Elektrisk Grill "Underbar": Möjligheterna Med Den Elektriska Grillen Och Kundrecensioner

Innehållsförteckning:

Video: Elektrisk Grill "Underbar": Möjligheterna Med Den Elektriska Grillen Och Kundrecensioner

Video: Elektrisk Grill
Video: These Barbers Have Crazy Skills. God Level Barbers 2024, Maj
Elektrisk Grill "Underbar": Möjligheterna Med Den Elektriska Grillen Och Kundrecensioner
Elektrisk Grill "Underbar": Möjligheterna Med Den Elektriska Grillen Och Kundrecensioner
Anonim

Elektriska BBQ -grillar har länge vunnit kärleken hos köpare i vårt land. De marknadsförs under en mängd olika märken. Den elektriska grillen Chudesnitsa är ganska populär. Vad är den här apparaten och vad är hemligheten med att laga goda rätter på den?

Särdrag

Den elektriska BBQ -grillen "Chudesnitsa" skapades så att det var möjligt att laga en maträtt som älskades av majoriteten av ryska konsumenter hemma. Det är en elektrisk anordning där spett placeras vertikalt på ett speciellt stativ runt värmeelementet. Genom att automatiskt vrida runt sin axel bakas produkterna, uppspända på metallspett, jämnt.

Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

Den elektriska shashliktillverkaren "Wonderful" har ett antal fördelar.

  • Den största fördelen är att med hjälp av denna enhet kan du laga grill oavsett väderförhållanden.
  • Även om enheterna är tillverkade i Kina, är deras kvalitet ganska hög, de kommer att tjäna dig i mer än ett år.
  • De kan laga många produkter, inklusive kött, fisk, skaldjur, grönsaker, svamp.
  • Det finns en droppbricka under varje spett, vilket gör det lättare att underhålla denna teknik.
  • Kebabtillverkaren finns i flera modeller. De skiljer sig inte bara i funktionalitet utan också i storlek.
Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelarna inkluderar det faktum att du inte kommer att få smaken av riktig grill förrän i slutet, eftersom det inte luktar rök här.

Modeller och specifikationer

Den elektriska grillen Chudesnitsa produceras i flera modifikationer.

  • " Miracle-5 ". Enheten är tillverkad av rostfritt stål. Dess effekt är 1 kW. Utrustad med fem 31 cm långa spett som kretsar kring ett värmeelement som skyddas av glas. Kontrollen av grillen är elektromekanisk. Enheten rymmer 1 kg mat per last.
  • " Miracle-6 ". Enheten skiljer sig från den tidigare modifieringen bara antalet spett ökade till 6.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • " Miracle-ESH6 (ESH6T) ". Denna enhet har en effekt på 1, 3 kW. Värmeelementet är ett värmeelement. Spett, som ingår i uppsättningen i mängden 6 bitar, har en ökad längd på 42 cm. Modellen är utformad för samtidig stekning av 1, 2 kg kött. Modifieringen av ESh-6t är utrustad med en tillagningstimer, ESh6-modellen har helt enkelt en på / av-knapp.
  • " Miracle-ESh8 (ESh8T) ". Detta är den största elektriska grillen av detta märke. Setet innehåller 8 spett. Dessutom är den utrustad med en ökad effekt lika med 1,45 kW. Kan laga 1, 8 kg kött i en last.
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man använder?

För att laga en utsökt maträtt på en elektrisk grill måste du ta hänsyn till flera funktioner.

  • Matbitarna ska vara små. Detta beror på det faktum att stora delar av maträtten kommer att beröra värmeelementet, fett kommer att brinna och röka i hela lägenheten. Maten kommer att utveckla en obehaglig brännande lukt. Dessutom tar skrymmande köttstycken längre tid att tillaga.
  • Om enheten inte har en timer måste du noggrant övervaka processen. Det är ganska lätt att torka maten på den elektriska grillen.
  • För att få smaken på grillen så nära som möjligt till det du får när du grillar på grillen, fäst en tunn plommon- eller körsbärskvist på spetten. Men i det här fallet kommer det att vara nödvändigt att slå på huven eller öppna ett fönster.
Bild
Bild
Bild
Bild

Kött på en spett måste strängas som en pyramid: först stora bitar och sedan mindre. Med detta arrangemang kommer fettet att rinna ut från de större bitarna och återfukta de torra bitarna

Recensioner

Kundrecensioner av den elektriska grillen Chudesnitsa är mestadels positiva. Många berömmer användarvänligheten, det enkla underhållet, enhetens långa livslängd. Dessutom noterar de att kostnaden för produkten är något lägre än för utländska märkesvaror, medan kvaliteten inte är sämre än dem.

Bland bristerna märkte användarna att enheten inte har ett mycket bekvämt skyddshölje samt hala handtag på spettarna.

Rekommenderad: