna enhet inte är särskilt pålitlig och kan behöva repareras efter ett par säsonger av drift.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller och specifikationer

Utbudet av SunGarden walk-behind traktorer består av flera enheter.

  • MF360 . Denna modell kommer att bli en oersättlig assistent i trädgården. Den har en ganska hög rotationshastighet på kvarnar på 180 varv / min och ett djup av jordbearbetning upp till 24 cm. Dessutom är den bakomliggande traktorn utrustad med en professionell motor på 6,5 liter. med., vilket gör att enheten kan arbeta på en sluttning, utan rädsla för att den välter. Apparatens handtag kan justeras till nästan vilken höjd som helst: du behöver inte en extra nyckel för att vrida dem. Den bakomliggande traktorn har inga förbrukningsdelar som remmar i designen, så du behöver inte lägga extra pengar på dem. Utrustad med extra tillbehör: plog, hiller, klippare, borste, snöslunga, vagn för transport av gods. Enhetens vikt är cirka 68 kg.
  • MF360S . En mer modern modifiering av den tidigare modellen. Denna modifiering har ökat motoreffekten upp till 7 liter. med., och ändrade också bearbetningsdjupet till 28 cm. Den kompletta uppsättningen för den bakomliggande traktorn är densamma som för MF360-modellen. Enheten väger 63 kg.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • MB360 . Ett motoblock i mellanklass med en motoreffekt på 7 liter. med. Plöjningsdjupet är 28 cm. Den här enheten kan också användas för odling, kullning, grävning av potatis, transport av grödor, liksom med snöplogfästet ST 360 för att ta bort snö, med hjälp av en kvast, för att rensa vägar från skräp och damm. Modellens vikt är cirka 80 kg.
  • T240 . Denna modell tillhör ljusklassen. Lämplig för användning i en liten personlig tomt eller stuga. Motorns effekt på denna enhet är bara 5 liter. med. Plogdjupet är cirka 31 cm, rotorns varvtal når 150 varv / min. Modifikationens vikt är bara 39 kg.
  • T340 R . Denna modell passar dig om din tomt inte överstiger 15 tunnland. Den har en motor med en kapacitet på 6 liter. med., vilket ger rotorns rotationshastighet 137 rpm. Den bakomliggande traktorn är utrustad med en fungerande växellåda. Enheten levereras med endast skär för att ploga och odla marken. Enheten väger cirka 51 kg.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder

Att arbeta med en bakomliggande traktor kräver ingen särskild förberedelse. För att göra detta är det tillräckligt att studera enhetens pass.

Enligt bruksanvisningen bör du först förbereda den bakomliggande traktorn . För att göra detta är det nödvändigt att inspektera det, vid behov sträcka alla bultar.

Därefter måste du ställa in handtaget i arbetsläge. Här måste du vara ganska försiktig så att du inte skadar kopplingskabeln. Du bör också justera själva kabeln så att den inte är för tät, men inte dinglar. Nu måste du installera önskat munstycke. För detta är drivaxelkontakten kopplad till munstyckets kontakt.

Bild
Bild
Bild
Bild

När enheten har justerats för dig och förberetts för nödvändigt arbete, bör den tankas. För detta kontrolleras oljenivån och tillsätts vid behov. Oljenivån måste kontrolleras inte bara i motorns vevhus, utan också i växellådan, om det finns en i din enhet. Vidare hälls bensin i tanken. Denna procedur utförs innan arbetet påbörjas. Fyll inte på bränsle när motorn är igång.

Nu kan du slå på den bakomliggande traktorn och börja arbeta.

Bild
Bild

Kom ihåg att underhålla din enhet

  • Rengör apparaten efter varje användning, var särskilt försiktig med kopplingen och motorn.
  • Sträck bultade anslutningar efter behov.
  • Kontrollera luftfiltrets skick var femte driftstimme och byt ut det efter 50 timmars användning.
  • Byt olja i motorns vevhus var 25: e drifttimme och kontrollera tändstiftets skick.
  • Byt växellådsolja en gång per säsong, smörj knivaxeln, byt tändstift. Det kan också vara nödvändigt att byta ut kedjan. Vid behov bör kolvringarna också bytas ut.

Rekommenderad: