Dörrar "Ny Stil": Funktioner I Valet Av Inredningsmodeller, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Dörrar "Ny Stil": Funktioner I Valet Av Inredningsmodeller, Recensioner

Video: Dörrar
Video: Andlig uppstigning - Varför den sker och vanliga uppstigningssymtom 2024, April
Dörrar "Ny Stil": Funktioner I Valet Av Inredningsmodeller, Recensioner
Dörrar "Ny Stil": Funktioner I Valet Av Inredningsmodeller, Recensioner
Anonim

Företaget "New Style" började arbeta inom tillverkning av dörrar 2002. Produkterna tillverkas på anläggningen med samma namn, som ligger i Kherson. Ursprungligen erbjöd företaget kunderna bara en typ av duk; idag, över 15 års arbete, har proffs producerat mer än två tusen olika modeller.

Vidare i artikeln kommer vi att titta närmare på innerdörrarna "New Style" och prata om funktionerna i valet av dukar.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Baserat på recensioner från moderna köpare och yttranden från experter inom tillverkning av dörrpaneler sammanställdes en lista över fördelarna med dörrarna till det ukrainska märket.

Bild
Bild

Pris

Produktkatalogen innehåller både lyxmodeller gjorda av värdefullt och naturligt trä, liksom fler budgetalternativ, i tillverkningsprocessen för vilka konstgjorda råvaror användes. Detta gör att varje kund kan välja den perfekta positionen för priset.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rikt sortiment

Sortimentet är slående i sin mångsidighet. Det finns alltid modeller till salu för en mängd olika inredningsstilar, klassiska och moderna. Dörrar skiljer sig åt i form, färg och dekorativa element som pryder dukarna. Valet av kunder har också blinddörrar och produkter med skär. Företaget erbjuder också omålade modeller, vilket ger konsumenterna möjlighet att anpassa produkten i valfri färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare beslag

Om något element i beslagen misslyckas under drift kan köparen köpa en ersättare för den trasiga delen, vilket avsevärt sparar pengar på köpet av ett nytt blad. Det bör noteras att alla ytterligare element är tillgängliga i erforderlig mängd.

Bild
Bild
Bild
Bild

Produktsäkerhet

Fabriken använder uteslutande miljövänliga material. Denna indikator övervakas av en grupp specialister från företaget "New Style". Dukar kan installeras säkert på grundval av lokaler med små barn och djur. De är också säkra för allergiker.

Bild
Bild

Kvalitet

Varje modell har ett motsvarande certifikat som bekräftar produkternas höga kvalitet och dess överensstämmelse med europeiska och internationella standarder.

Det är värt att nämna att varorna av ovanstående märke exporteras till länder i Afrika, Amerika, Mellanöstern och Europa.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kapacitet

På grund av innovativ utrustning nådde fabriken produktionsnivån på 6 tusen enheter per dag. Denna nivå gör att vi kan förse alla kunder med kvalitetsvaror till ett förmånligt pris. Företaget expanderar ständigt sin försäljningsmarknad och lockar nya kunder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Konstruktioner

Innan du gör ett val till förmån för en viss modell måste du veta hur dukarna skiljer sig från varandra. Varje alternativ har individuella prestandaegenskaper och specifika egenskaper. Beroende på önskemål och mål väljer köparen rätt modell. Därefter kommer vi att titta på de olika typerna av mönster och deras skillnader.

Prefabricerade

Denna typ av dukar är sammansatta av olika element. De är tillförlitligt anslutna till varandra med hjälp av specialmaskiner eller konstruktortyp. Den största fördelen är lokal reparation. Om en av delarna är allvarligt skadad kan den helt enkelt bytas ut. Experter har försökt sitt bästa för att se till att varje detalj har högpresterande egenskaper.

Livslängden för prefabricerade dukar kan vara upp till 50 år. Högkvalitativ vård och optimala förhållanden kommer att öka denna period.

Bild
Bild

Rampanelskiva

Ramen på dessa dukar är skapad av en tvålagersstång (dessa element är gjorda av naturlig gran eller tall). För att öka produktens tillförlitlighet och basens styvhet längs banans omkrets utförs mikrochipning. Denna teknik behåller dörrens form under långvarig och intensiv användning.

Hålrummen inuti banan är fyllda. Använda MDF -ark eller pressad kartong, vars vikt är obetydlig. Materialen ger skydd mot onödigt buller och hjälper till att hålla rummet varmt. På framsidan och baksidan är duken gjord av MDF. Plåtmaterialet uppvisar hög motståndskraft mot temperaturer, direkt solljus och mekanisk belastning.

Det rekommenderas att vara uppmärksam på karmdörrar om du väljer en produkt för ett badrum eller kök.

Bild
Bild

Design

Ur designmässig synvinkel finns det två typer av duk:

  • Döv . Massiva dukar av naturligt massivt trä eller budgetersättningar.
  • Glasad . Produkter med glasinsatser. Tilläggsmaterialet kan varieras. Från transparenta standardark till färgat, frostat och korrugerat glas. Dörrar med glasinsatser rekommenderas för kompakta rum. Ljus kommer in i rummet genom den transparenta strukturen, vilket visuellt expanderar utrymmet.
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer och material

Dörrar från "New Style" -företaget skiljer sig inte bara i konstruktionstyp utan också i tillverkningsmaterial. Produktens utseende och hållbarhet är direkt relaterad till de råvaror som användes i tillverkningsprocessen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligt utbud

Massiva träprodukter är alltid efterfrågade. Det här är klassiska modeller som förblir relevanta oavsett modetrender. Trädet har ett antal fördelar som inte kan återskapas med konstgjorda substitut: naturlighet och miljövänlighet, behaglig doft och förtrollande mönster skapat av naturen. Den ukrainska fabriken använder tall, lind, bok, ek, al och lönn i produktionen.

Kniven visar en lång livslängd. Produkter behåller sin presentation även i många år efter installationen. Arrayen är i harmoni med metall och glas, har hög ljudisolering och behåller värme.

Trots ett antal fördelar har materialet sina nackdelar (sprickor, knutar, brandfarlighet), men tack vare modern utrustning och innovativa tekniker kan de undvikas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fanerad

Dukar av denna typ är indelade i underarter:

  • Skivad . Modeller från sällsynta och värdefulla träslag.
  • Sågade . Barrträd används vid tillverkningen.
  • Skalad . Björkar och ekdukar, med ett uttrycksfullt naturmönster.

Det bör noteras att produktens ram är mantlad med faner. Externt är modeller av denna typ svåra att skilja från alternativ av massivt trä. Billiga dörrar är dekorerade med pressat eller foliefaner. Tunna skikt av trä är pålitligt anslutna till varandra och pressas mot ramen.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Laminerad

Laminerade produkter bör noteras separat. Dessa är dukar täckta med en tunn och jämn PVC -film. Det yttre lagret kan ha en annan färg och struktur. Förutom dekorativt utför filmen en viktig operativ funktion.

Bladets bearbetning förlänger dörrens livslängd avsevärt och skyddar den från olika skador.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Å ena sidan gör ett stort urval det möjligt att välja den perfekta modellen, å andra sidan kommer inte alla köpare att kunna förstå ett brett sortiment.

Därefter kommer vi att överväga vad du bör vara uppmärksam på när du köper och hur du gör rätt val.

  • Material . Produkter tillverkade av naturligt trä är valda för design av klassiska stilar, liksom country, Provence och andra, som är baserade på naturmaterial. I moderna stilar väljs glas, plast eller blanka dörrar oftare.
  • Konstruktionstyp . Om du letar efter en produkt med maximal ljudisolering, välj blinda dukar. Produkter med glasinsatser är idealiska för rum där det saknas belysning.
Bild
Bild
  • Fuktbeständighet och temperaturförhållanden . Dörrar för ett badrum eller kök måste vara mycket motståndskraftiga mot fukt och höga temperaturer.
  • Tjocklek . Det rekommenderas att överge stora produkter när du väljer innerdörrar, eftersom deras huvudsakliga funktion är att avgränsa utrymme.
  • Färg . Dörrens färg bör kombineras med interiörens stil och rummets allmänna utbud. Färgen kan matchas med golv, möbler, golvlister eller väggdekoration. Glöm inte heller kontrasteffekten.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

På tematiska forum, sociala nätverk och budbärare delar kunderna sina åsikter om produkterna från varumärket New Style. Med tanke på företagets popularitet vet många kunder om sina produkter av personlig erfarenhet. Vi kan lugnt säga att de flesta recensionerna är positiva. Konsumenter noterar hög kvalitet, snygg utseende och överkomligt pris.

Rekommenderad: