Bensin Häcksax: Funktioner Hos Interskol Och Champion Häcksaxar. Betyg Av De Bästa Modellerna

Innehållsförteckning:

Video: Bensin Häcksax: Funktioner Hos Interskol Och Champion Häcksaxar. Betyg Av De Bästa Modellerna

Video: Bensin Häcksax: Funktioner Hos Interskol Och Champion Häcksaxar. Betyg Av De Bästa Modellerna
Video: ✅ TOP 5 Best Cordless Hedge Trimmer 2021 | In-depth Review 2024, Maj
Bensin Häcksax: Funktioner Hos Interskol Och Champion Häcksaxar. Betyg Av De Bästa Modellerna
Bensin Häcksax: Funktioner Hos Interskol Och Champion Häcksaxar. Betyg Av De Bästa Modellerna
Anonim

Varje år, så snart sommarstugasäsongen närmar sig, liksom i slutet av den, städar trädgårdsmästare och bönder flitigt sina tomter. Olika moderna verktyg kallas för att hjälpa till i denna fråga, inklusive en bensinskärare. Men du måste välja det så kompetent och noggrant som möjligt, med hänsyn till alla grundläggande funktioner.

Bild
Bild

Specifika egenskaper

Den förbränningsmotordrivna borsttrimmern överträffar manuella och till och med elektriska modeller när det gäller produktivitet. Det är en mycket mer fristående enhet. Även med ett tillfälligt eller permanent strömavbrott kommer det att vara möjligt att med säkerhet ordna saker på platsen. Det bör sägas att högt pris och tyngd betraktas som negativa egenskaper hos bensinbilar. Men i verkliga livet är skillnaden inte så stor att man kan vara rädd för vissa problem.

Även de allvarligaste manuella borstsaxarna kan inte ha blad längre än 25 cm. För bensinmodeller elimineras denna begränsning initialt. Därför kan även höga träd beskäras framgångsrikt. Med en handskärare är detta ännu mer omöjligt att föreställa sig.

Alla moderna enheter är utrustade med ett speciellt vågformat blad. Det kommer definitivt inte att hoppa av grenen och orsaka skada.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

Kraften hos bensinhäcksaxar är tillräcklig för att klippa även ett 4 cm tjockt skott. Hemma kan du klara dig med tvåtaktsmodeller. Fyrtaktsmaskiner används främst för underhåll av stora trädgårdar och parker.

Det är lämpligt att välja versioner kompletterade med en primer - detta är namnet på pumpen som pumpar upp det tillsatta bränslet.

Experter rekommenderar att du inte sparar på bränsletankens storlek, för när den reduceras blir arbetssessionerna orimligt korta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller från "Interskol"

Detta ryska företag levererar borstskärare som konsekvent ingår i alla större betyg. KB-25 / 33V-modellen förtjänar uppmärksamhet. Ingenjörer kunde skapa en enhet som framgångsrikt fungerar med en kniv, vilket gör det möjligt att förbereda hö. När man bildar en cylinder-kolvgrupp används en speciell beläggning i produktionen för att öka dess hållfasthet. Detta sätter häcksaxen i den professionella kategorin direkt.

Naturligtvis finns en bränslepump. Den elektroniska kretsen är ansvarig för tändningen. Med hjälp av en icke-separerbar stång kunde konstruktörerna göra sin produkt så tillförlitlig och motståndskraftig mot mekaniska skador som möjligt. Stålaxeln är tillverkad i form av en stång. Själva höskäraren är konstruerad för maximal produktivitet.

Bild
Bild

Eftersom avfasningsväxeln används ökade vridmomentet omedelbart vid användning av riggen. En annan viktig innovation var installationen av en snap-on fiskelinje. Den är monterad tack vare ett toppmodernt halvautomatiskt huvud.

Uppsättningen för leverans av varor inkluderar:

  • häckaren själv;
  • ett handtag tillverkat enligt ett cykelmönster;
  • kniv med tre blad;
  • fästelement för denna kniv;
  • isolerande hölje;
  • avlastningsbälte av selstyp;
  • skärhuvud och kompatibel linje;
  • ett verktyg som är nödvändigt för servicearbete.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om häcksaxen klipper med en fiskelina är den täckta remsan 43 cm. När du använder en kniv reduceras den till 25,5 cm. Tvåtaktsmotorns arbetskammarkapacitet är 33 kubikmeter. centimeter.; med denna indikator är den totala effekten 1,7 liter. med. är en ganska bra nivå. Tillverkaren rekommenderar att endast AI-92 bensin används .… Bränsletankens volym är 0,7 liter.

Ett alternativ är 25 / 52B -borstsaxen från samma tillverkare. Den är också utrustad med en primer och ett elektroniskt tändningskomplex. Andra egenskaper (vad gäller utrustning och designfunktioner) skiljer sig lite åt.

Men motorns arbetskammares kapacitet växer till 52 kubikmeter. cm, vilket gjorde det möjligt att öka enhetens effekt till 3,1 liter. med.

Bild
Bild
Bild
Bild

Champion Produkter

Linjen för denna tillverkare inkluderar både hushållsmodeller och professionella modeller. Utvecklarna har lyckats skapa utmärkta enheter som sällan kräver reservdelar. Således kan HT726R kapa trä i två riktningar. Eftersom förbränningsmotorns cylinder är förkromad minimeras slitage på kraftverket. Formgivarna har tillhandahållit en sköld som förhindrar skada från oavsiktlig glidning av handen; Det finns också en enhet som förhindrar oavsiktlig start.

Allmänna egenskaper hos penselskäraren:

  • effekt - 1, 02 liter. med.;
  • bladlängd - 72 cm;
  • den största tjockleken på den avskurna grenen - 1, 2 cm;
  • roterande handtag tillhandahålls inte;
  • torrvikt - 5,6 kg.
Bild
Bild

förpackningen innehåller:

  • arbetshandskar;
  • reparationsmaterial;
  • speciella glasögon;
  • instruktion;
  • dubbelsidiga knivar;
  • tank där bränsleblandningen ska beredas.
Bild
Bild

HT625R kan användas för beskärning av buskar och underhåll av gröna häckar.

Borstklipparen är också utrustad med en tvåtaktsmotor med en total kapacitet på 1 liter. med. Som i den tidigare modellen tog de hand om kromskyddet på cylinderns inre yta. Kuttern har en längd på 60 cm. Vid behov roteras handtaget i höger vinkel mot vänster och höger sida.

Bild
Bild

Vad mer du behöver veta om bensinskärare

Vissa konsumenter väljer modellen SLK26B. Liksom alla tidigare listade versioner har den en kapacitet på endast 1 liter. med. Men det finns ett antal fördelar framför dem. Så du kan vrida handtaget 180 grader. Den speciella beläggningen förhindrar att skurna växtdelar och enskilda blad fastnar på kroppen.

Andra parametrar:

  • bladlängd - 55 cm;
  • en uppsättning reservdelar ingår;
  • torrvikt - 5, 3 kg;
  • företagsgaranti - 1 år.
Bild
Bild
Bild
Bild

För att välja rätt gasdriven borstskärare bör du inte bara ta hänsyn till specifikationerna för en viss modell, som nämns i allmänna beskrivningar och kataloger. Uppmärksamhet bör ägnas åt skärdelen.

En skivhäcksax ser ut som en stång som ett stort sliphjul har fästs på. Denna lösning är optimal för gallring av grenar och avskärning av onödiga eller sjuka växter. Men om du måste trimma buskarna noga, ge dem önskad form, då är det bättre att använda andra verktyg.

Vi pratar om bensindrivna trädgårdssaxar. Beroende på utvecklarnas avsikt kan de utrustas med två eller ett blad. Om det finns två blad är det mycket bättre … Av recensionerna att döma hjälper en sådan lösning att lösa uppgiften snabbare. Och inte bara för att påskynda arbetet, utan också för att göra det bättre, med jämnare snitt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Knivens längd bestäms av hur stor busken odlas.

För att ta bort knutar på höga höjder rekommenderas produkter med stavar.

Husqvarna 545FX multifunktionsborstsax kan vara till stor nytta … En sådan enhet är också bra när du klipper gräs, och inte bara när du arbetar med skott och buskar. Enheten är utformad på ett sådant sätt att den ger kontinuerlig drift under dagsljus.

Rekommenderad: