Elektriska Handdukstorkar Med Hylla: Svart Med Termostat, Stege Med Krokar, Vita Och Andra Modeller För Badrummet

Innehållsförteckning:

Video: Elektriska Handdukstorkar Med Hylla: Svart Med Termostat, Stege Med Krokar, Vita Och Andra Modeller För Badrummet

Video: Elektriska Handdukstorkar Med Hylla: Svart Med Termostat, Stege Med Krokar, Vita Och Andra Modeller För Badrummet
Video: Handdukstorkar med Christoffer - 3 tips 2024, April
Elektriska Handdukstorkar Med Hylla: Svart Med Termostat, Stege Med Krokar, Vita Och Andra Modeller För Badrummet
Elektriska Handdukstorkar Med Hylla: Svart Med Termostat, Stege Med Krokar, Vita Och Andra Modeller För Badrummet
Anonim

Närvaron av en uppvärmd handdukstork i badrummet är en oersättlig sak. Nu föredrar de flesta köpare elektriska modeller, som är praktiska genom att de kan användas på sommaren, när centralvärmen stängs av. Och många undrar hur man väljer en uppvärmd handdukstork av hög kvalitet som kommer att hålla mer än ett år.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

För att förstå varför elektriska uppvärmda handdukstorkar blivit så populära på sistone bör du överväga funktionerna i detta badrumsvärmesystem. Det finns ett stort antal designalternativ för denna typ av värmeutrustning. Nu är de mest populära modellerna uppvärmda handdukstorkar med hylla.

Det finns ett antal fördelar som denna typ av handdukstork har

  • Besparingar i elförbrukning. Jämfört med andra värmare förbrukar denna mindre el och har tillräckligt med ström för att värma ett helt badrum.
  • Närvaron av en timer som reglerar driften av den uppvärmda handduksstången.
  • Närvaron av en hylla sparar utrymme, vilket är mycket viktigt för små badrum.
  • Ett brett utbud av modeller med hylla gör det enkelt att hitta det perfekta alternativet för vilken badrumsinredning som helst.
  • Varaktighet. Elektriska modeller utsätts inte för de negativa effekterna av vatten, därför är möjligheten till korrosion praktiskt taget utesluten.
  • Vid ett plötsligt strömavbrott elimineras störningen mycket snabbare än vid olyckor på vattenledningarna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om det behövs kan en elektrisk uppvärmd handdukstork med hylla enkelt flyttas till en annan plats, eftersom dess plats inte beror på värme- och vattenförsörjningssystem. Dessutom är installationen av utrustning lätt att utföra utan hjälp av specialister.

Modellöversikt

Ett stort utbud av modeller av elektriska handduksvärmare med en hylla från en mängd olika tillverkare gör det möjligt att hitta ett alternativ som passar perfekt in i ditt badrum. Vi erbjuder dig att bekanta dig med modellerna av elektriska handdukstorkar, som är mycket efterfrågade bland köpare.

Elektrisk handdukstork "Margroid View 9 Premium" med hylla . AISI-304 L modell i rostfritt stål i form av en stege. Den kan värma upp till 60 grader. Har en öppen anslutningstyp. Utrustad med en termostat med 5 driftlägen. Möjlighet till dold installation finns. Du kan välja storlek och färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eluppvärmd handdukstork Lemark Pramen P10 . Modell med en rostfri termostat på 50x80 cm med öppen anslutningstyp. Frostskyddsmedel gör att enheten kan värma upp till 115 grader så mycket som möjligt. Utrustningens effekt är 300 W.

Bild
Bild
Bild
Bild

V 10 Premium med hylla E BI . Snygg svart elektrisk handduksvärmare med display som visar temperaturläge. Maximal uppvärmning är 70 grader. I uppvärmningsläge är produktens effekt 300 W. Det är möjligt att ansluta via en kontakt eller dold ledning. Val av kroppsfärg: krom, vit, brons, guld.

Bild
Bild
Bild
Bild

Eluppvärmd handdukstork "Nika" Curve VP med hylla . Installation av rostfritt stål med måtten 50x60 cm och en effekt på 300 watt. Typ av fyllmedel - frostskyddsmedel, som värms upp av värmeelement - MEG 1.0. Den ovanliga formen gör att du enkelt kan torka handdukar och olika saker på den, och den kompakta storleken gör det möjligt att placera denna modell i små badrum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Kompakt eklektisk Laris "Astor P8" uppvärmd handdukstork med hopfällbar hylla . Den rostfria konstruktionen av 230 W -modellen gör att du kan torka handdukar och andra textilier utan problem, samtidigt som du sparar ledigt utrymme i badrummet. Den maximala uppvärmningen är upp till 50 grader.

Bild
Bild
Bild
Bild

Nästan alla modeller levereras med en komplett uppsättning med alla nödvändiga delar för installationen, inklusive krokar för fastsättning.

Valbara kriterier

Många tror att det är enkelt att välja en elektrisk handdukstork med hylla, eftersom de alla är desamma och skiljer sig bara i sin yttre design. Men allt är inte så enkelt, eftersom badrum kommer i olika storlekar och med sina egna individuella egenskaper. Därför bör du vara uppmärksam på flera viktiga punkter när du köper denna utrustning.

  1. Fyllmedel . Till skillnad från vattenmodeller är de elektriska utrustade med ett slutet system, inuti vilket det finns en av två typer av fyllmedel (vått och torrt). Kärnan i den första är att ett kylvätska rör sig inuti spolen (det kan vara vatten, frostskyddsmedel eller mineralolja), som värms upp med hjälp av ett värmeelement som ligger längst ner i strukturen. Handdukstorkar kallas torka, inuti vilken det finns en elkabel i ett hölje av silikon.
  2. Kraft . Om du bara tänker använda produkten som torkplats kan du välja modeller med låg effekt (upp till 200 W). Om du behöver en extra värmekälla bör du vara uppmärksam på radiatorer med en effekt på mer än 200 watt.
  3. Material . För elektriska modeller med kabelpåfyllning är den typ av material som huset ska tillverkas av inte viktig. Men om ditt val föll på alternativet med kylvätska, är det bättre att välja produkter med en kaross av rostfritt stål, svart stål med en antikorrosionsbeläggning, mässing eller koppar (icke-järnhaltig metall).
  4. Anslutningsalternativet är öppet och dolt . Den öppna anslutningsmetoden är att kabeln är ansluten till ett uttag i badrummet eller utanför. Den andra typen av anslutning anses vara den mest bekväma och säkraste - dolda. I det här fallet är det inte nödvändigt att ständigt slå på / stänga av utrustningen från uttaget, det vill säga risken för att bli utsatt för elchock minskar.
  5. Formen och storleken måste väljas utifrån badrums designfunktioner och dess storlek . Ett brett utbud av uppvärmda handdukstorkar gör att du kan hitta en modell av de mest ovanliga formerna och storlekarna.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Förutom de grundläggande parametrarna är elektriska modeller av handdukstorkar utrustade med speciella timers som reglerar enhetens funktion . Om du till exempel lämnar jobbet på morgonen kan du ställa in en timer så att badrummet redan är varmt när du kommer tillbaka.

Ytterligare hyllor ger en bekväm plats att förvara handdukar, vilket hjälper till att spara utrymme i ett litet badrum.

Rekommenderad: