Artens Mosaik: Glas- Och Träplattor, Trä Och Glasbeige Och Andra Färger I Samlingen, Recensioner Och Exempel I Interiören

Innehållsförteckning:

Video: Artens Mosaik: Glas- Och Träplattor, Trä Och Glasbeige Och Andra Färger I Samlingen, Recensioner Och Exempel I Interiören

Video: Artens Mosaik: Glas- Och Träplattor, Trä Och Glasbeige Och Andra Färger I Samlingen, Recensioner Och Exempel I Interiören
Video: Blumentopf mit Mosaik verschönern 2024, April
Artens Mosaik: Glas- Och Träplattor, Trä Och Glasbeige Och Andra Färger I Samlingen, Recensioner Och Exempel I Interiören
Artens Mosaik: Glas- Och Träplattor, Trä Och Glasbeige Och Andra Färger I Samlingen, Recensioner Och Exempel I Interiören
Anonim

Med hjälp av mosaik i dekorationen av olika rum kan du skapa en ganska original inredning. På byggmarknaden representeras detta motstående material av ett stort urval. En av de ganska populära produkterna är mosaik från varumärket Artens. Vad det är och hur det ser ut inuti, låt oss ta reda på det.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om tillverkaren

Artens märkesprodukter produceras av det berömda franska företaget Adeo Group, som äger ett stort nätverk av stormarknader för byggmaterial Leroy Merlin. De fabriker där företagets produkter tillverkas finns över hela världen, inklusive i Ryssland. Bland det stora sortimentet som produceras under detta varumärke är mosaik särskilt populärt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vyer

På marknaden för efterbehandlingsmaterial finns Artens mosaik i flera typer.

Kokos . Den är gjord av kokosnötskal. Miljövänligt efterbehandlingsmaterial som kommer att ge smak till alla rum. En sådan täckning på väggarna kommer att vara en utmärkt ljudisolator, dessutom kommer det att ge ditt hem ytterligare skydd mot kyla. Fragment av kokos är anslutna i en kakel som mäter 30x30 cm, vilket gör det lättare att installera detta material. Beläggningen är gjord i naturliga bruna toner, dess yta är matt. Kostnaden för materialet är ganska hög. En vara kostar dig mer än 400 rubel. Men originaliteten hos detta motstående material är ganska värd dessa pengar. När du köper denna beläggning är det värt att överväga det faktum att kokosmosaik absorberar vatten väl och kan deformeras, därför måste den användas under konstant temperatur och fuktighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Trä . Denna mosaik är gjord av naturliga trästänger. Dess unika är att den är gjord av trä av gamla fartyg, som har en unik färg, och är också mycket tätare i struktur än vanligt trä. Perfekt för att skapa eleganta golv i ditt hem. Det kan också användas för väggdekoration. Trä är alltid i trend och passar nästan alla inredningslösningar. Det unika mönstret på detta golv kommer att göra ditt rum unikt. Barer i en trämosaik viks isär och bildar en imitation av parkett. Kostnaden för trämosaik är också hög. Ett element 30x30 cm kostar från 620 rubel.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denna beläggning presenteras också redan i form av läggda plattor. Priset är något lägre och uppgår till 590 rubel. Driftförhållandena för denna beläggning är desamma som för kokosmosaik.

  • Mineral . Marmor eller skiffer används som material för tillverkning av denna typ av mosaik. Dessa är ganska ihållande mineraler. Du kan till och med lägga dem på gatan. Samlingen av denna typ av mosaik innehåller både grundelement och dekorativa paneler, med vilka du kan dekorera inte bara golvet, utan också bostadens väggar. Kostnaden för detta beläggningsmaterial är cirka 280 rubel för ett grundelement på 30x30 cm och 2800 rubel för en panel på 1 kvm. m.
  • Keramisk . Denna typ består av små keramiska plattor. Produktionstekniken gör det möjligt att göra mönstret inte bara vackert, utan också hållbart. Kostnaden för element av denna typ är cirka 200 rubel för en panel 30x30 cm.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glas . Denna typ är avsedd för efterbehandling av bänkskivor, förkläden i köket samt väggar i badrummet. En sådan mosaik är inte rädd för hög luftfuktighet och temperaturfall. Panelerna i detta efterbehandlingsmaterial är monterade av små plattor fästa på en nätbas. Att lägga dem är ganska enkelt. Även en nybörjare klarar detta. Kostnaden är ganska överkomlig: den billigaste panelen 33x33 cm kommer att kosta dig cirka 70 rubel. Färgsortimentet av glasmosaik som erbjuds av Artens varumärke är ganska omfattande. Här kan du hitta grundfärger som vitt och beige. Men du kan plocka upp ganska ljusa nyanser, till exempel blått, samt silver- och guldelement.

Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom olika färger kommer Artens smälta glas och keramiska mosaiker i olika finish. Föremål kan köpas med både blank och matt glans.

Intressanta modeller

Bland det ganska stora utbudet av Artens glasmosaiker finns det helt enkla svartvita modeller och ganska komplexa, med en original övergång i färg och form. Här är några av dem.

  • Silverglasmosaik . Den består av fyrkantiga element i två färger, som imiterar strass och onyx. En sådan beläggning kan ge chic och lyx till alla interiörer, lägga glans och glamour till den.
  • Glasbrun mosaik med ovala element . Denna beläggning kommer att göra utformningen av ditt rum ganska original. Vissa detaljer i mosaiken har en pärlglans. Beläggningen imiterar perfekt havsstranden efter en storm, där havsinvånarnas skal blandas med stenar som vänds av vatten.
  • Beige glasmosaik , som kombinerar element av glas och marmor. Detaljerna på panelen viks isär, vilket ger ytan, färdig med detta material, ett ganska originellt utseende.
Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Recensioner av Artens mosaik är mestadels positiva. Köpare säger att beläggningen ser rik ut, det är lätt att installera, även om vissa klagar över den uppblåsta kostnaden för vissa samlingar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vackra exempel

Designlösningar där mosaik används för att dekorera lokalerna ser alltid underbara ut. Här är några exempel på att använda detta Artens -märke.

  • Väggen på balkongen är dekorerad med en panel från Artens samling av efterbehandlingsmaterial. Snygg och lakonisk.
  • En trämosaikpanel i ett rum i etnisk stil ser ganska passande ut och ger färg till rummet.
  • En silvermosaikkant i ett svart badrum kommer att fräscha upp miljön och ge glamour till den.

Rekommenderad: