Barnvägg Med Bord Och Garderob (42 Foton): Skrivna Och Datoralternativ För En Student

Innehållsförteckning:

Video: Barnvägg Med Bord Och Garderob (42 Foton): Skrivna Och Datoralternativ För En Student

Video: Barnvägg Med Bord Och Garderob (42 Foton): Skrivna Och Datoralternativ För En Student
Video: Guide - Överföra bilder video från iPad och iPhone till Windows 10. 2024, April
Barnvägg Med Bord Och Garderob (42 Foton): Skrivna Och Datoralternativ För En Student
Barnvägg Med Bord Och Garderob (42 Foton): Skrivna Och Datoralternativ För En Student
Anonim

Att sätta upp ett barnrum kan vara en enkel och snabb process för föräldrar, förutsatt att möblerna är rätt valda. Moderna tillverkare rekommenderar att titta närmare på solida strukturer som kombinerar flera zoner. Väggar för barn med bord och garderob är deras enastående representant.

Bild
Bild

Funktioner och Fördelar

Väggarna i barnkammaren har många variationer, men först och främst är det viktigt att förstå konceptet och innebörden av dessa möbler. Så, väggen är en enda eller modulär struktur, ansluten från möbler utformade för olika zoner. Den installeras längs en vägg eller längs två intilliggande i en kantig version. Modulära modeller kan, om så önskas, bli oberoende element, till exempel ett fristående skåp eller bord.

Syftet med sådana möbler är ett harmoniskt arrangemang av utrymme, liksom möjligheten till kompakt placering av möbler.

Bild
Bild
Bild
Bild

Samtidigt ger väggen, förutom sina små dimensioner, plats för en imponerande mängd saker, kläder, böcker och leksaker. Sådana möbler är utformade för att ordna saker i barnkammaren och förenkla föräldrarnas liv.

Huvuddragen i väggen med ett bord och en garderob är närvaron av just det bordet och garderoben. Samtidigt kan bordet utföra funktionerna i både en tidning och ett fullbordat skrivbord. Garderoben är utformad för att rymma kläder och i närvaro av öppna hyllor och fotoramar, souvenirer och andra söta små saker som skapar hemkomfort.

Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Möbeldesigners försöker utveckla möbeluppsättningar inte bara i enlighet med barnets längd, utan också med hänsyn till hans aktiviteter och tidsfördriv.

Med ett skrivbord

Den optimala lösningen för barn från tre år är en barnvägg med ett bord i form av en liten bordsskiva eller en smal tallrik. Det rör inte om utrymmet och samtidigt kan du bekvämt engagera dig i kreativitet.

För ett skolbarn kompletteras bordet med en lutande mekanism och liknar moderna skrivbord med en lutningsvinkel på 30 grader.

Kostnaden för sådana modeller överstiger standardbänkskivorna, men deras fördelar är ovärderliga. Lutande tabeller bildar rätt hållning, vilket är så viktigt under tillväxten av en ung kropp

Bild
Bild
Bild
Bild

Med ett datorbord

Datordisken med massaköp av bärbara datorer har nu flyttat till andra plats, men vissa modeller med dess deltagande är fortfarande populära. Bordet här är en liten men rymlig bordsskiva och en utdragbar tangentbordshylla. I botten har den en serie utdragbara hyllor, samt en stor öppen hylla för systemenheten.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med hörnskåp

Tyvärr är barnrummet ofta begränsat i utrymme, och därför måste varje detalj i väggen väljas ut med lite glädje. Så många misstänker inte ens hur kompakt och samtidigt rymligt ett hörnskåp kan vara.

Hörnmodeller kan centreras på väggen, vilket ger användbart utrymme på vardera sidan av hörnet. Skåpet kan också placeras på sidan, vilket är en bra lösning om hörnet i rummet är litet.

Det är värt att notera att med de tillgängliga fria rutorna i barnrummet kan fortsättningen av hörnskåpet vara en hög skåplåda för linne eller en garderobsmodell.

Efter att ha fördelat utrymmet och garderoben på detta sätt kan du för alltid glömma de röriga mezzaninerna med säsongskläder.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med loftsäng

Om uppgiften att ordna en plantskola blir maximal kompakthet, blir väggen "loftsäng + bord + garderob" en effektiv och multifunktionell lösning.

Denna design är inte lämplig för barn upp till 4 år inklusive, även med höga sidor.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du bor mer detaljerat om sängens design är det värt att notera dess speciella struktur. Var och en av dessa modeller har skyddande stötfångare. Det är bra om de är tillräckligt höga och tillverkade av hållbara material.

En ansluten säng med en vägg har alltid en stege, ibland kombinerar lådor för förvaring av saker. Det bästa alternativet är en lutande trappa, men utrymme bidrar inte alltid till dess placering.

Garderoben i sådana modeller kan vara kantig, öppna mot ett skriv- eller datorbord. Ibland kan garderoben också gå till framsidan av en av sängens sidoväggar. I det senare fallet bör man komma ihåg att en sådan design kräver extra utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med garderob

Fortsätter temat garderober, det bör noteras att det inte alltid finns en plats i lägenheten för att öppna dörrarna. Och här ersätts den klassiska garderoben med en skjutbar garderob. Det är mycket populärt av en anledning, eftersom utseendet är mycket estetiskt och dörrarna kan fungera som grund för fotoutskrifter med barns teman.

Bilder av tecknade hjältar, prinsessor och djur dekorerar som regel de flesta väggarna med en garderob.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Med klassisk garderob

En klassisk garderob med dörrar har inte bråttom att förbli i skuggan av moderna coupemodeller. Dess demokratiska kostnad och attraktiva utseende fängslar föräldrar.

En viktig fördel med dess användning är möjligheten att installera den var som helst, till exempel i mitten av en vägg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med fällbart bord

Väggar i ministorlek kan ha i sin arsenal en bra kombination av ett hopfällbart bord och en säng som gömmer sig bakom det. Bordet här är en liten, smal bordsskiva som är svår att använda som arbetsbord.

Trots detta är modellen utmärkt för daglig användning av en förskolebarn eller tonåring som tillbringar en kort tid vid datorn eller skriver.

Bild
Bild
Bild
Bild

Färgpalett

Väggdesignen för ett barnrum kan vara den mest oväntade, särskilt om rummet används av två barn. Det bästa sättet att hitta det bästa alternativet är att ta reda på barnets preferenser och korrelera dem med modetrender.

Bild
Bild

För tjejer

Färgpaletten för flickor kännetecknas av känsliga pastelltoner. Valet av sådana nyanser är ganska motiverat, eftersom väggen i barnrummet inte ska störa barnets känslomässiga bakgrund. Så en av de mest populära nyanserna är vit. Det kan vara glans eller träimitation, mångsidigt i valet av ljusa detaljer. För tjejer blir rosa, persika, mynta och lila paletter en vanlig följeslagare till vitt.

Bland mönstren på skåp och invändiga ytor sticker växtprydnader och frodiga knoppar ut, det finns ofta fall av målning. Föräldrar hämtar bilder av magiska prinsessor och mystiska älvor för unga smulor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För pojkar

Pojkens vägg är traditionellt dekorerad med blå och blå toner. De passar bra med den naturliga träfärgen och den vita paletten. Men idag försöker tillverkare gradvis att gå bort från dessa färger, lyssna på psykologer och deras negativa åsikt om användningen av kalla toner för sovplatser. Kalla toner ersätts idag av gula och ljusgröna färger, liksom den perfekta kombinationen av en vit bas med röda och blåa drag.

Bland de vanliga utskrifterna i barnkammaren kan du hitta bilder på populära karaktärer från tecknade "Cars", Spider-Man och alla typer av bilar. Geometriska former är också relevanta och används i mer konservativa interiörer i barnrum.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

För en tonåring

För att välja den perfekta ungdomsväggen för en tonåring måste du vara åtminstone superföräldrar som vet nästan allt om ditt växande barn. Tyvärr är det i denna svåra tid ganska svårt att förstå vad barnet verkligen behöver, och därför är det enda möjliga alternativet ett gemensamt val. Du bör inte blint följa ledningen av en föränderlig tonåring, beställa ett tryck av hans nuvarande idol på skåpdörrarna. En mer rimlig lösning här är en kompromiss.

Med ett idealiskt scenario och allmän överenskommelse är den bästa lösningen att vägra fotoutskrift. Kombinationen av två eller tre lugna färger är det som kommer att lugna dig efter en hektisk dag och föra själen i balans och harmoni.

Tillverkarna skiljer idag oliv-, persika- och dämpade apelsintoner från alla andra. Deras kombination med en ljus eller mörk bas är alltid känslig och ser väldigt snygg ut.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Valet av en vägg med bord och skåp bör göras med beaktande av de viktigaste kriterierna:

  • funktionalitet;
  • säkerhet;
  • materialkvalitet.

Funktionen här bör väljas uteslutande individuellt, med hänsyn till barnets aktiviteter. Överdrivna funktioner kan komma i vägen och ta extra utrymme.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fästelement och alla dess element måste vara av hög kvalitet. Vissa modeller innebär att man fixerar väggen med pluggar och självgängande skruvar på väggen, vilket är en av de säkraste installationsmetoderna. Ett barn som är i färd med att spela kan driva eller dra strukturen mot sig själv, och det är tyvärr en sorglig verklighet. En hög säkerhet är nyckeln till ett framgångsrikt köp.

Det är värt att komma ihåg om materialkvaliteten. För ett barnrum är det bästa alternativet naturligt trä och massivt trä. Väggar av trä är mycket svåra att hitta idag, och därför kan du använda slitstark spånskiva eller MDF. Dessa limmade plattor lämpar sig bra för färgning och är otroligt hållbara till en överkomlig kostnad.

Bild
Bild
Bild
Bild

Intressanta idéer i inredningen

  1. Den lätta versionen i ljust trä och mint kombinerar en klassisk garderob med ett pennfodral. Bekvämt datorbord och övre hyllor gör det möjligt att effektivt organisera elevens arbetsyta.
  2. Snygg version med ett rundat hörnbord för skrivning, gjord i snövit färg, passar organiskt in i barnkammaren för en tjej.
  3. Modellen med öppna hyllor trivs med sin rymlighet. Dessutom kan sådana konstruktioner inte visuellt minska utrymmet, som det kan vara med massiva skåpdörrar.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Ytterligare en översikt över loftsängen med arbetsplats och garderob.

Rekommenderad: