Funktioner I Ikea Smidda Sängar (16 Bilder): Vita Och Svarta Modeller Med En Vacker Sänggavel, Recensioner

Innehållsförteckning:

Video: Funktioner I Ikea Smidda Sängar (16 Bilder): Vita Och Svarta Modeller Med En Vacker Sänggavel, Recensioner

Video: Funktioner I Ikea Smidda Sängar (16 Bilder): Vita Och Svarta Modeller Med En Vacker Sänggavel, Recensioner
Video: Ikea Headboard Hack 2024, Maj
Funktioner I Ikea Smidda Sängar (16 Bilder): Vita Och Svarta Modeller Med En Vacker Sänggavel, Recensioner
Funktioner I Ikea Smidda Sängar (16 Bilder): Vita Och Svarta Modeller Med En Vacker Sänggavel, Recensioner
Anonim

Det svenska märket Ikea har funnits sedan 1943. Sedan dess har nätverket vuxit, sina stormarknader har öppnat i tjugofyra länder runt om i världen. Företaget bedriver produktion av hushållsartiklar: från bestick till stora möbler, inklusive sängar i smidesjärn.

Bild
Bild

Fördelar

Smidesjärn sängar är gjorda av metall, mestadels stål. Det är ett naturligt och därför miljövänligt material som inte innehåller skadliga ämnen. Möblerna som är gjorda av det är hållbara, det kan tjäna i många år utan att förlora sina fördelar och främsta utseende. Det är ovanligt att sängar i smidesjärn deformeras, fästelement slits inte, och i allmänhet är hela strukturen opretentiös för temperatur- och fuktighetsförändringar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Metallen är inte bara hållbar utan också lätt att rengöra. Det räcker med att torka av sängen med en fuktig trasa. Till skillnad från andra material som trä eller träbaserade paneler spånar eller spricker den inte. Beläggningens tillförlitlighet tillhandahålls av en patenterad teknik som används vid metallbearbetning. Materialet genomgår konstnärligt smide, tack vare vilket det tar invecklade vackra former.

Sådana möbler kan bli det centrala ämnet för hela interiören och ge atmosfären en atmosfär av romantik och lyx. På sängarna, sänggaveln och fotbrädan är benen först och främst dekorerade.

Bild
Bild

IKEA sängar i smidesjärn är bekväma ur designmässig synvinkel. Möbler, beroende på modell, kan passa både en blygsam lantlig stil och en icke-standardiserad gotisk stil. Samtidigt ger konstnärligt smide även kall metall en känsla av komfort och mysighet.

En egenskap hos IKEA -möbler är enkel montering, liksom tillgången på detaljerade instruktioner. Med hjälp av det kan sängen monteras självständigt, och detta kräver ingen specifik uppsättning verktyg. Om du inte vill hantera detta personligen tillhandahåller butikerna tjänster från proffs.

Bild
Bild

Det otvivelaktiga pluset med möblerna från detta märke och metallbäddar i allmänhet är förknippat med kostnaden. Oftast är det lägre än till exempel sängar av massivt trä, särskilt ädla. När du beställer kreativt smide från hantverkare kan kostnaden för en säng vara betydligt högre än för en färdig kopia.

Bild
Bild

Modeller

Bland enkelsängar i metall finns det produkter av följande kategorier:

Soffor . Bland dem svarta " Firesdal " och vitt " Ramsta " … Bredden på var och en av dem är 88 cm respektive 97 cm, tillräckligt för en person. De mjuka ryggstödskuddarna skapar en sittgrupp. Firesdal -soffan kan förvandlas till en dubbel smide. Båda produkterna har en rackbotten. Smeden är enkel: för Firesdal består den av parallella balkar, medan för Ramsta -modellen är ryggen lite mer komplex, med tillägg av olika former och styrningar.

Bild
Bild
Bild
Bild

Våningssäng … Modell " Tuffing " presenteras i form av en loftsäng och en säng med två kojer. Stegen är placerad i mitten; ett avtagbart polyesternät fungerar som en sida. Gråvita modeller " Sverta " finns också i två typer, dessutom finns det en möjlighet att köpa en tredje kaj - en utrullningsplattform. Generellt är designen av våningsprodukter lakonisk.

Bild
Bild
Bild
Bild

Bland de dubbla smidesjärnsängarna är den mest prisvärda modellen " Nesttun " … Denna produkt är 146 cm bred och 207 cm lång. Sängens design är minimalistisk, baksidan är gjord i form av skärande linjer, mesh. Produktens färg - vit.

Svart modell " Kopardal " något större än den föregående: 152 cm bred och 211 cm lång. Denna säng har också en enkel design som passar in i alla moderna interiörer. Båda modellerna, "Nesttun" och "Kopardal", saknar fot.

Bild
Bild
Bild
Bild

Vid den vita sängen Leirvik romantisk design med en sänggavel gjord i form av utsmyckade mönster. Modellen har en fot, och i slutet av varje hörnkolumn finns en lockig spets. Sängens mått är 148x209 cm.

Bild
Bild

Recensioner

Många positiva recensioner om IKEA -möbler är främst relaterade till enkel montering. Vissa modeller har möjlighet att välja storlek, liksom byggnaden, det vill säga att vissa artiklar inte kan köpas direkt eller någon annanstans. Allt detta gör processen att köpa en säng enklare och låter dig kontrollera priset.

Bild
Bild

De flesta recensionerna om sängar i smidesjärn är positiva. Till exempel kallas Leirvik-modellen enkel och störande rengöring. Köpare är nöjda med kvaliteten, frånvaron av defekter. Strukturen hos strukturerna och själva materialet orsakar i princip inga klagomål. Många köper avsiktligt smidda modeller. De är bra både för dem som drömde om att förkroppsliga en viss stilistisk idé, och för dem som bara ville ha billiga men bra möbler.

I negativa recensioner klagar det på att några modeller knakar. I allmänhet kan detta korrigeras genom att smörja delarna med olja.

Rekommenderad: