Mini Röstinspelare: I Form Av En Flash -enhet Och En Nyckelring, Liten Med En Ljussensor Och Med Röstaktivering, Digital Och Med Lång Batteritid

Innehållsförteckning:

Video: Mini Röstinspelare: I Form Av En Flash -enhet Och En Nyckelring, Liten Med En Ljussensor Och Med Röstaktivering, Digital Och Med Lång Batteritid

Video: Mini Röstinspelare: I Form Av En Flash -enhet Och En Nyckelring, Liten Med En Ljussensor Och Med Röstaktivering, Digital Och Med Lång Batteritid
Video: Tutorial how to use Small Voice Activated Spy Audio Recorder / long Battery Life Recording device 2024, April
Mini Röstinspelare: I Form Av En Flash -enhet Och En Nyckelring, Liten Med En Ljussensor Och Med Röstaktivering, Digital Och Med Lång Batteritid
Mini Röstinspelare: I Form Av En Flash -enhet Och En Nyckelring, Liten Med En Ljussensor Och Med Röstaktivering, Digital Och Med Lång Batteritid
Anonim

Nästan alla moderna enheter, från mobiltelefoner till MP3 -spelare, är utrustade med en ljudinspelningsfunktion, tack vare vilken du kan fånga ljud från din röst. Men trots detta skapar tillverkarna fortfarande nya modeller av klassiska röstinspelare, som på inget sätt har tappat sin relevans. De används för en mängd olika ändamål. Studenter spelar in information från föreläsningar, journalister genomför intervjuer. Men miniröstinspelare avsedda för dold inspelning är mycket efterfrågade.

Vid försäljningen av digital teknik kan du hitta många röstinspelningsenheter som skiljer sig från varandra i tekniska parametrar och funktioner.

Tack vare denna sort kommer alla att kunna välja den lämpligaste enheten för personliga eller professionella ändamål.

Bild
Bild

Särdrag

Miniröstinspelare är mycket efterfrågade inom många verksamhetsområden. Journalister, historiker, studenter och till och med kontorschefer använder den här enheten i sina arbetsmoment.

Ganska ofta används bärbara miniröstinspelare för att lösa affärsproblem . För att inte glömma massan av mottagen information är det tillräckligt att trycka på inspelningsknappen och sedan lyssna på alla instruktioner som mottagits vid planeringsmötena och mötet.

Bild
Bild

Mycket ofta används miniröstinspelare av kundservicechefer. Det är ingen hemlighet att många serviceköpare använder affärsregeln”kunden har alltid rätt”. Följaktligen, när kontroversiella frågor uppstår, börjar de böja sin egen linje. Om detta händer behöver chefen bara tillhandahålla en ljudinspelning av konversationen och därmed pricka "i". Men det viktigaste är en miniröstinspelare låter dig spela in nyanserna som slumpmässigt överenskommits av klienten.

Det är bäst att använda miniröstinspelaren från den juridiska sidan . Var noga med att be om tillstånd från samtalspartnern eller meddela honom att konversationsinspelning är på. Men det finns tillfällen då det är nödvändigt att fixa motståndarens ord på ett dolt sätt. Till exempel när det finns hot, utpressning, krav på mutor. I sådana fall används små enheter, gömda under en halsduk eller under en slips.

Ljudinspelningen som gjorts kan bli bevis för en polisutredning och ett argument för en stämning.

Bild
Bild

Olika sorter

Uppdelningen av minidiktafoner sker enligt flera parametrar. De som vill köpa en kvalitetsenhet måste känna till dessa funktioner och förstå prestandaindikatorerna.

Röstinspelaren är indelad i flera grundtyper, nämligen röstinspelare och bärbara inspelare … Diktafonen med sin funktionalitet är utformad för att spela in eller lyssna på tal. Samtidigt är själva inspelningen utformad under lång tid, och ljudkvaliteten är ganska acceptabel för efterföljande avkodning. Bärbara inspelare är byggda för högkvalitativ inspelning. Med deras hjälp kan du skapa liveinspelningar, förbereda podcaster och även fånga ljud vid filmning. Det bärbara inspelningssystemet har 2 inbyggda högkänsliga mikrofoner.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ljudinspelningsenheter är också indelade i analogt och digitalt … Analoga röstinspelare antar bandinspelning. De är utrustade med enkel och bekväm funktionalitet. Inspelningskvaliteten kan dock inte skryta med en hög frekvens, eftersom det finns främmande ljud. Sådana enheter är avsedda att användas för personliga intressen. Digitala modeller är utformade för arbetsområdet. Deras främsta fördelar är minneskapacitet, ljudinspelning av hög kvalitet, lång batteritid, miniatyrstorlek, bred funktionalitet, enkel kontrollpanel, låg vikt och ovanlig design.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mini -röstinspelare är indelade efter typ av strömförsörjning . Vissa enheter körs på vanliga AA- eller AAA -batterier. Andra är batteridrivna. Det finns universella enheter där det är möjligt att installera båda näringsämnena.

Bild
Bild
Bild
Bild

Mini röstinspelare är indelade efter storlek . Vissa modeller presenteras i en miniatyrversion, andra - i en kompakt form. De minsta produkterna har enkel funktionalitet, de kan spara inspelningar som bara kan lyssna på efter anslutning till en dator. Större modeller är utrustade med bred funktionalitet och innebär omedelbar lyssning på inspelad information med hjälp av den inbyggda högtalaren.

Bild
Bild
Bild
Bild

Moderna miniröstinspelare är indelade efter deras funktionalitet . Det finns förenklade och utökade enheter. De första är avsedda för inspelning med efterföljande lagring av information. Det senare innebär flera funktioner - till exempel närvaron av en MP3 -spelare, Bluetooth. Tack vare ljudsensorn aktiveras enheten automatiskt. Setet med sådana enheter innehåller ofta hörlurar, ett klädklämma, ett extra batteri och en sladd för anslutning till en dator.

Bild
Bild
Bild
Bild

Modern mikro röstinspelare dold typ föreslår den mest ovanliga versionen av fallet. Det kan vara i form av en tändare, en flash -enhet och till och med hänga på nycklar som en vanlig nyckelring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Tillverkare

Idag finns det många tillverkare som är engagerade i skapandet av mini -röstinspelare. Bland dem finns världsmärken som Panasonic och Philips. Det finns dock mindre kända företag som specialiserar sig på tillverkning av inspelningsenheter. Samtidigt släpar deras produkter inte efter avancerad teknik, utan tillhör det billigare segmentet.

Edic-mini

Diktafoner från denna tillverkare är professionella digitala enheter för inspelning av röstinformation … Varje enskild modell har en miniatyrstorlek, låg vikt, hög mikrofonkänslighet . Diktafoner Edic-mini används ofta av specialtjänster vid utredningar och förhör.

Dessutom märker den misstänkte inte ens närvaron av en inspelningsenhet.

Bild
Bild

Olympus

Denna tillverkare har stor erfarenhet av utveckling av optiska enheter. Företaget har funnits på marknaden i över 100 år. Samtidigt intar den en ledande position inom utvecklingen av digitala enheter under större delen av sin existens. Från den första dagen av skapandet har varumärket etablerat sig som en högkvalitativ leverantör av idealisk utrustning för olika verksamhetsområden, från medicin till industri. Mini-inspelare av denna tillverkare används ofta av kända journalister och politiker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Ritmix

Ett välkänt koreanskt märke som utvecklar och tillverkar bärbar utrustning. I början av 2000 -talet lyckades flera unga ingenjörer skapa ett varumärke som idag intar en ledande position på marknaden för innovativ teknik. De började med att utveckla MP3 -spelare. Och sedan började de utöka produkterna med ett komplett sortiment av bärbar elektronik. De viktigaste egenskaperna hos Ritmix märkesutrustning är överkomligt pris och bred produktfunktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Roland

Vid skapandet av alla rader av varumärkets produkter används endast modern teknik och ingenjörers frihet. På grund av detta finns det ett stort antal olika miniröstinspelare på marknaden, som har unika former och ett originellt utseende på kroppen. Vart i varje enskild modell är utrustad med flera parametrar och komponenter som är nödvändiga för att använda enheten inom ett professionellt område.

Bild
Bild

Tascam

Ett företag dedikerat till design och tillverkning av professionell ljudutrustning. Det var Tascam som var banbrytande för flerkanalig kassettinspelare och uppfann konceptet med en portstudio. Minidiktafoner från denna tillverkare kännetecknas av en mängd olika tekniska möjligheter och låga kostnader . Tascam -ljudinspelningsenheter köps också av kända musiker för att spela in deras konserter.

Bild
Bild

Hur väljer man?

Många användare, när de väljer en miniröstinspelare, överväger utformningen av fodralet och kostnaden för enheten. Dessa kriterier påverkar dock inte enhetens drifttid på något sätt. För att bli ägare till en högkvalitativ mini-röstinspelare måste du fokusera på produktens tekniska egenskaper.

Autonomi

Denna indikator gör det möjligt att bestämma enhetens driftspotential när batteriet är fulladdat. För professionell verksamhet är det nödvändigt att välja en enhet med höga autonomiparametrar.

Bild
Bild

Signal till omgivande brusförhållande

Ju lägre värde denna parameter har, desto mer brus kommer att finnas när du spelar in. För professionell utrustning är minimisiffran 85 dB.

Bild
Bild

Frekvensomfång

Anses endast i digitala modeller. Kvalitetsenheter bör ha en bred bandbredd från 100 Hz.

Bild
Bild

Ta kontroll

Denna parameter är automatisk. Diktafonen förstärker ljudet från en informationskälla som finns på ett stort avstånd efter eget gottfinnande. Samtidigt eliminerar det buller och störningar. Tyvärr, Endast professionella modeller av miniröstinspelare är utrustade med denna funktion.

Bild
Bild

Ytterligare funktioner

Listan över ytterligare funktioner utökar enhetens arbetspotential. Som ytterligare funktioner finns en timerinspelning, aktivering av enheten genom röstmeddelande, cyklisk inspelning, lösenordsskydd, närvaron av en flash -enhet.

Varje mini-inspelare levereras med en bruksanvisning, en strömförsörjning och en laddningskabel. Vissa modeller har hörlurar och en extra mikrofon.

Rekommenderad: