Alpina -färg (29 Bilder): Färger För Inredningsarbete, Inredningsfärgens Funktioner Och Snygga Lösningar För Badrum Och Kök, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Alpina -färg (29 Bilder): Färger För Inredningsarbete, Inredningsfärgens Funktioner Och Snygga Lösningar För Badrum Och Kök, Recensioner

Video: Alpina -färg (29 Bilder): Färger För Inredningsarbete, Inredningsfärgens Funktioner Och Snygga Lösningar För Badrum Och Kök, Recensioner
Video: Modular Kitchen Color Combination Ideas | Modern Kitchen Cabinet Color Interior Ideas 2024, Maj
Alpina -färg (29 Bilder): Färger För Inredningsarbete, Inredningsfärgens Funktioner Och Snygga Lösningar För Badrum Och Kök, Recensioner
Alpina -färg (29 Bilder): Färger För Inredningsarbete, Inredningsfärgens Funktioner Och Snygga Lösningar För Badrum Och Kök, Recensioner
Anonim

Vi strävar alla efter att leva i skönhet, att skapa en mysig och bekväm atmosfär hemma. Mindre konstruktionsarbeten kräver inte speciella färdigheter och förmågor, men de kan förändra inredningen. Alpina -färg kännetecknas av sin användarvänlighet, därför är den mycket efterfrågad både för att skapa nya interiörer och för mindre kosmetiska uppdateringar.

Särdrag

Alpina är en känd tillverkare av byggmaterial. Hon bryr sig om sin image och erbjuder produkter av utmärkt kvalitet som uppfyller internationella standarder.

Företaget bryr sig om sin kund, därför producerar det ett brett utbud av färg- och lackblandningar med hänsyn till alla köpares önskemål. Alpina tillverkar fasad-, texturerade, akryl-, vattenbaserade färger samt speciella kompositioner för att måla tak. Den egenutvecklade färgblandningen fungerar inte bara bra på trä och mineralmaterial, utan är också idealisk för att måla metallytor.

Bild
Bild

Olika sorter

Alpina -färger är avsedda för inomhus- och utomhusbruk. Alla byggmaterial uppfyller moderna krav och erforderliga egenskaper.

Invändiga alternativ inkluderar kompositioner som är utformade för att dekorera väggar och tak. Tillverkaren erbjuder emaljer för metall som till och med klarar rost

Bild
Bild
Bild
Bild

Produkter för utomhusbruk representeras av fasadfärg. Det kan appliceras på metall eller naturliga träprodukter. Den fäster perfekt på mineralytor

Bild
Bild
Bild
Bild

För inredningsarbete

Interiörfärger för inomhusbruk representeras av dispersion (vattenbaserade) och latexblandningar.

Spridande

Dessa färger är vattenbaserade. De är miljövänliga och hälsosäkra, eftersom tillverkaren inte använder lösningsmedel och skadliga komponenter i sin produktion. Dispergeringsalternativet är idealiskt för reparationer i ett barnrum. Det har ingen skarp lukt.

Bild
Bild

Mest populära produkter:

  • " Praktisk ". Det är en matt inre färg som är designad för tak- och väggfinisher. Det kan appliceras på olika typer av ytor: tegel, gips, betong eller putsade ytor. Denna sort är lämplig för dekoration av olika lokaler och kännetecknas också av ökad nötningsbeständighet, låg förbrukning och överkomliga kostnader.
  • " Långvarig ". Det är en dispersionsfärg som skapar en vacker och hållbar matt silkeslen yta som är nötningsbeständig. Det ser ut som nytt även efter många rengöringar. Detta alternativ kan användas för att måla tak, väggar och till och med tapeter. Den presenteras i vitt, men om du vill kan du få en annan nyans om du använder sorteringsmedel.
  • För badrum och kök en specialversion har utvecklats som kan användas i rum med hög luftfuktighet. Det är inte bara fuktbeständigt, utan har också bra smutsavvisande egenskaper.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Latex

Denna typ av färger presenteras för att måla väggar och tak inomhus. Den är tillverkad i olika versioner och färger.

En serie färger "Megamax" avser produkter av hög kvalitet. De är baserade på latex, vilket påverkar produktens mångsidighet, och gör det också möjligt att använda den för att måla olika rum. Efter att ha använt produkter från denna serie får ytan en silkeslen matt konsistens.

Fördelarna med latexfärg inkluderar miljövänlighet, eftersom de inte innehåller skadliga ämnen. Den kännetecknas av utmärkt vidhäftning, ökad slitstyrka och goda vattenavvisande egenskaper.

Om vi pratar om färger erbjuder tillverkaren latexfärger endast i vita och transparenta färger. Tack vare färg kan du få önskade färger. Den presenterade linjen har flerfärgade emaljer som hjälper till att skapa en elegant inredning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För utomhusarbete

Tillverkaren Alpina erbjuder separat färg av hög kvalitet för utomhusbruk.

Spridande

Sådana färger är avsedda för att måla fasader och väggar utanför.

De kan användas för efterbehandling av olika ytor:

  • Nya betongytor.
  • Gamla fasader.
  • Väggar av silikat eller keramiska tegelstenar.
  • Dispersionsfärg fäster perfekt på cement- och gipsplåster.
  • Perfekt för metallbearbetning.
Bild
Bild
Bild
Bild

Det speciella med denna färg är att den på ett tillförlitligt sätt skyddar den målade ytan från bildandet av svamp eller mögel.

Dispersionsfärger kännetecknas av bekvämlighet och användarvänlighet, hög miljövänlighet, motståndskraft mot fukt och slitage, och förlorar inte heller sina egenskaper när de utsätts för ultraviolett strålning.

Alpina Expert Facade är en välkänd dispersionsfärg som bildar en hållbar skyddande film. Det skyddar ytan från olika yttre påverkan. Färgen bildar en matt yta och är vit. Tack vare färg kan du skapa nästan vilken nyans som helst av kompositionen. Raden av dessa färger inkluderar serien "Pålitlig", "Superresistent", avsedd för målning av tak, samt arbete på trä.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Akryl

Dessa färger hjälper till att på ett tillförlitligt sätt skydda den yttre ytan från alla slags påverkan och är också utmärkta för att måla träkonstruktioner. Blandningen presenteras i form av akrylemalj, som fäster perfekt på metall- eller plastdelar.

Alpina akrylfärger har många fördelar . De kännetecknas av utmärkt slitstyrka, bra vattenavvisande och ånggenomsläppliga egenskaper, användarvänlighet och hög vidhäftning till alla material.

Färgen presenteras i vitt, men med hjälp av färgschemat kan du självständigt skapa önskad nyans. Blandningen torkar tillräckligt snabbt, det behöver lite för att måla en stor yta. Efter 2 timmar efter applicering av det första lagret kan du fortsätta att applicera nästa.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallfärger

Färger från denna serie presenteras i flera alternativ, nämligen:

  • För rost.
  • Hammare.
  • För uppvärmning av radiatorer.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Metallrostfärg innehåller flera funktioner. Det fungerar som ett tillförlitligt skydd av basen mot korrosion, har utmärkta markegenskaper och används som topplack. För att applicera det kan du använda en pensel, rulle eller sprutpistol. Det är perfekt för utomhusbruk på grund av sitt höga skydd mot yttre faktorer. Efter applicering torkar denna blandning på bara några timmar.

Hammerfärg är en utmärkt lösning för metall , eftersom det på ett tillförlitligt sätt skyddar basen från korrosion, och också skapar en hammareffekt och skyddar materialet, vilket gör det smutsavvisande. Den dekorativa effekten av hammarfärg är vad många köpare gillar. Det kan till och med appliceras på rost.

Emalj för radiatorer är ett tillförlitligt skydd för olika värmeenheter, eftersom det tål temperaturer upp till 100 grader. Denna blandning skyddar kylaren från att gulna och kan appliceras även över rost. Efter att ha målat batteriet torkar ytan helt på bara 3 timmar.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Alpina -färg är efterfrågad på den moderna marknaden på grund av dess höga kvalitet, hållbarhet, tillförlitlighet, användarvänlighet och ett brett sortiment. Men positiva recensioner finns inte alltid, och det negativa kommer vanligtvis inte från proffs, utan från självlärda. Det kan antas att dåliga recensioner lämnas av de människor som har förvärvat en förfalskning av låg kvalitet.

Professionella som använder färg för bygg- och renoveringsarbete föredrar ofta Alpina -produkter på grund av deras överkomliga kostnad och stora användningsområde.

Färger från tillverkaren Alpina kanske inte fungerar bra om ytan tidigare har belagts med en primer från en annan tillverkare. Det är mycket viktigt att använda alla byggmaterial från ett företag vid reparationer.

Rekommenderad: