Arbetsbyxor: Vinterisolerade Byxor Med Remmar, Med Fickor Och Med Knäskydd, Blå Och Militär, Sommar Och Denim, Andra

Innehållsförteckning:

Video: Arbetsbyxor: Vinterisolerade Byxor Med Remmar, Med Fickor Och Med Knäskydd, Blå Och Militär, Sommar Och Denim, Andra

Video: Arbetsbyxor: Vinterisolerade Byxor Med Remmar, Med Fickor Och Med Knäskydd, Blå Och Militär, Sommar Och Denim, Andra
Video: Elitsoldaten om Försvarsmaktens hemligaste förband - Nyhetsmorgon (TV4) 2024, April
Arbetsbyxor: Vinterisolerade Byxor Med Remmar, Med Fickor Och Med Knäskydd, Blå Och Militär, Sommar Och Denim, Andra
Arbetsbyxor: Vinterisolerade Byxor Med Remmar, Med Fickor Och Med Knäskydd, Blå Och Militär, Sommar Och Denim, Andra
Anonim

Arbetsbyxor och overaller är mångsidiga kläder som fungerar som uniform och ger skydd och komfort. De kan användas inte bara inom yrkesområdet, utan också i vardagen, när du måste utföra något fysiskt arbete. Plaggen sys av praktiska tyger och kompletterar det enkla snittet med användbara detaljer som ökar komforten.

Bild
Bild

Särdrag

Varje detalj i arbetskläder är viktig, från design till nyanser av skräddarsy. Arbetsbyxor måste upprätthålla status som arbetare, uppfylla specifikationerna för arbetet och vara lämpliga för specialiteten. Även de mest prisvärda halvoverallen kan ha ett snyggt utseende och ökad mångsidighet:

  • bekvämt avtagbara lätta fastexar;
  • sytt bälte med öglor;
  • elastisk tyginsats i midjan baktill;
  • längdjusterbara axelremmar;
  • närvaron av fickor med ventiler;
  • lappfickor på olika platser;
  • fickor på sidan;
  • kodstycke med dragkedja.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För syarbyxor och halvoveraller används färglösa färger: mörkblå, grafit, svart, brun, kamouflage, gröna nyanser eller vinröda . Produkter kan kompletteras med kontrasterande dekorativa trimmer eller kombinera tyger i olika färger, vilket är särskilt att föredra för dammodeller.

Med moderna arbetskläder av hög kvalitet kommer arbetet att bli ännu mer produktivt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Tillverkarna tar hänsyn till säsongens, olika arbetsförhållanden och funktioner i aktiviteten. Därför finns det många olika alternativ för byxor för kvinnor och män. Det finns också universella modeller som passar alla, oavsett kön och yrke. Vanligtvis är det denimvarianter med eller utan remmar.

Byxor med gångjärnsfickor är populära bland arbetande människor, som är praktiska att använda för att förvara alla typer av verktyg och personliga tillhörigheter

Praktiska föremål med knäskydd för arbete inom olika sysselsättningsområden hjälper saker att vara säkra längre.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Högkvalitativa vinterisolerade modeller av arbetsbyxor sys av vindtätt och vattentätt tyg . Oftast är de utrustade med avtagbara eller insydda axelremmar. För varma saker är denna del mycket användbar, eftersom isoleringen gör saken tyngre och kan glida från nedre delen av ryggen. I kallt, fuktigt väder är detta inte ett mycket trevligt fenomen, så byxor med hängslen är mycket att föredra framför andra.

Vadderade byxor kan fortfarande köpas om så önskas, men främst tillverkare har länge flyttat uppmärksamheten mot lättare och mer hygroskopisk modern konstgjord isolering.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Sommarbyxor är gjorda av lättare och mer andningsbart material . Samtidigt bibehålls styrkan på sitt maximala, och det finns alla praktiska detaljer som fickor med klaffar och bälten med öglor. Vid skräddarsy används både naturliga och konstgjorda material, liksom material blandade i sammansättning. Många av dem utsätts för speciell impregnering för att ge produkterna särskilda prestandaegenskaper. I vissa modeller kan två typer av tyger användas, varav en är foder. I sommarversioner är det oftast bomull och stickat, på vintern - fleece.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I färg kan kläder som är utformade för sommarsäsongen vara mycket lättare än vintervarianter. Utskrifter finns ofta på moderna produkter.

Men blå och militär anses vara den mest populära, mångsidiga och praktiska under någon säsong.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Valbara kriterier

Det är bättre att välja overall i mörka färger, eftersom fläckar är mer synliga på ljusa, och de kräver mer frekvent och noggrant underhåll. I arbetet med att utveckla arbetskläder tas hänsyn till förekomsten av negativa faktorer som kan skada arbetstagaren . Originalbyxor av hög kvalitet garanterar säkerhet under arbetet. För sömnad används material som har klarat laboratorietester.

Varje verksamhetsområde har en viss form av kläder . I vissa fall bärs overaller för skydd, i andra - som en uniform. Till exempel, på byggarbetsplatser måste arbetare bära uniformer för säkerhets skull. Samma roll spelas av möbeltillverkarens overaller. Och i säkerhetstjänsten är syftet med overall att betona en anställds utseende.

Denna aspekt är viktig för företaget där han arbetar, eftersom de anställda är dess representanter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

I princip finns det i modern tid inget behov av att välja mellan en garanti för skydd och ett harmoniskt utseende. Moderna byxor kombinerar dessa kvaliteter.

Arbetsbyxor måste uppfylla följande standarder: bekvämlighet och komfort under arbetet, trevligt utseende, högpresterande egenskaper (hållbarhet, enkelt underhåll, etc.). Vi tillverkar även arbetskläder för specialbeställningar.

I det här fallet kan du skapa en uniform enligt personliga preferenser och yrkeskrav.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Driftsförhållanden

Arbetsuniformbyxor är användbara för personer som arbetar inom följande områden:

  • inom livsmedelsindustrin och tillverkning;
  • VVS, elektriska, konstruktion specialisering;
  • jordbruk, trädgårdsskötsel och biodling;
  • skogsbruk, fiske och jakt;
  • lossning och lastning av arbeten;
  • handel;
  • bilmekaniker.

I var och en av dessa aktiviteter kan du inte klara dig utan arbetsbyxor.

Driftskraven för dem varierar beroende på typ av aktivitet, och märkningen skiljer sig också åt.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Overaller kan klassificeras enligt skyddsnivån mot effekterna av negativa miljöfaktorer: små snitt, kontakt med huden av industriella vätskor med genomsnittlig toxicitet, exponering för ultraviolett strålning och fukt.

De olika egenskaperna hos arbetskläder definieras av förkortningar . Till exempel betyder märket "BO" i namnet att byxor eller halvoveraller är utrustade med fuktavvisande egenskaper. Om det finns ett stort "Z" skyddar sådana kläder mot allmän förorening i produktionen och "Mi" bestämmer motståndet mot mekanisk nötning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För inredningsarbete är lätta och ganska rymliga kläder lämpliga. För anställning på gatan, mer lämpliga tyger av tätare tyger, och det är bättre att föredra en mer intilliggande stil . De isolerade byxorna är utformade för att fungera vid låga temperaturer. Sådana arbetskläder skyddar perfekt mot vind, kyla och andra yttre faktorer.

Högkvalitativa arbetskläder förutsätter långsiktig drift med utmärkt utseende … Att välja arbetsbyxor bör ta hänsyn till dina egna kriterier för komfort och arbetsförhållanden. Ett speciellt dimensionellt rutnät hjälper till att bestämma önskad storlek. Ansvariga tillverkare kommer säkert att ange för vilken höjd och parametrar arbetskläderna är gjorda.

På sådana produkter finns det alltid taggar som anger sammansättningen och vårdsystemet.

Rekommenderad: