Kvinnornas Urinaler (24 Bilder): Hur Man Använder återanvändbara Och Engångsurinaler För Kvinnor? Resor Bärbara Urinaler För Resor

Innehållsförteckning:

Video: Kvinnornas Urinaler (24 Bilder): Hur Man Använder återanvändbara Och Engångsurinaler För Kvinnor? Resor Bärbara Urinaler För Resor

Video: Kvinnornas Urinaler (24 Bilder): Hur Man Använder återanvändbara Och Engångsurinaler För Kvinnor? Resor Bärbara Urinaler För Resor
Video: Go Girl #1 ; in the woods 2024, Maj
Kvinnornas Urinaler (24 Bilder): Hur Man Använder återanvändbara Och Engångsurinaler För Kvinnor? Resor Bärbara Urinaler För Resor
Kvinnornas Urinaler (24 Bilder): Hur Man Använder återanvändbara Och Engångsurinaler För Kvinnor? Resor Bärbara Urinaler För Resor
Anonim

Modern teknik gör det möjligt för en person att upptäcka nya möjligheter inom olika områden och förbättra livskvaliteten, vilket ger mer och mer komfort. Separat kan vi särskilja produktionen av sanitetsartiklar, där idag ett brett utbud av utrustning erbjuds för alla smaker och behov. Konsumenten kan välja vad som uppfyller inte bara höga krav utan även utforma beslut och personliga preferenser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns dock enheter som inte många känner till, eftersom de ännu inte har fått omfattande acceptans. Vi pratar om kvinnliga urinaler. Denna enhet har många fördelar, sina egna egenskaper och egenskaper, som är viktiga att demontera.

Särdrag

Den kvinnliga urinalen uppfanns under förra seklet, men fram till nyligen väckte det inte så aktivt intresse. Enheten väckte mer uppmärksamhet på nittiotalet, när jämställdhetsfrågan blev ganska akut . Hanteringen av små behov av det rättvisa könet i stående position har alltid varit problematisk. Men utvecklarna såg detta som en utmaning och började skapa ett projekt med en enhet som skulle hjälpa kvinnor att lösa problemet i samband med långa köer till toaletten på offentliga platser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Den här enheten är kompakt, har en smal form som expanderar från baksidan och är därför anatomiskt bekväm . Tack vare den här enheten kan kvinnor rikta jetplanet i rätt riktning, till och med besöka herrtoaletterna. Urinalen är på något sätt ett attribut för jämställdhet, för vilket ett stort antal kvinnor runt om i världen kämpar.

Bild
Bild

Detta var emellertid inte den enda anledningen till att enheten skapades. Om vi pratar om tätbefolkade länder, till exempel Kina, finns det inte tillräckligt med platser på offentliga toaletter. Raderna är så långa att det inte bara gör det svårt att flytta i köpcentrum eller olika anläggningar, utan också orsakar mycket besvär.

Hittills urinaler för kvinnor installeras i stora butiker, fitnessklubbar, utbildningsinstitutioner … Denna typ av VVS har blivit mycket populär och lockar stor uppmärksamhet. Tyskland accepterade gärna en sådan enhet, så många kvinnor använder den bekvämt.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Marknaden erbjuder ett brett utbud av kvinnliga urinaler, var och en med sina egna egenskaper, storlekar och fördelar. VVS kan delas in i två grupper:

den första är stationär väggmonterad och installerad på offentliga toaletter

Bild
Bild

den andra kan vara bärbar, så det är bekvämt att ta den med dig och använda den om det behövs

Bild
Bild

Den väggmonterade designen liknar den manliga urinalen, men den har sina egna skillnader . Först och främst används installationen framåt, men det finns också alternativ där du behöver vända ryggen - en sådan enhet har en främre del som är utsträckt som en näsa. Det är inte särskilt bekvämt för tjejer att använda en sådan enhet, särskilt när det gäller renlighet. Detta är anledningen till att stationära urinaler är svåra att hitta i stort antal på offentliga platser.

Bild
Bild

Den återanvändbara enheten är bärbar, vilket innebär att du kan ta den på en resa, resa, det vill säga var som helst där tillgång till en vanlig toalett kan vara problematisk. Du kan till och med köpa enheten online, den är billig och efterfrågad av flera anledningar. En sådan produkt är bekväm på semestern, på en camping och det kallas för en urinal.

Bild
Bild

Det är dock inte nödvändigt att gå ut i naturen för att uppskatta alla fördelarna med enheten. Det kommer också att vara användbart i ett köpcentrum, där det ofta är en lång kö till damtoaletten. Det betyder att du kan enkelt besöka männens pissoar utan att tveka och använda den återanvändbara urinalen för att lindra behovet när du står.

Bild
Bild

Hur ser en universell enhet ut?

Dess form liknar en tratt, silikon används som material. Tack vare detta lämpar sig produkten för tvätt och kan användas hur mycket du vill. Om du inte behöver använda urinalen ofta kan engångsbilen skickas för återvinning.

Bärbara är billiga, och vissa kvinnor köper dem av nyfikenhet . Men man behöver bara försöka använda en sådan enhet en gång, och det blir omedelbart klart hur många fördelar det finns med detta ämne. Vandringsurinalen kommer att vara oumbärlig om du går till naturen, där komfortförhållandena är minimala.

Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelar med att använda en kvinnlig urinal

Feminism är en utbredd rörelse, vars åsikter aktivt försvaras av det rättvisa könet. Och en av riktningarna är kampen för jämställdhet. Användningen av en kvinnlig urinal, vare sig den är bärbar eller stationär, låter dig ta bort ramarna och låter dig besöka herrrummet för att lindra behov, utan att orsaka krångel . Naturligtvis är den största fördelen med enheten att den kan bäras med dig, den kan enkelt vikas och läggas i en väska eller ryggsäck och kan rengöras och kasseras.

När de besöker toaletten använder kvinnor mycket mer vatten, och med en urinal minskar förbrukningen avsevärt, vilket sparar vattenresurser. Om du behöver installera enheten permanent kan du göra det själv och följa samma regler som när du installerar toaletten, eftersom det här är en liknande VVS.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalskriterier

För att välja en kvinnlig urinal måste du först bestämma om den ska vara bärbar eller stationär. Att hitta en bärbar är inte så svårt, många enheter kan beställas online på Internet till ett överkomligt pris. Det är viktigt att uppmärksamma silikonets kvalitet, oavsett om det är säkert eller irriterande.

Beskrivningen ska ange om produkten är återanvändbar och kan tvättas eller endast är lämplig för engångsbruk ., varefter det skickas för återvinning.

Om du vill ta med dig en sådan urinal på vägen, välj en kompakt silikonmodell som alltid finns till hands.

Bild
Bild
Bild
Bild

När det gäller stationära installationer erbjuds de i ett brett sortiment, och här beror allt på designpreferenser, så bara dina önskemål bör beaktas. Produkter lämpar sig bra för rengöring, de är praktiska och kan tjäna länge. Det bör noteras att enheten är ömtålig, därför måste den hanteras med försiktighet, annars är det en bekväm installation.

Bild
Bild
Bild
Bild

Användningstips

Varje kvinna kommer omedelbart att tänka på hur man använder enheten korrekt. Om allt är enkelt med en stationär installation, bör du med en bärbar installera det mer detaljerat. Av produktens form kommer det emellertid att bli uppenbart att den utsträckta sidan måste appliceras och sedan måste strålen riktas i önskad riktning. Om den återanvänds ska silikonurinalen sköljas och kokas om möjligt för att döda bakterier.

Bild
Bild
Bild
Bild

Många moderna kvinnor har kastat fördomar och utnyttjat möjligheterna med en sådan bekväm enhet . I vissa ögonblick är det omöjligt att klara sig utan urinal, så att ha en universell bärbar produkt kommer att vara till nytta. Kvinnor i Tyskland, Kina och andra avancerade länder har redan uppskattat möjligheterna och fördelarna med denna lilla men så användbara enhet.

Bild
Bild

Granskning av den bärbara urinalen för kvinnor i videon.

Rekommenderad: