Spade "Krepysh" (10 Bilder): Hur Väljer Man En Snöspade Från Denna Tillverkare? Funktioner Hos Snöslungemodellen Med Ett Metallhandtag

Innehållsförteckning:

Video: Spade "Krepysh" (10 Bilder): Hur Väljer Man En Snöspade Från Denna Tillverkare? Funktioner Hos Snöslungemodellen Med Ett Metallhandtag

Video: Spade
Video: Weird Russian Snacks - Chocolate Covered Everything - Universal Yums Oct 16 2024, April
Spade "Krepysh" (10 Bilder): Hur Väljer Man En Snöspade Från Denna Tillverkare? Funktioner Hos Snöslungemodellen Med Ett Metallhandtag
Spade "Krepysh" (10 Bilder): Hur Väljer Man En Snöspade Från Denna Tillverkare? Funktioner Hos Snöslungemodellen Med Ett Metallhandtag
Anonim

Alla drömmer om att bli ägare till ett privat lanthus. Frisk luft, inga grannar, möjlighet att ha picknick - den här typen av liv verkar enkelt och bekymmersfritt. Många glömmer dock att deras hem också är ett dagligt arbete, och på vintern blir det stort att ta hand om huset och territoriet. Under en snöig vinter börjar ägaren varje morgon med snöröjning, och en speciell snöspade hjälper honom i detta. Spadar "Krepysh" från tillverkaren "Cycle" är mycket populära.

Karakteristisk

Spadar "Krepysh" får extremt positiv feedback från användarna. Konsumenter noterar användarvänligheten, lång livslängd. Spaden glider inte i dina händer och klarar också hur mycket arbete som helst. Speciella revben på skopan förhindrar att snö fastnar. Användare noterar denna produkts mångsidighet: en metallplåt är installerad i slutet av spaden, som enkelt kan mejslas och rengöras.

På grund av förekomsten av denna hastighet bör man dock vara försiktig under drift för att inte bli skadad. Spadar "Krepysh" kan vara användbara inte bara för ägarna till sina egna hus, utan också för sommarboende och bilägare som lagrar sina fordon i garaget. Verktyget tar inte mycket plats under lagring och hjälper alltid till under ett oväntat snöblock.

Bild
Bild
Bild
Bild

Olika sorter

Snöskovlar "Krepysh" kan delas in i två kategorier: med ett trähandtag och ett metallhandtag.

Med trähandtag

Lämplig för att rensa snö från uppfartar, den kan också användas som isplock för tunn is. Skopan är tillverkad av hållbar plast, i slutet av stålstången på fem nitar. Trähandtag med V-format förstärkt handtag, händerna fryser inte under drift.

Fördelen med detta alternativ är det frostbeständiga kompositmaterialet som skopan är tillverkad av . Driften är möjlig vid en temperatur på -28 grader. Parametrarna för skopans förstyvningsribbor är 10 mm, och den är också förstärkt med en 138 mm krona. Den galvaniserade remsan skyddar spaden mot tidigt slitage och mekaniska defekter. Metallhandtaget låter dig bekvämt greppa inventeringen i din handflata.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med metallhandtag

Spadehinken ser likadan ut som i föregående fall - den är förstärkt med revben och en hylsa, en metallstång ger mångsidighet och skydd av plastytan. Handtaget är tillverkat av aluminium, väggtjockleken är 0,8 mm. PVC -höljet på handtaget skyddar händerna från frost och ger också ett starkt grepp mellan skopan och handtaget. Tack vare det förstärkta handtaget är verktyget enkelt och bekvämt att arbeta med. Detta är en dyrare version av Krepysh -spaden, men samtidigt är den mer pålitlig och hållbar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Vissa människor är rädda för att välja Krepysh -spadar på grund av plastfolien. Många tror att detta är ett ganska skört material för rengöring av våt snö. Men när det gäller tillverkaren "Cykel" är detta problem inte relevant. Högkvalitativ plast, som används vid tillverkning av denna utrustning, kännetecknas av slitstyrka, frostbeständighet, den tål lätt effekterna av kemikalier som läggs till snön. Dessutom är skopan förstärkt med en metallfälg, som effektivt skyddar mot deformation.

När det gäller spadehandtaget, här har varje alternativ sina fördelar och nackdelar . Till exempel är en spade med ett trähandtag en mindre hållbar struktur, men vid ett haveri är ett sådant handtag lättare att byta ut. Aluminiumhandtaget är dyrare, mer pålitligt, men lite svårare att arbeta med. Därför rekommenderas det att välja en träprodukt för dem som inte använder en spade så ofta, och det är bättre att ta ett verktyg med ett metallhandtag för dem som måste ta bort snö varje dag.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett annat viktigt kriterium när du väljer en snöspade: var noga med att prova det alternativ du gillar direkt i handling, mycket beror på handtagets längd. Kontrollera om den valda förekomsten passar dig. Se till att det inte finns någon mekanisk skada på skopan och handtaget.

Rekommenderad: