Upplyst Bord (37 Foton): Målat Glasfärgade Bord Och Neon 3D -modeller Med Diodbelysning För Foton

Innehållsförteckning:

Video: Upplyst Bord (37 Foton): Målat Glasfärgade Bord Och Neon 3D -modeller Med Diodbelysning För Foton

Video: Upplyst Bord (37 Foton): Målat Glasfärgade Bord Och Neon 3D -modeller Med Diodbelysning För Foton
Video: Unique Creative ideas from Cement and Tennis Ball - How to make Pots - Flower pot Design Ideas 2024, Maj
Upplyst Bord (37 Foton): Målat Glasfärgade Bord Och Neon 3D -modeller Med Diodbelysning För Foton
Upplyst Bord (37 Foton): Målat Glasfärgade Bord Och Neon 3D -modeller Med Diodbelysning För Foton
Anonim

Lusten att göra en utmärkt inredning och mätta sina liv med ljusa färger är inte bara en del för unga företagare, utan också för vanliga människor som vill göra deras liv lyckligare. Men du kan till och med göra en så intressant möbel med dina egna händer som ett bord med iriserande lampor.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Visningar

Bakgrundsbelysta bord kan vara av mycket olika typer och ändamål.

  • Toalettbord med belysning runt spegeln . Glödlampor finns runt spegelramen. Lamporna ska bara vara vita. Flerfärgade lampor är inte tillåtna.
  • Upplyst, men ingen spegel . Bakgrundsbelysningen är ett designelement och har ingen teknisk roll att spela. Som regel presenteras den i form av en LED -remsa. I olika versioner kan bandet placeras på olika platser. Ger en kontrasterande, kanske till och med "futuristisk" nyans, lämplig för en mängd olika interiörer.
Bild
Bild
Bild
Bild

Strukturellt är tabeller:

  • Ett bord utan internt lagringsutrymme . Rekommenderas inte starkt, men det här alternativet kan övervägas om det inte behövs. Det finns naturligtvis tabeller i form av en triangel, cirkel och andra former.
  • Bord med kantsten . Denna modifiering gör att du kan lagra både kosmetika och många olika grooming -verktyg. Antalet piedestaler varierar inte mycket: en eller två. Har ett upphängt fack och ett stativ med lådor. Den utdragbara lådan är definitivt praktisk när det gäller smink eller hår. Av människors erfarenhet tror man att det är mycket bekvämt att förvara kosmetika, kroppsvårdsprodukter och andra liknande produkter.
Bild
Bild
Bild
Bild

Ett bord med lådor . Nästan den mest populära bordsmodellen. Ser bra ut, tar lite plats. Underarter: hängande, sido- och hörnbord. Glöm inte att det finns väldigt originella lösningar som inte finns i alla butiker.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Hur väljer man?

Pris, liksom kvalitet, är en av de viktigaste frågorna, därför måste du noggrant bekanta dig med marknaden innan du gör ett köp, studera varumärken. Shopping kan endast göras på betrodda platser. Det är nödvändigt att undvika tvivelaktiga marknadspoäng, tvivelaktiga resurser på Internet. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt efterlevnad av GOST. Många oärliga tillverkare eller hantverkare kan använda återvunnet eller till och med farligt material. Ibland är det bättre att betala en tredjedel mer, men samtidigt vinna flera gånger i kvalitet. Uttrycket "en billigskate betalar två gånger" förlorar inte sin relevans här.

Bild
Bild
Bild
Bild

Materialet från vilket bordet är gjort måste också matcha inredningen.

Var försiktig med för tunga, men samtidigt små möbler, om det finns barn eller djur hemma.

Bild
Bild
Bild
Bild

Var kan jag få det?

Trots den externa originaliteten hos en sådan möbelprodukt är det ganska lätt att förvärva ett sådant mirakel.

Det enklaste och förmodligen det mest uppenbara alternativet är en möbelaffär.

Ofta är dessa neonbord en del av satsen och skapar en övergripande design för rummet, men du kan också hitta exemplar som lever på egen hand. Det är viktigt att ett sådant bord inte bara är bekvämt att använda och motsvarar måtten, utan också blir en integrerad del av interiören.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det andra alternativet är en specialiserad skönhetsbutik.

Fördelen med detta val är att bordsalternativen som erbjuds är mycket praktiska. Detta är inte bara en inredning. Detta är en artikel som är avsedd för långvarig användning. Som regel har den LED -bakgrundsbelysning.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Det tredje alternativet är i princip uppenbart, liksom de två tidigare vägarna. Liksom alla produkter i världen har bordet inte undgått "butiksfönster" i onlinebutiker.

Innan du köper ett bord, var noga med att läsa recensioner på forumet eller fråga vänner som har erfarenhet av sådana bord. Det är anmärkningsvärt att sådana bord fortfarande inte är sådana utsålda typer av möbler, så det är bättre att i förväg titta på sökmotorn för butiker i närheten.

Som regel har seriösa butiker egna chefer eller försäljningskonsulter som ansvarar för att ge råd till potentiella köpare via telefon. Kanske kommer detta tillvägagångssätt att spara mycket tid och minska shoppingresor till ett par gånger.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur gör man det själv?

Faktum är att du kan göra ett sådant bord själv, hemma. Detta kräver inte djup teknisk kunskap eller speciell uppfinningsrikedom. För att göra detta behöver du plåtar av trä eller plywood, en LED -remsa, en speciell mikrokrets, ledningar och en rund spegel.

Utöver detta behöver du lim (eventuellt flera typer), färg och skruvar.

Arbetet börjar med det mest grundläggande. Vi skär ut två runda fälgar med önskad diameter (vanligtvis 45-100 cm). Spegeln väljs med lämplig diameter.

Bild
Bild
Bild
Bild

Naturligtvis kan bordsskivan ha mer än bara en cirkelform, formen på den skurna bordsskivan och spegeln kan väljas efter eget gottfinnande.

Vi sätter en spegel mellan de två fälgarna och cirkulerar försiktigt spegeln med LED -remsa. Därefter görs ett hål för att passera tråden dit. Vi fäster mikrokretsen på den nedre delen av bordsskivan och fäster benen.

När hjärnbarnet är klart kan du täcka benen och kanterna med lack eller specialfärg.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om du fortfarande har svårt att tillverka kan du kontakta en bekant snickare. För en snickare kommer det inte att vara svårt, eftersom det här är en daglig aktivitet för honom, och om en halvtimme kommer han att göra något som skulle ta flera timmar eller till och med dagar. En sådan person är troligen väl insatt i färgämnen och lim. Mest troligt har han erfarenhet från andra industri- eller byggområden, har en”välutbildad hand”.

Du måste leta efter diodtejp, plywood, elektrisk fyllning och andra delar av produkten själv.

Bild
Bild
Bild
Bild

Återigen, det här är okej. Plywood och träplåt finns i en järnaffär, och lacklacklim kan också hittas där. Diodlisten säljs också på en järnaffär. Små delar kan beställas online, möjligen till och med bättre priser.

Bild
Bild
Bild
Bild

Begränsa dig inte till mallar. Det är värt att tänka noga på att skapa ett bord, kanske kommer det att finnas en önskan om att göra ett originalt glasmålningsfönster. Utbudet av målat glasbord är enormt. Till exempel kan du göra ett 3D -bord. Denna lösning kallas också oändlighetseffekten. Detta kommer att kräva några neonband och några speglar. På grund av ljusets reflektion får ytan en tredimensionell bild. Det finns många bilder på färgade bord på Internet. Du kan titta på möbelbutikernas webbplatser eller färdiga designlösningar. Interiören, tänkt av en professionell designer som har lagt ut sitt arbete på nätverket, kan bli grunden för en idé när han skapar sitt bord.

Bild
Bild
Bild
Bild

När du arbetar med en diodtejp måste du vara extremt försiktig. Håll händerna torra och ha tofflor på fötterna.

Det är faktiskt möjligt att det är det billigaste och snabbaste sättet att göra det själv. Ett annat plus är att du kan välja interiören själv.

Och om du gillar det kan du öppna en butik med sådana bord själv. Detta bord kan vara en bra present.

Bild
Bild
Bild
Bild

En person ser ungefär 90 procent av informationen med sina ögon, så en fyrbent vän som skimrar av utstrålning kan bli ett stort minne av dig.

När du gör ett bord på beställning kan du klippa ut ett specifikt mönster eller namn. Fäst en hållare för ljus eller pennor på bänkskivan. Du kan till och med göra ett stativ för din mobiltelefon eller surfplatta.

Bild
Bild
Bild
Bild

Hur man bryr sig?

Alla möbler måste tas om hand. Om detta är en spegel är det bättre att köpa speciella servetter. Målade fötter ska tvättas noggrant, eftersom vissa rengöringsmedel eller syror kommer att korrodera färgen.

Se till att stänga av strömmen när du tvättar bordet.

Innan du bestämmer dig för ett köp måste du väga dina materialegenskaper väl. Du måste noggrant titta på interiören, kanske några detaljer i din interiör, till exempel en spegel, gör det möjligt att överge alla attribut som finns i tabellen.

Bild
Bild

Omvänd vändning är också möjlig. Brist på lagringsutrymme kan få dig att köpa ett bord med mycket lagringsutrymme.

I alla fall borde detta bord ge glädje och tröst i huset, eftersom glädje är det viktigaste i livet.

Rekommenderad: