Skjutgarderob Med Spegel (119 Bilder): Spegelhörna, Inbyggt I Korridoren Eller Vardagsrummet

Innehållsförteckning:

Video: Skjutgarderob Med Spegel (119 Bilder): Spegelhörna, Inbyggt I Korridoren Eller Vardagsrummet

Video: Skjutgarderob Med Spegel (119 Bilder): Spegelhörna, Inbyggt I Korridoren Eller Vardagsrummet
Video: Modular Sliding wardrobe with Dressing Table Design video/By #Trendyinterior 2024, Maj
Skjutgarderob Med Spegel (119 Bilder): Spegelhörna, Inbyggt I Korridoren Eller Vardagsrummet
Skjutgarderob Med Spegel (119 Bilder): Spegelhörna, Inbyggt I Korridoren Eller Vardagsrummet
Anonim

För att känna dig riktigt bekväm i din lägenhet, för att känna lätthet och en önskan att bo i ett bekvämt bo måste du byta interiör eller möbler. Du kan börja med det minsta - genom att ersätta en vanlig garderob med en garderob med en spegel. Med hjälp av denna möbel kommer allt att omvandlas till oigenkännlighet, det kommer att bli mer funktionellt och bekvämt, det kommer att förvärva en lust och, vilket är mycket viktigt, kommer att utöka utrymmet.

Bild
Bild

För att fullt ut förstå riktigheten i valet är det nödvändigt att överväga några av funktionerna och detaljerna i denna typ av möbler.

Funktioner och Fördelar

Skjutbara garderober är kända för att vara mycket bekväma och multifunktionella. Med hjälp av en spegel inbyggd i klaffarna kan du undvika att ställa frågor om var och hur du placerar en separat köpt spegel, helt enkelt för att den inte behövs.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fördelarna med denna design är enorma. Följande funktioner hjälper till att se till att sådana möbler är ett nödvändigt attribut i det inre av varje hus eller lägenhet:

  1. Med hjälp av spegelns reflekterande effekt kommer rummet att expandera visuellt. Kvadratmeter kommer att öka åtminstone visuellt, och detta är mycket viktigt för lägenheter med ett ganska litet område. Om det finns en önskan att fördubbla effekten kan du köpa en garderob, vars yta helt består av speglar.
  2. Om spegeln är på dörrarna från golv till tak, hjälper det till att förstora en liten hall perfekt. Men den kommer att utföra en sådan funktion bara om det finns en tom vägg mittemot, och inte hyllor med saker eller dörrar, eftersom spegeln är en reflektion av vad som finns i närheten.
  3. Spegelytan kan enkelt dekoreras och anpassas till vilken rumsinredning som helst. Detta kan göras med målning, olika filmer och målade glasfärger. Dessutom kan spegeln stylas lika enkelt.
  4. Om det inte finns tillräckligt med ljus i rummet kan en speglad yta enkelt fixa detta - det reflekterade solljuset kommer att fungera som en ytterligare ljuskälla. Men det är viktigt att komma ihåg: en spegel kan förvärra situationen om den ligger mittemot fönstret.
  5. En separat spegel är ganska dyr, och den köpta garderoben med en inbyggd spegel kommer att spara pengar och vara mycket mer praktisk.
  6. Modellerna för sådana skåp är alltid praktiska att använda. Det är i dem som du kan lagra inte bara kläder, utan också saker som du inte kan hitta en plats i en lägenhet eller hus.
  7. Stora garderober låter dig dölja väggfel och befintliga brister som måste döljas.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

8 bilder

Olika sorter

För närvarande är garderoben en integrerad vara, och samtidigt mycket populär. Det är i perfekt harmoni med interiören, tar minimalt med utrymme och lägger glädje till det tillgängliga utrymmet.

Bild
Bild

Hörngarderob

En av typerna av skåp är hörn. Om rummet har ett ledigt hörn passar det perfekt in i det och sparar utrymme. Du kan fylla den med en mängd olika föremål, till exempel blommor, gosedjur eller samlarfigurer. …

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Den är lämplig för alla rum, även en hall. De rundade fasaderna på sådana skjutbara garderober är vanligtvis utrustade med frostat glas eller en spegel. Om en sådan garderob ligger i vardagsrummet kan den dekoreras med olika glasmålningar eller ritningar. Du kan passa allt i dem: från böcker till minibarer.

Inbyggd garderob

En annan typ är en inbyggd garderob. Detta är det mest köpta alternativet bland köpare, eftersom det är inbäddat direkt längs hela omkretsen av väggen, där det inte finns några fönster eller andra möbler. De är mycket stora och rymliga, så du kan lägga många saker i dem.

Men trots sin besvärlighet kan sådana skåp installeras även i små rum, vilket på grund av spegeln utökar utrymmet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Glidande garderob för hallen

Varje hall har gott om ansamling av kläder och skor. En garderob hjälper till att underlätta uppgiften. Men en vanlig garderob är obekväm med de befintliga svängdörrarna, särskilt om rummet är litet. I det här fallet är en garderob perfekt. Den kombinerar galgar, korgar och hyllor som du rationellt kan placera föremål med.

Bild
Bild

Skjutgarderob till vardagsrummet

Vardagsrummet är huvudrummet inte bara för familjen, utan också för de inbjudna gästerna. Den ska kombinera mys, komfort och rymlighet. I ett väl utformat rum kan de närvarande bara känna lätthet. För att inte skapa effekten av ett trångt utrymme kan du använda en skjutbar garderob med en spegel som fördelar belysningen korrekt.

Och speglarna, målade med ritningar, kommer att lägga till smak och kommer inte att lämna gästerna likgiltiga.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Typer av speglar

Speglar som används i det inre, med hjälp av en reflekterande yta, gör ett ganska effektivt intryck. De har många funktioner, nyanser och typer som måste nämnas.

Bild
Bild
Bild
Bild

Med facett

En fasett är en slags ram, den är gjord med ett snitt av själva spegeln, vilket ger den en matt yta i kanterna. Sådana speglar passar perfekt in i alla interiörer i rummet, ger det högtidlighet och utökar rummet. De används vanligtvis på fåfängningsbord och inbyggda i garderober.

De kan användas för att dekorera olika ytor, och de har också direkt sin direkta funktion.

Bild
Bild
Bild
Bild

Det finns olika typer av kanter eller ramar:

  • rätlinjig (tjockleken på en sådan spegel är från 4 till 14 mm. Den är gjord av hantverkare i en vinkel, med raka linjer ritade);
  • krökt (bredden är vanligtvis från 40 mm. Genom att skapa en böjd kant erhålls intressanta visuella mönster på spegelns yta);
  • dubbel - med hjälp av en dubbelkant får spegeln ett strålande snitt.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Kombinerad

Denna typ är ganska vanlig eftersom den kombinerar en intressant design och bekvämlighet.

Bild
Bild
Bild
Bild

Dessa skåp med kombinerade speglar kan anpassas för att passa alla interiörer. Dom är:

  • geometrisk;
  • Vinka;
  • sektor;
  • matt.
Bild
Bild
Bild
Bild

Med hjälp av mattor kan ett mönster appliceras på ytan på alla speglar som inte kommer att gnida eller tvätta bort med tiden. Sådana bilder kommer att betona rummets individualitet, lägga till en touch av nåd till det och förvandla rummet. Att matta hela ytan på garderobspegeln kommer inte att expandera rummet, men det kommer inte att göra det förtryckande.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Tonad

Sådana speglar passar perfekt in i rummet av människor som älskar minimalism. Färgade speglar sätter igång dörrarna, vilket ger garderoben lätthet, inte skrymmande.

Med hjälp av färgning är det också möjligt att applicera valfritt mönster på ytan.

Bild
Bild

Det finns tre sätt att uppnå toning:

  • Med hjälp av metallsprutning.
  • Genom att limma filmen.
  • Genom att måla ytan.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Inredning alternativ

Den skjutbara garderoben spelar en central roll i inredningen i alla rum. Det är han som måste komma i enighet med designen och skapa harmoni. Med hjälp av olika typer av inredning kan varje garderob gnista med ljusa färger och föra in något nytt och originellt i rummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Endast rätt utformade möbler sätter stämningen, ger mys och låter dig skapa en unik inredning. För att det ska vara individuellt kan du använda några alternativ för att dekorera ytan.

Panel

Denna typ av dekoration är en original designlösning. Paneler på den moderna marknaden finns i alla former: från geometriska till former i form av fjärilar och blommor. På skåp ser det väldigt strukturerat och intressant ut, eftersom spegeln inte är solid, men uppdelad i segment i form av geometriska former. Den mest populära typen är uppdelningen i romber.

Ett inre element som en spegelpanel kommer att utöka utrymmet, lägga till ljus och dekorera alla rum.

Bild
Bild
Bild
Bild

Brons

Med hjälp av bronzing skapas ett spegelskikt som har en tonande effekt och skyddar mot damm. Således samlas damm i mindre mängder, vilket förenklar uppgiften kraftigt och hjälper till att spara tid för rengöring.

Bild
Bild
Bild
Bild

Filma

Tack vare filmen kan designers enkelt skapa en intressant, original inredning. Det är relativt billigt och enkelt att installera. En sådan film ger opacitet på skåpets framsida, gör den ljus och färgstark, rhombuses, mönster eller bilder som visas på filmen kommer att hjälpa till i detta. Om du sticker den i flera lager kan du uppnå en abstrakt mosaik.

Ett stort plus är att när glaset bryts kommer filmen att hjälpa till att inte smula sönder i fragment, så den fungerar som ett skärskydd.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Läder

Vanligtvis är skjutbara garderober inramade av läderinsatser lämpliga för klassisk design. Det ger interiören komfort och lugn. Sådana garderober kan placeras inte bara i sovrummet eller vardagsrummet, utan också i korridoren.

Bild
Bild

Det finns olika typer av läder. Beroende på typ kan den artificiellt åldras, vilket ger antikens effekt, applicerar olika mönster, skapar en panel i lappstilen, som kommer att föra etniska och folkliga motiv in i interiören. Fördelarna med sådana skjutbara garderober är många:

  • Läderinsatser kan enkelt avslutas genom att ändra textur.
  • Naturläder är ganska miljövänligt, så det utgör inget hot mot hälsan.
  • Det är mycket hållbart, bleknar inte, exfolierar inte och bleknar inte i solen.
  • Allt som krävs av ägaren till ett sådant skåp är att torka av det med en trasa, eftersom damm och fingeravtryck inte finns kvar på huden.

Ju äldre huden desto mer solid och rikare ser den ut. Detta är en annan fördel med detta material.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Gravyr

Med hjälp av gravering på ytan av garderobens spegel kan du applicera olika mönster, dela ränder som kommer att dekorera denna möbel. Graveringen utförs med en laser, vilket ger spegelytan en matt finish.

De graverade bilderna är ganska hållbara och saknar dessutom originalitet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Fotoutskrift

Tack vare detta dekoralternativ kan du applicera din favoritbild eller ditt eget foto på vilken yta som helst. Ritningar med inbyggd belysning på möbler kommer inte att se bra ut.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Mosaik

Små bitar i form av en kvadrat eller en romb låter dig skapa vackra geometriska mönster på fasaden, vilket kommer att lägga till texturfragment i alla rum.

Bild
Bild

Målning av målat glas

Med hjälp av akrylfärger kan du skapa unika bilder, lägga till karaktäristiska skillnader i interiören och avslöja din egen kreativitet. Denna typ av inredning är enkel att utföra och kräver inga stora kostnader, vilket är ett integrerat plus. Även om du inte har en konstnärs färdigheter kan du skapa underbara och otroligt vackra teckningar på skåpets spegelyta.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Färglösningar

Att välja skåp är en ganska lång, tidskrävande process. Det ska inte bara vara rymligt, bekvämt, multifunktionellt, utan också lämpligt i stil och färg för din inredning, inte komma ur bilden och leva "ditt eget liv", utan harmoniskt passa in i rummets design.

För att undvika att köpa löjliga möbler och helt olämpliga är det nödvändigt att överväga färgerna på skåpen, som är universella.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Övervägandet av vitt i inredningen är det absolut mest efterfrågade, eftersom det hjälper till att visuellt expandera rummet. En ljus garderob kommer att se bra ut i sovrummet, den kommer inte bara att fylla rummet med ljus, utan också ge det luftighet, och de i det kommer att uppleva en känsla av fullständig harmoni och lugn.

Lyxens effekt kan skapas genom guldplätering på handtagen, vilket ger rummet en känsla av aristokrati.

En sådan garderob kommer att se inte mindre imponerande ut i vardagsrummet. Den passar in i alla typer av interiörer och kompletterar inte bara traditionell, utan också modern rumsdesign. För att lägga till lekfullhet kan fasaden på ett sådant skåp dekoreras med stenciler, färgade filmer och fotoutskrifter. Dessutom kan du med hjälp av vita möbler enkelt spara utrymme och utöka gränserna för även det minsta vardagsrummet.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

7 bilder

Interiören på kontoret är vanligtvis utförd i bruna toner, men för att lägga till en touch av lätthet och lätthet späds en sådan interiör med en stor ljus garderob, som bokstavligen uppdaterar kontoret.

Bild
Bild
Bild
Bild

Om vi pratar om svarta möbler, så är designers försiktiga med det, för om du inte tänker på rätt inredning kan ett sådant skåp se skrymmande och pretentiöst ut. Det är vanligtvis lämpligt för en minimalistisk stil, där lakoniska former välkomnas och för högteknologisk stil. En sådan garderob kommer att passa bra med ljusa väggar och ljusa detaljer placerade runt rummet.

Det finns ingen anledning att vara rädd för att en mörkfärgad garderob visuellt tar över utrymmet i korridoren eller sovrummet. Tvärtom, det kommer att passa perfekt in i interiören och kommer inte att locka uppmärksamhet. Dessutom är svarta möbler mångsidiga, de är lämpliga för rum gjorda i olika färger.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om en svart matt garderob framkallar sorg och har en krossande effekt, ser en blank, tvärtom mer elegant ut och ger djup till utrymmet. De kan installeras i kombination med en vit vägg för att inte skapa intryck av något slags förtryck.

Det är strängt förbjudet att köpa svarta möbler i barnkammaren, eftersom detta kan påverka barnets psyke.

Bild
Bild

Det är värt att notera att en vit ekskjutgarderob skulle vara ett utmärkt köp .… Denna färg, som ingen annan, förkroppsligar symbolen för renhet. Genom att installera en sådan möbel i vardagsrummet eller sovrummet kan du bli av med stress och utöka utrymmet avsevärt. Denna typ av skåp är absolut inte lätt smutsad, på grund av sin nästan matta struktur kräver det minimalt underhåll, eftersom det inte lämnar utskrifter.

Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Du bör också titta närmare på att köpa möbler som har en blå nyans. För det är en av de lugnande och luftiga färgerna. Det blir inte tråkigt, dessutom går blått bra med hälften av färgspektrumet (rött, tegel, ultramarin, orange, ljuslila). Denna färg är perfekt för köket och kommer att vara otroligt vacker för att reflektera solens bländning.

Bild
Bild
Bild
Bild

Urvalstips

På den moderna marknaden finns det ett brett utbud av möbelval, som inte bara skiljer sig åt vad gäller tekniska funktioner, utan också i design. Att välja en garderob verkar bara vara en enkel och snabb sak. Det finns dock ett stort antal nyanser som måste beaktas, beaktas och ägnas särskild uppmärksamhet åt varje detalj:

  • När du väljer, var uppmärksam på skåpets utseende.
  • Möbelns kant ska vara slät utan att det blir flis. Det ska också ha samma färg som spånskivan, liksom bakväggen.
  • Om skåpet innehåller en spegel måste det ha en skyddsfilm. Dessutom ska reflektionen inte förvrängas.
  • En indikator på god kvalitet och bra möbler är frånvaron av lukt.
  • Dörrens rörelse kan bara vara lätt och smidig, men om den öppnar med ett knark och ansträngning betyder det att fackdörren har ett problem.
  • Det mest pålitliga alternativet för ett dörröppningssystem är monorailen. Till skillnad från en rulle kan den bära vilken vikt som helst.
  • När du köper måste du jämföra designen på rummet och garderoben du gillar. Det ska matcha färgen och matcha interiören. Den mest mångsidiga är vit, det är han som är lämplig för alla stillösningar och för alla rum.
  • Skjutbara garderober gjorda av miljövänliga och allergivänliga material som inte skadar barnet är lämpliga för ett barnrum.
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Om det köpta skåpet är estetiskt och multifunktionellt betyder det att du har gjort rätt val. Ett vackert utseende och invändig fyllning hjälper till att förkroppsligar olika idéer i interiören och sparar ytterligare ett par kvadratmeter.

Designidéer

Endast en utsökt designad skåpfront kan komplettera alla interiörer och lägga till ett doft som gör rummet unikt och annorlunda. Med rätt val och möbler på avstånd kan du skickligt fördela alla utrymmen. För närvarande finns det ett stort utbud av mönster som du kan tillgripa för att uppnå maximal originalitet.

Bild
Bild

Idag är målade glasfilmer ett ganska populärt alternativ, som bokstavligen imiterar glasmålningstekniken och är en prydnad i alla interiörer. En sådan film skiljer sig praktiskt taget inte från ett fönster med målat glas, men det kostar mycket mindre. Dessutom är det omöjligt att skilja imitationen från originalet med ett oprofessionellt utseende.

Bild
Bild

Den vita blanka garderoben ser väldigt modern, attraktiv och framför allt imponerande ut. En sådan garderob passar perfekt in i interiören, skapar en känsla av lätthet och friskhet. Belysningsanordningarna reflekteras perfekt i det, det är det som ger mys och maximal känsla av komfort i rummet.

Bild
Bild

Skåpets framsida kan dekoreras med ett fototryck efter eget val. Det ser ganska originellt och intressant ut. Med denna teknik kan du enkelt förvandla interiören och lägga till en touch av originalitet.

Bild
Bild

Läderinsatser är en annan original och slående touch. Som du vet kräver läder ett minimum av uppmärksamhet, det är miljövänligt och ger dessutom garderoben ett rikt och aristokratiskt utseende.

Bild
Bild

Vita möbler är en symbol för renhet, lätthet och andlighet. Det är den vita garderoben i palatsstil som kommer att ge lyx till alla rumsinredning. Och för att uppnå denna effekt kommer det att hjälpa guldinsatser eller snidade mönster på dörrar och dörrar.

Bild
Bild

Fotoutskrift är för närvarande ett av de mest populära sätten att dekorera skåpets framsida. Du kan välja en ritning på egen hand och beroende på interiörens stil och färger. Sådana prästkragar, inramade med en lila nyans, i kombination med glansiga dörrar, kommer att ge rummet elegans och lätthet.

Rekommenderad: