Rupes Polermaskiner: Funktioner I Excentriska Maskiner, Modellegenskaper. Fördelar Och Nackdelar

Innehållsförteckning:

Video: Rupes Polermaskiner: Funktioner I Excentriska Maskiner, Modellegenskaper. Fördelar Och Nackdelar

Video: Rupes Polermaskiner: Funktioner I Excentriska Maskiner, Modellegenskaper. Fördelar Och Nackdelar
Video: Fråga WER. Vad är det för skillnad mellan Rupes ES & MarkIII polermaskiner? 2024, Maj
Rupes Polermaskiner: Funktioner I Excentriska Maskiner, Modellegenskaper. Fördelar Och Nackdelar
Rupes Polermaskiner: Funktioner I Excentriska Maskiner, Modellegenskaper. Fördelar Och Nackdelar
Anonim

Polering av trä eller bilkarosser utförs med specialutrustning. Varje tillverkare erbjuder sin egen modellserie för olika uppgifter. Det är nödvändigt att noggrant välja en modifiering och utvärdera dess huvudsakliga egenskaper.

Bild
Bild

Särdrag

Rupes avancerade polermaskiner är relativt lätta. Deras utvecklare kunde komma med en helt ergonomisk design som inte skapar onödigt buller under drift. Långa nätkablar ökar flexibiliteten dramatiskt, och noggrant utvalda material säkerställer långsiktig prestanda . Företagets produkter utmärks av sin höga effekt. Viktiga fördelar med produkterna kan också betraktas som en genomtänkt parning av arbetsdelar och bekväm placering av kontrollelement.

Bild
Bild

Företaget började sitt arbete 1947 . Hela tiden har den framgångsrikt utvecklats, ständigt skapat och bemästrat ny teknik. Rupes är nu starkt förknippat med innovativ högkvalitativ tillverkning. Det finns 3 fabriker, Rupes samarbetar med 160 distributörer i dussintals länder runt om i världen. Tack vare väl fungerande arbete är det möjligt att uppnå ett utmärkt resultat.

Bild
Bild

Gruppens utvecklare använder alltid balanserade designlösningar . De tekniska parametrarna syftar alltid till att uppnå ett optimalt resultat. Det medföljande verktyget är initialt konstruerat för den mest intensiva och ansträngande operationen. Det är lika viktigt att dessa enheter skapar minimalt brus och nästan inte vibrerar. De excentriska slagen hålls på en stabil frekvens även under tung belastning.

Bild
Bild

Tillhandahålls också:

  • elektronisk styrning av motorns rotationshastighet;
  • temperaturkontroll;
  • pålitlig broms för slipskivan.
Bild
Bild

Slip- och poleringsdelar tillverkas med strikt patenterad teknik . Som ett resultat av deras applicering minskar den ökända "saltningen" av slipmedlet avsevärt. Därför är den genomsnittliga produktens livslängd 30% längre än för konkurrerande företags produkter. Slipelementen fästs på brickorna med en speciell kardborreband. En sådan anslutning är mycket stabil under själva arbetet, men samtidigt gör det det också lätt att ta bort verktyget om det behövs.

Bild
Bild

Fullpolerad har just blivit bättre med Big Foot -innovationen. Denna roterande teknik för orbitalbehandling ger överlägsen framgång i ett enda pass. Som ett resultat:

  • arbetstiden reduceras;
  • energikostnaderna reduceras;
  • färre förbrukningsvaror krävs.
Bild
Bild

Tack vare noggrann konstruktion kan Big Foot fungera med högst 500 watt . Konsumenter noterar att polermaskiner som använder denna teknik inte vibrerar och har en oklanderlig balans. Som ett resultat är kontrollen över verktyget nästan absolut, och poleringsdelen rör sig på det mest manövrerbara sättet. Den starka sidan med ett sådant system är ökningen av det excentriska slaget. Det hjälper till att ta bort hologram.

Bild
Bild

Modell LH 18ENS

Denna design har en utmärkt effekt på 1100 watt. Det viktiga är att de utmärkta tekniska egenskaperna inte hindrade polermaskinen från att vara lätt. På grund av upprätthållandet av enhetlig effekt är arbetet så bekvämt som möjligt. Användare kan justera varvtalet i intervallet 750-1800 varv per minut. Det noteras att produkten är ganska lätt och inte heller skapar överdrivet buller.

Bild
Bild

Från andra recensioner har LH 18ENS fungerat bra länge . Förutom stabiliteten hos själva utrustningen för långvarig drift, är dess positiva sida den minsta operatörströtthet. Vid tillverkningen av polermaskinen används plast av hög kvalitet som inte avger en obehaglig lukt. En viktig positiv egenskap är nollrisken för handglidning. Det är också värt att notera den långa (5 m) nätsladden.

Bild
Bild

LHR 15 / STD

Denna version av polermaskinen är utrustad med ett Big Foot -komplex. Som ett resultat avlägsnar den excentriska enheten framgångsrikt främmande inneslutningar och hologram på bilens yta. Enheten är utrustad med en relativt kompakt, energieffektiv motor. Rotationshastigheten kan justeras flexibelt. Ger den mest smidiga start- och antisnurrfunktionen.

Bild
Bild

Med en enda diameter på 15 cm är den excentriska stigningen 1,5 cm. Motorn kan göra från 2500 till 4700 varv per minut. Den totala vikten av LHR 15 / STD polermaskin är 2,25 kg. Den grundläggande leveransuppsättningen innehåller också en märkes yttersula. Tillverkaren uppger att denna version:

  • fungerar mycket bra på svåråtkomliga platser och depressioner;
  • det utmärks av balansen mellan elektriska laster och mekaniska komponenter;
  • lätt att använda på valfri plats;
  • ger nästan inget ljud under drift;
  • låter dig justera hastigheten med den elektroniska enheten.
Bild
Bild

IBrid -modell

Denna typ av polermaskin är perfekt för mer än bara huvuduppgiften. Det rengör också bra och tar bort brister från ytan. Enheten kan drivas från det elektriska nätverket och från det laddningsbara batteriet. Du kan använda två typer av excenter - 0, 3 och 1, 2 cm. Polermaskinen är kompatibel med 3 och 5 cm skivor.

Bild
Bild

Vridningshastigheten varierar från 2 till 5 tusen varv per minut. När du använder ett batteri är den kontinuerliga drifttiden 30 minuter. En adapter medföljer bilagorna. Det finns ett par borstar som varierar i hårdhet. Att döma av recensionerna, den här versionen hjälper till att utföra återställande polering, tar bort hologram på några minuter.

Rekommenderad: