Vladi Filt: "Tetris" Modell

Innehållsförteckning:

Video: Vladi Filt: "Tetris" Modell

Video: Vladi Filt:
Video: Тайна тетриса в прошивке Ericsson A1018s 2024, April
Vladi Filt: "Tetris" Modell
Vladi Filt: "Tetris" Modell
Anonim

Vladi är en av de mest framgångsrika tillverkarna av ullfiltar och filtar i hela Europa. Utmärkt produktkvalitet och hållbarhet är kännetecknen för alla Vladis varumärkesprodukter. Vladis företag har vunnit stor popularitet på världsmarknaden. Organisationens produkter kan köpas på många välkända butiker i Ryssland, samt beställas via onlinebutiken.

Historia

Ursprungligen kallades företaget "Textil-tyg". Det grundades 1933 i staden Kharkov. Först under våren 2003 registrerades företaget under namnet TM Vladi. Med produktionsutvecklingen expanderade och moderniserades företaget. Företaget strävade efter europeiska standarder, italiensk utrustning köptes och specialister från andra länder bjöds in.

Bild
Bild

Tack vare denna modernisering ökade produktionsvolymen med 60%. De åtgärder som vidtagits har också påverkat ökningen av sortimentet och förbättringen av de tillverkade varornas kvalitet. Idag är Vladi ett framgångsrikt företag som är känt i hela Europa.

Produkter och tjänster

Hela produktionen av företaget syftar till att skapa filtar, överkast, madrasser och filtar av ull. För detta används ullen från Nya Zeeland och ukrainska får och alpacka. För att produkterna ska bli mer hållbara och slitstarka tillsätts akryl till ullkompositionen.

Alla produkter är av hög kvalitet och brett sortiment. De tillverkade produkterna är indelade i tre kollektioner: elit, klassiker och ekonomi. Detta hjälper dig att navigera i valet av rätt produkt. Du kan också dela upp alla produkter beroende på vilket material som ska tillverkas.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ullfiltar

Det säregna med denna produkt är att den är tillverkad av naturlig ull. Nya Zeelands fårull används för att göra filtar. En sådan produkt kommer att behålla naturlig kroppsvärme under lång tid och skydda mot förkylning. Det orsakar inte allergier och passar också perfekt in i husets inre. Hela samlingen är också indelad i tre typer: elit, klassiker och ekonomi. Dessutom finns en separat samling för barn. De skiljer sig alla från varandra i sina färger och mönster:

  • Klassisk samling . En egenskap hos den klassiska kollektionen är att alla artiklar har ett rutmönster. De skiljer sig åt i design och färg, men mönstret förblir oförändrat. Det är trevligt att ta en sådan filt för en picknick eller gömma den i kallt vinterväder.
  • Elitsamling . Elitkollektionen har en mängd olika mönster. De skiljer sig åt i stil och färg, men de är alla gjorda av högkvalitativa material. Här kan du hitta enfärgade produkter: från ljusa till lugna toner och filtar med rutmönster och ovanliga mönster som en labyrint.
Bild
Bild

Ekonomiklass samling . Ekonomiklassens kollektion består av produkter som innehåller akryl. De är 50% naturlig ull och 50% akryl. Tack vare detta är produkterna billigare och har samma goda kvalitet. Akryl gör produkterna hållbara och praktiska.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

En av de mest kända modellerna av ullfiltar är Tetris -filten. Den består av högkvalitativ naturlig ull. Denna produkt behåller sin färg länge, kännetecknas av mjukhet och behaglig beröring. Överkast "Tetris" kännetecknas av det faktum att det har ett mycket ovanligt mönster, som omedelbart lockar uppmärksamhet.

Alla Tetris -filtar är gjorda i ljusa färger. Ritningen består av geometriska former som perfekt matchar rummets design och kommer att göra det ännu mer intressant. En sådan filt kommer att se bra ut i ett barnrum och kommer att glädja ögat och värma med sin värme.

Bild
Bild

Akrylfiltar

Filtarna i denna kollektion är 100% akryl. De har stor styrka och hållbarhet. Sådana produkter är perfekta för sommarstugor eller friluftsliv. På grund av sin sammansättning har de mycket rika färger. Akrylprodukter inkluderar följande typer av samlingar:

  • Klassisk samling kännetecknas av sina produkter med ett rutmönster. Den har ett brett utbud av färger: från ljusa och mättade färger till pastellfärger. Dessa täcken är mycket varma och av god kvalitet och rimliga priser.
  • Barnsamling Är ljusa och färgglada akrylprodukter. De kommer att skydda barnet från kallt väder och kommer att njuta av sina färger.
Bild
Bild

Quiltade täcken

Täckena är gjorda av fårull. De är av hög kvalitet och lämpar sig väl för mycket kalla vintrar. En av egenskaperna hos denna produkt är förmågan att absorbera fukt. Tack vare den här egenskapen blir den ännu bekvämare. Täckena är tillverkade av miljövänliga material.

Bild
Bild
Bild
Bild

Recensioner

Vladis produkter kan hittas i många städer i Ryssland, samt köpas via onlinebutiken. Köpare lämnar ofta sina recensioner och delar sina intryck av de köpta produkterna. De flesta av Vladis produktrecensioner är positiva, företaget försöker glädja sina kunder med kvalitetsprodukter.

Rekommenderad: