Sommarkostymer "Gorka" (35 Bilder): Hur Man Väljer En Herrdräkt För Fiske För Sommaren? Svart Och Andra Modeller Av Olika Former. Vilken Ska Man Bära I Värmen?

Innehållsförteckning:

Video: Sommarkostymer "Gorka" (35 Bilder): Hur Man Väljer En Herrdräkt För Fiske För Sommaren? Svart Och Andra Modeller Av Olika Former. Vilken Ska Man Bära I Värmen?

Video: Sommarkostymer
Video: How to Pack a Rucksack | ALICE Pack Load-Out 2024, Maj
Sommarkostymer "Gorka" (35 Bilder): Hur Man Väljer En Herrdräkt För Fiske För Sommaren? Svart Och Andra Modeller Av Olika Former. Vilken Ska Man Bära I Värmen?
Sommarkostymer "Gorka" (35 Bilder): Hur Man Väljer En Herrdräkt För Fiske För Sommaren? Svart Och Andra Modeller Av Olika Former. Vilken Ska Man Bära I Värmen?
Anonim

Vid planering av friluftsliv - i skogen eller nära en damm, bör särskild uppmärksamhet ägnas åt valet av kläder. Det ska vara bekvämt och bekvämt. Detta krav gäller inte bara vinterutrustning utan även sommarutrustning. Att ha rätt kläder kommer att hålla ut grenar och insekter. Det viktigaste är att utrustningen för sommarkläder inte visar sig vara för varm. Många föredrar Gorka -dräkter, de är populära bland fiskare, jägare, militär personal och vanliga turister.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Sommarkostymer "Gorka" är vindtäta kläder med utmärkta prestandaegenskaper. De är bekväma att bära i värmen. Utrustningen tillverkas med olika kamouflagemönster, den är idealisk för fiske och jakt . Den klassiska herrdräkten innehåller en långärmad jacka och löst sittande byxor. Jackan kompletteras med en avtagbar huva i ett stycke.

Vissa modeller har en dragarm för volymjustering.

Bild
Bild
Bild
Bild

Jackan kompletteras med en dragkedja och en vindtät knäppning . Det görs mer funktionellt av fickor med ventiler som skyddar innehållet från att bli blött, det finns 4 eller fler av dem. Flera varianter av "Gorka" -dräkter produceras, deras form matchar idealiskt kroppens anatomiska struktur. Alla modeller är utrustade med förstärkta armbågsinlägg. Ärmarnas nedre del kan justeras med elastiska band.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det främsta kännetecknet för gliddräkterna är ett fritt snitt, de hindrar inte rörelse.

Ett brett bälte med resår finns i vissa modeller. Byxorna, liksom jackan, har många fickor. De kan vara överhead och döda. Slitstarka material används för att sy Gorka-dräkter som ger pålitligt skydd mot myggor och andra insekter. Modeller av antiencefalit är kommersiellt tillgängliga. Bland andra egenskaper hos sådana kläder utmärks de.

  1. Möjligheten att passera luft.
  2. Hygieniska material, de irriterar inte huden och orsakar inte allergiska reaktioner.
  3. UV -beständig.
  4. Skydd mot fukt och vind.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det rymliga snittet gör Gorka-dräkterna idealiska för långvarigt slitage. Sådana kläder behöver inte särskild vård, torkar snabbt före en brand eller under påverkan av solljus . Sommarversionen av dräkterna produceras för olika uppgifter. De används ofta som ytterkläder. Tyget för att sy arbetskläder liknar det material som tält är tillverkade av.

Dräkterna kan bäras inte bara i varmt utan även i regnväder . Sådana kläder är oumbärliga på fältet, det är bekvämt att röra sig i det. Tyget är mycket hållbart och risken för skador minimeras.

Utrustning tillverkad av ett material som liknar presenning passar inte bara för sportfiskare och jägare, utan också för klättrare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modellöversikt

Sortimentet av Gorka sommardräkter är varierat . Till sommaren kan du köpa svart utrustning, men kamouflagefärgerna är mest efterfrågade. Denna färg döljer bäraren av dräkten från synen, gör den osynlig, vilket är mycket viktigt för jägare.

Det finns ett urval av bomullstyg, som kan "andas" i värmen och rip-stop . Trådar med hög vridning i bomullsprodukter sväller när de fuktas externt och förhindrar att fukt passerar inåt. Trådarna har en tät väv som skyddar på ett tillförlitligt sätt mot vindbyar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rip-stop är ett blekbeständigt material som behåller sina egenskaper över tiden när det underhålls korrekt. Dräkter av denna typ underlättar tyst rörelse. En av fördelarna med "Gorka" -utrustningen är att den inte skapar vindar, den garanterar torrhet och komfort.

Seten består av skräddarsydda jackor och byxor med ett brett midjeband . Vissa tillverkare erbjuder jumpsuits, men dessa modeller är mer lämpliga för lågsäsong.

Det finns flera modifikationer av Gorka -dräkterna, lämpliga för den varma årstiden. Skillnaderna är i densitet, material och funktionella element.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tältduk används för att sy Gorka 3 -dräkten . Setet innehåller en jacka med byxor fästa med knappar. "Gorka 4" är också gjord av tältduk. Det finns inget fästelement på jackan, byxor med knappar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rip-stop används för tillverkning av Gorka 5-dräkter . Sammansättningen av det blandade tyget inkluderar bomull och polyester, förstärkta garner. Materialet har inneboende vind- och fuktskyddande egenskaper, det prasslar inte.

Dragkedjan fungerar som ett fästelement på jackan; på byxorna kompletteras den med en knapp.

Bild
Bild
Bild
Bild

" Slide 6" är gjord av rip-stop . Jackan har hela 9 fickor, huven går att fästa. Ännu mer funktionell kostym "Gorka 7". Den är sydd i vattenavvisande, slitstarkt bomullstyg. Dessa modeller är avsedda för sommarsäsongen, men de kan också bäras under lågsäsong. Med hänsyn till det breda sortimentet har alla möjlighet att välja det bästa alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

När du väljer en sommarkostym "Gorka" bör du vara uppmärksam på följande kriterier:

  • tillverkningsmaterial;
  • färg;
  • förekomsten av ytterligare element.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kläder bör vara lämpliga för det område där de ska bäras. Det rekommenderas att ge företräde åt utrustning av naturmaterial . Var noga med att kontrollera sömmarnas kvalitet innan du köper. Klädernas livslängd och bekvämligheten att bära dem beror på detta. Kontrollera hela dräkten för att se till att det inte finns några defekter.

Om du behöver en stor ficka, välj modellen med en anorakjacka . Dräkterna av högsta kvalitet är "Gorka" producerade av "SoyuzSpetsOsnashenie", "Bars" och "Splav". CCO erbjuder klassiska modeller med passande snitt.

Sådana kostymer passar perfekt till kroppen, är bekväma att bära, de väljs ofta av militären.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Overallen "Splav" är prisvärda och designade för långvarigt slitage . Knäskydd i neopren och armbågsskydd sys i dräkterna. Detta alternativ är bra för fältförhållanden. Ripstop -produkter är slitstarka och slitstarka.

Kostymer "Bars" förstärks med överlägg, de produceras för anställda vid specialstyrkor … Gorka -outfiten rekommenderas för alla som gillar att spendera tid i naturen. Overaller från olika tillverkare skiljer sig åt i kvalitet på skräddarsy, tillverkningsmaterial och komplettering med ytterligare detaljer.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glöm inte att fiske- och jaktutrustning av hög kvalitet inte kan vara billig. Slitstarka overaller gör sitt jobb perfekt och ger skydd mot ogynnsamma väderförhållanden och insekter. Det rätta valet av "Gorka" -dräkten kommer att säkerställa dess bekväma och långvariga slitage.

Recension av "Gorka 5" -modellen i videon.

Rekommenderad: