Väggklockmålning (21 Foton): Stor Modulär Klocka I Form Av En Målning På Duk Och Andra Originalalternativ På Köksväggen Och Andra Lokaler

Innehållsförteckning:

Väggklockmålning (21 Foton): Stor Modulär Klocka I Form Av En Målning På Duk Och Andra Originalalternativ På Köksväggen Och Andra Lokaler
Väggklockmålning (21 Foton): Stor Modulär Klocka I Form Av En Målning På Duk Och Andra Originalalternativ På Köksväggen Och Andra Lokaler
Anonim

Mys i ett hem betyder mycket för vår komfort. För att skapa en trevlig atmosfär i ditt hem räcker det inte bara med att reparera och ordna möbler, du behöver lämpliga tillbehör. En väggklocka i form av en bild kommer att bli den centrala dekorationen i rummet och kommer att lägga till en speciell chic. Vad är dem? Hur väljer man en sådan klocka?

Olika sorter

Exklusiv klocka i form av en bild kommer att dekorera väggarna i dina rum. Utbudet av sådana tillbehör är slående och förvirrande, för när du ser sådana originella inredningsartiklar vill du köpa dem alla och omedelbart lägga på dem.

Bild
Bild
Bild
Bild

Här är typerna av bildväggklockor

Efter storlek: stor, medium, liten . En enorm klocka mot bakgrund av en vacker målning kommer bara att se lämplig ut i ett stort rum och är bäst lämpad för vardagsrum och matsalar. Medelstora tillbehör är högst efterfrågade och kommer att passa bra med nästan vilken inredning som helst. Små söta klockbilder passar bra in i Khrusjtjovs kök och sovrum, vilket ger en speciell charm.

Bild
Bild
Bild
Bild

Design: modulärt och monolitiskt . Nu är det väldigt modernt att använda sammansatta målningar i inredningen, till exempel triptykar. Så klockan mot bakgrund av målningar kan vara modulär, vilket särskilt lockar uppmärksamhet. Även en enkel inredning i modern stil kommer att omvandlas om den har en ljus accent i form av ett sådant tillbehör. Den enklare designen är monolitisk, men det betyder inte att den är sämre. Älskare av klassiker och renhet av linjer kommer att gilla den här typen av väggklockmålningar mer.

Bild
Bild
Bild
Bild

Efter form: rund, rektangulär, triangulär, etc . Väggklockbild kan antingen vara vanliga geometriska former eller abstrakta linjer. Det beror endast på flykten av designerns fantasi och köparens önskan.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Enligt material: glas, kvarts, duk, metall, plast, trä . Alla typer av material finns för närvarande inte på marknaden. Därför kan en väggklockbild inte bara göras på duk, som du kanske tror, utan också på andra material. Att sätta bilden på något nu är inget problem.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Bakgrund: abstrakt målning, fotografi, klassisk konst . Valet av bakgrundsbild beror endast på dina smakpreferenser. Du kan köpa en klocka i form av en berömd duk av din favoritartist, beställa ditt foto med nära och kära för bakgrunden, och även välja en abstrakt bild, vilket kommer att vara det mest neutrala alternativet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med eller utan urtavla . Du kan hitta till salu alternativ med timindelningar eller nummer, eller den bilden mot vars bakgrund endast händerna kommer att synas. Allt beror på om du verkligen tittar på tiden. Siffrorna och indelningarna är mer beskrivande.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Ett sådant originaltillbehör som en bildväggklocka måste väljas klokt. Alla exemplar som stöter på kanske inte passar in i interiören eller inte passar av andra skäl. Tänk på de viktigaste kriterierna för att välja väggklockmålningar.

Bild
Bild
  • Val av storlek . Först och främst måste du bestämma storleken. Du måste tänka på vilket område av väggen som kan täckas med en sådan klocka och hur det kommer att se ut. Ett tillbehör som är för stort eller omvänt för litet kommer att förstöra helhetsintrycket av rummet.
  • Urval för interiörens allmänna stil . Till exempel tvingar den klassiska stilen ägaren att välja lämpliga tillbehör. För denna interiör kommer en klocka att passa mot bakgrunden av reproduktioner av berömda mästare i klassikerna, och vilken exakt är en smaksak. Den moderna interiören betonas vackert av klockan på en abstrakt bakgrund eller på bilden av impressionisternas skapande. För köket kan du till och med välja ett fotografi eller en reproduktion av ett målat stilleben.
  • Klockans syfte . Om klockan verkligen ska kontrollera tiden är det bättre att välja kopior med en tydlig bild av siffror och stora händer. När en vara köps enbart för att dekorera en vägg, kan man försumma de massiva elementen och köpa en klocka med osynliga händer och inga siffror.
  • Valet av material . En klockbild på duk kommer knappast att vara lämplig att placera i köket, och i en plantskola blir ett tillbehör av glas eller kvarts helt enkelt farligt på grund av barns nyfikenhet och uppfinningsrikedom. När du väljer, överväga relevansen av ett visst material i ett visst rum.
  • Komplexiteten och pretentiösheten i designen och andra inslag i interiören . Om rummet redan har ljusa accenter kommer den ovanliga stora klockbilden att konkurrera med det. Ljusa tapeter i en stor ritning är inte den bästa bakgrunden för dem, eftersom tillbehöret ska sticka ut mot en solid bakgrund och inte argumentera med det.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tänk på alla dessa nyanser när du väljer en bildklocka för inredning. Om du tar hänsyn till ditt rums särdrag och det framtida tillbehöret och väljer en bra kombination av dem, kommer du framgångsrikt att slå utrymmet och glädja dig själv och dina nära och kära med en framgångsrik ny sak.

Rekommenderad: