Beckers Måla (26 Bilder): Fördelar Och Nackdelar, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Beckers Måla (26 Bilder): Fördelar Och Nackdelar, Recensioner

Video: Beckers Måla (26 Bilder): Fördelar Och Nackdelar, Recensioner
Video: Målning high speed 2024, Maj
Beckers Måla (26 Bilder): Fördelar Och Nackdelar, Recensioner
Beckers Måla (26 Bilder): Fördelar Och Nackdelar, Recensioner
Anonim

Under de senaste åren har produkter tillverkade av miljövänliga material vunnit enorm popularitet. Den största uppmärksamheten i vår tid ägnas just färg och lack, som med låg kvalitet på råvaror och produktion kan vara farliga och avge giftiga gaser inte bara under målning, utan också efter torkning. Därför försöker de flesta att välja de mest ofarliga för hälsopreparat, som färgerna från det svenska företaget Beckers helt riktigt tillhör.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Detta företag grundades 1865 och har från en liten fabrik vuxit till en enorm oro, som har flera fabriker i hela Europa, och har också kvalitetscertifikat enligt europeiska standarder. Nu anses produkterna från Beckers -företaget med rätta vara en av de bästa i världen och har ett stort antal fördelar jämfört med produkter från andra märken.

Bild
Bild

Ett brett utbud av produkter gör att du kan köpa produkter för alla typer av arbeten och en bred färgpalett gör att du kan välja en färg för varje smak. Den största fördelen med Beckers färger är deras fullständiga säkerhet inte bara under användning, utan även under produktionsprocessen, där endast miljövänliga råvaror används. Färger finns i volymer på 3 eller 10 liter och finns i nästan alla järnaffärer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nackdelen med denna produkt är det höga priset på varor, men det motiverar fullt ut kvaliteten.

Ytterfärger

För ytor på utsidan av byggnader erbjuder Beckers två typer av grundfärger, fyra typer av färger och en speciell impregnering. Dessa produkter tillverkas för att måla yttre fasader, metall- och betongytor.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beckers Putsprimer LS är en primer som innehåller silikontillsatser. Den används för att måla tegelytor eller keramik. Beckers Putsgeunds universella styrenhartsprimer är lämplig för alla underlag.

Bild
Bild

Typer av färger:

  • Beckers Putsfasadfarg P . Denna typ används för att arbeta på redan putsade ytor och betongfasader. Den innehåller akrylharts, som, när den torkas, skapar en extra film för skydd.
  • Beckers Akrylatfarg . Denna produkt är vattenbaserad och används för att måla betong-, trä- och metallunderlag. Färgen torkar mycket snabbt, bleknar inte och mattar väggen.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Beckers Golvfarg . Denna typ av färg är gjord för trä, betonggolv och linoleum. Det motstår också effekterna av oljiga vätskor.
  • Beckers Sockelfarg. Denna färg är gjord på grundval av vatten och mattar basen. Den innehåller latex, vilket bidrar till den extra styrkan hos beläggningen. Som regel används den för applicering på fundamentet och avloppsröret.
Bild
Bild
Bild
Bild

Becker producerar också Beckers Regnostopp färglös impregnering, vilket säkerställer bildandet av en vattenavvisande film på byggnadens ytterväggar och snabbare torkning av nästa färglager.

Bild
Bild
Bild
Bild

Inomhusfärger

Denna kategori inkluderar inre färger och lacker, vars väggar och golv är tillverkade av en mängd olika råvaror. Fördelen med denna typ av varor är hastigheten på deras torkning, vilket är lika med tre timmar. Efter att kompositionen har torkat appliceras vanligtvis ett extra lager färg. Bland de många alternativen finns det de som är utformade för att täcka väggar och tak med färg redan på dem. I det här fallet behöver du bara rengöra basen och behandla den med ett specialverktyg som förbereder den för arbete.

Bild
Bild
Bild
Bild

De flesta produkterna är vattenbaserade, men trots denna funktion är de fortfarande mycket stabila och behåller sin färgmättnad under lång tid. Färger skiljer sig också åt i syfte: för rum med ökad torrhet eller för rum med hög luftfuktighet.

I det andra fallet, när du applicerar färg, får du en slät vägg med en fuktbeständig beläggning, som liknar keramik. Vissa livsmedel bildar ett lager efter torkning som förhindrar repor.

Beckers tillverkar också grundfärger för att förbereda underlaget för målning. Bland dem finns det latexbaserade lösliga arter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Beckers interiörfärger:

  • Elegant Takfarg . Denna produkt mattar basen och är gjord på basis av en vattenhaltig emulsion. Det används framgångsrikt både för målning och för ommålning av ytan.
  • Elegant Vaggfarg Helmatt . Denna typ används för att skapa en matt yta som är resistent mot våtrengöring.
Bild
Bild
Bild
Bild
  • Elegant Vaggfarg Halvmatt . Färgen har en halvmatt effekt och används när tvättbara ytor krävs.
  • Elegant Grundfarg . Denna primer används för underlag som kräver ommålning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner av Beckers färger är positiva, både från professionella målare och från vanliga användare. Användare berömmer särskilt det breda sortimentet och varumärkets olika färger. Det finns ingen giftig lukt och en miljövänlig komposition som inte skadar hälsan. Kvaliteten på färgen anses vara hög, och dess ytterligare egenskaper i form av motståndskraft mot repor, tvätt och fukt gör att kunderna kan rekommendera Beckers färger till vänner och bekanta.

Det enda som har blivit en liten nackdel för många är det höga priset.

Rekommenderad: