Denon-förstärkare: Integrerade PMA-720AE, PMA-520AE Och Andra Modeller

Innehållsförteckning:

Video: Denon-förstärkare: Integrerade PMA-720AE, PMA-520AE Och Andra Modeller

Video: Denon-förstärkare: Integrerade PMA-720AE, PMA-520AE Och Andra Modeller
Video: Обзор интегрального усилителя Denon PMA-720AE 2024, Maj
Denon-förstärkare: Integrerade PMA-720AE, PMA-520AE Och Andra Modeller
Denon-förstärkare: Integrerade PMA-720AE, PMA-520AE Och Andra Modeller
Anonim

För att få ett riktigt högkvalitativt och kraftfullt ljud behöver ett högtalarsystem hjälp av en fullvärdig förstärkare. En mängd olika modeller från olika tillverkare låter dig välja det bästa alternativet för en enhet som uppfyller alla dina krav. Denon är en erkänd ledare inom förstärkartillverkning.

Utbudet av enheter av detta märke innehåller modeller av olika priskategorier - från budget till premium.

Bild
Bild

Generella egenskaper

Varumärket Denon är specialiserat på tillverkning av moderna ljudenheter. Under en lång tid har företaget samlat på sig mycket erfarenhet av att skapa sådan utrustning inom olika områden. Huvudtyperna av Denon -märkesprodukter är följande:

  • Bluetooth -ljud;
  • hemmabio;
  • Hi-Fi-komponenter;
  • nätverksmusiksystem;
  • hörlurar.

Introduktionen av modern teknik, vår egen utveckling och unika algoritmer för ljudbehandling gör att vi kan tillverka produkter som uppfyller moderna krav . För varje produktkategori har företagets ingenjörer utvecklat och patenterat specialscheman och arbetsprocesser som gör att du kan få ett unikt ljud. Alla Denon -märkta stereoförstärkare har de tekniska egenskaper som gör att den kan användas framgångsrikt på professionell nivå.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recension av de bästa modellerna

Denon erbjuder en mängd olika förstärkare, alla med olika specifikationer och funktioner. I flera modeller kunde tillverkaren samla alla de bästa utvecklingen, vilket gör dem till de mest efterfrågade bland köpare.

Denon PMA-520AE

Denna modell gäller till typen av integrerade enheter och stöder samtidig drift av två uppspelningskanaler … Förstärkarens tekniska kapacitet gör att den kan arbeta i frekvensområdet från 20 till 20 000 Hz, så ljudet är mycket rikt. Modellen har känslighet vid 105 dB och kan avsevärt spara standby -ström.

En fullfjädrad fjärrkontroll möjliggör full kontroll och anpassning av enheten. Alla förstärkarens arbetsprocesser utförs med hög ström enligt High-Current Single-Push-Pull-schemat, vilket möjliggör ökad effekt och fullständiga detaljer i det återgivna ljudet. Modellen är nästan helt eliminerar risken för störningar under drift.

En liknande effekt uppnås med Phono- och CD -ingångsreläet, som fylls med en inert gas.

Bild
Bild

Denon PMA-600NE

Förstärkaren är lämplig för dem som köper ett Hi-Fi-system för första gången . Den presenterade modellen fungerar egen teknik Advanced High Current från Denon. Den levererar rikt, levande ljud från vinyl och andra högupplösta ljudformat (192 kHz, 24-bitars). En liknande effekt uppnås på grund av närvaron av ett fonosteg och digitala ingångar.

Förstärkaren kan anslutas via Bluetooth till en PC, bärbar dator, smartphone eller surfplatta . Bluetooth-hastighet säkerställer fördröjningsfri ljuduppspelning. Varje kanal drivs av 70 watt, vilket ger full kontroll över ljudet från högtalarna vid alla frekvenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Denon PMA-720AE

Förstärkaren är en integrerad typ med möjlighet att stödja två kanaler med en impedans på 4 till 8 ohm. Modellens totala känslighet är 107 dB . Enhetens funktionalitet gör det möjligt att avsevärt förbättra ljudkvaliteten när du arbetar med olika typer av akustik. En av enhetens funktioner, på grund av vilken denna effekt uppnås, är krafttransformatorns separata lindningar.

De bibehåller oavbruten strömförsörjning till alla fungerande ljudkretsar . Tillverkaren har tillhandahållit den mest enkla och intuitiva enhetshanteringen. Det kan göras med fjärrkontrollen eller knappsatsen på enhetens framsida. För att eliminera vibrationer i förstärkarfodralet under drift och för att minska främmande brus den har ett speciellt chassi.

Bild
Bild

Denon PMA-800NE

Enheten drivs av patenterade högströmstransistorer Denon Advanced High Current . De stöder upp till 85 watt effekt per kanal och säkerställer fullständig återgivning av alla musikstilar. Förstärkaren är utrustad med phono stage MM / MS för reproduktion av vinyl. Modellen stöder ljudfiler i digitalt format 24/192.

Förstärkaren kan fungera i ett speciellt analogt läge. När den är aktiverad stängs den av den digitala delen av enheten, vilket förbättrar ljudkvaliteten. Ett elegant utseende gör att PMA-800NE-förstärkaren harmoniskt passar in i ett högteknologiskt rum. Enligt användarna, den här modellen ser särskilt fördelaktig ut i färgen Svart.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Denon PMA-2500NE

Denons flaggskeppsförstärkare. Tack vare användningen av innovativ teknik, i den presenterade modellen, var det möjligt att uppnå en idealisk balans mellan detaljer och ljudkraft . Enheten är utrustad med speciella UHC-MOS-transistorer som fungerar med ultrahög ström. Förstärkaren som övervägs implementerar tekniken för parallell drift av flera kretsar.

Denna teknik ger en konstant driftström i alla kretsar, som garanterar maximal ljudklarhet … Modellen är utrustad med kapacitiva högspänningstransistorer av UHC-MOS-modellen, som gör det möjligt att behålla strömnivån vid 210 A.

Bild
Bild
Bild
Bild

Val av hemligheter

För att välja rätt förstärkarmodell måste du vara särskilt uppmärksam på följande parametrar. Det är bäst att välja en förstärkarmodell som har en minsta belastning på 4 ohm för varje ljudutgång . I det här fallet kan du välja ett högtalarsystem med vilken belastningsnivå som helst. Om tillverkaren i de tekniska specifikationerna anger att enheten kan arbeta med en minsta belastning på 4 ohm, indikerar detta strömförsörjningens kvalitet och tillförlitlighet.

Den maximala effektnivån för en stereoförstärkare väljs baserat på området i rummet där den är planerad att fungera . Om du använder enheten kontinuerligt till dess gräns kommer det att leda till störningar som kan skada högtalarsystemets högtalare.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För ett rum upp till 15 kvm. meter, är en förstärkare med en uteffekt per kanal i intervallet från 30 till 50 watt lämplig. Med en ökning av områdets yta bör egenskapen för enhetens uteffekt öka.

Bättre ljudkvalitet tillhandahålls av enheter som har skruvterminaler på varje utgångskanal. Modeller med fjäderklämmor för att hålla kabeln anses vara billigare och mindre pålitliga. Köp inte alltid den senaste förstärkarmodellen.

Enheter som har funnits i lager en tid kan köpas till bra rabatt. Några av de tidigare modellerna har ännu bättre prestanda och högre kvalitet.

Rekommenderad: