Spade "SibrTech": Egenskaper Hos En Snöspade, Egenskaper Hos Galvaniserade Och Polypropylenmodeller Med En Aluminiumstång Och Ett Stålhandtag

Innehållsförteckning:

Video: Spade "SibrTech": Egenskaper Hos En Snöspade, Egenskaper Hos Galvaniserade Och Polypropylenmodeller Med En Aluminiumstång Och Ett Stålhandtag

Video: Spade
Video: Небольшой обзор ножовок. Часть 1. Gross Piranha, Сибртех ЗУБЕЦ, Matrix, советская дачная. 2024, April
Spade "SibrTech": Egenskaper Hos En Snöspade, Egenskaper Hos Galvaniserade Och Polypropylenmodeller Med En Aluminiumstång Och Ett Stålhandtag
Spade "SibrTech": Egenskaper Hos En Snöspade, Egenskaper Hos Galvaniserade Och Polypropylenmodeller Med En Aluminiumstång Och Ett Stålhandtag
Anonim

När vintersäsongen närmar sig börjar många kontrollera den befintliga utrustningen, och det visar sig ofta att den är felaktig, och du kan inte klara dig utan en spade när du tar bort snö. Produktiviteten i trädgården beror till stor del på ergonomin och kvaliteten på de verktyg som används.

Bild
Bild
Bild
Bild

Karakteristisk

Alla SibrTech -produkter är tillverkade av högkvalitativa material.

Spadarna som säljs levereras med ett skaft av två material:

  • metall;
  • trä.

Metallhandtaget har en längre livslängd, men samtidigt blir konstruktionens vikt större, cirka 1,5 kg, med ett trähandtag, denna siffra når 1-1,2 kg.

Inte bara spadar för snöröjning kommer in på marknaden, utan också bajonettspadar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Arbetsbladet är tillverkat av borhaltigt kallvalsat stål, vilket innebär att ett sådant verktyg är av hög kvalitet och hållbarhet. Denna metall har en utmärkt säkerhetsmarginal och tål även en kollision med en bil. Det finns också modeller av polypropen i butikshyllorna.

Skopan är fäst vid handtaget på två ställen, och det finns fyra nitar i bladets plan. Den svetsade sömmen är gjord i en halvring. Stålets tjocklek är 2 mm, vilket gör att vi kan tala om en anständig böjhållfasthet.

Bredden på snöskovlarna kan variera från 40 till 50 cm och höjden från 37 till 40 cm.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Stjälk

Stålskaftet är tillverkat av ett stålrör utan sömmar på ytan. Diametern är 3,2 cm och skaftets väggtjocklek är 1,4 mm. För användarens bekvämlighet har de flesta modellerna ett PVC -skydd. Den ligger i handgreppszonen, därför kommer händerna inte i kontakt med metallen under arbetet. Kudden sitter väldigt tätt så att den inte faller eller rör sig ut med en millimeter.

Tillverkaren rekommenderar att du använder handdukar för att förbättra dragkraften.

Bild
Bild
Bild
Bild

Spak

Några av de dyrare modellerna har ett handtag för enkel användning. Den är gjord i en D-form, färgen kan variera.

Plasten i noderna som är tungt belastade har en tjocklek på 5 millimeter. Tillverkaren har tänkt på ytterligare förstyvningar. Den självgängande skruven i konstruktionen skyddar mot vridning.

Man kan inte annat än berömma denna design för sin ergonomi, eftersom handtaget och handtaget står i vinkel mot varandra. Man kan inte låta bli att känna fördelarna med att böja sig när man städar trädgårdar.

Skopan klarar snön bättre utan att behöva göra extra ansträngning. Böjningsvinklar gör att du rationellt kan använda kraften som appliceras på spaden.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modeller

Det finns tre serier av spadar eller aluminiumremsor från en tillverkare vars tillverkning ligger i Ryssland:

  • "Proffs";
  • "Flaggskepp";
  • "Klassisk".

Den första serien kännetecknas av sin tillförlitlighet och närvaron av pulverlack på ytan. Den andra visar ökat motstånd mot böjbelastning, ett glasfiberhandtag är installerat i strukturen. På klassiska produkter är handtaget av trä och lackerat, pulverlackerad eller galvaniserad yta appliceras på skopans yta.

Rekommenderad: