Atlanta Ekfärg (22 Foton): Vilken Färg, Transformerande Bord Och Andra Möbler I Inredningen

Innehållsförteckning:

Video: Atlanta Ekfärg (22 Foton): Vilken Färg, Transformerande Bord Och Andra Möbler I Inredningen

Video: Atlanta Ekfärg (22 Foton): Vilken Färg, Transformerande Bord Och Andra Möbler I Inredningen
Video: DIY Room Decor! 10 DIY Room Decorating Ideas for Teenagers (DIY Wall Decor, Pillows, etc.) 2024, Maj
Atlanta Ekfärg (22 Foton): Vilken Färg, Transformerande Bord Och Andra Möbler I Inredningen
Atlanta Ekfärg (22 Foton): Vilken Färg, Transformerande Bord Och Andra Möbler I Inredningen
Anonim

Idag är en av de mest relevanta färgerna från vilka möbler är gjorda atlanta ek. I denna färg är en mängd olika möbler gjorda för alla interiörer, inklusive klassiska och moderna. Oftast kan du i denna färg hitta alla slags headset från spånskiva, mycket mindre ofta från naturligt trä. Detta beror på att sådana möbler är mycket dyra, och de köps främst på beställning. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på fördelarna och nackdelarna med denna färg, ta reda på vilka andra nyanser den kombineras med och överväga dess användning i interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

För- och nackdelar med färg

Utåt liknar Atlanta Oak mycket en varm mjölkaktig färg, till viss del även krämig. Det är en typ av blekt ekfärg, som erhålls artificiellt med olika färgämnen . Populariteten för blekta eknyanser ökar för varje år. Atlanta ek har en lyxig struktur, för vilken den så ofta imiteras på en mängd olika ytor, särskilt på köksfronter, bord, skåp och andra möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelen med denna färg är också det faktum att den framgångsrikt passar in i vilken inredning som helst. Naturligtvis är det mest relevant att använda ek i en klassisk design, men det är också perfekt för moderna interiörer.

Med hjälp av ljusa möbler kan du visuellt utöka rummet och lägga till speciell charm och sofistikering . Möbler i färgen på Atlanta Oak behåller sitt ursprungliga utseende under mycket lång tid, särskilt om de tas om hand i tid. Hon ser väldigt presentabel ut och ger en touch av chic till inredningen.

Bild
Bild
Bild
Bild

Av nackdelarna kan vi naturligtvis nämna att den ljusa nyansen är ganska lätt smutsig. All smuts kommer att synas på den, särskilt om du inte torkar dammet i tid . Om färgen imiteras på naturlig ek, blir priset på sådana produkter mycket högt. Men naturligt trä i denna nyans kan alltid återställas om det uppstår brister på det.

Bild
Bild

Kombination med andra nyanser

Det är känt att blekta eknyanser är i perfekt harmoni, inte bara med ljusa färger, utan också med mörka. De kan framgångsrikt kombineras inte bara med det vanliga svartvita, utan också med blått eller guld. Atlanta Oak är i perfekt harmoni med shimo -askfärgen . Det är mest framgångsrikt att välja denna kombination för korridorer eller vardagsrum. Denna färg kan också framgångsrikt användas med en mörk nyans av wenge. Denna kombination är perfekt för kök, korridorer och sovrum. Idag erbjuder många tillverkare skåpmöbler med denna färgkombination.

Atlanta -ek kan kombineras med pastellfärger, nämligen med violett, ljusrosa, beige, blått och mynta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Framgångsrika kombinationer med mörka nyanser är inte uteslutna, möbler i färgen på Atlanta -ek kan spelas upp med mörk tapet eller någon annan kontrasterande finish på väggar och golv. NS Med en lyckad kombination av nyanser nära Atlanta ek kan du skapa en unik och oändlig inredning, det viktigaste är att inte överdriva det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Invändig användning

Idag tar användningen av möbler i ljusa färger fart i alla länder. Konsistensen av naturlig ek i en ljus nyans rekommenderas av designers från hela världen för att ordna inte bara lägenheter, utan också hus, olika herrgårdar. Den ljusa nyansen av ek, om den används korrekt, kommer att vara lämplig när som helst, var som helst.

Många toppdesigners använder Atlanta Oak i sina sovrumsinredningar . Särskilt ofta köps inte bara sovrumsuppsättningar i den här färgen utan även lyxiga toalettbord separat. Färgen ser fördelaktig ut i den skandinaviska inredningsstilen, klassisk, country och Provence. Även i denna nyans väljs skrivbord för två barn i barnkammaren. De kan framgångsrikt kombineras med en säng i ett rum eller en soffa i en ljus nyans.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vi rekommenderar också att uppmärksamma det transformerande bordet i skuggan av Atlanta Oak.

Om rummet är litet och det redan har ljusa möbler eller ljuspaneler på väggarna, kanske tapeter, är det mycket oönskat att lägga till ännu fler ljusa toner i ett sådant rum , nämligen - att använda färgen på Atlanta Oak. På detta sätt kan effekten av ett sterilt sjukhus uppnås. Det är osannolikt att det kommer att vara bekvämt att vara i ett sådant rum.

Bild
Bild

Ett ljust sovrum i färgen Atlanta Oak i flickans sovrum kan framgångsrikt slås med textilier . Som accenter kan du använda dammiga rosa gardiner, en grå eller silver filt till en säng, samt en ljusrosa eller lila matta. Samtidigt behöver efterbehandlingsmaterialen i rummet inte vara mörka eller kontrasterande. Raka och hörnsatser i Atlanta ekfärg ser bra ut i inredningen i moderna kök. Vi rekommenderar också att uppmärksamma de kombinerade alternativen för headset i Atlanta Oak och wenge -färg.

Rekommenderad: