Smart TV -webbläsare: Hur Installerar Jag En Webbläsare På En TV? Bäst För Android TV. Varför Fungerar Det Inte Och Hur Kan Jag Installera En Till?

Innehållsförteckning:

Video: Smart TV -webbläsare: Hur Installerar Jag En Webbläsare På En TV? Bäst För Android TV. Varför Fungerar Det Inte Och Hur Kan Jag Installera En Till?

Video: Smart TV -webbläsare: Hur Installerar Jag En Webbläsare På En TV? Bäst För Android TV. Varför Fungerar Det Inte Och Hur Kan Jag Installera En Till?
Video: How To Install Web Browser On Android TV 2024, Maj
Smart TV -webbläsare: Hur Installerar Jag En Webbläsare På En TV? Bäst För Android TV. Varför Fungerar Det Inte Och Hur Kan Jag Installera En Till?
Smart TV -webbläsare: Hur Installerar Jag En Webbläsare På En TV? Bäst För Android TV. Varför Fungerar Det Inte Och Hur Kan Jag Installera En Till?
Anonim

För att en TV med Smart TV -funktionen ska kunna utföra alla dess funktioner fullt ut måste du installera en webbläsare på den. Samtidigt möter många användare svårigheter när de väljer ett specifikt program. Idag i vår artikel kommer vi att prata om hur man väljer, installerar, konfigurerar och uppdaterar webbläsaren på Smart TV korrekt.

Bild
Bild

Populära webbläsare

Att välja rätt webbläsare för din Smart TV är en ganska svår och krävande uppgift. Saken är att det idag finns ett enormt antal väldigt olika webbläsare. Så experter pekar ut de bästa programmen för Android TV eller för Windows -operativsystemet. Idag i vår artikel kommer vi att titta på de mest populära och efterfrågade webbläsarna bland konsumenter.

Bild
Bild

Opera

Denna webbläsare föredras oftast av ägare till Samsung -TV: er.

De särdrag hos Opera inkluderar hög hastighet, snabb internetanslutning, högkvalitativ sidbehandling och ekonomisk trafikanvändning.

Om din TV körs på Android TV är Opera Mini versionen för dig . Detta program skyddar dig från oönskade annonser, virus och skräppost.

Bild
Bild

Yandex. Webbläsare

Yandex. En webbläsare är ett program som har ett estetiskt tilltalande och funktionellt, bekvämt och intuitivt gränssnitt (extern design) . För användarnas bekvämlighet har utvecklarna skapat alternativet "Smart Line", som du snabbt kan söka efter den information du är intresserad av. Finns i Yandex. Webbläsare, tillägget "Turbo" hjälper till att påskynda laddningen av onlinesidor och webbplatser (även om internetanslutningen är av låg kvalitet och hastighet). Förutom, Om du vill kan du synkronisera Yandex. Webbläsare på din smartphone, dator och TV.

Bild
Bild

UC -webbläsare

Denna webbläsare är mindre populär än alternativen som beskrivs ovan. Men samtidigt har programmet en utökad uppsättning funktioner som lockar även de mest sofistikerade användarna. UC Browser kan effektivt komprimera trafik och har också en bekväm panel för snabb start.

Bild
Bild

Google chrome

Om din TV gjordes av LG, är Google Chrome -webbläsaren definitivt ditt val . Dessutom är detta program det mest populära inte bara i vårt land, utan över hela världen. Webbläsaren kännetecknas av en hög prestanda, ett trevligt utseende, ett stort antal tillägg för varje smak och för alla behov.

Bild
Bild

Mozilla Firefox

Denna webbläsare är också mycket populär bland konsumenter. Mozilla Firefox är utrustat med fantastiska kvalitetstillägg som är unika i naturen . Dessutom stöder programmet en mängd olika format.

Bild
Bild

Dolphin Browser

Dolphin Browser kommer att göra för fans av sociala medier … Med detta program du kommer att kunna skapa PDF -filer från valfri sida på webben.

Således är marknaden idag överfull med en mängd olika webbläsare som möter alla moderna konsumenters behov. Varje person kommer att kunna välja ett lämpligt program för sig själv.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du väljer en webbläsare måste du vara så försiktig och uppmärksam som möjligt, och du bör också lita på några viktiga faktorer.

Så först och främst behöver du bara installera en sådan webbläsare, vilket kommer att gå bra med din TV -modell . För att göra detta, läs noggrant bruksanvisningen som medföljer TV: n. För vissa tillverkningsföretag finns det mer lämpliga program.

Dessutom är det viktigt att uppmärksamma de webbläsare som passar dig bäst.

Om du redan använder webbläsaren på din smartphone eller dator installerar du den också på din TV. Således kan du synkronisera programvaran och använda den bekvämt på alla enheter samtidigt.

Bild
Bild

Hur installerar och konfigurerar jag?

När du har valt den webbläsare som passar dig måste du börja installera och konfigurera den. Denna process är ganska enkel, eftersom utvecklarna skapar de mest detaljerade instruktionerna för användarnas bekvämlighet. Dessutom kan du på egen hand och utan inblandning av specialister lösa eventuella problem (till exempel när webbläsaren kraschar, inte fungerar eller visar andra fel).

Så först måste du gå till avsnittet för att installera tillgängliga applikationer (vanligtvis kan detta göras med fjärrkontrollen eller kontrollpanelen, som finns på enhetens ytterhölje). Här ser du vilka webbläsare som är tillgängliga för nedladdning. Kolla in alla alternativ och välj det som bäst passar dina behov.

Sedan måste du klicka på installationsknappen och vänta tills denna process är helt klar.

Det är viktigt att inte glömma att ansluta TV: n till nätverket (till exempel via Wi-Fi-funktionen).

Bild
Bild

När installationen är klar kan du anpassa programmet för att passa alla dina behov och önskemål . Så du kan välja ett tema och ett färgutseende, ställa in en hemsida, lägga till några webbplatser i bokmärken etc. Således kan du anpassa programmet så mycket som möjligt.

Bild
Bild

Hur uppdateras?

Det är ingen hemlighet att alla program (inklusive webbläsare) tenderar att bli föråldrade, eftersom programmerare och utvecklare ständigt arbetar med att uppdatera applikationer. Samtidigt fungerar de föråldrade versionerna mycket långsammare och har också mindre funktionalitet. Därför måste du då och då uppdatera den valda och installerade webbläsaren.

För att göra detta måste du gå till inställningsavsnittet och välj avsnittet "Support" där … Uppdateringsfunktionen kommer också att erbjudas här, vilket du bör använda. Så om det finns tillgängliga uppdateringar erbjuds du automatiskt möjligheten att ändra detta eller det programmet, vilket du borde göra. När den här proceduren är klar kommer du att kunna använda den uppdaterade versionen av din webbläsare.

Rekommenderad: