Plastställningar: Hopfällbara Modeller Med Förvaringslådor, Prefabricerade Ställningar Med Utdragbara Plasthyllor För Källaren Och Hemmet

Innehållsförteckning:

Video: Plastställningar: Hopfällbara Modeller Med Förvaringslådor, Prefabricerade Ställningar Med Utdragbara Plasthyllor För Källaren Och Hemmet

Video: Plastställningar: Hopfällbara Modeller Med Förvaringslådor, Prefabricerade Ställningar Med Utdragbara Plasthyllor För Källaren Och Hemmet
Video: Build A House In 2 HOURS? FOLDABLE Modular Homes 2024, Maj
Plastställningar: Hopfällbara Modeller Med Förvaringslådor, Prefabricerade Ställningar Med Utdragbara Plasthyllor För Källaren Och Hemmet
Plastställningar: Hopfällbara Modeller Med Förvaringslådor, Prefabricerade Ställningar Med Utdragbara Plasthyllor För Källaren Och Hemmet
Anonim

Ett plastställ är en oersättlig sak i den moderna världen som gör att du kan organisera saker, dokument och till och med bli ett ställ för växter. Hyllor kan användas för olika ändamål - hemma, på kontoret, i butikslokaler.

Tack vare ett brett utbud av produkter kommer varje kund att kunna välja ett ställ med önskad storlek, form och färg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Särdrag

Plastställ har ett antal funktioner, tack vare vilka kunderna föredrar plastprodukter framför andra material

  • Olika typer av mönster. Du kan välja en del eller hopfällbar.
  • Låg kostnad, prisvärd för varje kund.
  • Bekväm användning. Hyllor i plast är lätta att rengöra och flytta till en annan plats.
  • Plastställ är väderbeständiga.
  • Det bredaste sortimentet presenteras just bland plasthyllorna. De kan vara i olika färger och former.
  • Styrka för att klara upp till 30 kg.
  • Den prefabricerade strukturen kan enkelt monteras av dig själv med hjälp av enkla verktyg, utan att ha speciella färdigheter.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Av nackdelarna kan man särskilja plastens skörhet: den brinner ut i solen, deformeras när den utsätts för kemikalier och höga temperaturer, och spricker också omedelbart vid stötar.

Visningar

Vanligtvis är plasthyllor skapade för hemmet en hopfällbar struktur med hyllor för blommor, böcker och olika små saker för vardagen. Om de används för källaren kan burkar med bevarande placeras på dem, och i landet kan de användas för att lagra verktyg, frön och gödningsmedel. Sådana strukturer har vanligtvis inte rygg- och sidoväggar och är utrustade med starka fästelement.

När du väljer ett alternativ för ett hem bör du ta hänsyn till interiörets färgschema. Om hela rummet är utfört i dämpade färger ser en ljus hylla ut på sin plats. Strukturens utseende bör bero på dess plats och funktionen som den kommer att utföra. När du väljer en hylla för hemmet kommer köparen att presenteras med flera typer.

Golv - installerat på golvet och liknar ett skåp utan dörrar. Skiljer sig i hög motståndskraft. Har en mängd olika former, så att du kan välja rätt alternativ för varje smak. Det finns alternativ med lådor att sätta personliga tillhörigheter där, inte för nyfikna ögon. Kommer att se bra ut i ett rymligt rum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Vägg - fixerad på väggen med pluggar. Skiljer sig i kompakthet och graciöst utseende. Det kommer inte att fastna på en vägg av lågkvalitativt material även med dåligt vridna pluggar, så du bör definitivt ta hänsyn till detta när du köper. Perfekt för små rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vinkel - ett alternativ för ett mycket litet rum. Den utförs både som golv och väggmonterad. Det tar praktiskt taget inte plats, därför är det mycket bra för badrummet - med sin kompaktitet kan det rymma många saker.

Bild
Bild
Bild
Bild

Öppen - den klassiska versionen, den vanligaste. Lämplig för förvaring av böcker, figurer, vaser och andra dekorativa föremål.

Bild
Bild
Bild
Bild

Halvstängt - en korsning mellan en vanlig garderob och en öppen hylla. Vissa hyllor är stängda med dörrar som kan placeras i någon del av den. Ett bekvämt alternativ för att fälla ihop saker som inte är lämpliga för inredningen.

Bild
Bild

Mobil - prefabricerad struktur, som sällan används för heminredning. Det är en bokhylla för förvaring av alla möjliga saker. Vanligtvis utrustad med hjul för enkel hantering. Det rekommenderas att köpa för hemmet om du har ett skafferi eller för att skapa ett omfattande bibliotek.

Bild
Bild
Bild
Bild

Rack-partition - delar upp rummet i zoner, samtidigt som utrymmet bibehålls. Således kan du göra delar av rummet i olika färger och stilar. Ibland fungerar det som inredning, och ibland döljer det misslyckade möbler. Det är mycket bekvämt att använda för en studiolägenhet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Suspension - representerar hyllor fixerade på selarna. De ser väldigt fina ut i vilken inredning som helst.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dubbelsidig hylla med små behållare - perfekt för förvaring av många små föremål. Speciellt lämplig för tjejer, för med hjälp av en sådan design kan du effektivisera all kosmetika och parfymer.

Bild
Bild

Väggmonterad - ett bekvämt plastalternativ med lådor i olika storlekar. Kan placeras runt rummets omkrets.

Bild
Bild

U-formad - ligger runt hela omkretsen av rummet. Speciellt bra för sovrummet, eftersom det låter dig ha olika små saker till hands, installera en liten lampa och till och med förvara kläder, med undantag för underkläder.

Bild
Bild

Cylinderställ - finns inte ofta i hem. Praktiskt för förvaring av små föremål - skivor, olika samlingar eller fotografier.

Bild
Bild

Priset på ett plastställ kommer att bero på dess storlek och utseende. Vissa modeller görs på beställning.

Design

Tillverkare skapar ständigt nya designlösningar vid tillverkning av plasthyllor och försöker göra dem så bekväma och vackra som möjligt. Kunder är ibland krävande när det gäller rackets utseende. Tillverkare erbjuder en mängd olika färger.

  • Vitt är en klassiker . Lämplig för ljus inredning, det blir ofta en idealisk lösning för ett badrum. Skapar en renhetskänsla, gör rummet ljusare. Av nackdelarna kan man peka ut det faktum att det är för lätt smutsigt.
  • Svart används sällan i inredning, men ett rack med den här färgen kommer att bli ett kontrasterande element.
  • Hyllor i kalla färger låter dig visuellt utöka utrymmet, men samtidigt blir interiören mer strikt och inte särskilt bekväm.
  • Varma färger skapa en atmosfär av komfort, men samtidigt minska utrymmet.
  • Naturliga färger (trä, metall, genomskinligt glas) är också klassiker på sitt eget sätt och passar alla inredningar.
  • För att skapa en behaglig ljus atmosfär rekommenderas det att välja mönster, ritningar, ränder och andra dekorativa element.
Bild
Bild

Det rekommenderas att sätta på hyllan saker som är glädjande för ögat; objekt beställda efter färg och storlek kommer att se mycket bra ut.

Vackra exempel

Plastställ kan klassificeras efter användningsorten. Det finns flera exempel på vilket alternativ du ska välja för varje rum.

För ett barnrum är det bättre att välja prefabricerade hyllor, till vilka ytterligare sektioner kan läggas till när barnen växer. Barnet ska kunna nå vilken hylla som helst själv. För säkerhets skull rekommenderas att man dessutom fixerar strukturen. Plaststrukturen är lätt att flytta, dessutom är den inte traumatisk för ett barn, till skillnad från glas

Bild
Bild

I hallen blir ett litet plastställ som skoställ med flera hyllor helt enkelt ersättbart. Den passar lätt in i storleken på ett litet rum, tvättas snabbt och är reptåligt

Bild
Bild

För kontoret är öppna golvställningar lämpliga, där alla böcker och dokument kommer att synas. Du kan välja ett alternativ med en strikt design, vilket skapar en känsla av organisation och ordning

Bild
Bild

I gästrummet kommer ett plastställ med dörrar att se bra ut, du kan lägga alla saker, väskor, linne i det. Du kan välja ett billigt men sött alternativ i valfri stil

Bild
Bild

Skafferiet brukar fungera som lager. Ett plastställ gör att du kan organisera saker, förse var och en med sin egen plats och samtidigt klara en belastning på upp till 30 kg

Bild
Bild

Särskilda system för förvaring och organisering av saker har utvecklats för omklädningsrum, men om rummet har en oregelbunden form blir hörnstället ett utmärkt tillskott till inredningen

Bild
Bild

På balkongen kan du använda öppna hyllor för att skapa ett litet växthus. De uthärdar lätt dåligt väder och lämpar sig inte för deformation. Dessutom har många alternativ nu utvecklats av ett system som gör strukturen till ett växthus för vintern, vilket gör att du kan odla blommor året runt. Och alternativet med dörrar kan användas för att förvara saker

Bild
Bild
Bild
Bild

För köket vore ett bra alternativ att anpassa kryddor till runda ställ. Några av dem är utrustade med en rullningsmekanism, som gör att du snabbt kan hitta rätt burk. Ett lämpligt alternativ skulle också vara ett väggställ, som kan användas istället för en skänk. Du kan använda ett skiljevägg för att separera köket till ett arbetsområde och en matsal

Bild
Bild

I vardagsrummet ersätter stället oftast väggen, så här skulle det idealiska alternativet vara en halvstängd golvkonstruktion, utrustad med en plats för en TV eller hemmabio

Bild
Bild

En hylla är ett nödvändigt och snyggt tillägg till ditt hem. Det gör att du kan organisera många saker och små saker, samtidigt som du inte stör den övergripande interiören. En väl vald modell kan bli en funktion och accent i ett rum.

Rekommenderad: