Makita Verktygssats: 200 Och 250 Föremål I En Resväska, Professionella Utrustningssatser, Egenskaper

Innehållsförteckning:

Video: Makita Verktygssats: 200 Och 250 Föremål I En Resväska, Professionella Utrustningssatser, Egenskaper

Video: Makita Verktygssats: 200 Och 250 Föremål I En Resväska, Professionella Utrustningssatser, Egenskaper
Video: 2017 NEW 5PC MAKITA COMBO KIT 18VOLTS !! 2024, Maj
Makita Verktygssats: 200 Och 250 Föremål I En Resväska, Professionella Utrustningssatser, Egenskaper
Makita Verktygssats: 200 Och 250 Föremål I En Resväska, Professionella Utrustningssatser, Egenskaper
Anonim

Uppsättningar med olika verktyg är nödvändiga för inte bara professionella utan även hantverkare. Beroende på deras typ och konfiguration kan du självständigt, utan att ta hjälp av specialister, utföra många olika verk hemma. Produkter av det japanska märket Makita är också mycket populära. Tänk på sådana uppsättningar som innehåller 200 och 250 verktyg i en uppsättning, ta reda på deras syfte och feedback från ägarna.

Beskrivning och sorter

Den japanska tillverkarens färdiga verktygssatser är universella fodral. Inuti innehåller de en mängd olika verktyg av en viss typ, utformade för att utföra arbete relaterat till bilreparationer, låssmed eller elarbete av olika slag.

Det rika innehållet i sådana fall gör att du inte bara kan utföra ett brett utbud av arbeten, utan gör det också möjligt att spara pengar på att anställa professionella hantverkare.

Det finns idag i sortimentet av Makita -märket och universella uppsättningar, som innehåller från 30 till 250 olika verktyg i en resväska. Det betyder att efter att ha skaffat ett sådant komplett fall en gång, kommer det under många år inte vara nödvändigt att köpa en annan typ av instrument av samma typ.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar och nackdelar

En sådan uppsättning av alla typer av verktyg, bestående av 200 eller 250 föremål, är idealisk för att utrusta hushållsverktyg och för att bilda en uppsättning professionella verktyg. Låt oss överväga alla fördelar för detta.

  • Hela Makita -resväskan har en kompakt storlek. Detta gör att du kan ha alla nödvändiga verktyg nära till hands utan att störa rummet.
  • Varje fodral innehåller ett mångsidigt verktyg som är utformat för att utföra ett brett spektrum av arbete. Det vill säga när du köper en sådan uppsättning kan du inte längre köpa något annat från sortimentet av verktyg för nuvarande hushållssysslor.
  • Alla föremål som ingår i sådana resväskor är av hög kvalitet och har en garantitid på minst 1 år. Detta ger dig förtroende för att köpa ett verkligt högkvalitativt och professionellt verktyg.
Bild
Bild
Bild
Bild

Sådana uppsättningar har många fördelar och de är alla ganska betydande. Men nackdelarna kan inte heller sägas.

Den största nackdelen är det höga priset på ett välkänt varumärke .… Men om du tar hänsyn till hela uppsättningen av en sådan resväska, så uppnås även betydande besparingar. Kostnaden för alla artiklar individuellt som ett resultat överstiger kostnaden för en färdig uppsättning med mer än två gånger.

Den andra ganska kontroversiella nackdelen är själva förpackningen. När allt kommer omkring behöver inte alla människor använda 250 eller till och med 200 föremål. Den enda frågan är hur man i förväg kan gissa vad som verkligen kommer att behövas i den här uppsättningen, och vilket verktyg som aldrig kommer att behövas. Lösningen är enkel - var uppmärksam på verktygsfodralen från denna japanska tillverkare, bestående av 100 eller till och med 30 verktyg . Dessutom spelar en egen roll när man väljer sin egen förmåga att hantera ett verktyg eller till och med pyssla något.

Du ska inte köpa en skruvmejsel av hög kvalitet om en person måste skruva i skruvarna en gång om året.

Bild
Bild

Specifikationer för Makita -kit

Idag erbjuder en tillverkare från Japan sina kunder redan kompletta ärenden. Men innan du köper bör du bekanta dig med innehållet i en sådan resväska.

Uppsättning med 200 artiklar

Den ljusaste representanten i denna grupp är fallet Makita D-37194. Dess innehåll är inte bara ett verktyg, utan också tillbehör för det.

Verktygen representeras av bithandtag, tång, justerbar skiftnyckel och trådskärare.

Bild
Bild

Som komponenter erbjuder tillverkaren 142 bitar av olika storlekar och ändamål, samt 33 borrar av olika storlekar, utformade för att utföra arbete på trä, betong och metall.

Och satsen innehåller också:

  • en L-formad nyckel;
  • fem hålsågar med olika diametrar;
  • borrhållare flexibel;
  • mittstans;
  • djupmätare - 4 st.;
  • magnetisk hållare;
  • axel med borr;
  • försänkning.

Totalvikten för en sådan uppsättning verktyg är drygt 6 kg. Det vill säga att det rika innehållet inte väger så mycket. Den genomsnittliga kostnaden för en sådan resväska är 5800 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fodral med 250 artiklar

För närvarande har en sådan komplett konfiguration avbrutits. Under en individuell beställning kan köparen dock efter överenskommelse komplettera en vanlig resväska med handverktyg med ytterligare utrustning.

I detta fall är det tänkt att inkludera en borr eller skruvmejsel i uppsättningen, ett batteri för dem och borrar eller bitar. Men inte alla grenar av den japanska tillverkaren tillhandahåller en sådan tjänst.

Bild
Bild

Hur väljer man?

När du bestämmer dig för att köpa en uppsättning Makita handverktyg, kom ihåg att:

  • det är fortfarande ett professionellt verktyg, så det bör bara köpas i företagsbutiker;
  • du bör noggrant studera tillverkarens officiella information om fodralets sammansättning och dess egenskaper, och innan du köper är det nödvändigt att jämföra överensstämmelsen;
  • Det finns flera varianter av sådana fodral i märkets sortiment, därför är det värt att studera andra tillverkares erbjudanden om verktyget i resväskan inte passar av någon anledning.
  • glöm inte att Makita är ett känt varumärke som endast säljer högkvalitativa produkter, så originalväskor med professionella handverktyg kan inte vara billiga.

Dessutom måste du komma ihåg att du bara behöver använda alla föremål från uppsättningen för det avsedda ändamålet. Endast i detta fall kommer uppsättningen att fungera riktigt länge och pålitligt.

Bild
Bild

Recensioner

Ägarna till sådana uppsättningar från en japansk tillverkare talar extremt positivt om dem. Enligt dem är detta en verkligt universell och multifunktionell uppsättning objekt som låter dig spara pengar, tid och din egen styrka.

Köpare noterar den höga kvaliteten på alla föremål i fodralet, deras kompakta och bekväma storlek, liksom möjligheten att regelbundet användas för en mängd olika jobb.

Rekommenderad: